Dodaj do ulubionych

Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów

IP: 80.48.1.* 12.06.04, 10:21
prawdziwi dilla skoro takie plecy maja:P za duzo filmow po 22 chlopcy...
Obserwuj wątek
    • Gość: śmieszek :-) Wierszyk IP: *.retsat1.com.pl 12.06.04, 10:22
      Elemele dudki - policjant jest malutki
      • Gość: x Re: Wierszyk IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 12.06.04, 10:29
        Jestem porażony poziomem poezji śmieszka. I że coś takiego umie właczyć
        komputer????
      • Gość: daro wykształcam w sobie znieczulice IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 12.06.04, 18:33
        jak tak popatrze na te posty "mlodzierzy" (ja mam 23 lata) pragnacej
        legalizacji miekkich narkotykow to pozniej gardze tym smieciem zalegajacym
        dworce. Sam chcial, to niech gnije. Watpie, zeby go ktos sila uzalenil od
        prochow.

Jesli chodzi o zachowanie policji, to jakie zarobki taka policja. Ja bym chyba
        strzelal nizej niz w powietrze. Cwaniaczkom sie wydaje, ze w 5-ciu i po paru
        piwach to juz blyszcza.
        • Gość: EWA Re: wykształcam w sobie znieczulice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 15:40
          Taki z ciebie młodzieniaszek jak ze mnie policjant.
          Wykształcenie sie zdobywa na uniwersytecie a nie w akademi w Szczytnie. Tam już
          tylko możesz się rozwinąć w znanym ogółowi kierunku.
          Nie ma sie za tem co dziwić, że po każdej akcji zaleca sie wam pobyt w
          wariatkowie.
    • Gość: wolny człowiek Re: Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów IP: *.adsl.hansenet.de 12.06.04, 10:41
      powinni tych psów skasować beasbolami bo w Polsce to tylko psy a nie POLICJA
      sami bandyci ich było dwóch mogła być fajna akcja, policja to mafia rządu a rząd nie jest nasz wszystkich powinno sie rozstrzelać. Bo komu to oceniać co dobre?? sam pale zioło i będę palił!!! Między innymi dlatego opuściłem Ojczyzne przez tych bandytów. A z głową mam wszystko w porządku. To dla redakcji jak by chceili nie umieszczać mojego Posta. Bo granic Polskiej Mafii to nieznam.
      • Gość: uno Re: Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów IP: *.crowley.pl 12.06.04, 11:00
        Gościu jesteś chory z nienawiści,niedługo do siebie i swojej rodziny również.A
        jak z głupoty pęknie ci nitka w głowie to nic ci się nie stanie...odpadną ci
        jedynie uszy
      • Gość: PiJaK Wolny, głupi człowiek! IP: *.eimg.pl / 80.51.242.* 12.06.04, 11:06
        O poziomie twojej inteligencji świadczy ten post. Widać dokładnie, że z głową
        masz nie wszystko w porządku. To pewnie przez palenie zioła.
      • Gość: rr Szlaban na zioło IP: *.toya.net.pl 12.06.04, 11:28
        Aby "wolnemu człowiekowi" nie przyszło czasem do główki wrócić z "beasbolami" do
        kraju.
        • Gość: wolny człowiek szlaban to ci zrobie na życie twórco syfu IP: *.adsl.hansenet.de 12.06.04, 12:36
          żebyś wiedział że nie wróce ale jade jako bohater moi przodkowie walczyli o tę ziemię i zdobyli i utrzymali teraz komuniści i twórcy pieknego życia dla wszystkich robią prawo nie do życia.Trawa jest zła i powinna być zabroniona dla młodzieży do 18 lat bo młodzi ludzie gubią sie w geniuszy THC łapią miliony myśli na sekundę i głupieją - ale zabroniona przez rodziców a nie przez cioty (nasze zniewieściałe społeczeństwo) Jestem dorosłym człowiekiem projektantem sieci programistą i twórcą wielu wynalazków gdyby nie tacy ludzie jak ja to tacy jak ty ograniczeni ludziopodobni mieli by nic nawet las byście spierdzielili. Jestem podczas podrórzy do Maroka tam można jarać.
          • Gość: guderian Re: szlaban to ci zrobie na życie twórco syfu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 12:58
            Gratuluje dorosły wolny człowieku. Wole zyc w ciemnogrodzie gdzie nie ma takich
            jak Ty.
          • Gość: Sl Re: Do programisty i wynalazcy IP: *.proxy.aol.com 12.06.04, 13:04
            Jeden wynalazek juz zauwazylem: podroz przez "rz". I jeszcze jedno: Nie pisz
            jak jestes nacpany.
          • Gość: misio oj głupiś głupiś IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 13.06.04, 00:33
            jak na projektanta sieci programiste i twórce wielu wynalazków to słabo po
            polsku sie wypowiadasz.Istnieją silne podejrzenia że twoja elokwencja jest
            odbiciem twojej inteligencji, a użyciu słowa cioty jako najsilniejszej ze
            znanych ci obelg jeszcze to potwierdza bucu.Czekam aż wrócisz jako bohater
          • Gość: Szrama Re: szlaban to ci zrobie na życie twórco syfu IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.06.04, 01:59
            Mam dla Ciebie złą wiadomość, fajke wodną już dawno wymyślili, więc nie
            przypisuj sobie tego wynalazku, bo wg. mnie to nic wiecej nie jesteś w stanie
            wymyślić.
      • Gość: Viritim Opuściłeś kraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 13:01
        Bardzo mnie to cieszy - jednego ćpuna mniej. Ciekawe, która policja dobierze ci
        się do dupy teraz. Życzę jej powodzenia.

A swoje bajki o programowaniu sieci to kumplom na odwyku opowiadaj.
        • Gość: wolny człowiek zakaz spożywania alkoholu IP: *.adsl.hansenet.de 12.06.04, 13:41
          A co by byści powiedziedzieli hipokryci na zakaz spożywania alkoholu gdyby to was ścigali i strzelali do was za spożywania alkoholu albo za papierosy. Ja nie chlam alkoholu w przeciwieństwie do sporej część Polski i nie palę szlugów na ogół choć robie to co chcę czyli czasami używam tego wynalazku. Sorry ale czy tylko ślepi czytają tę gazetę?? a za ortografa przepraszam pisze i czytam w kilku językach zdaża sie zapominam polski bo żyję w innym kraju. Cpuna mówisz. Hehehehehe ale wesołego i szczęśliwego cpuna. Nie takiego jak ty. ćpuna tabletek od bólu głowy, ćpuna żarcia z supremarketu, ćpuna telewizji, ćpuna ...
          • Gość: oahu Re: zakaz spożywania alkoholu IP: *.catonv01.md.comcast.net 12.06.04, 17:40
            Ja też żyję w innym kraju i jakoś potrafię pisać ciągle gramatycznie po polsku i
            nie robić błędów ortograficznych.

A co do dostępności różnorakich środków odurzających, to uważam że choć powinny
            być powszechnie dostępne (wolność wyboru ludzkiego), to z ludźmi korzystającymi
            z "pomocy" takich środków musi być coś nie tak. Jakby byli naprawdę szcześliwi,
            to nie musieliby nakręcać się takimi środkami.
            • Gość: chilum Re: zakaz spożywania alkoholu IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.06.04, 12:06
              >Jakby byli naprawdę szcześliwi,
              > to nie musieliby nakręcać się takimi środkami.

Oczywiście szczęściem takim jak Ty go definiujesz.
              Piszesz o wolności wyboru,ale szczęście wg.Ciebie jest jedno i kazdy ma takie same kryteria.
              Nie sądzę,żeby wszystkie osoby ,które np. palą jointy były nieszczęśliwe i w ziole szukały namiastki.

Jestem zwolennikiem zniesienia prohibicji na narkotyki.
              IMO rozwiązałaby ona wiele problemów.
              Pewnie przyniosłaby też jakieś nowe,ale bilans na pewno byłby korzystny.
              Doświadczenie prohibicji alkoholpwej w USA niczego nie nauczył?
              Zawsze będą ludzie,którzy bęą chcieli brać,pić,palić.
              Nic tego nie zmieni.
              Jesli nie legalizacja,to mafie zajmą sie(już sie zajęły)dystrybucją i handlem.
              Efekty są widoczne.

PS:Alkohol ,legalna,śmiertelna używka reklamowana w mediach.
              Bo tradycja,zwyczaj i manipulacja informacją nt. innych środków .

--

Stop War on Drugs

• Gość: człowiek Re: Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 12.06.04, 14:12
        współczuję Ci...
        mimo wszystkiego co Policja zrobiła złego (na przykład w Łodzi czy w Poznaniu)
        to w końcu jedyna nasza ochrona przed bandytami...

a to że łapią handlarzy narkotyków, to nie ich wina, tylko ustawodawcy, który
        nakazał ściganie takich ludzi.

Co Wy chcecie od Policji? Dlaczego policjatów psami nazywacie... to nie jest
        normalne, to jakaś paranoja, macie jakies urazy z komunizmu jeszcze?
      • Gość: czytelnik Re: Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów IP: *.lub.net.pl / *.net.pl 12.06.04, 14:49
        Nie jestem co prawda lekarzem psychiatrą lecz sądząc z wypowiedzi "Wolnego
        człowieka" cierpi on na poważną chorobe psychiczną. Wolny człowieku zacznij się
        leczyć bo czarno widzę twoją przyszłość, jeżeli bedziesz miał jakaś przyszłość.
      • Gość: Mapiaż Re: Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów IP: *.chello.pl 13.06.04, 00:27
        Popieram wolnego czlowieka !!Niedlugo skonczy sie samowola dzisiejszego
        zomo !! czekajcie na pierwszą kolejke nowego sezonu !!Beda trupy po stronie
        Zomowcow!!
      • Gość: misio fajny ten wolny człowiek jak mój bywszy kotek IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 13.06.04, 00:43
        prawie uwierzyłem w twój cały wywód tylko to ostatnie zapewnienie że z głową
        masz wszystko w porządku mnie nie przekonuje
    • freewolf Re: Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów 12.06.04, 10:44
      Brawo policja!
      Szkoda tylko 4 zmarnowanych nabojów.
      Kiedy wreszcie policja uzyska prawo strzelania w takich sytuacjach do
      napastników bez ostrzeżenia?
      • Gość: a. Re: Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.04, 12:04
        Ostatnio policja zabiła bez ostrzeżenia nastolatka w samochodzie....
        • Gość: b. Re: Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 12:50
          Widać, że to za mało i inni nie wyciągnęli jeszcze wniosków. Za zaatakowanie
          policjanta powinno strzelać do napastników bez ostrzeżenia.
          • Gość: http://pamietamy.t Re: tym sie rozni bandytyzm od akcji policji ze IP: *.prod-empresarial.com.mx 12.06.04, 23:31
            policja ma ujac przestepcow
            jak widac ujela tylko dwoch
            a gdzie wsparcie zawczasu reszty patroli
            znowu amatorszczyzna ze strzelanka w tle

pamietamy.tripod.com
        • Gość: guderian Re: Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 13:01
          Nastolatka nafaszerowanego narkotykami. Zapomniales dodac. Poza tym zabili dresa
          w Łodzi. Dresa ktory przyszedł sie wyzyc na niewinnych. Strzelac do takich
          smieci jak dresy czy dilerzy bez ostrzezenia.
      • Gość: zdegustowany Re: Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 12.06.04, 14:15
        nigdy nie dostanie zgody...

no... chyba że wygra Samoobrona i zrobią nam w Polsce państwo faszystkowskie,
        to wtedy będziecie mieli wolność...

zdegustowany.
    • Gość: banka Re: Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów IP: *.proxy.aol.com 12.06.04, 11:15
      roztrzelac dilerow na miejscu ,szkoda sadow i wiezien!!
    • lmal Re: Kompromitacja gazety 12.06.04, 11:35
      Czy w Gazecie nie wiedzą, że pisze się "dwudziestodwuletni", a nie "dwudziesto
      dwu letni"???
      • Gość: gosciu :-) Re:Kompromitacja gazety. Sam sie skompromitowales! IP: *.proxy.aol.com 12.06.04, 12:09
        Samo nie pisze sie, nie czyta sie, nie mowi sie !!! My piszemy, czytamy,
        mowimy!!! Wiec, piszemy dwudziestodwuletni !!!
        • Gość: Gloggie Re:Kompromitacja gazety. Sam sie skompromitowales IP: *.multicon.pl 12.06.04, 22:04
          Podejrzewam że ta masakrystyczna ilosc bledow w artykulach wynika
          z tego, ze wprowadzane sa przez administratorow strony, a nie przez
          dziennikarzy. Przeciez na sprawdzaniu pisowni przez worda nie mozna polegac...
          Przynajmniej mam nadzieje ze taka jest geneza tych bledow :P
    • Gość: BB Re: Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów IP: 80.51.246.* 12.06.04, 13:26
      Moim zdaniem Policjani powinni odstrzelić tych atakujących ich bandytów.Teraz podatnicy będą do nich dokładać przez kilka lat,a myślę,że te tępe typy zupełnie na to nie zasłużyły.Dociążenie ich kilkoma gramami ołowiu byłoby zdecydowanie tańszym rozwiązaniem.
      • Gość: JoeT Re: Bez przesady i prosze nie strzelac! IP: 5.5R* / *.ext.ti.com 12.06.04, 14:01
        Gość portalu: BB napisał(a):
        > Moim zdaniem Policjani powinni odstrzelić tych atakujących ich bandytów

Z artykulu wynika, ze aresztowano tylko dilerow. Napisane jest, ze ci, ktorzy
        probowali ich uwolnic rozeszli sie do domow.

W Polsce i w calej Europie nie wolno strzelac do ludzi - ani do policjantow,
        ani do dilerow. Wolalbym aby ludzie do tego stosowali sie. Bezpieczniej wtedy
        byloby mi przyjezdzac do kraju.

Slyszlem, ze w Holandii narkotyki sa nielegalne. Ale w kawiarniach mozna i
        kupic. Policja nie zwraca na to uwagi. Rzad niemiecki prosil Holendrow aby
        zwalczali sprzedaz narkotykow. Holendrzy odpowiedzieli, ze odsetek narkomanow w
        obu krajach jest mniej wiecej ten sam, a poziom przestepczosci jest w Holandii
        nizszy. Holandia woli miec mniej przestepczosci. Moze Polska wzielaby przykald
        z Holandii?

W USA agresywnie zwalcza sie narkotyki. Wiezienia sa przepelnione - polowa
        ludzi w wiezieniach federalnych siedzi za narkotyki. Odsetek ludzi siedzacych w
        wiezieniach jest jeden z najwyzszych na swiecie. Prohibicja czyli zakaz
        alkoholu w USA w latach trzydziestych spowodowal powstanie gangow i rozkwit
        przestepczosci. Prohibicje przerwano, a likwidowanie gangow trwa do dzisiaj.
        Kryminalizacja narkotykow ma podobny efekt.

Papierosy w USA sa legalne ale prowadzi sie akcje informacyjna o ich
        szkodliwosci. Powoduja one raka pluc, zwiekszaja czestotliwosc chorob serca
        itp. W efekcie przez ostatnich 25 lat odsetek palacych spadl z 40% do 20%
        doroslych ludzi. Dobrze gdyby rzad wprowadzil taka samo polityke wzgledem
        narkotykow!
        • Gość: BB Re: Bez przesady i prosze nie strzelac! IP: 80.51.246.* 12.06.04, 14:19
          Całkowicie się z Panem nie zgadzam.W Polsce sytuacja zaczyna już przypominać wojnę pomiędzy coraz lepiej uzbrojonymi i coraz bardziej agresywnymi bandziorami a coraz słabszym Państwem.To nie jest dobry moment,żeby wprowadzać holenderskie rozwiązania.Być może przyjdzie na to czas,ale z pewnością nie teraz.Obecnie oragny ścigania i wymiar sprawiedliwości powinny uzyskać przewagę nad pozbawionymi wyższych uczyć istotami,które tylko z wyglądu przypominają człowieka.Ich prawa powinny adekwtane do zachowania i do tego co wnoszą do społeczeństwa,innymi słowy - żadne.Policja powinna do nich strzelać,a Ci których kule nie dosięgną powinny dostawać długoletnie wyroki.Osobniki,które swoim zachowaniem stawiają się poza granicami społeczeństwa,powinny zostać z niego na trwale wyeliminowani.Tylko w ten sposób można wygrać tę wojnę.
          • Gość: wolny człowiek człowieku dobrze myślisz IP: *.adsl.hansenet.de 12.06.04, 14:33
            ten gosć co tą wojną wkręca to fajny facio jest sie z nim zgadzam mimo pewnego ograniczenia umysłowego tego osobnika. Jak jakiś TYP przyjdzie do mojej własności i tam da moim dzieciom coś czego ja oficjalnie zabronie to pewnie że go zabije. Aha i na palu powiesze. No i to tyle.
            • Gość: wolny człowiek ostatnie słowo banity IP: *.adsl.hansenet.de 12.06.04, 14:42
              To bardzo ciekawy temat jest wygląda na paradoks. Ale można się by zastanowić w ciszy i spokoju nad tematem: Policjant w Polsce kto to taki???
              • Gość: BB Re: ostatnie słowo banity IP: 80.51.246.* 12.06.04, 14:46
                Wolny Człowieku!Strasznie się cieszę,że nie ma Cię w Polsce.Niech Cię inni leczą,nasza służba zdrowia,przy jej mizernej kondycji,mogłaby nie dać sobie rady z takim czubem.Ćpaj i rób co chcesz,byle poza granicami Polski.
                • Gość: ziggy Re: DO KLoTLIWYCH:::::: IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 12:03
                  Jeden z was sie chwali: umie napisac pare slow poprawnie, drugi jest
                  programista, trzeci ma fajfusa. Tak naprawde jestescie klotliwymi palantami,
                  zyciowymi nieudacznikami. Probujacymi tutaj rozkazywac i pouczac, udajecie
                  waznych bo w zyciu nic nie znaczycie. Zasmiecacie tylko ta gazete.
    • Gość: olo policjanci powinni celować w czoło IP: *.punkt.pl 12.06.04, 13:58
      a nie w powietrze
    • Gość: Krzysztof K. Re: Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 12.06.04, 14:00
      Zaostrzyć kary. Zaostrzyć kary i jeszcze raz zaostrzyć kary. Kim są rodzice
      tych gówniarzy z dyskoteki. Podać do publicznej wiadomości nazwiska i zdjęcia
      dillerów i młodzianów, którzy chcieli ich odbić. Może taka metoda skłoni np.
      rodziców do jakiejkolwiek pracy wychowawczej.
      • Gość: andrzej_n Re: Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 14:33
        Zgadzam sie w 100%, nie udawajmy ze taki stres ich zalamie na cale zycie.
        Władza chcialaby pewnie inaczej - wydac pieniadze podatnikow, na kuratora,
        na "badanie przyczyn" sklaniajacych przestepcow do zajmowania sie narkobiznesem
        itp. - i tak tez pewnie sie stanie, bo jako spoleczenstwo jestesmy
        ubezwłasnowolnieni przez elity... takie czasy.
        • Gość: http://pamietamy.t Re: chyba przez swoja glupote , jak mozna sadzic IP: *.prod-empresarial.com.mx 12.06.04, 23:47

> ubezwłasnowolnieni przez elity... takie czasy.

ktos to kupowal i to w znacznych ilosciach moze tak
          badania dla odbiorcow z dyskoteki
          powiadomienie szkol
          o przebywaniu w srodowisku narkomanow

pamietamy.tripod.com
      • Gość: Kuba Re: Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 14:34
        I co to da? Problem jest o tyle głębszy że większość młodych ludzi w Polsce ćpa
        ostro albo okazjonalnie i przez to mamy problem. Nie wybielam dilerów, to
        pasożyty których miejsce jest w kryminale, ale śmieszy mnie krótkowzroczność
        ludzi którzy biorą. Choćby tylko przypalali gandzie to parę groszy dorzucają
        gangom na pestki i bombki. A potem łojezuuu...ale bandytyzm na ulicach, kto za
        to odpowiada? I to samo tyczy się kupowania kradzionych rzeczy, wódki i fajek z
        przemytu. Zasada popytu i podaży. Nie liczcie na poprawę sytuacji przez
        najbliższe kilkanaście lat. Do zobaczenia na kolejnych czarnych marszach.
        • Gość: Maćkos Re: Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów IP: *.gdynia.mm.pl 12.06.04, 18:30
          I w tym jest paradoks krajów gdzie cannabis jest nielegalny.Gdyby zmodyfikowano
          prawo i zalegalizowano maryśkę to sprawa wyglądała by tak:zioło dostępne w
          cofeshopach dla osób powyżej 18 lat...za złamanie zakazu duuuuża kara dla
          właściciela baru,w cenie zioła wliczony podatek, który przy takiej ilości
          palonego obecnie w Polsce zioła mógłby zasilać kase policji, wtedy mieli by
          środki na walkę z gangami przestępczymi.Przekierowanie handlu traffką do
          legalnych lokali zabiera mafii jedno ze źródeł dochodu.A jak ktoś nie chce
          wydawać kasy w cofeshopach to niech sobie sam wychoduje w domq(żeby nie było
          podejrzeń o nielegalny zbyt limit np do 2 krzaków). A resztę drugów i dilerów
          tępić wszelkimi środkami....i chyba by był spokój w temacie.A tak policja co i
          rusz chwali się, że złapała studenta dilera co to kolegom w akademiku załatwiał
          zioło....podwyższając sobie statystyki wykrywania przestępstw.
    • Gość: maturzysta Re: nie dawaj plam gosciu .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 14:09
      Forma bezosobowa jest jak najbardziej prawidłowa w języku polskim : mówi
      się .., uważa się, .. przyjmuje się ,że ,, itd itp.
      chcialeś się popisać erudycją i puryzmem językowym, ale chyba nie za bardzo Ci
      wyszło..
    • Gość: Katarzyna Diller czy diler a moze dealer? IP: *.sympatico.ca 12.06.04, 14:42
      • Gość: czytelnik Re: Diller czy diler a moze dealer? IP: *.lub.net.pl / *.net.pl 12.06.04, 14:56
        Szanowni rozmówcy, jeden debil napisze opinię a wszyscy analizują jej treść.
        Proponuję dyskusję na temat wspomnianej wypowiedzi pozostawić lekarzom o
        określonej specjalizacji i raczej skupić się na istotnych opiniach co i jak
        zrobić, żeby zlikwidować dealerów i przestawić tok myslenia młodzieży z
        amerykańskiego na polski.
        • Gość: Katarzyna Re: Diller czy diler a moze dealer? IP: *.sympatico.ca 12.06.04, 15:12
          A moze lepiej produkowac wiecej dill ogorki na export do USA? Wiklinowe koszyki i wycinanki
          lowickie juz dzisiaj slabo sie sprzedaja ...
          • Gość: Kuba Re: Diller czy diler a moze dealer? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 15:45
            Dorgi czytelniku. W pełni podzielam twoją wypowiedź jednak próby takie są
            skazane na niepowodzenie. Posty Katarzyny dobitnie to pokazują. Wyborcza to
            powazna gazeta i jej forum mogło by być równie powaznym miejscem do
            konstruktywnej wymiany myśli. Jednak zbyt wiele osób płytkich jak kałurza na
            pustyni wypisuje tu swoje idiotyzmy. Czasem jednak trzeba zareagować i coś
            napisać, bo normalnemu człowiekowi aż źle się robi jak czyta niektóre
            wiadomości.
            A co do problemu to może po prostu przestańmy wszyscy traktować ten syf czyli
            narkotyki jako coś normalnego.
            • Gość: Katarzyna Re: Diller czy diler a moze dealer? IP: *.sympatico.ca 12.06.04, 18:02
              Moze spece od organizacji mlodziezowych cos tu pomoga? Tow. Prezydent i jego malzonka
              kiedys pracowali z mlodymi w ZSMP. Ciekawe, ze wtedy nie bylo takich problemow. Mlodziez
              brala czynny udzial w zyciu kraju, uczestniczyla w czynach spolecznych ... a dzisiaj?
              Disco-polo przyszlo z Zachodu, a agencje ze Wschodu. Ciekawe co o tym mysla biskupi?
            • Gość: Marekk Re: Diller czy diler a moze dealer? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.04, 01:03
              Wyborcza to poważna gazeta???? Z przykrością informuję, bo może nie widzisz,że jednak tak juz nie jest. Kiedyś była w porządku, dobrze się czytało, było wiele interesujących artykułów. Ostatnio jednak stała się strasznie stronnica w pewnych sprawach, zdarzają się zakłamania i niedopowiedzenia a nawet "sensacje" typowe dla gazet brukowych. Poziom się, niestety, obniżył...a szkoda. To taka dygresja.
              Odnosnie narkotyków- gnojki pala najpierw dla szpanu, na imprezach nie chcą odstawać- jeden patrzy na drugiego- i taki jest rezultat. Potem się jaraja rysując wszędzie obrazki z motywem przewodnim marihuany. Jeżeli nie zmieni się świadomość, to nie ma co liczyc na poprawę systuacji. Pan WOlny Człowiek ma tę samą świadomość, co forumowicze krzyczacy za legalizacją. Szkoda tylko, że mówiąc, że sie nie uzależnią, że dla przyjemności itp nie myslą o tym ,że raczej żaden z dworcowych ćpunów nie zamierzał nidgy wylądować tam, gdzie wylądował, i że kiedyś myślał tak, jak tacy krzykacze, co to chcą legalizacji.
      • Gość: adad Ani diller, diler czy dealer tylko IP: *.sympatico.ca 12.06.04, 21:30
        handlarz/sprzedawca narkotykow.

---
        Polacy nie gesi i swoj jezek maja.
        • Gość: adad Re: Ani diller, diler czy dealer tylko IP: *.sympatico.ca 12.06.04, 21:31
          Mial byc jezyk...
          • Gość: Jinetera Re: Ani diller, diler czy dealer tylko IP: *.sympatico.ca 13.06.04, 00:43
            A moze "jezyczek" Adad?
    • Gość: g. Re: Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów IP: *.netbit.coltexdakar.pl 12.06.04, 15:55
      Eh ta dyskoteka sie nazywa Imperium a nie Planeta, to po pierwsze a tamci
      panowie mieli po 28 lat a nie 22
    • Gość: sierzant z legii Re: Adwokaci ich uwolnia IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 12.06.04, 17:15
      przeciez narkotyki to amerykanska moda a my na slowo ameryka w portki robimy z
      zachwytu.
      • antyterrorysta Re: Adwokaci ich uwolnia 12.06.04, 18:35
        Gość portalu: sierzant z legii napisał(a):
        > przeciez narkotyki to amerykanska moda a my na slowo ameryka w portki robimy
        z
        > zachwytu.

Ale to nie Amerykanie sprzedają dragi na dyskotekach w Polsce. Młodzi biorą na
        całym świecie i szukanie winy w jakiejś modzie nie a zwłaszcza traktowania USA
        jako chłopca do bicia co jest ostatnio w modzie do nikąd nie prowadzi. A ćpają
        też hipisi i punki którzy do miłośników USA nie należą.
        • Gość: > ubezwłasnowolnie Re: bezrobocie glupki i neoNEP w gospodarce IP: *.prod-empresarial.com.mx 12.06.04, 23:55
          to zrodlo wszelkiej patologi

pamietamy.tripod.com
          • maaac Re: bezrobocie glupki i neoNEP w gospodarce 13.06.04, 06:30
            www.monar.pl/labeo/app/cms/x/8042
            Poczytaj sobie historię Monaru. Ciekawe czy w Polsce w 1978 roku już było
            bezrobocie i neoNEP? Czy już władza sikała w majtki z radości na wszystko co
            amerykańskie?
            Take bzdury można wypisywać jak się pamięcią nie sięga wstecz dalej niż 10 lat.
            • Gość: pies [...] IP: 66.189.0.* 13.06.04, 06:40
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • maaac Do psa 13.06.04, 07:19
                slowniki.pwn.pl/zasady/aneks.php
                ortografia p.5
                i przeproś psy
                • maaac Re: Do psa 13.06.04, 07:21
                  Poprawka punkt 6. ;)
            • Gość: xxx Re: bezrobocie glupki i neoNEP w gospodarce IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.04, 08:45
              > Ciekawe czy w Polsce w 1978 roku już było
              > bezrobocie i neoNEP?

W 1978 roku wszystkim zylo sie tak wspaniale, ze zaraz potem szli na ulice
              obalac swoj idealny ustroj. A wladza sikala w majtki z radosci na wszystko, co
              radzieckie. Wiec co tu gloryfikowac?

Co do bezrobocia
              • maaac Re: bezrobocie glupki i neoNEP w gospodarce 13.06.04, 11:00
                Czy ja gloryfikuję komunizm?
                Uważam tylko, że osobnik od pamietamy.tripod.com jest smarkaczem, który nic o
                świecie na którym żyje nie wie.
                Życie za komuny nie było prostsze - problemy były tylko innego rodzaju niż
                teraz.
                Bezrobocie ukryte jest kategorią ekonomiczną nie społeczną - człowiek
                bezrobotny jest świadom swojego położenia - człowiek objęty pseudo pracą nie
                wie, że właściwie jest bezrobotny.
    • Gość: misio od misia do dara IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 13.06.04, 00:36
      czemu taki pierdolniety jestem?odbieram to jako komplement ale nie jstem
      pewnien czy zasluzony.o co konkretnie chodzi?
    • Gość: bart Re: Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 07:08
      "grupa mlodziezy"? - bandyci, ot co
      • Gość: jjerzy. Re: Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.04, 10:48
        Dilerzy? Chętni do zarobienia niezłych pieniędzy znajdą się zawsze i wszędzie.
        Rynek jest, więc są i oni. Prawdziwym problemem jest jednak płytkość tego rynku-
        odbiorców, trzeba starać się o jego pogłębienie, więc się starają. Dlatego tyle
        postów za legalizacją, większość z nich pisana jest właśnie przez dilerów
        udających tylko prostych ćpunów, z których większość z nich już dawno sprzedała
        swoje komputery.
        A wogóle branie jest OK, sama radość, przyjemność i oczywiście wszystko z
        umiarem pod pełną samokontrolą. To oczywiste kłamstwo. Gdyby to była prawda, to
        po cholerę cały ten Monar, skąd te "zwłoki" na ulicach i dworcach kolejowych.
        Ci ludzie, nieco wcześniej, też pisali takie posty - wolność, prawo do wyboru
        itp. bzdury.
        Chcecie wolności, ja też. Wolności od konieczności finansowania z podatków
        waszego długotrwałego leczenia, które pomaga wam na krótko. Okradacie rodziców,
        babcie, własne rodziny, przypadkowych przechodniów i całe społeczeństwo, na
        szczęście nie za długo korzystacie z tej radości i przyjemności.
    • Gość: Zenior Omijać dyskoteki z daleka IP: *.tkdami.pl 13.06.04, 11:40
      Co chwila: jak nie narkotyki, to strzelanina, albo nożownicy ...
      Kto chodzi na te dyskoteki ?!!
    • Gość: toud Re: Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.06.04, 11:41
      hehehe...eh smutne czasy nastały dla drobnego handlu w Polsce..policja niczym
      SB zatrzymuje drobnych przedsiębiorców pragnących zadbać o swój budżet
      rodzinny...to się nazwya psucie koninktury...a atakerzy..no cóż...to się nazywa
      przywiązanie klienta do kupca...szkoda tylko ze caly czas nikt sie jeszcze na
      dobre nie zajął hipermarketami...a co do filmów...obylo się bez krwi...
    • Gość: Krecik Re: Nieudana próba odbicia aresztowanych dilerów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.06.04, 12:00
      Sama notka taka sobie. Ale tytuł beznadziejny, efekciarski; Newsweek itp. się
      kłaniają: ci faceci zostali ZATRZYMANI (vide tekst samej notki), nie było próby
      odbicia z jakiegoś ARESZTU. GW musi się zdecydować (vide także inne Wasze
      publikacje i tytuły): czy w stronę Newsweeka, Faktu itp, czy stać się poważną
      gazetą, coś w rodzaju niemieckiego FAZ, Zeit, czy Sueddeutsche Zeitung. Po
      prostu szkoda czasu i pracy :(
    • Gość: ad Ta dyskoteka to Imperium!! IP: *.gabo.pl 14.06.04, 09:33
      A nie PLANETA. Planeta byla tu kiedyś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka