sawa.com 05.08.11, 20:50 Danuta Hojarska powiedziała na antenie radiowej Trojki, że nie wierzy w samobójstwo Andrzeja Leppera. - Miał chorego syna, był potrzebny - argumentowała. Ja też nie wierzę w samobójstwo. Żle sie dzieje w Państwie Polskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 05.08.11, 20:53 Hel ,mgła czy bomba próżniowa a może wszystko na raz? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 05.08.11, 21:02 AL-katolik nie mógł popełnić samobójstwa,gen nie pił alkoholu bo miał przystąpić do komunii św!? Odpowiedz Link Zgłoś
zzarda32 Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 06.08.11, 08:12 Sprawdzić alibi CBA Kamińskiego i Wasika oraz agenta Tomka? Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 05.08.11, 20:58 sawa.com napisała: > Ja też nie wierzę w samobójstwo. A w co wierzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 05.08.11, 20:59 wylogowany.pielegniarz napisał: > sawa.com napisała: > > > > Ja też nie wierzę w samobójstwo. > > > A w co wierzysz? Że kiedyś będzie normalnie i samobójcy nie będą dwukrotnie strzelać sobie w brzuch Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 05.08.11, 21:01 sawa.com napisała: > wylogowany.pielegniarz napisał: > > > sawa.com napisała: > > > > > > > Ja też nie wierzę w samobójstwo. > > > > > > A w co wierzysz? > > Że kiedyś będzie normalnie i samobójcy nie będą dwukrotnie strzelać sobie w brz > uch Lepper strzelił sobie dwukrotnie w brzuch? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 05.08.11, 21:11 wylogowany.pielegniarz napisał: > > uch > > > Lepper strzelił sobie dwukrotnie w brzuch? powiesił się na dwóch sznurach> Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 05.08.11, 21:02 sawa.com napisała: Ja też nie wierzę w samobójstwo. Żle sie dzieje w Państwie Polskim. A ja średnio wierzę w Twe zatroskanie i śmiem twierdzić iż wcale nie napisałaś tego co chciałaś napisać ale resztki wstydu nie pozwalają. Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 05.08.11, 21:06 Zastanawiam się kto mógłby mieć z jego śmierci korzyści... Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 05.08.11, 21:08 mao111 napisał: Zastanawiam się kto mógłby mieć z jego śmierci korzyści... Trzeba przyznać, że podejrzewany był o różne rzeczy: forum.gazeta.pl/forum/w,28,76390032,76390032,Dlaczego_Andrzej_Lepper_jedzie.html Dlaczego Andrzej Lepper jedzie Autor: sawa.com 29.02.08, 20:07 do Rosji? Kto wysyła tak skompromitowaną personę... którą w Polsce czeka proces i grozi 8 lat więzienia! Jaka organizacja polska lub międzynarodowa kompromituje sie firmowaniem tego polityka. Jesli natomiast jest to zaproszenie samych Rosjan, bez żadnej rekomenadcji liczącej sie organizacji praw człowieka... to Andrzej Lepper powinien byc obiektem zainteresowania naszego kontrwywiadu. We wszystkich serwisach informacyjnych był Lepper pokazywany, ale nikt go nie zapytał kto go wysyła do Rosji, kto go zaprasza... Co sie dzieje z tymi naszymi dziennikarzami? Taką wiochę odstawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 05.08.11, 21:14 mike.recz napisał: > mao111 napisał: Zastanawiam się kto mógłby mieć z jego śmierci korzyści... > > > Autor: sawa.com 29.02.08, 20:07 > > do Rosji? Kto wysyła tak skompromitowaną personę... którą w Polsce > czeka proces i grozi 8 lat więzienia! > > Jaka organizacja polska lub międzynarodowa kompromituje sie > firmowaniem tego polityka. > > Jesli natomiast jest to zaproszenie samych Rosjan, bez żadnej > rekomenadcji liczącej sie organizacji praw człowieka... to Andrzej > Lepper powinien byc obiektem zainteresowania naszego kontrwywiadu. > > We wszystkich serwisach informacyjnych był Lepper pokazywany, ale > nikt go nie zapytał kto go wysyła do Rosji, kto go zaprasza... > > Co sie dzieje z tymi naszymi dziennikarzami? Taką wiochę odstawiają. tylko KROWA zdania nie zmienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 05.08.11, 21:20 To chyba umorzą teraz, nie? forum.gazeta.pl/forum/w,28,124322809,,No_Jedrek_.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 05.08.11, 21:23 Sawa.com nie pamięta tego wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 05.08.11, 21:27 forum.gazeta.pl/forum/w,902,127677785,127677785,Ziobro_To_jest_gwozdz_do_trumny_Leppera.html Odpowiedz Link Zgłoś
mir-123 to operacja falszywej flagi. 05.08.11, 21:09 korzywsci ma odniesc PO przez obarczenie wina PiS. Ale po raporcie Czumy juz NIKT w Polsce nie ufa mafijnej PO. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: to operacja falszywej flagi. 05.08.11, 21:13 Tej flagi? hu.gloria.tv/?media=178744 Bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
mir-123 Re: to operacja falszywej flagi. 05.08.11, 21:28 nie tej, tylko flagi PO.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 05.08.11, 21:15 sawa.com napisała: > Ja też nie wierzę w samobójstwo. Żle sie dzieje w Państwie Polskim.. No, samobójczyni wyciera slady z pistoletu po zastrzeleniu się. Swoją drogą trzeba pogratulować prezesowi Kaczyńskiemu. Doskonale opanowal sztukę niszczenia przeciwników politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 05.08.11, 21:15 Twoja zgodność z opiniami Danuty Hojarskiej nie dziwi. Macie przecież chyba dyplomy tych samych uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 06.08.11, 23:39 Ordynarnie platfusi komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 05.08.11, 21:22 a kto wierzy hojarskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
3alfa.alfa Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 05.08.11, 21:22 sawa.com napisała: > [i]Danuta Hojarska powiedziała na antenie radiowej Trojki, że nie wierzy w samo > bójstwo Andrzeja Leppera. - Miał chorego syna, był potrzebny - argumentowała.[/ > i] > > Ja też nie wierzę w samobójstwo. Żle sie dzieje w Państwie Polskim. Ale kompromitacja raportu Millera przykryta Odpowiedz Link Zgłoś
piq zdaje się, sawciu, że śp. Lepper był świadkiem... 05.08.11, 21:30 ...Giertycha w procesie przeciwko Jarosławowi Kaczyńskiemu. Źle się dzieje w Jarciowej IV RP, skoro świadkowie przeciwko mamma di tutti mammi wieszają się jak "Baranina". Pamiętam szepty, jak to kryzys w rządzie Kaczyńskiego zaczął się gdy Lepper potknął się o ubeckie akta jednej pani na swoich schodkach. I Jarosław się wówczas wściekł. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: zdaje się, sawciu, że śp. Lepper był świadkie 06.08.11, 08:00 piq napisał: > ...Giertycha w procesie przeciwko Jarosławowi Kaczyńskiemu. > > Źle się dzieje w Jarciowej IV RP, skoro świadkowie przeciwko mamma di tutti mam > mi wieszają się jak "Baranina". Pamiętam szepty, jak to kryzys w rządzie Kaczyń > skiego zaczął się gdy Lepper potknął się o ubeckie akta jednej pani na swoich s > chodkach. I Jarosław się wówczas wściekł. Lepper całą swoją kariere polityczną realizował w realiach i prawach stanowionych III RP. Mógłby być świadkiem koronnym tego projektu politycznego. Niestety jego pamietniki, które zapewne byłyby thrillerem politycznym nigdy już nie zostaną napisane. Przyznaję, kontestowałam jego politykę, ale jego śmierć jest dla mnie wstrząsem. Zresztą jesli się spojrzy na Samoobronę to jej historia obfituje w dramatyzmy nie spotykane w innych formacjach politycznych. Historia Hojarskiej to także chyba nie do końca wyjasnione dramaty. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Danuta Hojarska? Ta od podrabiania dokumentów, 06.08.11, 08:41 wyłudzeń kredytów i ... ... W kwietniu posłanka Samoobrony, przekonana że jej mąż nie żyje, prosiła Komendę Główną Policji o kamerę termowizyjną do odszukania zwłok w miejscu wskazanym przez jasnowidzów ... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Danuta Hojarska? 06.08.11, 09:00 Specjalistka od samobójstw ... ... – Ja nie wierzę, że to było samobójstwo. Nie w przypadku takiego silnego człowieka. Kto się wiesza w dzień? Samobójcy wieszają się w nocy. Ja nie wierzę w to! Musi być przeprowadzone dokładne śledztwo w tej sprawie, które wszystko wyjaśni – mówi Faktowi była posłanka Samoobrony Danuta Hojarska ... www.fakt.pl/Co-zabilo-Leppera-Oto-hipotezy,artykuly,111268,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Na Nowogrodzkiej pewnie leje sie szampan 06.08.11, 09:06 dlugie rece maja. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Notoco... 06.08.11, 09:37 Gosiewskie, Kurtyka, Wasserman, sa; panprezes icała reszya pisiat, nie wierzy w wypadek pod Smoleńskiem.... I co? Czy uznajesz to za powód do dawania wiary niewierzącym??? Ja bym wolał, żeby żłe nogę złamało... a jeszcze lepiej - kark Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Notoco... 06.08.11, 09:54 sclavus napisał: > Gosiewskie, Kurtyka, Wasserman, sa; panprezes icała reszya pisiat, nie wierzy w > wypadek pod Smoleńskiem.... > I co? > Czy uznajesz to za powód do dawania wiary niewierzącym??? > Ja bym wolał, żeby żłe nogę złamało... a jeszcze lepiej - kark To nie jest normalne, kiedy lidera partii (prawda, ze kontrowersyjnej - ale tak po prawdzie to wszystkie polskie partie polityczne budzą kontrowersje u swych przeciwników) w czasie kampanii wyborczej zostaje znaleziony martwy. Polska polityka jest jak księzyc. Ma swoją ciemną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Notojaci... 06.08.11, 11:02 Inną teorię/hipotezę tu machnę: Lepper wiedział, że polska scena polityczna, to gnojowisko - miał dość... No to się zemścił, wieszając się w dzień rozpoczęcia kampani... zdając sobie sprawę z efektu jaki się stanie w gnojowisku tym... Miał rację - wystarczy poczytać :D No i co? Nie lepiej by było, gdyby złe kark złamało a nie tylko nogę??? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 06.08.11, 10:31 sawa.com napisała: > [i]Danuta Hojarska powiedziała na antenie radiowej Trojki, że nie wierzy w samo > bójstwo Andrzeja Leppera. - Miał chorego syna, był potrzebny - argumentowała.[/ > i] > > Ja też nie wierzę w samobójstwo. Żle sie dzieje w Państwie Polskim. wgadowski.salon24.pl/330894,czy-nie-za-duzo-tych-samobojstw Odpowiedz Link Zgłoś
cwiercinteligentzpis Blide Gadowski też brał pod uwagę? 06.08.11, 10:40 sawa.com napisała: > sawa.com napisała: > > > [i]Danuta Hojarska powiedziała na antenie radiowej Trojki, że nie wierzy > w samo > > bójstwo Andrzeja Leppera. - Miał chorego syna, był potrzebny - argumentow > ała.[/ > > i] > > > > Ja też nie wierzę w samobójstwo. Żle sie dzieje w Państwie Polskim. > > wgadowski.salon24.pl/330894,czy-nie-za-duzo-tych-samobojstw > Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Blide Gadowski też brał pod uwagę? 06.08.11, 11:06 Ale skąd! Blida strzeliła do siebie nie, zostawiając odcisków palców na broni... Ci zresztą, którzy następnie tą bronią się zajmowali - też nie zostawili żadnych odcisków (duchy święte zstąpiły na ten padół?) więc, jakie samobójstwo???? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Tym razem też się z Tobą zgadzam, a to rzadkość 06.08.11, 10:36 sawa.com napisała: > [i]Danuta Hojarska powiedziała na antenie radiowej Trojki, że nie wierzy w samo > bójstwo Andrzeja Leppera. - Miał chorego syna, był potrzebny - argumentowała.[/ > i] > > Ja też nie wierzę w samobójstwo. Żle sie dzieje w Państwie Polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
cwiercinteligentzpis Udalo jej się napisąc prawde, bo Hojarska 06.08.11, 10:39 faktycznie nie wierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Bertold Kittel jest przekonany, że zabił go wywiad 06.08.11, 10:44 Łukaszenki. Pewnie to trochę nie po drodze z twoją teorią, ze zabił go reżim Tuska, ale nic na to nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 06.08.11, 11:39 Redakcja „Gazety Polskiej” dysponuje dowodami, że Andrzej Lepper chciał potwierdzić zeznania Jarosława Kaczyńskiego dotyczące „afery gruntowej”. Informacje w tej sprawie znajdą się w najbliższym numerze „GP”. niezalezna.pl/14251-lepper-zginal-bo-chcial-sypac lighter.blox.pl/2010/10/Przypalanie-papierosem.html „Mamy dowód!” – krzyczą prawicowe platformy blogowe o prawdomówności prezesa Jarosława Kaczyńskiego. Np. Sakiewicz, naczelny Gazety Polskiej, albo Niezależna.pl. Dowód na to, że Jarosław Kaczyński nie kłamał z mównicy sejmowej, oskarżając prezydenta Komorowskiego o pozwalanie na przypalanie papierosami szyj modlących się kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Kazali mu się powieśić 06.08.11, 11:48 Bo jak nie to zastrzelą? Wybaczcie, ale nie da się czytać tych bzdur :( Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 06.08.11, 18:23 Dlaczego prokuratura sekcję zwłok odkłada dopiero na poniedziałek? Czy aż tak xle jest z naszymi słuzbami medycznymi, że nie pracują w weekendy? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: No faktycznie, Sawo ?> 06.08.11, 18:37 sawa.com napisała: > Dlaczego prokuratura sekcję zwłok odkłada dopiero na poniedziałek? Czy aż tak x > le jest z naszymi słuzbami medycznymi, że nie pracują w weekendy? No tak ogólnie, to w niedziele powinny wszystkie laboratoria pracować, a co ? Więcej powiem, patolodzy takoż powinny. Mało prokuratorzy też powinni, bo a nuż komuś się zechce ? Idźmy dalej, markety też. I sklepy, a czemuż nie? Żądam świeżych bułeczek w niedzielę, czyż jest tak źle z piekarzami ? Pójdę za Tobą, Sawo- dlaczego nie ma przedszkoli we weekendy? Czyż aż tak źle jest? Tylko z Kim/Czym, Sawo? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: No faktycznie, Sawo ?> 06.08.11, 18:42 jola.iza1 napisała: > Więcej powiem, patolodzy takoż powinny. Mało prokuratorzy też powinni, bo > a nuż komuś się zechce ? Idźmy dalej, markety też. I sklepy, a czemuż nie? > Żądam świeżych bułeczek w niedzielę, czyż jest tak źle z piekarzami ? > Pójdę za Tobą, Sawo- dlaczego nie ma przedszkoli we weekendy? Czyż aż tak źle > jest? Tylko z Kim/Czym, Sawo? To ja sobie też z ciebie pożartuję. Nie pracujmy w weekendy. A po co. Niech na zielona trawkę jada energetycy, bloki energetyczne mozna wyłączyć... powinny być pozamykane stacje paliw. Apteki. Ostre dyżury w szpitalach, po co to wszystko w weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Ostry dyżur 06.08.11, 20:26 sawa.com napisała: > To ja sobie też z ciebie pożartuję. Nie pracujmy w weekendy. A po co. Niech na > zielona trawkę jada energetycy, bloki energetyczne mozna wyłączyć... powinny by > ć pozamykane stacje paliw. Apteki. Ostre dyżury w szpitalach, po co to wszystko > w weekend. > Nie zostawili wisielca, zabezpieczyli ślady, biuro? Sawo, widzisz, czumasz różnicę? Przecież działa ostry dyżur. Juz to widzę/czytam, jak się wściekasz, bo ten patolog, ten prokurator, to tylko dyżurny, ten co się uczy? Fachowcy pracują niekoniecznie na zawołanie, daj im czas. Odpowiedz Link Zgłoś
pisi_to_duraki Nie pracują żeby sawa.com nie wydzierała się 07.08.11, 08:46 sie ze Tusk przyjmuje nowych urzędników rujnując finanse państwowe. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Nie pracują żeby sawa.com nie wydzierała się 07.08.11, 08:48 pisi_to_duraki napisał: > > sie ze Tusk przyjmuje nowych urzędników rujnując finanse państwowe. Tusk i tak przyjął ok. 100 tysięcy urzędników... a państwo pod jego rządami działa coraz gorzej i jest niesprawne i nieskuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
pisi_to_duraki Re: Nie pracują żeby sawa.com nie wydzierała się 07.08.11, 08:52 sawa.com napisała: > Tusk i tak przyjął ok. 100 tysięcy urzędników... a państwo pod jego rządami dzi > ała coraz gorzej i jest niesprawne i nieskuteczne. (Nie 40 000 przypdakiem)? A Ty chcesz żeby przyjął JESZCZE WIĘCĘJ I JESZCZE więcej! Łgając, trzeba pamiętac co sie pisło kiedys. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 06.08.11, 18:47 Gdy B Blida popełniła(?) samobójstwo jakie były komentarze? Ano że śląska aferzystka popełniła samobójstwo bo bała się więzienia a nie że ją zaszczuto.Gdy watażka po kilkunastu wyrokach sądowych popełnia samobójstwo to nie ze strachu przed więzieniem ale z powodu zaszczucia.Co to TWARDY CHŁOP,BYŁY BOKSER był większą mimozą niż drobna kobieta ze ŚLĄSKA? w 2007 wicepremier mówił? Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 06.08.11, 21:19 Sawo.com! Ty go kontestowałaś?!!! Przecie to umiłowany prezesa, z którym dwa razy szedł on (prezes) do łóżka! I Ojca Dyrektora umiłowany! To ja go kontestowałem, mówiłem o "kanalii" już w kampanii 2001 roku, nie Ty. A czy Lepper się dwa razy powiesił, czy po powieszeniu starł odciski palców ze sznura i klamek pokoju? Tak powinno być zgodnie z regułami gatunku ustanowionymi przez agentów prezesa. Czy Lepper zdążył odwołać swoje zeznania przeciw prezesowi? Tak myślę, że kiedy się powiesił, to było mu już wszystko jedno i powinien był to zrobić. Myślę, że w swojej szlachetności (w końcu koalicjant PiS) ducha zrobił to, zaniósł na Nowogrodzką i osobiście złożył w Sekretariacie (jakiś dziennik podawczy tam jest?). A czy wszyscy agenci Mariusza K., którzy się Lepperem zajmowali, oddali już do prania kurtki? Mnóstwo pytań i niejasności pojawia się w związku z tą śmiercią. Najbardziej wiarygodni świadkowie, jakich tylko PiS mógł znaleźć, potwierdzają nasze podejrzenia. I pozwolisz, że strawestuję "prezesowe srebrniki bardzo niebezpieczne" buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 07.08.11, 08:03 dystans4 napisał: > Ty go kontestowałaś?!!! > Przecie to umiłowany prezesa, z którym dwa razy szedł on (prezes) do łóżka! > I Ojca Dyrektora umiłowany! > To ja go kontestowałem, mówiłem o "kanalii" już w kampanii 2001 roku, nie Ty. > A czy Lepper się dwa razy powiesił, czy po powieszeniu starł odciski palców ze > sznura i klamek pokoju? > Tak powinno być zgodnie z regułami gatunku ustanowionymi przez agentów prezesa. > Czy Lepper zdążył odwołać swoje zeznania przeciw prezesowi? Tak myślę, że kiedy > się powiesił, to było mu już wszystko jedno i powinien był to zrobić. Myślę, ż > e w swojej szlachetności (w końcu koalicjant PiS) ducha zrobił to, zaniósł na N > owogrodzką i osobiście złożył w Sekretariacie (jakiś dziennik podawczy tam jest > ?). > > A czy wszyscy agenci Mariusza K., którzy się Lepperem zajmowali, oddali już do > prania kurtki? > Mnóstwo pytań i niejasności pojawia się w związku z tą śmiercią. Najbardziej wi > arygodni świadkowie, jakich tylko PiS mógł znaleźć, potwierdzają nasze podejrze > nia. Żałosny jesteś z tym bredzeniem. Trzeba było jeszcze dodać, że to PiS wysłał swojego snajpera do swojego biura w Łodzi. O katastrofie cassy i katastrofie smoleńskiej w której zginęło więcej genarałów niż w czasie ostatniej wojny przez skromnośc nie wspomniałeś. Przez przeoczenie nie wspomniałeś, ze szczęśliwie nam trwa III RP i na czele rządu stoi premier Tusk. Więc ja ci powiem, ze przy takim premierze jesli twoje bredzenia są prawdziwe to prokurtura na pewno znajdzie na nie dowody. A dopóki ich nie ma... to wybacz, ale cały czas będą je nazywać obłędnym bredzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pisi_to_duraki Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 07.08.11, 08:49 sawa.com napisała: "Przez przeoczenie nie wspomniałeś, ze szczęśliwie nam trwa III RP i na czele rządu stoi premier Tusk. " Po śmierci Kaczyńskiego jakoś przestało sypać katastrofami. Odpowiedz Link Zgłoś
mors22 prawie nikt nie wierzy 07.08.11, 00:52 podejrzewam, że nawet ci z PO nie wierzą, którzy głupawo komentują tutaj twój wpis. Ale ich nie należy traktować poważnie, oni zawsze muszą napisać na odwrót, dla zasady. :-) Lepper to nie był typ samobójcy, dlatego ta sprawa jest tak zaskakująca i trudno uwierzyć w wersję z samobójstwem. Tym bardziej, że jego znajomi dość zgodnie podkreślają, że miał całkiem konkretne plany na przyszłość, miał dla kogo żyć, walczył o zdrowie ciężko chorego syna. W takiej sytuacji nawet słabsi ludzie nie popełniają samobójstwa, a co dopiero taki wojownik jak Lepper. Nasuwa się pytanie - kto mu "pomógł"? myślę, że długo nie poznamy odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
amadeo214 Re: prawie nikt nie wierzy 07.08.11, 08:08 A kto to typ samobójcy ? Jak coś takiego wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: prawie nikt nie wierzy 07.08.11, 08:36 Typ samobójcy to ktos taki, o którym mors22 po samobójczej śmierci napisałby z pełnym przekonaniem "wiedziałem, że popełni samobójstwo", ewentualnie "to było oczywiste, że się zabije". A tymczasem Andrzej Lepper nie był typem samobójcy - kiedy przy okazji afery gruntowej zamierzał targnąc się na swoje życie, nic z tego nie wyszło, bo ABW nie zastała go w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: prawie nikt nie wierzy 07.08.11, 22:50 ayran napisał: > Typ samobójcy to ktos taki, o którym mors22 po samobójczej śmierci napisałby z > pełnym przekonaniem "wiedziałem, że popełni samobójstwo", ewentualnie "to było > oczywiste, że się zabije". > > A tymczasem Andrzej Lepper nie był typem samobójcy - kiedy przy okazji afery gr > untowej zamierzał targnąc się na swoje życie, nic z tego nie wyszło, bo ABW nie > zastała go w domu. Taki niefart ... Odpowiedz Link Zgłoś
trevik A ktory znajomy wierzy? 07.08.11, 19:19 Jeśli samobójca nie ma widocznych objawów depresji to nikt nie wierzy a znajomi w szczególności ( bo w ich wypadku dochodzi jeszcze tzw. mechanizm zaprzeczenia związany z tym, że mogli działać i zapobiec a tego nie zrobili ), Myślałem, że Smoleńsk to wyżyny PiSiej głupoty, ale przyznaję się, że nie doceniłem .... T. Odpowiedz Link Zgłoś
freejasmin Re: Danuta Hojarska nie wierzy w samobójstwo Andr 08.08.11, 01:47 Lepper bał się o swoje życie! Więc coś musi w tym być... Odpowiedz Link Zgłoś