mao111 14.02.11, 19:40 Grześ - premier Wikliński - gospodarka... Szczepański - infrastruktura ... Balicki - zdrowie (a nie mówiłem, że stołeczek się marzył panu szczepionce)... Krótka ławeczka Wziątek - MON jedyny rozsądny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boblebowsky Re: Grześ - premier 14.02.11, 19:49 > Krótka ławeczka Spokojnie, z odsieczą przyjdzie zaplecze składające ze starych działaczy. Już dziś słyszałem pierwsze próby oswajania z nimi elektoratu. Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: Grześ - premier 14.02.11, 19:51 Ufff to dobrze... przynajmniej mądrzejsi i nigdy z PiS nie pójdą. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Grześ - premier 14.02.11, 21:49 mao111 napisał: > Ufff to dobrze... przynajmniej mądrzejsi i nigdy z PiS nie pójdą. etyczny Tylko tacy trochę nieestetyczni politycznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Grześ - premier 14.02.11, 21:56 Józef Oleksy by nie poszedł? Ten działacz lewicowy średnio-starszego pokolenia? Z ręki ucałowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Grześ - premier 14.02.11, 21:45 fakt, mocno wyposzczeni po 6-ciu latach jabłuszek i grzybków w niewielkich ilościach z koszyczka Grzesia Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Grześ - premier 14.02.11, 21:48 Dał wam Grześ jabłka z drzewa wiadomości dobra i zła więc główkujta. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Grześ - premier 14.02.11, 22:33 A to już wybory wygrali? Bo nie słyszałam....Grześ na premiera...hohohohoho, chyba zbyt wysokie progi na Grzesia nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
trevik To nie jest całkiem niemożliwe 15.02.11, 11:34 Ale raczej mało prawdopodobne i realne w jednym tylko scenariuszu: koalicji PiS + SLD albo raczej SLD + PiS, T. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Od rozdawania jabłek-ma praktykę 15.02.11, 11:36 mao111 napisał: > Grześ - premier > Wikliński - gospodarka... > Szczepański - infrastruktura ... > Balicki - zdrowie (a nie mówiłem, że stołeczek się marzył panu szczepionce)... > Krótka ławeczka > > > Wziątek - MON jedyny rozsądny > Odpowiedz Link Zgłoś