Dodaj do ulubionych

Poseł Tomczak z LPR

IP: *.chello.pl 15.03.02, 18:53

Dzisiejsza debata sejmowa. Pytania do min. Łapińskiego na temat leków. Poseł
Tomczak z LPR siedzi w pierwszej ławce i ma zadać pytanie. Nagle najeżdza na
niego kamera telewizyjna. Pan poseł macha rękami przyjażnie do kamer a potem
zadaje pytanie. To było dzisiaj w Sejmie a nie na Festiwalu Piosenki
Radzieckiej
Obserwuj wątek
    • Gość: Dr.KrisK Re: Poseł Tomczak z LPR IP: *.eng.fsu.edu 15.03.02, 19:25
      W ogóle poseł Tomczak jest hipermedialny! Jakby chciał to sam mógłby sagrać
      czterech pancernych, psa i czołg. Okropnie mi sie podoba jego komsomolski zapał.
      Więcej Tomczaka wszędzie!
      • Gość: ania Re: Poseł Tomczak z LPR IP: *.upc.chello.be 15.03.02, 21:53
        Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):

> W ogóle poseł Tomczak jest hipermedialny! Jakby chciał to sam mógłby sagrać
        > czterech pancernych, psa i czołg. Okropnie mi sie podoba jego komsomolski zapał
        > .
        > Więcej Tomczaka wszędzie!

Doktorku a co z Marusia ?Jak taki zdolny to i Marusie by zagral.
    • Gość: Złośliwy Re: Poseł Tomczak z LPR IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 20:59
      Widziałem tę scenę! myslę że korzystając z okazji chciał uspokoić swą małżonkę
      że jest tam gdzie powinien być i że nie kłamał. W ten sposób rozwiał jej
      podejrzenia co do prawdomównosci męża..Poseł Tomczak jak mówi że jest w sejmie
      to tam jest a nie szlja się w tym czasie po burdelach z dziwkami!
      • Gość: Jaceq Re: Poseł Tomczak z LPR IP: *.ppp.szeptel.net.pl 15.03.02, 21:07
        Gość portalu: Złośliwy napisał(a):

> Widziałem tę scenę! myslę że korzystając z okazji chciał uspokoić swą małżonkę
        > że jest tam gdzie powinien być i że nie kłamał. W ten sposób rozwiał jej
        > podejrzenia co do prawdomównosci męża..Poseł Tomczak jak mówi że jest w sejmie
        > to tam jest a nie szlja się w tym czasie po burdelach z dziwkami!

Hipoteza waćpana jest prosta, zrozumiała, wdzięczna i... prawdopodobna.
    • Gość: Oszołom Jestem rozczarowany posłem Tomczakiem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 21:38
      Tyle było pseudodzieł artystycznych szydzących z naszej wiary a on w tej
      kadencji ani razu nie zainterweniował !! Panie pośle Tomczak, myś,my pana po to
      wybrali by pan mógł w naszym imieniu bronić wartości katolickich które tak są
      lżone!! Do roboty!! Właśnie Kozyra otwiera swą kolejną bluźnierczą wystawę.. ja
      jestem gotów do zniszczenia tych szkaradztw które ona che wystawić ale
      potrzebna jest pańska interwencja bo pan ma immunitet panu nic nie zrobią a i
      nas może pan obronić
      Oszołom z Radia Maryja
      • Gość: Złośliwy Re: Jestem rozczarowany posłem Tomczakiem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 22:55
        Odzew proszę. Oszołom dał głos!
        • Gość: ania Re: Jestem rozczarowany posłem Tomczakiem IP: *.upc.chello.be 16.03.02, 22:57
          Gość portalu: Złośliwy napisał(a):

> Odzew proszę. Oszołom dał głos!

oszolom czy wandal?
      • Gość: Dr.KrisK Oszołku, dlaczego zmieniłeś pseudo? IP: *.eng.fsu.edu 16.03.02, 23:19
        Wolałem cię jako Oszołka z RM. Teraz jakis nabzdyczony mi sie wydajesz...
        Co się stało?
        Żądamy stanowczo Wyjaśnień!!!
        KrisK + t.
      • Gość: zyx Re: Jestem rozczarowany posłem Tomczakiem IP: *.rdu.bellsouth.net 17.03.02, 03:18
        synku. jego immunitet nie chroni go od samoponizenia. moze wie ze oszolomy nie
        starcza mu aby nadal miec wladze. poza tym zlamal pare zebow na ataku na ludzi
        ktorzy sa duzo silniejsi niz on. a wy. wy boicie sie i chowacie. teraz, koles,
        bez forsy nie ma sukcesu w polityce. witaj w kapitalizmie, bojczyk.
        Gość portalu: Oszołom napisał(a):

> Tyle było pseudodzieł artystycznych szydzących z naszej wiary a on w tej
        > kadencji ani razu nie zainterweniował !! Panie pośle Tomczak, myś,my pana po to
        >
        > wybrali by pan mógł w naszym imieniu bronić wartości katolickich które tak są
        > lżone!! Do roboty!! Właśnie Kozyra otwiera swą kolejną bluźnierczą wystawę.. ja
        >
        > jestem gotów do zniszczenia tych szkaradztw które ona che wystawić ale
        > potrzebna jest pańska interwencja bo pan ma immunitet panu nic nie zrobią a i
        > nas może pan obronić
        > Oszołom z Radia Maryja

• Gość: Alek Re: Poseł Tomczak z LPR IP: *.ipt.aol.com 16.03.02, 23:03
      Swiadczy to tylko o niezwyklej inteligencji i pana posla. Z jego wypowiedzi
      wynika rowniez, ze troszczy sie o rozrywke narodu.
      • Gość: Jaceq Re: Poseł Tomczak z LPR IP: *.ppp.szeptel.net.pl 17.03.02, 15:32
        Gość portalu: Alek napisał(a):

> Swiadczy to tylko o niezwyklej inteligencji i pana posla. Z jego wypowiedzi
        > wynika rowniez, ze troszczy sie o rozrywke narodu.

Ależ troszczy się, troszczy. Samymi wypowiedziami daje tyle rozrywki, że Daniec się chowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka