Dodaj do ulubionych

konferencja JK

13.01.11, 17:12
wiem, że są już wątki o tym co plótł, ale chciałam sięgnąć do jednej rzeczy
otóż najpierw JK stwierdził, że nigdzie nie jest napisane, że gen. Błasik był pod wpływem, na co usłyszał od dziennikarza, że się myli bo w raporcie jest
wtedy JK stwierdził, że opiera swoją wiedzę na informacjach z gazet, co mnie nie mniej rozśmieszyło jak tekst o tym, że gdyby on był premierem to nie byłoby katastrofy
Fragment z raportu o gen. Błasiku, z info, że alkoholu nie wykryto w nerkach co może oznaczać, że był pity na pokładzie samolotu (dopiero co) można przeczytać na stronach 113-114
Obserwuj wątek
    • yoma Re: konferencja JK 13.01.11, 17:15
      Bo wiesz Scoutek co to były te strzały na lotnisku i "ubijaj tuda"? Ostrzeliwano zwłoki nabojami z C2H5OH, dziwię się, że żadne pisię jeszcze tego nie podniosło.
    • cookies9 Re: konferencja JK 13.01.11, 17:19
      >gdyby on był premierem to nie byłoby katastrofy <

dzieki Bogu,że nie jest i ciekawe skąd ta pewność,że nie byłoby katastrofy?
      -a swoją drogą liczę na powołanie miedzynarodowej komisji

• ave.duce Re: konferencja JK 13.01.11, 17:44
      Nie wierzysz ekspertowi z Torunia?!
      "Alkohol endogenny", ot co!
    • damakier1 Re: konferencja JK 13.01.11, 17:52
      A mnie tak rozpraszają miny, jakie prezes wykonuje przy poprawianiu protezy językiem, że już z tgo, co mówi nie dociera do mnie ani słowo.
    • scoutek Re: konferencja JK 13.01.11, 18:32
      czekałam aż zauważycie to, że JK przyznał na konferencji, że informacje czerpie z gazet i uznaje je w pełni wiarygodne bez sprawdzania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka