Dodaj do ulubionych

Dziś Wiec Wolności zamiast Parady Równości

• Gość: heterosex Re: Dziś Wiec Wolności zamiast Parady Równości IP: *.icpnet.pl 12.06.04, 00:08
      Barany...nie zagladajcie ludziom pod kołdre..."miej serce i patrz w serce" - to
      mogą być bardziej wartościowi LUDZIE od was
      • Gość: Aetius Racja!!! Niech oni sie nie afszuja co tam robia! IP: *.ipt.aol.com 12.06.04, 00:28
        Niech to zostanie w czterch scianach domow, klubow, lazni itp. miejsc uciech
        homoseksualistow.
      • Gość: az77 Re: Dziś Wiec Wolności zamiast Parady Równości IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.04, 01:00
        Gość portalu: heterosex napisał(a):

> Barany...nie zagladajcie ludziom pod kołdre..."miej serce i patrz w serce" -
        to
        >
        > mogą być bardziej wartościowi LUDZIE od was

A kto zagląda pod kołdrę, durniu. Konkretnie.
    • Gość: ja Re: Dziś Wiec Wolności zamiast Parady Równości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 00:11
      A mnie najbardziej podobał się mgr Ilkowski przebrany za kaczkę. Popieram go
      całkowicie i cieszę się że uciśniony lud pracujący Warszawy ma takiego obrońcę.
      Niech żyje mgr Ilkowski i Nowa Lewica. Hurra precz ze starą niech nastanie Nowa
      Lewica!!!
      • Gość: jwj Hej "NormalnI" IP: *.vnnyca.adelphia.net 12.06.04, 00:27
        Miast tracic czas na to pienienie sie przeciwko gejom moze sprawdzcie ile to
        Waszych zon jest po cichu walona przez ksiezy albo ile to waszego potomstwa
        jest przez nich molestowane!!! Swoja droga, trzeba miec duzo tupetu by lazic z
        banda pedofili od obrazu do obrazu wyspiewujac radosnie i dalej okreslac
        sie "normalnymi"...
        PS Nie jestem pedalem
        • Gość: Aetius Racja - "pedaly" nie sa takie glupie jak Ty. IP: *.ipt.aol.com 12.06.04, 00:38
          I na pewno normalniejsze!
        • Gość: miś Re: jwj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 00:46
          Gdzie mózg? Masz coś takiego? Po tych bredniach śmiem w to wątpić
          • Gość: Aetius Nie mózg to on ma, tylko rzadko używany. IP: *.ipt.aol.com 12.06.04, 00:54
            Jedynie w Swięta Peerelowskie np. 22 lipca!
        • Gość: lancet Hej "NormalnI" - Hej PRZYGLUPIE! IP: *.telia.com 12.06.04, 00:51
          Gość portalu: jwj napisał(a):

> Miast tracic czas na to pienienie sie przeciwko gejom moze sprawdzcie ile to
          > Waszych zon jest po cichu walona przez ksiezy albo ile to waszego potomstwa
          > jest przez nich molestowane!!! Swoja droga, trzeba miec duzo tupetu by lazic
          z
          > banda pedofili od obrazu do obrazu wyspiewujac radosnie i dalej okreslac
          > sie "normalnymi"...
          --------------------------

Fuj!! Nie mowi sie synu tak brzydko: - "gejom"..
          - Mowi sie ladnie.. - "pedalom" - w wiekszych ilosciach zwanych
          "rowerzystami"..
          A co biedaku zrobisz z tymi, ktorzy albo zon nie maja.. albo dzieci nie maja,
          albo do kosciola nie chodza!! - albo wszystko to naraz, lub w roznych
          kombinacjach??
          ==================================

> PS Nie jestem pedalem
          --------------------------

No pewenie ze nie! - Nawet na pedala jestes za glupi..

lancet
        • Gość: az77 Re: Hej "NormalnI" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.04, 01:02
          Gość portalu: jwj napisał(a):

> PS Nie jestem pedalem

Nie tłumacz się. Wszyscy wiedzą że jesteś.
    • Gość: silesius NIEMIEC: NIE TYLKO CHAM ALE I GLUPEK IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.04, 00:13
      Kiedy Pana Prezydenta Kaczynskiego - badz co badz demokratycznie wybranego
      przez Warszawiakow uderzono tortem, to ten cham niemiec, o inteligencji
      wiejskiego glupka, sie smial, i widzial w tym przejaw slusznego protestu. kiedy
      tego malego debilka ktos oblal smietana, to od razu slyszymy oskarzenia o
      panowaniu terroru w Polsce. Jak juz na poczatku zaznaczylem: nie tylko cham,
      ale i glupek
    • Gość: silesius Ile poczwar bylo na placu? 300 czy 1000? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.04, 00:22
      GW - jak zwykle - bardzo konfuzyjna: pod jednym ze zdjec pisze, ze bylo 300
      uceystnikow tej "homo-imprezki". W samym artykule wspomina o 1000 uczestnikach.
      czyzby geje i lesbijki tak szybko sie rozmnozyli? nigdy bym ich o to nie
      podejrzewal. no chyba, ze sa na poziomie pantofelkow (umyslowo napewno)
    • Gość: Lutek Re: Dziś Wiec Wolności zamiast Parady Równości IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 12.06.04, 00:43
      Rozumiem, że homoseksualiści chcą akceptacji i traktowania ich jak wszystkich
      innych obywateli. Jednocześnie twierdzenia jakoby homoseksualizm był czymś
      naturalnym jest mocno naciągane gdyż w takim przypadku ludzkość rozmnażała by
      się przez pączkowanie. Dla mnie homoseksualizm jest jeszcze jedną ślepą uliczką
      ewolucji i można to traktować tak jak wszystkie inne przypadki genetyczne. To
      prawda, że wszyscy ludzie powinni mieć równe prawa ale niestety nie wszyscy
      ludzie są jednakowi. Klaustrofoba nie zatrudnią w kopalni, ani człowiek z
      lękiem wysokości nie może domagać się licencji pilota. A przecież klaustrofobia
      czy lęk wysokości są takimi samymi przypadłościami jak homoseksualizm. Chyba
      nawet występują znacznie częściej. Jakoś nie słychać o demonstracjach równości
      organizowanych przez daltonistów, klaustrofobów, alergików .... Proszę bardzo,
      niech żyją wśród nas ale muszą sobie zdawać sprawę, że ich przypadłość także w
      jakiś sposób ich ogranicza. Pewne obszary życia będą dla nich niedostępne, tak
      jak barwy są niedostępne dla daltonisty. Jakoś z niesmakiem oglądam parady
      gejów publicznie demonstrujących swój seksualizm. Może heteroseksualni powinni
      też publicznie demonstrować swoje preferencje seksualne? Czyżby nadchodziłą era
      ekshibicjonizmu?
      • Gość: Aetius Popieram i domagam się równouprawnienia daltonistó IP: *.ipt.aol.com 12.06.04, 00:51
        w! Dlaczego nie wolno nam prowadzić samochodów? Pytam - dlaczego? Bo nie
        rozróżniamy kolorów? Toż to jest PRAWDZIWA dyskryminacja. Z uwagi na nasze
        uposledzenie pozbawia nas się praw obywatelskich. Na przykład prawa do wyboru
        srodka transportu! Trzeba tak zmienić prawo, aby bylo to mozliwe. Skasować
        sygnalizację swietlną i obecny wzróz znaków drogowych!
      • Gość: schulc [...] IP: *.proxy.aol.com 12.06.04, 01:41
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Uciskana mniejszos Popieramy Parade Wolnosci! IP: *.client.comcast.net 12.06.04, 01:09
      Przejrzałem te dyskusje i widze wiele pozytywnych elementow i glosow broniacych
      naszej milosci - mojej i mojej Mamusi.
      Bardzo z Mamusią sie kochamy i nikomu nic do tego co dorosli ludzie robia u
      siebie w sypialni.
      Puki Tatus byl z nami to bylo niewyraznie ale teraz gdy juz go z nami nie ma to
      przeciez nie krzywdzimy nikogo.
      Robimy to z obopolna zgoda - to nie jest np nekrofilstwo.
      Mamusia jest juz po menopauzie wiec dzieci miec nie bedziemy wiec nie ma
      problemu z tym.
      Dawniej gejstwo bylko karane gardlem i teraz juz nie - wywalczyli swoje prawa
      do kochania sie.
      My z Mamusia wiemy ze nasza milosc nazywana jest brzytko i nawet pod kodeksem
      jest karana. Ale to juz niedlugo sie zmieni bo przeciez milosc zwycieza i
      niepostempowa czesc naszego spoleczenstwa zostanie stlumiona przez koniecznosc
      zapewnienia wszystkim rownych praw do wolnosci i swobodnego wyrazania
      przekonan. I choc niektorzy nazywaja nasza milosc geriofilstwem to niby jakies
      zoboczenie to i tak wszyscy geriofobi i kazirotcofobi zostana objeci jakims
      leczeniem albo reedukacja - przeciez to jest jakies nienormalne i to trzeba
      leczyc takie nieakceptujace zachowanie co zadnych postempowych norm sie nie
      trzyma.
      Niedlugo bedziemy z Mamusiom mogli tez wziac udzial w takiej paradzie i pokazac
      nawet kawalek ciala aby udokumentowac ze opinia postempowa jest po naszej
      stroie - stronie ludzi ktorzy sie kochajom, ktorzy swoja miloscia nie robia
      nikomu krzywdy, ktorzy swoim udzialem w pochodzie bendom lamac nietolerancje do
      milosci naszej!
      Uciskana mniejszosc
      • Gość: bimber-postepowiec Re: Popieramy Parade Wolnosci! IP: 141.197.66.* 12.06.04, 01:20
        popieram!!
        ja mam identyczny uklad z prababka, i tez sie bardzo kochamy.
        domagam sie tolerancji od tych co 'kochaja' swoje mamusie
        • Gość: EU Re: Popieramy Parade Wolnosci! IP: *.securenet.net / *.securenet.net 12.06.04, 01:32
          Bimber - get a life!
          • Gość: schulz [...] IP: *.proxy.aol.com 12.06.04, 01:38
            • Gość: EU Re: Popieramy Parade Wolnosci! IP: *.securenet.net / *.securenet.net 12.06.04, 01:56
              Uwazaj, zeby ci przypadkiem jakis pedal nie przyp..szyl! Glupi dupku!
              • Gość: schulz Re: Popieramy Parade Wolnosci! IP: *.proxy.aol.com 12.06.04, 05:28
                OH KOCHANY DZIEKI ZA TWOJE WDZIEKI.KANARKOWCU MASZ PROBLEMY Z KORKIEM DO DU...Y
                SIADZ NA KAKTUSA.HEHEHEH
                • Gość: KOR [...] IP: *.proxy.aol.com 12.06.04, 05:33
    • Gość: ocet PERSPEKTYWA ROZPORKOW IP: *.spray.net.pl 12.06.04, 02:10
      > a to że jeden facet wsadza siusiaka w tyłek innemu facetowi to bardzo
      komiczny
      > powód do manifestacji w mieście
      > o co tu chodzi ?

O to chodzi, ze spostrzegasz rzeczywistosc wylacznie z perspetywy tego co masz
      w rozporku i innym to przypisujesz. To sie nazywa ograniczeniem umyslowym.
      • Gość: Helena SLUSZNIE OCET! SZUKALAM TEGO SLOWA!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 12.06.04, 09:10
    • Gość: Leo Bloothgeldt WSPOLCZUJE WARSZAWIAKOM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.04, 02:11
      ZE WYBRALI SOBIE TAKIEGO BURAKA NA PREZYDENTA. Z DRUGIEJ STRONY SAMI SA SOBIE
      WINNI. ALE WSTYD NA CALA POLSKE.
      • Gość: klik Re: WSPOLCZUJE WARSZAWIAKOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 09:08
        Odpowiadasz na :
        Gość portalu: Leo Bloothgeldt napisał(a):

> ZE WYBRALI SOBIE TAKIEGO BURAKA NA PREZYDENTA. Z DRUGIEJ STRONY SAMI SA SOBIE
        > WINNI. ALE WSTYD NA CALA POLSKE.
        Skąd Ci przyszło do głowy ,że Warszawiacy wstydzą się za Kaczyńskiego? Przeciez
        jego prawicowe poglądy były zawsze doskonale wszystkim znane. Został wybrany
        zgodnie z regułami demokracji. A więc prawdopodobnie właśnie takich działań od
        niego oczekują. Wybór prezydenta to suwerenna decyzja Warszawiaków i nikt nie
        powinien się do niej wtrącać ( chyba ,że nie szanuje zasad demokracji, ale to
        już inna sprawa).

• Gość: miś Re: Nie ośmieszaj Wrocka zasrańcu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 09:10
        Kaczyński miał odwage sprzeciwić sie tej bezczelnej bandzie, która na siłe
        będzie nas nawracac na poprawność polityczną. Wrocław popiera Kaczyńskiego!
    • sbig SZYSZKOWSKA - NAWIEDZONA EKSTREMISTKA 12.06.04, 02:14
      polecam portret Szyszkowskiej:
      www.naszapolonia.com/Home2/15portrety.htm
      ta kobieta jest zdziwaczala stara wariatka
      • Gość: niezalezna Re: SZYSZKOWSKA - NAWIEDZONA EKSTREMISTKA IP: *.cm-upc.chello.se 12.06.04, 09:03
        Mam inne zdanie niz Ty.

Ja Pania Szyszkowska bardzo cenie, i uwazam ze ona bardzo duzo robi w Polsce
        dla tzw. mniejszosci, ale nie tylko, dla wiekszosci rowniez!

Pani Sz. jest osoba otwarta, nowoczesna i godna nasladowania.

Podziwiam ja za odwage i tolerancje i przede wszystkim wytrwalosc, bo przeciesz
        nasz kraj jest bardzo specyficzny i trudny, o znikomej tolerancji!

Cala Polska powinna dziekowac za to ze Pan Bog nam Pania Szyszkowska dal.

Ja jej i jemu bardzo dziekuje!
    • Gość: raskolnikov Re: Dziś Wiec Wolności zamiast Parady Równości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 03:13
      mnie obraza np. katolickia orgia jaka miala miejsce w ostatni czwartek. jak
      koles jeden z drugim jestes katolikiem i chcesz sobie nosic cialo trupka
      zawieszobe na krzyzu, to sobie nos w domu, bo ja jestem wrazliwy i mam
      womit, ... a nie dosc balwany ze nosiliscie je po publicznych drogach, to
      jeszcze te faceciki co za wasza aprobaa ruchaja wasze 10 letnie coreczki
      bili w dzwony od 7 rano non stop niemal. jak jestescie chorzy psychicznie i
      zamiast rozumem kierujecie sie zabobonami, to jeszcze nie znaczy, ze wolno wam
      wydawac zgode na wasze obrzydliwe schizofreniczne marsze, sredniowiecze juz
      dawno sie skonczylo zalosni barbarzyncy
      • Gość: wania z komsomolu Re: Dziś Wiec raskolnikowa IP: *.cg.shawcable.net 12.06.04, 03:23
        raskolnikov, ty sie lepiej wstydz za siebie.
        Z tego co piszesz widze za ani kobiety z toba nie chca,
        ani pedzie tez nie. Nawet wlasna reka ci odmowila...
        i co k..wa teraz?

Nie probuj sie leczyc, szans dla ciebie nie ma, jestes
        przypadek beznadziejny. Mimo to zycze powrotu do zdrowia.
        • Gość: Pro-rok Re: Dziś Wiec raskolnikowa IP: *.proxy.aol.com 12.06.04, 04:09
          Wania, Czs najwyzszy aby wzac powaznie pod uwage zadania i wymagania
          homoseksualistow i stworzyc im odpowiednie warunki aby mogli bez ograniczen,
          swobodnie uprawiac swoj chorobliwy nierzad.
          Dlaczego nie wydzielic im pare kwadratowych kilometrow ziemi z wysokim
          ogrodzeniem, ozdobna brama i informacyjnym napisem,HOMOSEXZOO.
          Wydaje mi sie ze to by rozwiazalo wszelkie nieporozumienia miedzy ludzmi
          i homozwierzetami. Tam by sobie mogli paradowac na nagusa z obraczka tudziez
          kwiatkiem na przyrodzeniu, lub palcem w odbytnicy bez interwencji normalnych
          ludzi.
          • Gość: Felka Re: Dziś Wiec raskolnikowa IP: *.in-addr.btopenworld.com 12.06.04, 20:23
            Czemu nie odgrodzic im kawalka z brama nad ktora wisi napis "Arbeit Macht
            Frei"? Juz byl taki jeden ktory to robil. Nie wymywsliles za duzo nowego, ty
            faszystowski pomiocie.
      • Gość: lancet Stupajka CENZOR (Giwi).. IP: *.telia.com 12.06.04, 04:45
      • Gość: lancet Stupajka CENZOR (Giwi).. IP: *.telia.com 12.06.04, 05:51
        Gdyby CENZOREM byl MEZCZYZNA, reguly bylyby jasne i kazdy wiedzialby czego
        Jasnie Wielmozny Cenzor nie toleruje, czego nie puszcza a co wycina.. Natomiast
        macicznomyslacy cenzor zawsze bedzie nieprzewidywalny... I tu przeslawna
        "Giwi", potwierdza tylko regule..
        Przekomiczny to cenzor.. "Pal go szesc" iz zamiast rozumu macicy uzywa..
        Najzabawniejsze jest poszukiwanie logiki i kryteriow ktorymi sie kieruje
        przy "wycinaniu" :))
        Kogo broni.. Kogo i co zwalcza?? - wedlug jakiego systemu wartosci i wg jakich
        norm jedne teksty sa kasowane, a inne..sa zostawiane?? - Dlaczego np. nerwowo
        reaguje na slowo "Hitler".. ale juz slowo "Stalin".. nie wywoluje ZADNEJ
        reakcji :))

- Ja oczywiscie rozumiem iz "stupajka" jest od nahaja, a nie od subtelnosci
        intelektualnych, - jednak bawi nie tyle gorliwosc, ile jakosc i zadecie w
        wykonywaniu "zawodu" stupajki-cenzora :))

- Nie prosciej bylo zlikwidowac caly watek?
        - Oczywista iz nawet w najczarniejszym scenariuszu, nie zakladano iz wypowiedzi
        beda az tak jednoznaczne w swej wymowie, i tak calkowicie druzgocace dla tych w
        teczowych skarpetkach - ktorzy juz byli przekonani iz spoleczenstwo jest
        calkowicie spacyfikowane i bez najmniejszego szemrania zaakceptuje wszystko co
        sobie zazycza..
        - Moze stad bierze sie poploch i miotanie nerwowe, stupajki cenzorskiej "Giwi"??

Jakby nie bylo.. smiechu jest kupa..

lancet
        P.S. - Niewtajemniczonym, moge podpowiedziec iz "stupajka" to napewno nie
        general..
    • Gość: smerf madrala Re: Dziś Wiec Wolności zamiast Parady Równości IP: *.sympatico.ca 12.06.04, 04:52
      Normalmi moga a chorzy powinni sie leczyc a nie demonstrowac. Tutaj nie ma sie
      z czego cieszyc trzeba sie leczyc.
      • Gość: miś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 09:17
        • Gość: Katoliczka Ty, chamie nieokrzesany. Idz sobie gebe umyj. IP: *.in-addr.btopenworld.com 12.06.04, 14:02
          • Gość: miś Re: Pisałaś to do mnie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 23:17
            • Gość: Katoliczka Dokladnie do ciebie! IP: *.in-addr.btopenworld.com 12.06.04, 23:34
    • Gość: okilot Ektremista Szymon Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 15:26
      Niemiec został oblany śmietaną ale wyliże się z tego , zresztą to ulubione jego
      zajęcie.
    • Gość: Katolik Polski RODZINA TO KOBIETA I MEZCZYZNA IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.04, 16:46
      Tak jest od poczatku swiata i tak pozostanie.Rodzina jest podstawa
      spoleczenstwa.Homoseksualisci probuja to negowac,ale sie przelicza.
      A tak swoja droga,do czego to doszlo.Czy o taka Polske walczyla
      Solidarnosc?Jak ten Michnik przykleil sie do tej rewolucji.Jak rzep
      do psiego ogona.
      • Gość: bimber Re: RODZINA TO KOBIETA I MEZCZYZNA IP: 141.197.66.* 12.06.04, 17:05
        Racja 100%.
        Sto razy tlumaczone bylo homogejom ze spoleczenstwo latwiej
        by znioslo ich cicho. Najgorsza robote homogejom robia te parady
        i jakis (zachlystujacy sie nienawiscia i bita smietana) Niemiec.

Bez normalnych rodzin zaden narod nie przetrwa, homy tutaj nic nie
        pomoga swoja "inna miloscia". Pozdro.
        • Gość: Felka Nie zachlystuj sie miloscia, Bimbrze faszystowski! IP: *.in-addr.btopenworld.com 12.06.04, 19:23
          • Gość: bimber Re: Nie zachlystuj sie miloscia, Bimbrze faszysto IP: 141.197.66.* 12.06.04, 21:01
            felka, slicznosci ty moje, nie wiem jak cie pocieszyc.
            No taka jest prawda niestety, niezaleznie jaka nienawiscia
            zioniesz do moich pogladow w imie toleranci i zrozumienia.

Ja zrozumialem ze pedzie sa bardziej kulturalni, postepowi, tolerancyjni,
            demokratyczni, nowoczesni i egalitarni. I dziekuje Bogu ze jestem hetero.
    • Gość: Katolik Polski DLACZEGO NIE MA POLAKOW W PORTUGALI IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.04, 17:27
      Zakonczmy temat mniejszosci seksualnych.Mnie interesuje dlaczego ta Polska
      reprezentacja tak slabo gra?Nie maja motywacji czy pieniedzy?Mielismy
      takie wspaniale druzyny,i co teraz?Co trzeba poprawic?
      • Gość: Zyndram Re: DLACZEGO NIE MA POLAKOW W PORTUGALI IP: *.chello.pl 12.06.04, 19:38
        Niech Michnik w koncu przedstawi publicznie swoja Zonę
    • Gość: gość z Kanady Re: Dziś Wiec Wolności zamiast Parady Równości IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 12.06.04, 22:56
      Ten wiec, to wstyd i hańba dla całej Warszawy. Oby się więcej nie powtórzył.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka