ex.mila 14.03.11, 18:11 że przedszkole ( nie żłobek!) to samo zuo. Matki powinny karmić piersią do 12 roku życia pociech. Myślałam o ja naiwna, że to scjentologia jest chora, a wystarczy sięgnąć do rodzimego koszyka. Obleśny ten Marek Jurek.Bleh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariner4 Jurek Marek był karmiony do 30 roku życia 14.03.11, 18:12 i tak już ma. M. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Jurek Marek był karmiony do 30 roku życia 14.03.11, 18:15 ongiś dzieci bijać nakazywał.... Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Jurek Marek był karmiony do 30 roku życia 14.03.11, 18:18 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > ongiś dzieci bijać nakazywał.... Zapomniałam o tym! Cyc to marchewka a kij to kij. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Jurek Marek był karmiony do 30 roku życia 14.03.11, 18:16 mariner4 napisał: > i tak już ma. > M. Mało kto wzbudza u mnie taką agresję łamane przez obrzydzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Karmienie automatycznie przeszlo w ..modly. 14.03.11, 18:20 www.youtube.com/watch?v=fCBt21orGnE Smieszny baranek KK. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Marek Jurek twierdzi 14.03.11, 18:22 nie przejmuj się, mila, on już tak ma z jednej strony opieka matki, ale z drugiej dobrze byłoby, aby czasem przylała pętakowi, bo to zwiększa wrażliwość Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Marek Jurek twierdzi 14.03.11, 18:28 Wiesz jaki powinienem być wrażliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Marek Jurek twierdzi 14.03.11, 18:28 scoutek napisała: > nie przejmuj się, mila, on już tak ma > z jednej strony opieka matki, ale z drugiej dobrze byłoby, aby czasem przylała > pętakowi, bo to zwiększa wrażliwość Agresję we mnie budzi ten typ. Przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Marek Jurek twierdzi 14.03.11, 18:24 Czego się spodziewać po admiratorze zbrodniarza Pinocheta i winnym powodzi, wywołanej modłami o deszcz? Odpowiedz Link Zgłoś
mowiono.mi.ze.to.on Jedyna rzecz, która jemu wyszła 14.03.11, 18:46 to modlitwa o deszcz. I na tym powinien się zaprzestać Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Jedyna rzecz, która jemu wyszła 14.03.11, 18:48 mowiono.mi.ze.to.on napisał: > to modlitwa o deszcz. I na tym powinien się zaprzestać przecież przesadził potem była powódź Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Marek Jurek twierdzi 14.03.11, 18:51 ex.mila napisała: > że przedszkole ( nie żłobek!) to samo zuo. Matki powinny karmić piersią do 12 r > oku życia pociech. Myślałam o ja naiwna, że to scjentologia jest chora, a wyst > arczy sięgnąć do rodzimego koszyka. Obleśny ten Marek Jurek.Bleh Tak to jest jak w dziecinstwie matki dzieci "po pyskach szmata" bija. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Marek Jurek twierdzi 14.03.11, 19:14 ex.mila napisała: > że przedszkole ( nie żłobek!) to samo zuo. Matki powinny karmić piersią do 12 r > oku życia pociech. Myślałam o ja naiwna, że to scjentologia jest chora, a wyst > arczy sięgnąć do rodzimego koszyka. Obleśny ten Marek Jurek.Bleh Akurat to co mówi Marek Jurek jest teraz trendy w znacznej części zachodniej cywilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś