Dodaj do ulubionych

Premier tysiąclecia, ojciec narodu,

23.09.11, 16:38
syn bohaterskiego powstańca warszawskiego i nieustraszonej bojowniczki starachowickiej.
Podczas kampanii wyborczej prowadzonej w kościele wypowiedział takie oto wiekopomne słowa będące wezwaniem do obrony fundamentów cywilizacji europejskiej przed nowym zagrożeniem ze strony Szatana:

- Mamy dziś do czynienia z sytuacją, gdy niewielka, lecz wpływowa grupa przeprowadza najpotężniejszy w ciągu tych 22 lat atak na fundamentalne wartości - mówił dziś Jarosław Kaczyński przed klasztorem jasnogórskim. Zdaniem prezesa PiS w mediach profanowany jest krzyż i propagowany satanizm. - To niszczenie naszej cywilizacji - stwierdził.

I tak oto dowiedzieliśmy się kto zdaniem prezesa odpowiada ze kryzys finansowy którego druga fala właśnie nadciąga nad Europę. A imie jego NERGAL.
Aage Nergal!
Obserwuj wątek
    • czan-dra Re: Premier tysiąclecia, ojciec narodu, 23.09.11, 16:49
      Zaraz, zaraz, nie tak szybko, panprezes powiedział wyraźnie NEGRAL, a nie Nergal, chyba chodziło mu o to że nigdy ne gral na żadnym instrumencie, co najwyżej udawał bęben, po wolsku bemben...
      • tw_wielgus Re: Premier tysiąclecia, ojciec narodu, 23.09.11, 16:59
        Obaj dobrze wiemy że miał na myśli SZATANA w TVP i bez znaczenie jest to że przekręcił nazwisko.
        Prezes potrafi docenić korzyści polityczne jakie niesie za sobą posiadanie przewagi medialnej i z przerażeniem zauwaza, że po SLD, PIS i LPR telewizją zawładnął Szatan, którego bez pomocy egzorcystów nie tak łatwo będzie z telewizji usunąć...
        • aniechto.only Re: Premier tysiąclecia, ojciec narodu, 23.09.11, 17:05
          Panprezes przekręcił nazwisko? Sprawka szatana, ani chybił!
    • cookies9 Re: Premier tysiąclecia, ojciec narodu, 23.09.11, 16:51
      Odwiedził Czestochowę i modlił się o waadzę dla dobra swojego i swojej partii.
      Ciekawe,czy modły zostaną wysłuchane w tak niecnej intencji:-)
      • tw_wielgus Re: Premier tysiąclecia, ojciec narodu, 23.09.11, 17:00
        Drżę na samą myśł czy tym swoim brutalnym wystąpieniem politycznym nie sprofanował tego świętego dla wszystkich Polaków miejsca.
    • czan-dra Re: Premier tysiąclecia, ojciec narodu, 23.09.11, 16:52
      BTW. Jestem pod wielkim wrażeniem "Galerii", chyba wrócę do starego sposobu komunikowania się z Tobą, w garniturze i z przyklęku...;)
      • tw_wielgus Re: Premier tysiąclecia, ojciec narodu, 23.09.11, 17:02
        Dzięki.
        Tylko nie zakładaj krawata.
    • ta Re: Premier tysiąclecia, ojciec narodu, 23.09.11, 17:00
      Musi zemby go znów boleli, pana Jarosława Galopująca Próchnica Kaczyńskiego, stąd te przejemzyczenia.
      • tw_wielgus Re: Premier tysiąclecia, ojciec narodu, 23.09.11, 17:03
        Na moment w obliczu ataku na fundament tożsamości europejskiej zapomnijmy o tym że ten niezwykle odważny człowiek zwyczajnie boi się dentysty.
        • ta Re: Premier tysiąclecia, ojciec narodu, 23.09.11, 17:08
          Staram się zapomnieć, staram przywołując przed oczy niezwykłe zasługi pana posła JK, ale nijak mi nie wychodzi, gdyż targana obawą o zdrowie panaJKposłowe oraz osób z nim przebywających, a zwłaszcza pań rażonych bombom epidemiologicznom składanom na ich dłoniach wizje straszliwe do sepsy włącznie mam.
          • czan-dra Re: Premier tysiąclecia, ojciec narodu, 23.09.11, 17:13
            A ja już nie chcę dać mu w zemby, coby jakieś diabelstwo sobie zadać?
    • ave.duce & manipulator 25.09.11, 08:16
      ... W grze Kaczyńskiego nie było żadnych stałych poglądów, stałe były tylko interesy.
      Kaczyński z całą swoją intelektualną pomysłowością wzmacniał je sugestywnymi hasłami, w które sam z reguły nie wierzył (...) swoimi księżycowymi ideologiami dewastuje ludziom umysły
      ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka