Dodaj do ulubionych

Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował las

18.05.12, 15:58
Na str. 11 raportu napisał:

"Okoliczne drzewa noszą ślady, które można interpretować jako wynik bombardowania odłamkami."

Bo to bardzo inteligentne odłamki były.
1. Równiutko przycięły botanikę, co możemy oglądnąć na zdjęciach. (str. 72-78)
2. Po skończonym bombardowaniu tnącym grzeczniutko wróciły do samolotu i wysypały się w okolicy jego upadku. Jak bumerangi...

( "Care", Salon24 )

No i co, widzicie? A jednak bąbowiec :->
Obserwuj wątek
    • goralblotny1 Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 16:08
      indeed44 napisał:

>
      > No i co, widzicie? A jednak bąbowiec :->
      >
      Tjaaaa...nurkujący.pl.wikipedia.org/wiki/Junkers_Ju_87
    • tw_wielgus Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 16:38
      Raport pana Szuladzińskiego /a ten jego raportu punkt w szczególności/ wywraca do góry nogami teorię o użyciu przez rosjan bomby termobarycznej.
      Wszystko wskazuje na to, że wewnątrz kadłuba Tu-154 była zainstalowana bomba kasetonowa, jedna lub więcej .
      Polska dysponuje tą bronią. Jest ona produkowana między innymi przez zakłady "Dezamet".
      Do podłożenia ładunków mogło zatem dojść w Polsce.
      Pamiętajmy, że do "wypaku" doszło przed wyborami w sytuacji, w której Lech Kaczyński z impetem rozpoczynał kampanię wyborczą i miał duże szanse na wygraną po odrobieniu drobnych sondażowych strat.
      Co do zamachu nie ma już najmniejszych wątpliwości pozostaje jedynie wskazanie sprawcy.
      • wsk175 Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 16:46
        Wszyscy mieszkający w pobliżu lotnisk i wzdłuż tras przelotu samolotów- KRYĆ SIĘ !
        • simera16 Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 16:49
          wsk175 napisał:

> Wszyscy mieszkający w pobliżu lotnisk i wzdłuż tras przelotu samolotów- K
          > RYĆ SIĘ !

>
          www.youtube.com/watch?v=ZoNEzfJiro8
        • tw_wielgus Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 16:51
          Jeszcze do wczoraj myślałem takimi samymi kategoriami jak Ty. Wykpić, wyśmiać, wyszydzić tych, którzy poszukują prawdy i nie ustają w tych wysiłkach pomimo, że b. źli ludzie przypalają im karki papierosami i szczają do zniczy.
          Ale przeczytałem apel tego, który Panu Jarosławowi Kaczyńskiemu pisze przemówienia - rybitzky.salon24.pl/418449,jeszcze-mozecie-opuscic-ten-statek - i w zaciszu domowej kuchni dokonałem głębokiej, wewnętrznej przebudowy moralnej,
          • snajper55 Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 17:16
            tw_wielgus napisał:

> Jeszcze do wczoraj myślałem takimi samymi kategoriami jak Ty. Wykpić, wyśmiać,
            > wyszydzić tych, którzy poszukują prawdy i nie ustają w tych wysiłkach pomimo, ż
            > e b. źli ludzie przypalają im karki papierosami i szczają do zniczy.
            > Ale przeczytałem apel tego, który Panu Jarosławowi Kaczyńskiemu pisze przemówienia - rybitzky.salon24.pl/418449,jeszcze-mozecie-opuscic-ten-statek - i w zaciszu domowej kuchni dokonałem głębokiej, wewnętrznej przebudowy moralnej,

Mam nadzieję, że kuchnia na tej przebudowie nie ucierpiała za bardzo?

S.
            • tw_wielgus Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 17:23
              Alez skąd... Wyrzuciłem kuchnię gazową. Wiadomo dlaczego - ruski gaz, mogą mi go zdalnie zdetonować. Wróciłem do kuchni węglowej, popieram nasz przemysł wydobywczy, nie będę dorabiał tego imperium zła , tych którzy zamordowali nam prezydenta. Zdjąłem szafki, tam się mógł ukryć wróg ,wiec w ten sposób zdecydowanie zminimalizowałem zagrożenie. Na każdej ścianie powiesiłem drewniane krzyże, klęcznik zastąpił stół a znicze palę na parapecie.
              • m.c.hrabia Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 17:33
                tw_wielgus napisał:

> Alez skąd... Wyrzuciłem kuchnię gazową. Wiadomo dlaczego - ruski gaz, mogą mi g
                > o zdalnie zdetonować. Wróciłem do kuchni węglowej, popieram nasz przemysł wydob
                > ywczy, nie będę dorabiał tego imperium zła , tych którzy zamordowali nam prezy
                > denta. Zdjąłem szafki, tam się mógł ukryć wróg ,wiec w ten sposób zdecydowanie
                > zminimalizowałem zagrożenie. Na każdej ścianie powiesiłem drewniane krzyże, klę
                > cznik zastąpił stół a znicze palę na parapecie.
                >

To jeszcze lodówkę zaspawaj ,bo ci jakaś maciora wyskoczy.
                • tw_wielgus Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 17:37
                  Lodówki nie otwieram ze strachu, bo z niej "syberią" wieje.
              • sclavus Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 17:47
                ... musi na piętrze mieszkasz bo jeśliby na parterze, to jeszcze by ci któś do tych zniczy naszczał...
                Zresztą, jeśli na piętrze, to chyba na ostatnim? Co?
                Z góry też, jakiś zdrajca, homoseksualista, mason, cyklista, żyd, albo (fuj!) inny bezbożnik jaki, mógłby wziąć i naszczać...
                PeeS - wszystkich możliwych do naszczania wymieniłem aby?
                • tw_wielgus Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 17:53
                  Chyba z grubsza wymieniłeś wszystkich. Chronię się przed nimi modlitwą. Tą samą, która chroni Antoniego Macierewicza przed zamachem posmoleńskim. Nota bene ten sam paciorek zmawia codziennie święta Jadwiga, matka zbawiciela, i to właśnie dzięki tej modlitwie Jarosław nie zginął w Łodzi z rąk peowskiego siepacza.
                  • sclavus Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 18:07
                    Aaaaaa.... jakie to przykre na starość: zem był od razu nie zaskoczył... - dwóch sekun mitrza było... ;)
                    Ale rację masz: śfienta kobita i jaka powstanka!!
          • lump-1 Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 17:33
            > Ale przeczytałem apel tego, który Panu Jarosławowi Kaczyńskiemu pisze przemówienia - rel="nofollow">rybitzky.salon24.pl/418449,jeszcze-mozecie-opuscic-ten-statek - i w zaciszu domowej kuchni dokonałem głębokiej,
            wewnętrznej przebudowy moralnej,

haaaaaaa..:)
          • sclavus Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 17:42
            ... miałeś rano, po przebudzeniu, potężnego kaca???
          • zzarda32 Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 18:07
            I co teraz wierzysz w Gowina? Będziesz się modlił do wraku?
      • sclavus Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 17:40
        Kaczyński napchał sobie nimi kieszenie, przed wejściem na pokład, żeby po wylądowaniu, triumfalnie ogłosić, że był zamach bo on znalazł na pokładzie te bąby...
        Niestety, doopsko mu się rozgrzało, kiedy wszedł był we mgłę, bąby się też rozgrzały (od doopska!) i wzięły i wybuchły...
        Tragedia smoleńska... :D:D:D:D:D
    • zgred-zisko Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 16:54
      Dyrdymały. Po prostu wyrzucili puste małpki.
      • wsk175 Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 17:29
        A może ten samolot miał kibel działający jak ten w pociągu, a główny pasażer akurat miał sraczkę ?
    • tw_wielgus Re:Indeed 18.05.12, 17:17
      Od dłuższego czasu obserwuję jak z dużą skutecznością propagandową wpaja się ciemnemu ludowi coraz to ciekawsze rewelacje związane z katastrofą smoleńską. I wiesz co mnie najbardziej niepokoi?
      Niby mamy już wszystko wyjaśnione, był zamach, dokonali go rosjanie, przy biernej postawie polskich służb jest raport Macierewicza i uzupełniający go raport Szuladzńskiego.
      Czyli katastrofa została wyjaśniona. Dlaczego wiec Fotyga i Maciarewicz zabiegają o pomoc USA ( o włączenie się do śledztwa)? Przecież to nielogiczne.
      • indeed4 Re:Indeed 18.05.12, 23:51
        > Dlaczego wiec Fotyga i Maciarewicz zabiega ją o pomoc USA ( o włączenie się do śledztwa)? Przecież to nielogiczne.

Logiczne, logiczne...

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114875,11737905,USA_i_NATO_nie_beda_prowadzic_sledztwa_smolenskiego_.html

To błyskawiczna piarowska riposta, żeby jak najszybciej przykryć tą informację i nie dopuścić do ugruntowania się w opinii publicznej przekonania, że nie ma szansy na śledztwo międzynarodowe.

A po co śledztwo międzynarodowe? Z tego samego powodu, co zwykle - bo taka komisja międzynarodowych ekspertów pozwoli PiS na nieustanne grzanie smoleńskiego tematu i podważanie wiarygodności raportu Millera, a co za tym idzie, zaufania do rządu i PO.

Też się denerwuję, kiedy widzę co robi PiS i kompletnym brakiem reakcji Platformy - pogadamy o tym jutro, albo po weekendzie.
    • ultimate.strike Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 17:34
      Powszechnie wiadomo, że ZTu-154M to przerobiony bombowiec do wycinki Tajgi, wykonywał tylko swoje zadanie.
    • chateau Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 17:37
      Upraszczasz.

Samolot wybuchł częściowo. Wybuchnięta część rozpadła się na odłamki, które zbombardowały okolicę. Część niewybuchnięta uderzyła w ziemię.

Zresztą dokładnie wiadomo gdzie był ukryty ładunek. Fakt, że fala uderzeniowa nie pozostawiła śladów wewnątrz samolotu świadczy o tym, że była to inteligentna fala wywołana eksplozją zaawansowanego technologicznie materiału wybuchowego. Stąd też brak śladów po tym materiale.
      • sclavus Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 17:53
        To musi był tak zaawansowany, że sam wlazł do samolotu, lawirując między nogami (192 nogi!!), uważając bardzo, żeby tio któś go nie nadepnął (taki zmyślny, zaawansowany!) bo jakby się dał nadepnąć, to by wybuchł przedwcześnie i ... goowno z zamachu...
        • chateau Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 18:04
          Nie śmiej się, nie wiesz jak jesteś blisko prawdy.

To były samobieżne zbiorniki z gazem neutralnym (OSU-5P-01, znaczy ognieopasnoje sekretnoje ustrojstwo, piąty prezydent, wersja 01.) Były trzy, przetrwał jeden widoczny na zdjęciu na str. 103 dokumentu linkowanego przez indeeda.
          Czyli ocalał ten prawdziwy, dwa pozostałe wybuchły.
          • sclavus Re: Szuladziński: Tu-154 wybuchł i zbombardował l 18.05.12, 18:10
            Ja piernicze!... Ale przypadek!!!...
            No i paczpan - jak tu w życie pozagrobowe nie wierzyć?
            Taki Putin... weźmy... mógł sobie wtenczas śmiało śniadanie wtrząchać, że nibyto nie on...
    • niegracz Szuladziński: hipoteza wybuchu 18.05.12, 20:06
      indeed44 napisał:

>
      > Bo to bardzo inteligentne odłamki były.
      > 1. Równiutko przycięły botanikę, co możemy oglądnąć na zdjęciach.
      /
      równiutko ?
      ;)))

popatrz na ową feralna brzoze

galęzie gałazki tej akurat przycięte bardzo nierówno
      zupelnie inaczej niz pozostałych drzew

może co innego je przycieło ?

- Katastrofa w Smoleńsku
      - pierwsza w historii lotnictwa
      przy badaniu której zdanie ekspertów-ogrodników
      jest najważniejsze
      • kum.z.antalowki Szuladziński: hi hi hi hipoteza hi hi hi wybuchu 19.05.12, 01:08
        Ten materiał to on wnosił po trochu, za każdym lotem? Czy za jednym zamachem? O, sorry, może słowo "zamach", jest w tym konekście niestosowne?
        A po cholerę wnosił? Chciał komuś dostarczyć? Jak te rakiety Gruzinom? Czy zamierzał heroicznie zbombardować lotnisko "Siewiernyj" w Somoleńsku? A potem ogłosić się generalissimusem? Po to wdział te spodnie z lampasami?
        Tylko, kurde, w lotnisko nie trafił?
        Hi hi hi hi hipoteza, powiadasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka