agnostic5 25.11.10, 13:46 Czarnoskóry poseł, mulat-gej - radnym w Warszawie. Oj, zmienia się ta nasza Polska na przekór kaczystom i księżom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Czarnoskóry poseł 25.11.10, 13:55 agnostic5 napisał: > Czarnoskóry poseł, mulat-gej - radnym w Warszawie. Oj, zmienia się ta nasza Pol > ska na przekór kaczystom i księżom. > A stary zdewocjaly kawaler nieznanej orientacji seksualnej ,byly premier,szef partii i bywalec u Rydzyka to co? Jedno to co robi,jak wyglada,ale drugie ile wstydu /nie dotyczy moherow/? Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubba1 jestes lumpior zasciankowym gburem 25.11.10, 13:59 Jarek to SINGIEL, ktory zycie przeznaczyl na polityke, ktora jest jego pasja. Drazni cie to?To wypad do swojego zascianka... Bycie singlem jest modne przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior [...] 25.11.10, 14:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
capferret A ty psem jarkowego ogrodka? 25.11.10, 15:34 taa, singiel jak marzenie, zycie polityce poswiecil i zebiska tez wkoncu. A co on ze sperma robi jako singiel? w rece lapie? brzydze sie takimi onanizatorami, to juz wole go gejem Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubba1 a ty czyim psem jestes? ze sie glupio 25.11.10, 15:40 pytasz? co cie cudza sperma obchodzi? jak cie tak boli, ze ktos jest singlem, to wracaj na do swojego ciemnogrodu Odpowiedz Link Zgłoś
capferret psie jarkowego ogrodka 25.11.10, 15:50 jak jest pedalem to niech sie przyzna oficjalnie, a nie jakies podchody z poslankami czy singlowaniem, kto w to wierzy? chyba tylko ty, powiem wiecej, milosc do jarka zaslepila ci oczy, a oddech ma chociaz swiezy czy capi prochnica? gratuluje obiektu uczuc, trafny wybor, buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubba1 po pierwsze - skoncz z mowa nienawisci.. 25.11.10, 16:01 bo to zalosne. po drugie - mnie orientacja jarka NIE INTERESUJE i juz. jesli cie interesuje - to twoj problem Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Czarnoskóry poseł 25.11.10, 13:59 Czarnoskóry pan jeszcze nie jest posłem. Pani z PO musi jeszcze wygrać drugą turę w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Czarnoskóry poseł 25.11.10, 14:03 Mylisz osoby. Ten z Łodzi to Afrykańczyk pełną gębą i z odpowiednim akcentem. Ten z Warszawy - już radny - to Polak, tyle że mulat. W radio nie odgadniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Czarnoskóry poseł 25.11.10, 14:12 Nie wydaje mi się bym kogokolwiek mylił. Pisałem o tym że czarnoskóry pan z Łodzi nie jest jeszcze posłem, a zostanie nim wtedy, kiedy kandydatka PO na prezydenta Łodzi zostanie wybrana i on wejdzie w jej miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Czarnoskóry poseł 25.11.10, 14:39 Agnostic pisał o "radnym Warszawy", więc się zasugerowałam, bo Legierski chyba tym radnym został. Ale na wszelki wypadek przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Czarnoskóry poseł 25.11.10, 15:17 Legierski radnym już jest, Nigeryjczyk z Łodzi posłem być może będzie. To jest zmiana jakościowa i cywilizacyjna. Okopy św. Trójcy raczej nie przetrwają. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Czarnoskóry poseł 25.11.10, 15:46 Czarnoskóry to nie murzyn przypadkiem. Trudno było użyć tego okreslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Jestes rasista 25.11.10, 15:48 agnostic5 napisał: > Czarnoskóry poseł, mulat-gej - radnym w Warszawie. Oj, zmienia się ta nasza Pol > ska na przekór kaczystom i księżom. > inaczej bys napisal ze moze byc poslem afrykanczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Czarnoskóry poseł 25.11.10, 15:50 Chyba się nie myje,powiedział o "czarnym" księdzu Pan T Rydzyk na Jasnej Górze. Odpowiedz Link Zgłoś