scoutek 09.11.12, 11:36 pan Błaszczak raczył się odezwać nt. Zbigniewa Brzezińskiego nie przestają mnie zadziwiać swoją butą i pychą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loczek62 Re: trochę pokory!! 09.11.12, 11:41 "Konie kują, a żaba łapy nadstawia"... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: trochę pokory!! 09.11.12, 15:04 Jakiś staruszek(+80) z USA odezwał się a pisowska wataha zaczęła szczekać.A kim jest ZBIG Bi? Emerytowanym doradą prezydenta USA sprzed kilkunastu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: trochę pokory!! 09.11.12, 11:48 A ja się zapytowywuję, dlaczego PO nie zapobiegła temu wygłupowi posła PiS? Owszem, kiedy kilka lat temu inny poseł, a Kuchciński mu było, stwierdził publicznie, że premier Kaczyński mógłby pobić prezydenta Putina, Platforma niczemu zapobiec nie mogła... Jednak teraz PO ma w ręku wszystkie odpowiednie służby ze służbą zdrowia na czele... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: trochę pokory!! 09.11.12, 11:51 myślę sobie, że medycyna jeszcze nie wynalazła leku na wszystkie dolegliwości prezesapana i jego przyd... kolegów Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta trochę pokory!! 09.11.12, 14:35 j.w. bo relacja ty- Kaczyński jest taka sama jak Błaszczak- Brzeziński. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: trochę pokory!! 09.11.12, 15:33 Relację pomiędzy Błaszczakiem, a Zbigiem Brzezińskim opisują działania na nieskończenie małych (myślę o granicach), albo niestandardowe modele liczb z nieskończenie małymi. Relację pomiędzy Scoutek a prezesem oddaje fraza to pan-fry dutch wings: Sweet and crispy chicken wings ("dak kang jung") -- buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ubawiłem się niezwykle! 09.11.12, 11:52 Błaszczak przypomina mi Morta z Pingwinów z Madagaskaru. pl.madagaskar.wikia.com/wiki/Mort Też przygłupi i też przydupas. Ale Mort jest chociaż sympatyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Ubawiłem się niezwykle! 09.11.12, 11:58 a ja ubawiłam się jeszcze bardziej przejrzałam pobieżnie psychiatryk24 a tam taka perełka do tego nie brakuje głosów krytycznych wobec chamskich wypowiedzi nt. Brzezińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Ubawiłem się niezwykle! 09.11.12, 12:01 oooo, takie nawet bardzo krytyczne o tym, co napisał pan Świat, znany tylko z tego, że był mężem pani Natali-Świat Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Ubawiłem się niezwykle! 09.11.12, 12:17 Pan Świat. choćby z racji samego nazwiska, wie o świecie bardzo, ale to bardzo dużo, jednak ośmielę się mu przypomnieć, że za kadencji Cartera wybrano Polaka na papieża i powstała Solidarność, a za Reagana mieliśmy zamach na JP II i stan wojenny... To tak gwoli przypomnienia umysłowemu trzeciemu światu... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: trochę pokory!! 09.11.12, 11:59 bo pis to nie partia a SEKTA i STAN UMYSŁU. Teoria o zamachu jest fundamentem i dogmatem istnienia tej partii. Do czego to prowadzi?, daję 2 przykłady. Gdyby dziś żył JP2, i powiedział do nich że nie było zamachu, itp, itd. - to zostałby JP2 zrównany z ziemią, nazwany przez płaszczaka i zusmana zdrajcą, kimś kto stracił autorytet, śmieciem, itp. w najlepszym, powtarzam w najlepszym wypadku powiedziano by mu żeby sobie siedział w tym Rzymie i się nie wpier... w pisie sprawy. i przykład drugi: gdyby nagle jarozbaw powiedział publicznie że zamachu nie było, to całe otoczenie około smoleńskowe np. Solidurni 2010 i Ewa stankiewiecz a wraz z nią pisiacy stwierdziliby że prezes postradał zmysły i nie wziął pigułek. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Scoutku, Droga, po co słuchasz? 09.11.12, 13:19 Wyobraź sobie, że ja, od dwóch tygodni używam pilota, pokrętła głosników, i takieetam:) Jak słyszę, widzę, że tera będzie przedstawiciel PiSuuuu- cisza.Cisza jest piękna, cały świat jest piękny:) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Scoutku, Droga, po co słuchasz? 09.11.12, 13:24 też już aż tak nie oglądam, ale w trakcie przeczesywania netu coś tam w oko jednak wpadnie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Scoutku, Droga, po co słuchasz? 09.11.12, 13:36 scoutek napisała: > też już aż tak nie oglądam, ale w trakcie przeczesywania netu coś tam w > oko jednak wpadnie;)) Nie Scuotku, jak dieta oczyszczająca, to ścisła. Wiem, że to trudne, bo trzeba czasami wyciszyć przedstawicieli, a to innych partii, a to rządu. Opłaca się , świat staje się piękny, a Polska niekoniecznie podzielona: ) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: trochę pokory!! 09.11.12, 14:20 Mnie bawią. Kiedy patrzę na kaczystów&co. - słyszę "puf, puff, pufffffffff" - czekam, kiedy rozpufną się w kawały. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: trochę pokory!! 09.11.12, 14:23 żebyś wiedziała nadęte to, nadymane.... dlatego zawołałam o trochę pokory Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: trochę pokory!! 09.11.12, 14:42 O, i jest hau hau kogos, kto sobaczy zajadle i nieustannie na Jarosława Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Ależ argument. 09.11.12, 14:55 purchawkapuknieta napisała: > O, i jest hau hau kogos, kto sobaczy zajadle i nieustannie na Jarosława Kaczyńs > kiego. Powalający ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: trochę pokory!! 09.11.12, 14:57 purchawkapuknieta napisała: > O, i jest hau hau kogos, kto sobaczy zajadle i nieustannie na Jarosława Kaczyńs > kiego. A co jest złego w krytykowaniu Jarosława Kaczyńskiego? Kimże on jest, że trzeba przed nim klękać? Bardzo przeciętnym politykiem, nikim więcej. Odpowiedz Link Zgłoś