pan_ryj_zapijaczony_banow_26 11.01.12, 12:15 I trzeba przyznać, ze nieźle zna się na ludziach: www.fakt.pl/Muzyczna-wpadka-Kaczynskiego-Chcial-zaszpanowac-wiedza-ale-,artykuly,142374,1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
platfusy.do.paki Re: Niesioł to umie prawidłowo ocenić człowieka 11.01.12, 12:17 www.youtube.com/watch?v=mRQf7_68EgA Odpowiedz Link Zgłoś
srul Re: Niesioł to umie prawidłowo ocenić człowieka 11.01.12, 12:35 nie tylko człowieka, nawet całą partię: 'Ciągle trudno określić, komu poza Unią Wolności odbiera głosy Platforma Obywatelska. Ugrupowanie nowe, programowo nieokreślone, udające, że nie jest partią polityczną i celowo unikające zabierania głosu we wszystkich ważnych kwestiach społecznych, ekonomicznych i politycznych ? lecz za to dające popisy hipokryzji i cynizmu, dość skutecznie żerujące na znanych fobiach, ignorancji i naiwnej wierze ludzi zniechęconych do polityki. Liderzy PO już zaczynają napotykać trudności z przekonaniem wyborców do szczerości intencji swych polityków ? dobrze przecież znanych, i to nie zawsze z najlepszej strony. Teraz owi politycy nagle zapewniają, że stali się inni, uczciwsi, bardziej autentyczni i bardziej prawdomówni niż wszyscy pozostali. Przy okazji nasuwa się pytanie, jak to możliwe, by ktoś z takim życiorysem jak Andrzej Olechowski ? płytki intelektualnie i pod wieloma względami po prostu niewiarygodny ? mógł zdobyć kilka milionów głosów w wyborach prezydenckich. PO najprawdopodobniej skończy tak jak wszystkie ruchy, które spaja jedynie cynizm, hipokryzja i konformizm. Liberałowie udowodnili, że nie mają żadnych, najmniejszych kwalifikacji ekonomicznych, i nigdy w żadnej koalicji; gdyby do takiej kiedykolwiek doszło ; nie mogą obejmować resortów ekonomicznych, bo zrujnują kraj. Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO. Uważam, że PO to twór sztuczny i pełen hipokryzji. Oni nie mają właściwie żadnego programu. Udają, że wprowadzają nową jakość, że są tam nowi ludzie." · Źródło: Rozbijacze na prawicy, "Gazeta Wyborcza" nr 168,20 lipca 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj [...] 11.01.12, 12:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka What happened? 11.01.12, 13:40 Co cię tak zbulwersowało ryjku,że usunęli ci post? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: What happened? 11.01.12, 13:45 wachmistrz_soroka napisał: > Co cię tak zbulwersowało ryjku,że usunęli ci post? Dałem tytuł, ze tylko krowa nie zmienia zdania i napisałem, co naczelny idiota mówił o Samoobronie przed zawarciem koalicji z nią koalicji! Czyli prawdę i tylko prawde jak zwykle zresztą! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: What happened? 12.01.12, 06:08 v.t.s napisał: > "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało,że grupa byłych oficerów SB założyła ZZ 'Samoobrona'˝." JK dla Głosu Wybrzeża 22.06.2003 r. Co z tą wiedzą zrobił panprezes Kaczyński ? Jak to co , zrobił prezesa Samoobrony wicepremierem! Odpowiedz Link Zgłoś
derduch.antykatolik Re: Niesioł to umie prawidłowo ocenić człowieka 11.01.12, 13:03 www.youtube.com/watch?v=NYUpceRGpo8&feature=g-hist&context=G202aeacAHTwxYEgAjAA Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Niesioł to umie prawidłowo ocenić człowieka 11.01.12, 13:30 derduch.... ten filmik Kaczora z rozpiętym rozporkiem ma być odpowiedzą na temat Niesioła? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch.antykatolik Re: Niesioł to umie prawidłowo ocenić człowieka 11.01.12, 13:37 Tak, już wczoraj pisałem: Spieszmy się dręczyć PiSowców, tak szybko odchodzą... I żeby nie było, Niesioł to katol czyli nie moja bajka ale wrogowie moich wrogów są naszymi przyjaciółmi. Doraźnie rzecz prosta. Coś jak flirt kurdupla z kibolami. Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Niesioł to umie prawidłowo ocenić człowieka 11.01.12, 13:45 derduch.antykatolik napisał: > I żeby nie było, Niesioł to katol czyli nie moja bajka ale wrogowie moich wrogó > w są naszymi przyjaciółmi. Doraźnie rzecz prosta. Coś jak flirt kurdupla z kibo > lami. No,to nieźle.Bo jak ja słyszę Niesiołowskiego jak mówi o kościele,to jestem pewny,że Niesiołowski ma tak samo nierówno pod łepetyną jak Kaczor. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj To niemożliwe! 11.01.12, 13:48 wachmistrz_soroka napisał: > > > No,to nieźle.Bo jak ja słyszę Niesiołowskiego jak mówi o kościele,to jestem pew > ny,że Niesiołowski ma tak samo nierówno pod łepetyną jak Kaczor. Tak jak ten to nikt nie moze mieć nierówno Odpowiedz Link Zgłoś
derduch.antykatolik Re: Niesioł to umie prawidłowo ocenić człowieka 11.01.12, 13:53 wachmistrz_soroka napisał: > No,to nieźle.Bo jak ja słyszę Niesiołowskiego jak mówi o kościele, Masz na myśli kościół czy Kościół, bo to elementarna róznica? > Niesiołowski ma tak samo nierówno pod łepetyną jak Kaczor. Czy Niesiołowski mieszka z mamusią? Nie ma rodziny? Pozuje na sumienie Narodu? etc.? W żadnym razie nie bronię Niesiołowskiego ale za przystawienie go do karła to podałbym do Sądu o zniesławienie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Odpowiedziałem ci merytorycznie, niestety prawda 11.01.12, 13:42 srul napisał: której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO. Uważam, że > PO to twór sztuczny i pełen hipokryzji. > Oni nie mają właściwie żadnego programu. Udają, że wprowadzają nową jakość, że > są tam nowi ludzie." > > · Źródło: Rozbijacze na prawicy, "Gazeta Wyborcza" nr 168,20 lipca 2001 zabolała moderatora: forum.gazeta.pl/forum/w,28,132274095,132275431,_.html Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Niesioł to umie prawidłowo ocenić człowieka 11.01.12, 13:24 akurat, gdy o artystów idzie, to pan Kaczyński powinien dać sobie spokój. już wystarczająco głupio było, gdy z tą BB wyskoczył : - Jarosław Kaczyński twierdzi, że obejrzał słynny film Claude'a Leloucha "Kobieta i mężczyzna" wyłącznie dla Brigitte Bardot. Rozumiem to, bo ja bym dla Brigitte Bardot też zrobił literalnie wszystko, nawet obejrzałbym film, w którym ona nie występuje. W filmie Leloucha gra bowiem Anouk Aimée, a nie boska BB - pisze Krzysztof Varga po uważnej lekturze ksiażki prezesa PiS "Polska naszych marzeń". wyborcza.pl/1,75402,10480040,Co_zrobil_Jaroslaw_Kaczynski_dla_Brigitte_Bardot.html#ixzz1j9SRi7KT i tu już nie można było tłumaczyć, że jakieś chwilowe zamroczenie, bo to jednak książka była. się pisze, to się sprawdza, jest czas na autokorektę, a tu nic. Odpowiedz Link Zgłoś
cwiercinteligentzpis Re: Niesioł to umie prawidłowo ocenić człowieka 11.01.12, 13:49 W filmie Leloucha gra bowiem Anouk Aimée, a nie boska BB Nie dziwę się że człowiekowi któremu wydaje się ze białe=czarne, AA=BB. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Niesioł to umie prawidłowo ocenić człowieka 11.01.12, 15:53 olga_w_ogrodzie napisała: > akurat, gdy o artystów idzie, to pan Kaczyński powinien dać sobie spokój. > już wystarczająco głupio było, gdy z tą BB wyskoczył : > > - Jarosław Kaczyński twierdzi, że obejrzał słynny film Claude'a Leloucha "Kobie > ta i mężczyzna" wyłącznie dla Brigitte Bardot. Rozumiem to, bo ja bym dla Brigi > tte Bardot też zrobił literalnie wszystko, nawet obejrzałbym film, w którym ona > nie występuje. W filmie Leloucha gra bowiem Anouk Aimée, a nie boska BB - pisz > e Krzysztof Varga po uważnej lekturze ksiażki prezesa PiS "Polska naszych marze > ń". > Ten gość żyje w jakiejs innej wirtualnej rzeczywistosci, dla niego to była BB i juz tak samo jak Sen o warszawie spiewał Czesław z Niemena! Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Niesioł to umie prawidłowo ocenić człowieka 11.01.12, 17:12 Ten gość żyje w jakiejs innej wirtualnej rzeczywistosci, dla niego to była BB i juz tak samo jak Sen o warszawie spiewał Czesław z Niemena! Ale jak ładnie śpiewał........ Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A i owszem, pięknie śpiewał 11.01.12, 17:21 wachmistrz_soroka napisał: > Ten gość żyje w jakiejs innej wirtualnej rzeczywistosci, dla niego to była BB i > juz tak samo jak Sen o warszawie spiewał Czesław z Niemena! > > > Ale jak ładnie śpiewał........ Ale mnie Czesław Z Niemena tylko Czesław Niemen:www.youtube.com/watch?v=ePNUSmH3dMI Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: Niesioł to umie prawidłowo ocenić człowieka 11.01.12, 13:29 Chorego/Panaprezesa należy leczyć a nie oceniać i śmiać się z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Niesioł to umie prawidłowo ocenić człowieka 11.01.12, 13:32 lump-1 napisał: > Chorego/Panaprezesa należy leczyć a nie oceniać i śmiać się z niego. Jak już leczyć,to koniecznie obu.Nie śmiać się również z Niesioła,bo on potrzebuje również troski. Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: Niesioł to umie prawidłowo ocenić człowieka 11.01.12, 13:37 wachmistrz_soroka napisał: > lump-1 napisał: > > > Chorego/Panaprezesa należy leczyć a nie oceniać i śmiać się z niego. > > Jak już leczyć,to koniecznie obu.Nie śmiać się również z Niesioła,bo on potrzeb > uje również troski. Gdyby sie tak zastanowić to lista polityków do leczenia- byłaby bardzo długa. Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Niesioł to umie prawidłowo ocenić człowieka 11.01.12, 13:40 > Gdyby sie tak zastanowić to lista polityków do leczenia- byłaby bardzo długa. Masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Niesioł to umie prawidłowo ocenić człowieka 12.01.12, 19:11 lump-1 napisał: > wachmistrz_soroka napisał: > > > lump-1 napisał: > > > > > Chorego/Panaprezesa należy leczyć a nie oceniać i śmiać się z nieg > o. > > > > Jak już leczyć,to koniecznie obu.Nie śmiać się również z Ni > esioła,bo on potrzeb > > uje również troski. > > Gdyby sie tak zastanowić to lista polityków do leczenia- byłaby bardzo długa. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Są to zaproponował, ale nie wyszło! 11.01.12, 19:05 lump-1 napisał: > Chorego/Panaprezesa należy leczyć a nie oceniać i śmiać się z niego. No i dalej mamy cyrk a la naczelny idiota! Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Niesioł to pajac 11.01.12, 13:50 powinien zachowywać się jak na profesora przystało. A tak naprawdę to jest takim samym moherem jak Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Niesioł to pajac 11.01.12, 13:51 wujaszek_joe napisał: > powinien zachowywać się jak na profesora przystało. > A tak naprawdę to jest takim samym moherem jak Kaczyński. Dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Niesioł to pajac 12.01.12, 18:44 wujaszek_joe napisał: > powinien zachowywać się jak na profesora przystało. > A tak naprawdę to jest takim samym moherem jak Kaczyński. Chciałbys, ale niesioł jest normalny ma żonę nie ma męża ma prawo jady konto nie wymaga specjalnej opieki!!! naprawdę nie widzisz różnicy Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Zmiana kodu PST -> NŻJ ? n/t 11.01.12, 14:01 Jedno i drugie pasuje jak ulał: cdn6.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/142021/jaroslaw_kaczynski_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Niesioł to umie prawidłowo ocenić człowieka 11.01.12, 14:19 Posła Niesiołowskiego zawsze ponosi temperament, w którym dominuje ekspresyjność. Dla mnie bowiem jak ktoś jest JEŁOPEM, to tym samym z natury rzeczy jest indywiduum nędznym - i fizycznie i moralnie - a więc sam w sobie jest żałosny. Pan Niesiołowski nie byłby jednak sobą, gdyby nie wymienił literalnie wszystkich cech przynależnych w tym przypadku rzeczonemu JEŁOPOWI. Cech sformułowanych nader trafnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj ktos mnie tu wyciął kilkanaście postów 12.01.12, 18:54 lionold napisał: > Posła Niesiołowskiego zawsze ponosi temperament, w którym dominuje ekspresyjnoś > ć. Dla mnie bowiem jak ktoś jest JEŁOPEM, to tym samym z natury rzeczy jest ind > ywiduum nędznym - i fizycznie i moralnie - a więc sam w sobie jest żałosny. Pan > Niesiołowski nie byłby jednak sobą, gdyby nie wymienił literalnie wszystkich c > ech przynależnych w tym przypadku rzeczonemu JEŁOPOWI. Cech sformułowanych nade > r trafnie. Cierkawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: ktos mnie tu wyciął - czyżbyś miał 12.01.12, 19:28 na myśli mnie? Oprócz hołubców niczego nie wycinałem! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: ktos mnie tu wyciął - czyżbyś miał 13.01.12, 19:48 lionold napisał: > na myśli mnie? Oprócz hołubców niczego nie wycinałem! Osioł, czy Kosmos zaliczyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 a może po prostu jest dwóch bliźniaków 11.01.12, 17:19 ...Niesiołowskich. W takim razie ciekawe co ten drugi zrobił temu pierwszemu? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Niesioł to umie prawidłowo ocenić człowieka 15.01.12, 19:12 xxlxx63 napisał: > oj potrafi www.serwis24h7.pl/home/331-stefan-niesiolowski-sb-kapus/331-4niesiolowskistefansyjonistycznyzydvelaaronnusselbaumkiedyprzestaniesapacdokamery Sądzisz, ze tez pączki z marmoladą wpierd.dalał jak Jaro? To dlaczego nie jest tak zapasiony jak PST? I dlaczego jest normalny i się rozmnaża? W przeciwieństwie do naczelnego idioty? Odpowiedz Link Zgłoś