Dodaj do ulubionych

Czarnoskóry poseł

25.11.10, 13:46
Czarnoskóry poseł, mulat-gej - radnym w Warszawie. Oj, zmienia się ta nasza Polska na przekór kaczystom i księżom.
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Czarnoskóry poseł 25.11.10, 13:55
      agnostic5 napisał:

> Czarnoskóry poseł, mulat-gej - radnym w Warszawie. Oj, zmienia się ta nasza Pol
      > ska na przekór kaczystom i księżom.
      >
      A stary zdewocjaly kawaler nieznanej orientacji seksualnej ,byly premier,szef partii i bywalec u Rydzyka to co? Jedno to co robi,jak wyglada,ale drugie ile wstydu /nie dotyczy moherow/?
      • kkuubba1 jestes lumpior zasciankowym gburem 25.11.10, 13:59
        Jarek to SINGIEL, ktory zycie przeznaczyl na polityke, ktora jest jego pasja.
        Drazni cie to?To wypad do swojego zascianka...
        Bycie singlem jest modne przeciez.
        • lumpior [...] 25.11.10, 14:08
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • capferret A ty psem jarkowego ogrodka? 25.11.10, 15:34
          taa, singiel jak marzenie, zycie polityce poswiecil i zebiska tez wkoncu.
          A co on ze sperma robi jako singiel? w rece lapie? brzydze sie takimi onanizatorami, to juz wole go gejem
          • kkuubba1 a ty czyim psem jestes? ze sie glupio 25.11.10, 15:40
            pytasz?
            co cie cudza sperma obchodzi?
            jak cie tak boli, ze ktos jest singlem, to wracaj na do swojego ciemnogrodu
            • capferret psie jarkowego ogrodka 25.11.10, 15:50
              jak jest pedalem to niech sie przyzna oficjalnie, a nie jakies podchody z poslankami czy singlowaniem, kto w to wierzy? chyba tylko ty, powiem wiecej, milosc do jarka zaslepila ci oczy, a oddech ma chociaz swiezy czy capi prochnica?
              gratuluje obiektu uczuc, trafny wybor, buahaha
              • kkuubba1 po pierwsze - skoncz z mowa nienawisci.. 25.11.10, 16:01
                bo to zalosne.

po drugie - mnie orientacja jarka NIE INTERESUJE i juz.
                jesli cie interesuje - to twoj problem
    • ayran Re: Czarnoskóry poseł 25.11.10, 13:59
      Czarnoskóry pan jeszcze nie jest posłem. Pani z PO musi jeszcze wygrać drugą turę w Łodzi.
      • gat45 Re: Czarnoskóry poseł 25.11.10, 14:03
        Mylisz osoby. Ten z Łodzi to Afrykańczyk pełną gębą i z odpowiednim akcentem. Ten z Warszawy - już radny - to Polak, tyle że mulat. W radio nie odgadniesz.
        • ayran Re: Czarnoskóry poseł 25.11.10, 14:12
          Nie wydaje mi się bym kogokolwiek mylił. Pisałem o tym że czarnoskóry pan z Łodzi nie jest jeszcze posłem, a zostanie nim wtedy, kiedy kandydatka PO na prezydenta Łodzi zostanie wybrana i on wejdzie w jej miejsce.
          • gat45 Re: Czarnoskóry poseł 25.11.10, 14:39
            Agnostic pisał o "radnym Warszawy", więc się zasugerowałam, bo Legierski chyba tym radnym został.

Ale na wszelki wypadek przepraszam.
            • agnostic5 Re: Czarnoskóry poseł 25.11.10, 15:17
              Legierski radnym już jest, Nigeryjczyk z Łodzi posłem być może będzie.
              To jest zmiana jakościowa i cywilizacyjna. Okopy św. Trójcy raczej nie przetrwają.
    • volupte01 Re: Czarnoskóry poseł 25.11.10, 15:46
      Czarnoskóry to nie murzyn przypadkiem. Trudno było użyć tego okreslenia.
    • mr.sajgon Jestes rasista 25.11.10, 15:48
      agnostic5 napisał:

> Czarnoskóry poseł, mulat-gej - radnym w Warszawie. Oj, zmienia się ta nasza Pol
      > ska na przekór kaczystom i księżom.
      >

inaczej bys napisal ze moze byc poslem afrykanczyk.
    • zoil44elwer Re: Czarnoskóry poseł 25.11.10, 15:50
      Chyba się nie myje,powiedział o "czarnym" księdzu Pan T Rydzyk na Jasnej Górze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka