anwad 27.02.12, 09:38 Z jaką postacią historyczną kojarzy Wam się Jarosław Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Re: JK - skojarzenia 27.02.12, 09:40 Z żadną, facet jest zupełnie bez jakichkolwiek właściwości. A jak tam twój idol Ścios? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: JK - skojarzenia 27.02.12, 09:41 kompletnie z nikim co najwyżej z Lechem Kaczyńskim, który był prezydentem ale to nie jest skojarzenie dobre Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: JK - skojarzenia 27.02.12, 09:43 No i Lech Kaczyński to nie jest postać historyczna, taki tam sobie były przeciętny polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: JK - skojarzenia 27.02.12, 09:44 smietnik histori nie budzi skojarzen Odpowiedz Link Zgłoś
trollik.morski Re: JK - skojarzenia 27.02.12, 09:54 szwampuch58 napisał: > smietnik histori nie budzi skojarzen I tym postem można by zakończyć wątek. Krótka i wyczerpująca temat treść, a ponadto w dobrym tonie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Louis de Funès 27.02.12, 11:10 W jakiej roli by nie grał, to i tak był Louis de Funèsem. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Nie obrażaj Louis'a de Funès 27.02.12, 11:34 On był zabawny i bawił i rozmieszał do łez - człowiek śmiał się beztrosko. Kurduplaczyński jest tylko śmieszny - ponuro i żałośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj To idiota! 05.03.12, 21:19 tiny.pl/htd75 to po co szukać podobieństwa? W końcu idiota to idiota! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj To idiota! 05.03.12, 21:20 W końcu idiota to idiota! tiny.pl/htd75 to po co szukać podobieństwa? W końcu idiota to idiota! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Z Mariuszem Maraskiem - ś/cios! 27.02.12, 11:17 Ups, sorki: najwyraźniej literówka. Powinno być > histEryczną. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Zbawiciel! 27.02.12, 11:18 No, teraz siostra Anwadzia ze zgromadzenia sióstr jarosławianek pod wewaniem św. Namiotu z Krakowskiego Przedmieścia chyba będzie usatysfakcjonowana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Z Władysławem Sicińskim 27.02.12, 11:21 anwad napisała: > Z jaką postacią historyczną kojarzy Wam się Jarosław Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Z Władysławem Sicińskim 27.02.12, 11:28 Władysław Siciński był podsędkiem upickim, stolnikiem, posłem upickim ziemi trockiej. (za wikipedią, ale pasuje jak ulał). Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Z Władysławem Sicińskim 27.02.12, 11:36 wariant_b napisał: > Władysław Siciński był podsędkiem upickim, stolnikiem, posłem upickim ziemi > trockiej. > (za wikipedią, ale pasuje jak ulał). > Wiem i dlatego tak napisałem. Też był takim gnidom działajacym przeeciw interesom narodowym Polski i Polaków. I też rozpieprzył Sejm! Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Z kotem Alikiem,no i Rydzykiem. 27.02.12, 11:29 Czyli raczej nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: JK - skojarzenia 27.02.12, 11:29 Lepiej zapytaj: jaki debil i zbok na forum ma jakiekolwiek skojarzenia z Kurduplaczyńskim, który n.b. sobie może postać gdziekolwiek, gdzie mu się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: JK - skojarzenia 27.02.12, 11:34 Mnie kojarzy się z grzesznym Onanem, ziarno na ziemię wylewającym Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Z Władysławem Łokietkiem 27.02.12, 11:43 anwad napisała: > Z jaką postacią historyczną kojarzy Wam się Jarosław Kaczyński? Ewidentnie z Łokietkiem. Podobnie jak Łokietek działa w skrajnie niekorzystnych warunkach (jeden przeciw wszystkim) dla dobra kraju. Podobnie jak Łokietek jest uparty i bezkompromisowy , walczy o sprawę bez względu na sytuację, nie poddaje sie w sytuacjach krytycznych i tzw "bez szans". No i ten wzrost :) Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Z Władysławem Łokietkiem ??? 27.02.12, 11:46 Łokietek to nie to samo co pół_doopek - w niczym go nie przypomina. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Z Władysławem Łokietkiem ??? 27.02.12, 20:46 Łokietek tez święty nie był poza tym stracił pomorze Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Łokietek tez święty nie był. Oj nie był! 01.03.12, 19:51 Ale nie był też całkowitym idiotOM - może był królikiem ale nie kaczkOM obes_ranOM. A współczesnemu kurduplowi Pomorza nie pozwolimy stracić! Odpowiedz Link Zgłoś
piq remisiu, Łokietek był odważny,... 27.02.12, 20:12 ...a figurant Jar jest tchórzem. Nawet do sklepiku osiedlowego musi iść z obstawą. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Z Władysławem Łokietkiem 27.02.12, 22:58 Łokietek ukrywał się z pająkami w jaskini.Wasz wuc boi się pająków,jaskini i wogle wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch.antykatolik Proponuję zrobić prawdziwy i czciwy test: 27.02.12, 11:45 Wpisujemy w Google "paranoik podczas ataku", w wynikach odznaczamy "grafika". Na pierwszej stronie wyników są trzy zdjęcia pewnego polskiego polityka. Dla leniwych: kliknij bit.ly/Af6Mn7 potem zaznacz po lewej grafika. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch.antykatolik W 2 na 3 trafieniach wyprzedza Brevika... :-) n/t 27.02.12, 11:48 Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Czy ja wiem? Może Neron? 27.02.12, 12:11 Aktor, wygórowane mniemanie o własnych talentach, otaczał się zgrają tępych pochlebców a na koniec ogłosił się bogiem. Wszystko pasuje:):). No i podpalił Rzym bo mu się nie podobał. JK to samo chętnie by zrobił z Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Czy ja wiem? Może Neron? 27.02.12, 12:51 iq-ok napisał: > Aktor, wygórowane mniemanie o własnych talentach, otaczał się zgrają tępych poc > hlebców a na koniec ogłosił się bogiem. > Wszystko pasuje:):). > No i podpalił Rzym bo mu się nie podobał. JK to samo chętnie by zrobił z Polską > . Nawet zacząl, tylko nie dał rade! Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Ale format postaci nie ten... :-) 27.02.12, 18:49 Tam bądź co bądź cezar, a tutaj jakiś podskakujący prezio... --- "Ląduj, dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: JK - skojarzenia 27.02.12, 12:24 anwad napisała: > Z jaką postacią historyczną kojarzy Wam się Jarosław Kaczyński? Z żadną- Panprezes jest jedyny w swoim rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: JK - skojarzenia 27.02.12, 13:00 może któryś z królów? O! Łokietek może. Tez mały i o Polske dbał. I miętko nie miał, oj nie miał. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: JK - skojarzenia 27.02.12, 13:02 Niestety, nie spełnia podstawowego warunku, nie dba o Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: JK - skojarzenia 27.02.12, 20:04 ludzie, no niech ktoś wreszcie napisze, że mu się jarosław psychopata kaczyński kojarzy z hitlerem bo jak nie to anwad nie uśnie dzisiaj i wylewu dostanie i szlag ją trafi, że ten przekaz podprogowy z tvn-u nie działa jak należy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piq wądziu, a co jest gorsze, dytko czy upiór? 27.02.12, 20:21 Dytko straszniejszy, ale upiór zawziętszy. A towarzysz komisarz polityczny polskiej prawicy z ramienia kolegów jego mamy nie kojarzy mi się z niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Najgorsza jest strzyga 28.02.12, 09:36 piq napisał: > Dytko straszniejszy, ale upiór zawziętszy. Oj tak, tak. Ale najgorsza to jest strzyga. Jak ci się taka przypnie do pieniędzy publicznych, jak żyły budżetowe przegryzie, jak strumień pieniędzy z naszych podatków zacznie chłeptać- to nie przestanie aż do końca całej publicznej kasiory nie wyssie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: JK - skojarzenia 27.02.12, 20:45 najwyżej z ciemnym pijanym szlachciurą krzyczący liberum veto Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: JK - skojarzenia 27.02.12, 21:24 Z twarzy podobny zupełnie do nikogo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: JK - skojarzenia 27.02.12, 20:59 Jarosław Kaczyński pisze swoją własną historię. nie znajdziesz podobieństwa do kogokolwiek, takie indywidua rodzą się raz na tysiąc lat i na nasze szczęście nie są nieśmiertelni. co prawda kult Jarusia mniejszego(raczej większego, mając na uwadze jego brata) będzie jakiś czas siłą napędową pisowców, jednak z każdym następnym rokiem jego znaczenie będzie malało, proporcjonalnie do sklerozy, zgonów, zdziecinnienia, zdziwaczenia jego obecnych wyznawców. bóg zapłać za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Don Kichot... :) 27.02.12, 21:17 nie historyczna ale literacka. Dzielnie walczy z wrogami których sam wymyśla... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Don Kichot... :) 27.02.12, 21:55 hal9000 napisał: > nie historyczna ale literacka. Dzielnie walczy z wrogami których sam wymyśla... > ;) No i jak Don Kichot mentalnie ze dwie epoki do tyłu:):) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: JK - skojarzenia - Sierotka Marysia. 27.02.12, 23:02 Sicinski lub Lulek z "Popiołów". Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych No dobra anwad, zrobię to dla ciebie i napiszę 28.02.12, 08:20 JK kojarzy mi się z Adolfem Hitlerem. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ty jednak dobry człowiek jesteś...... 28.02.12, 08:45 TVN podporogowo wmówił mi bycie miłym. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Ty jednak dobry człowiek jesteś...... 28.02.12, 08:53 Kolejnym etapem powinno być wmówienie widzom TVN, że AH był miły Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ty jednak dobry człowiek jesteś...... 28.02.12, 08:57 I pewnie Rodrigo Pereira, jako widz tvn, w to uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Działania podprogowe.... 28.02.12, 10:41 Myślę, że podprogowo wmówiono nam, że PrezesPan jest grubym niziołkiem z zaniedbanym uzębieniem i owłosieniem. Tak naprawdę to on jest przystojnym, wysportowanym brunetem jak malowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Działania podprogowe.... 28.02.12, 10:47 To taki szarmancki, starszy pan z parasolką, jak kiedyś opisała go forumowiczka paczula. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Działania podprogowe.... 28.02.12, 17:26 I Tow pisowska Paczula domagala sie by D.Tusk przepraszal PanaPrezesa..... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ty jednak dobry człowiek jesteś...... 28.02.12, 21:33 > Kolejnym etapem powinno być wmówienie widzom TVN, że AH był miły Właśnie to robią mieszając jego obraz z niezwykle miłym Kaczyńskim. (: Odpowiedz Link Zgłoś
szmul.bender Re: JK - skojarzenia 28.02.12, 16:28 Nie kojarzy mi sie z zadna posacia historyczna. Kojarzy mi sie z czescia meskiego ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: JK - skojarzenia 28.02.12, 17:31 Na szczęście w historii Polski czegoś takiego jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: JK - skojarzenia 28.02.12, 18:46 erte2 napisał: > Na szczęście w historii Polski czegoś takiego jeszcze nie było. Kiedyś musiało się zdarzyć. Tylko, dlaczego w naszych czasach? Odpowiedz Link Zgłoś