Dodaj do ulubionych

PO zmusza do popierania Kaczora

12.03.12, 15:13
Kurcze blade, juz się cieszyłem, że Kaczor niemal abdykował, ze nie ma go w polityce, że rząd jest pilnowany przez media i opinie publiczna.
A tu nagle igrzyska dla lemingów-wniosek o Trybunał Stanu dla Kaczyńskiego i Ziobry popierany przez władzę (PO)
No i jak tu Kaczora i Ziobry (personalnie) oraz PiS i SP (zbiorowo) nie popierać w związku z tak jawna "bailorusinizacją" Polski?
Walka władzy z opozycją to walka władzy z demokracją.
Cyba nasz kraj nigdy nie znormalnieje.
My przywiązani do wartości tradycyjnych, patriotycznych z przyczyn ideologicznych będziemy zmuszeni irracjonalnioe popierac opozycję , która przeciez nigdy nie zdobędzie władzy. A władza będzie robic różne ustawy refundacyjne popierana przez olbrzymie stado lemingów zafascynowanych dowalaniem opozycji.
W demokracji taka zemsta na opozycji to rzecz niespotykana. Ale my jesteśmy w kwestiach demokracji coraz bliżej Rosji i Białorusi niż np Holandii czy UK.
PS jaki jest sens walki z Kaczorem czy Ziobra? Przecież nie zgłosujemy nagle na PO tylko znajdziemy sobie nowe szefostwo. A jest nas tak z 8 milionów.
Obserwuj wątek
    • fiu-bzdziu2010 Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 15:21
      remik.bz napisał:
      > PS jaki jest sens walki z Kaczorem czy Ziobra? Przecież nie zgłosujemy nagle na
      > PO tylko znajdziemy sobie nowe szefostwo. A jest nas tak z 8 milionów.

a kto w nowym szefostwie na prawicy??? Podaj jekieś typy.
      • x6824 Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 15:23

a kto w nowym szefostwie na prawicy??? Podaj jekieś typy.

Jest tylko jeden typ,a na nazwisko ma Kaczor,a na imię Donald.
        • fiu-bzdziu2010 Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 15:34
          ja pytam o supermena, który utuli sieroty po Yarciu i Zbyniu
    • x6824 Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 15:22
      Ten rzekomy wniosek,to próba odwrócenia uwagi od tego co się dzieje w polityce w wykonaniu popisduchów.
      Ma zamanifestować przed publiką odwagę plastikowych żołnierzyków Donalda i jego samego,bo wszakże,nikt inny nie byłby w stanie w platfusiarni zadecydować,że taki wniosek można postawić,jak tyko "Bóg Donald".
      W sumie wszystko warte śmiechu,bo Donald jest i tak za wielkim tchórzem i nie ma jaj by ten wniosek postawić.
      Kolejna polityczna wydmuszka platfusiarni.
    • 1ojtam.ojtam1 rząd jest pilnowany przez media i opinie publiczna 12.03.12, 15:22
      kpisz czy o drogę pytasz? w tej materii w POlsce jest jeden wielki rozpizdziaj
    • zzarda32 Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 15:23
      Mylisz pojecia - popełnił delikty podczas rządzenia ( a to nie przepstwa ) musi odpowiedzieć i po co ten wrzask????????????????
    • obraza.uczuc.religijnych Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 15:24
      Widzę że wytyczne o igrzyskach dotarły do większości odbiorców. Błaszczak zaczął, pelikany powtarzają.
      Ciekawe remik co mówiłeś na dowalanie opozycji w latach 2005-2007, kiedy to "pstrzono władzy na ręce"
    • simera16 Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 15:32
      To znaczy, że dla zwykłej poprawności nie wolno Kaczyńskiego i Ziobry postawić przed TS? Zapewne i tak nie staną, bo gumofilce już się asekurują, a stanąć powinni. Wałęsowa falandyzacja prawa, to mały pikuś (pan Pikuś!), przy wyczynach tego duetu. To raczej Kaczyński wespół z Zerem wprowadzali białoruskie standardy w egzekwowaniu prawa. Dwaj ci osobnicy, choćby dla pokazania innym rządzącym, iż nikt nie może czuć się bezkarny, winni opowiedzieć sędzim TS o motywach swojego postępowania... Trybunał Stanu, to raczej martwe ciało konstytucyjne, a odpowiedzialność i karanie jedynie w sferze politycznej występuje, jednak Kaczyńskiemu i Ziobrze dobrze by zrobił...
      • kontestatorbg Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 15:35
        Po zaczęło spadać, PiSowi zaczęło spadać, Palikot zaczął rosnąć. Czas wiec odgrzać sztuczną wojenkę żeby jeszcze bardziej okopać się przy swoich elektoratach, a lemingi i pelikany będą się tym dalej emocjonować.

A to nuda Panie.
        • simera16 Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 15:41
          kontestatorbg napisał:

> Po zaczęło spadać, PiSowi zaczęło spadać, Palikot zaczął rosnąć. Czas wiec odgr
          > zać sztuczną wojenkę żeby jeszcze bardziej okopać się przy swoich elektoratach,
          > a lemingi i pelikany będą się tym dalej emocjonować.
          >
          > A to nuda Panie.
          >
          Przecież jeszcze przed wyborami Kalisz mówił o TS dla Ziobry i Kaczyńskiego, a Tusk (czytaj PO) taka ewentualność na okres po wyborach przekładali... Co więc pieprzysz, że to teraźniejsza potrzeba chwili?
          • kontestatorbg Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 15:44
            > Przecież jeszcze przed wyborami Kalisz mówił o TS dla Ziobry i Kaczyńskiego, a
            > Tusk (czytaj PO) taka ewentualność na okres po wyborach przekładali... Co więc
            > pieprzysz, że to teraźniejsza potrzeba chwili?

No właśnie sama dałaś sobie dowód na prawdziwośc moich słów. Gdyby był rzeczywisty powód lub chęć do poparcia wniosku o TS to by to Platforma zrobiła przed wyborami. Dziwnym trafem odgrzali temat jak spadło im poparcie o kilkanaście procent. A nic nie nabija PO i PiSowi punktów lepiej niż ich wojna na pokaz.
            • simera16 Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 17:59
              kontestatorbg napisał:

>
              > No właśnie sama dałaś sobie dowód na prawdziwośc moich słów. Gdyby był rzeczywi
              > sty powód lub chęć do poparcia wniosku o TS to by to Platforma zrobiła przed wy
              > borami. Dziwnym trafem odgrzali temat jak spadło im poparcie o kilkanaście proc
              > ent. A nic nie nabija PO i PiSowi punktów lepiej niż ich wojna na pokaz.
              >
              Dla formalności; Facet jestem, a słowo "simera" po cypryjsku oznacza "dzisiaj".
              Jak widzę, jesteś z tych dla których każdy termin jest powodem do takich właśnie dywagacji...
              Mnie nie interesuje kto i kiedy postawi ten PiSowski duet przed TS. Ważne aby to uczynił.
              • remik.bz Nie jesteś trendy 12.03.12, 18:04
                simera16 napisał:

> >
                > Dla formalności; Facet jestem, a słowo "simera" po cypryjsku oznacza "dzisiaj".

Jęsli jesteś facetem to zgodnie z rządowymi trendami powinienes swój nick zmienić na "simer" i nie zważac na cypryjskie znaczenie tego slowa.
                • simera16 Re: Nie jesteś trendy 12.03.12, 18:07
                  remik.bz napisał:

> simera16 napisał:
                  >
                  > > >
                  > > Dla formalności; Facet jestem, a słowo "simera" po cypryjsku oznacza "dzi
                  > siaj".
                  >
                  > Jęsli jesteś facetem to zgodnie z rządowymi trendami powinienes swój nick zmien
                  > ić na "simer" i nie zważac na cypryjskie znaczenie tego slowa.
                  >
                  "tryndy" se snobom oferuj...
                  • a74-7 Re: Nie jesteś trendy 12.03.12, 20:06
                    mnie siem z chimera kojarzy , wypisz wymaluj ;-D
                    • simera16 Re: Nie jesteś trendy 12.03.12, 20:08
                      a74-7 napisał:

> mnie siem z chimera kojarzy , wypisz wymaluj ;-D
                      >
                      Skojarzenia, to przekleństwo... A może natręctwo? Nie martw się, to się da leczyć....
                      • a74-7 Re: Nie jesteś trendy 12.03.12, 20:31
                        en.wikipedia.org/wiki/Chimera_(genetics)
                        Rozumiem ,ze jestes pewien ze Kaczynski "wyolbrzymia problemy" ???
                        Widze ten sam syndrom u ciebie . Rowniez polecam leczenie :-)
                        Pa pa!
        • platfusy.do.paki Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 17:04
          Ani PiSowi nie spada, ani Palikot nie rośnie.

Spada i to szybko PO. Zatem mamy kolejną próbę mobilizacji na zasadzie "ten wstrętny Kaczor". Niestety dla Tuska, to już przestaje działać.

A ta wojenka nie jest sztuczna. Ta wojenka dotyczy fundamentalnej sprawy czyli porozumienia czerwoni-różowi, na straży którego stoi Tusk, Miller, Pawlak i Palikot.
      • x6824 Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 15:52
        simera16 napisał:

> To znaczy, że dla zwykłej poprawności nie wolno Kaczyńskiego i Ziobry postawić
        > przed TS?

Z Andrzejem Czumą - szefem Komisji Śledczej ds. Nacisków, byłym ministrem sprawiedliwości i prokuratorem generalnym, posłem PO - rozmawia Jacek Nizinkiewicz.
        "Brak podstaw do postawienia przed Trybunałem Ziobry i Kaczyńskiego"

Więc czym jest ichni ewentualny wniosek?
        • x6824 Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 15:53
          wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/brak-podstaw-do-postawienia-przed-trybunalem-ziobr,1,4826517,wiadomosc.html
          • cymber.gaj Czuma chodzi na kaczo-rydzykowym pasku 12.03.12, 16:07
            Drobny cytacik:

- Czy za niszczenie dokumentów i bilingów powinny zostać wyciągnięte konsekwencje prawne?
            - Obawiam się, że chyba nie mogą.

Otóż to. Chyba nic nie można. Chyba swołocze łamiące prawo, odpowiedzialne za śmierć wielu ludzi (przeszczepy!), MUSZĄ pozostac bezkarne.
            A może jednak nie muszą?
            • losiu4 Re: Czuma chodzi na kaczo-rydzykowym pasku 12.03.12, 19:50
              cymber.gaj napisał:

> odpowiedzialne za śmierć wielu ludzi (przeszczepy!)

ktoś Ci nawciskał jakichś bzdetów z Ty jak głupi je powtarzasz.

Pozdrawiam

Losiu
              • simera16 Re: Czuma chodzi na kaczo-rydzykowym pasku 12.03.12, 20:00
                losiu4 napisał:

> cymber.gaj napisał:
                >
                > > odpowiedzialne za śmierć wielu ludzi (przeszczepy!)
                >
                > ktoś Ci nawciskał jakichś bzdetów z Ty jak głupi je powtarzasz.
                >
                >
                No tak... To co napisałeś faktycznie zaprzecza temu, iż Zero Ziobro wiele uczynił złego dla polskiej transplantologii...
        • obraza.uczuc.religijnych Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 16:03
          A kto to jest Czuma?
          • x6824 Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 16:08
            To platfusi szef Komisji Śledczej d/s nacisków i były minister sprawiedliwości.To raczej wstyd dla przeciętnego platfusa żeby nie wiedział kim był Czuma.
            W moim poście poprzednim miałeś również te wyjasnienie,gdybyś potrafił czytać a nie kombinować.
            • obraza.uczuc.religijnych Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 16:15
              Ja tam nie wiem co jest dla ciebie wstydem. I co z tego że był przewodniczącym komisji? Nałęcz też nim był a jako prawdę przegłosowano raport Ziobry.
            • simera16 Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 18:05
              x6824 napisała:

> To platfusi szef Komisji Śledczej d/s nacisków i były minister sprawiedliwości.
              > To raczej wstyd dla przeciętnego platfusa żeby nie wiedział kim był Czuma.
              > W moim poście poprzednim miałeś również te wyjasnienie,gdybyś potrafił czytać a
              > nie kombinować.
              >
              Mioże to dla ciebie jest autorytet i ktoś czyim zdaniem się podpierasz... Mnie Czuma zwisa i powiewa. No i nie "platfus" jestem...
        • simera16 Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 18:03
          x6824 napisała:

> simera16 napisał:
          >
          > > To znaczy, że dla zwykłej poprawności nie wolno Kaczyńskiego i Ziobry pos
          > tawić
          > > przed TS?
          >
          > Z Andrzejem Czumą - szefem Komisji Śledczej ds. Nacisków, byłym ministrem sp
          > rawiedliwości i prokuratorem generalnym, posłem PO - rozmawia Jacek Nizinkiewic
          > z.

> "Brak podstaw do postawienia przed Trybunałem Ziobry i Kaczyńskiego"
          >
          > Więc czym jest ichni ewentualny wniosek?
          >
          A kto to taki ten Czuma? To nie ten aby, na którym wszystkie psy wieszano? Akurat nie interesuje mnie PO, PiS czy inny polityczny twór... Chciałbym, by takie kreatury jak wspomniany duet Kaczyński-Ziobro, za swoje dowolne traktowanie prawa i jego instrumentów odpowiedzieli politycznie przed TS.
    • cookies9 Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 15:55
      remik.bz napisał

>A jest nas tak z 8 milionów<

Państwowa Komisja Wyborcza podała oficjalne wyniki wyborów parlamentarnych z 9 października 2011 r

"Na Platformę oddano w sumie 5.629.773 głosy. Na PiS głosowało 4.295.016 wyborców. Kolejne miejsce zajął Ruch Palikota z 1.439.490 głosami co stanowiło 10,02 proc. poparcia, kolejne było PSL z poparciem 1.201.628 wyborców, co stanowiło 8,36 proc. i na piątym miejscu SLD z 1.184.303 głosami i poparciem 8,24 proc. Do Sejmu dostał się również przedstawiciel Mniejszości Niemieckiej, na którą głosowało 28.014 osób, co w skali kraju wyniosło 0,19 proc. poparcia"

8 mln? Chyba tylko w marzeniach remika i jemu podobnych:-)))
    • obraza.uczuc.religijnych Straszenie PO nie przynosi już skutków 12.03.12, 16:02
      więc dopuść sobie remik. i dziwię się, że forumowe tuzy niezależności, takie jak np. yost3 albo kubuś, nie wyśmiały jeszcze twego infantylnego myślenia, że głosuję na Kaczora bo przecież ta wstrętna PO...
    • venus99 Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 16:05
      ale tylko niepełnosprawnych umysłowo.
    • dr.krisk To PrezesPan zmusza mnie do popierania PO..... 12.03.12, 16:06
      Jak sobie przypomnę wyczyny budowniczych IV RP (czyli Wolski) to od razu Tusk i jego nieudaczniki wydaja mi się przyjemniejsze, inteligentniejsze, itp.
      • x6824 Re: To PrezesPan zmusza mnie do popierania PO.... 12.03.12, 16:10
        dr.krisk napisał:

> Jak sobie przypomnę wyczyny budowniczych IV RP (czyli Wolski) to od razu Tusk i
        > jego nieudaczniki wydaja mi się przyjemniejsze, inteligentniejsze, itp.

To tylko pozory,to w sumie ten sam wredny typ,nawet ma na imię tak jak Kaczor.
    • ukos Żadnego TS nie będzie 12.03.12, 18:14
      Pawlak i Gowin już się zdystansowali, czyli wniosek upadnie, bo zabraknie 2-3 głosów. Będzie spektakl grozy i temat na parę dni, ale nic z tego nie wyniknie.
      • simera16 Re: Żadnego TS nie będzie 12.03.12, 18:19
        ukos napisał:

> Pawlak i Gowin już się zdystansowali, czyli wniosek upadnie, bo zabraknie 2-3 g
        > łosów. Będzie spektakl grozy i temat na parę dni, ale nic z tego nie wyniknie.
        >
        To zrozumiałe, że gumofilce i kościelny przydupas Gowin "się dystansują"... Ale mam nadzieję, iż przynajmniej przez ułamek sekundy Kaczyński i Ziobro mieli świadomość tego, że tylko układ polityczny ratuje ich przed TS... Może kiedyś to się zmieni?
        • losiu4 Re: Żadnego TS nie będzie 12.03.12, 19:54
          simera16 napisał:

> To zrozumiałe, że gumofilce i kościelny przydupas Gowin "się dystansują"

pewnie nie chcą sie wygłupić głosując za czymś co jest niczym innym jak hucpą i chęcią obsikania nogawek nielubianym przez ryżych ludziom

Pozdrawiam

Losiu
          • simera16 Re: Żadnego TS nie będzie 12.03.12, 20:01
            losiu4 napisał:

> simera16 napisał:
            >
            > > To zrozumiałe, że gumofilce i kościelny przydupas Gowin "się dystansują"
            >
            > pewnie nie chcą sie wygłupić głosując za czymś co jest niczym innym jak hucpą i
            > chęcią obsikania nogawek nielubianym przez ryżych ludziom
            >
            >
            Nie chcą się wygłupić powiadasz...hmmmm....a można bardziej niż przeczyć faktom?
          • ukos Re: Żadnego TS nie będzie 12.03.12, 20:27
            losiu4 napisał:

> pewnie nie chcą sie wygłupić głosując za czymś co jest niczym innym jak hucpą i
            > chęcią obsikania nogawek nielubianym przez ryżych ludziom

E, tam, a dlaczego od razu nielubianych? Narobiło się z lewa i prawa różnych RP i SP dezorganizujących scenę, a notowania postkomuny uparcie trzymają się powyżej progu, więc trzeba poprawić polaryzację. Nic lepiej nie służy Platformie.
        • ukos Re: Żadnego TS nie będzie 12.03.12, 20:21
          simera16 napisał:

> To zrozumiałe, że gumofilce i kościelny przydupas Gowin "się dystansują"... Ale
          > mam nadzieję, iż przynajmniej przez ułamek sekundy Kaczyński i Ziobro mieli św
          > iadomość tego, że tylko układ polityczny ratuje ich przed TS...

Dystansują się, bo tak są rozpisane role w koalicji, która na serio żadnego TS nie potrzebuje. Straszenie Trybunałem to po prostu metoda mobilizacji PiS i tym samym poprawienia polaryzacji sceny politycznej, co służy notowaniom Platformy, z których poprawą których od razu poprawia się też wewnętrzna dyscyplina PO.
    • dupetek Jest raport komisji Kalisza 12.03.12, 20:03
      są wnioski i wiedza o bandyckich metodach gnojenia przeciwników politycznych ze skutkiem śmiertelnym! Prawu powinno stać się zadość. Czy Remik popiera bezprawie? Zwłaszcza, że Ziobro mieści się w kodeksie karnym za oszukiwanie sejmu!
      • zygfryddezgryz Re: Jest raport komisji Kalisza 12.03.12, 20:14
        "Uważam, że muszą istnieć bardzo szczególne, bezdyskusyjne powody, żeby stawiać przed Trybunałem polityków opozycji. Działania, zwłaszcza ministra Ziobry, budziły bardzo dużo uzasadnionych - w moim przekonaniu - obaw, że są na granicy naruszenia prawa. Ale nie ma niezbitych dowodów łamania prawa. (...) Funkcjonowała w tamtej kadencji specjalna komisja, nie znalazła tych dowodów. Skoro nie ma dowodów, to moim zdaniem, temat stawiania Zbigniewa Ziobry, a tym bardziej Jarosława Kaczyńskiego przed Trybunałem jest bezprzedmiotowy" .... Minister Sprawiedliwości Jarosław Gowin
        • dupetek Re: Jest raport komisji Kalisza 12.03.12, 20:16
          Gowin powinien przeczytać raport Kalisza, bo chyba nie czytał.
          • zygfryddezgryz Re: Jest raport komisji Kalisza 12.03.12, 20:19
            Właśnie czytał przewielebny i oprócz głupot o tzw.atmosferze więcej nic nie znalazł.... Raport Kalisza można sobie włożyć w buty....
            • simera16 Re: Jest raport komisji Kalisza 12.03.12, 20:20
              zygfryddezgryz napisał:

> Właśnie czytał przewielebny i oprócz głupot o tzw.atmosferze więcej nic nie zna
              > lazł.... Raport Kalisza można sobie włożyć w buty....
              >
              a odpowiedzialność polityczna?
            • dupetek Re: Jest raport komisji Kalisza 12.03.12, 20:22
              Raport Kalisza na TS w zupełności wystarczy, a na Ziobro są nagrania z sejmu i z zeznań protokułowanych przed komisją.
        • simera16 Re: Jest raport komisji Kalisza 12.03.12, 20:18
          zygfryddezgryz napisał:

> "Uważam, że muszą istnieć bardzo szczególne, bezdyskusyjne powody, żeby stawiać
          > przed Trybunałem polityków opozycji. Działania, zwłaszcza ministra Ziobry, bud
          > ziły bardzo dużo uzasadnionych - w moim przekonaniu - obaw, że są na granicy na
          > ruszenia prawa. Ale nie ma niezbitych dowodów łamania prawa. (...) Funkcjonował
          > a w tamtej kadencji specjalna komisja, nie znalazła tych dowodów. Skoro nie ma
          > dowodów, to moim zdaniem, temat stawiania Zbigniewa Ziobry, a tym bardziej Jaro
          > sława Kaczyńskiego przed Trybunałem jest bezprzedmiotowy" .... Minister Spra
          > wiedliwości Jarosław Gowin

>
          A Gowin nie pomylił sobie sądu z TS aby?
          • zygfryddezgryz Re: Jest raport komisji Kalisza 12.03.12, 20:20
            Może i pomylił ale w tych sprawach na chyba więcej wiedzy i doświadczenia niż Ty....
            • simera16 Re: Jest raport komisji Kalisza 12.03.12, 20:23
              zygfryddezgryz napisał:

> Może i pomylił ale w tych sprawach na chyba więcej wiedzy i doświadczenia niż T
              > y....
              >
              Tak, tak... przecież filozofem na kuriewnej alma mater jest... Wybitny prawnik ci on!
              • zygfryddezgryz Re: Jest raport komisji Kalisza 12.03.12, 20:26
                Napisz o swoich kompetencjach prawniczych....
              • zygfryddezgryz Re: Jest raport komisji Kalisza 12.03.12, 20:30
                "Sąd Rejonowy w Katowicach podtrzymał decyzję prokuratury o tym, że nie było politycznych nacisków ze strony Jarosława Kaczyńskiego (62 l.), Zbigniewa Ziobry (41 l.) i Bogdana Święczkowskiego (41 l.) na śledczych prowadzących sprawę śmierci Barbary Blidy (†58 l.)."

plus to co powiedział Gowin to najlepszy komentarz do raportu pornogrubasa....

Wyznanie ETTA2: Jak cię to interesuje, to myję kible Palikotowi i poczytuję to sobie za wielki zaszczyt.
                • simera16 Re: Jest raport komisji Kalisza 13.03.12, 13:36
                  zygfryddezgryz napisał:

> "Sąd Rejonowy w Katowicach podtrzymał decyzję prokuratury o tym, że nie było po
                  > litycznych nacisków ze strony Jarosława Kaczyńskiego (62 l.), Zbigniewa Ziobry
                  > (41 l.) i Bogdana Święczkowskiego (41 l.) na śledczych prowadzących sprawę śmie
                  > rci Barbary Blidy (†58 l.)."
                  >
                  > plus to co powiedział Gowin to najlepszy komentarz do raportu pornogrubasa....
                  >
                  Jeszcze by pasowało wiedzieć o jakiej odpowiedzialności orzeka ten organ....
                  www.sciaga.pl/tekst/24594-25-trybunal_stanu_w_rp_i_jego_zasadnicze_kompetencje
    • zygfryddezgryz Re: PO zmusza do popierania Kaczora 12.03.12, 20:42
      "Sąd Rejonowy w Katowicach podtrzymał decyzję prokuratury o tym, że nie było politycznych nacisków ze strony Jarosława Kaczyńskiego (62 l.), Zbigniewa Ziobry (41 l.) i Bogdana Święczkowskiego (41 l.) na śledczych prowadzących sprawę śmierci Barbary Blidy"
      plus oświadczenie Gowina wystarczą aby olać raport porno-grubasa
    • bryt.bryt g... prawda 12.03.12, 20:52
      remik.bz napisał:

(...)
      > No i jak tu Kaczora i Ziobry (personalnie) oraz PiS i SP (zbiorowo) nie popiera
      > ć w związku z tak jawna "bailorusinizacją" Polski?
      > Walka władzy z opozycją to walka władzy z demokracją.
      (...)

A ja sie zupelnie nie obawiam tuskowych rzadow. Ani przez moment nie istnialo i istniec nie bedzie zagrozenie ze strony Tuska dla demokracji. Porownania do Bialorusi to juz zupelna zenada. Analiza na poziomie Rokity, dla ktorego po pierwsze istnieja tylko "zielona wyspa" albo "rozklad panstwa", a po drugie te dwie narracje zrownuje.
    • kasia-2812 Re: PO zmusza do popierania Kaczora 13.03.12, 13:50
      Nikt nikogo nie zmusza do niczego...
      Ja mam swojego lidera w rządzie i z jej pracy jestem zadowolona.
      Udziela się w śród lokalnej społeczności...
      B.Szydłowska nie zawiodła mnie i oby tak dalej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka