Dodaj do ulubionych

trochę pokory!!

09.11.12, 11:36
pan Błaszczak raczył się odezwać nt. Zbigniewa Brzezińskiego
nie przestają mnie zadziwiać swoją butą i pychą
Obserwuj wątek
    • loczek62 Re: trochę pokory!! 09.11.12, 11:41
      "Konie kują, a żaba łapy nadstawia"...
      • zoil44elwer Re: trochę pokory!! 09.11.12, 15:04
        Jakiś staruszek(+80) z USA odezwał się a pisowska wataha zaczęła szczekać.A kim jest ZBIG Bi? Emerytowanym doradą prezydenta USA sprzed kilkunastu lat.
    • witek.bis Re: trochę pokory!! 09.11.12, 11:48
      A ja się zapytowywuję, dlaczego PO nie zapobiegła temu wygłupowi posła PiS? Owszem, kiedy kilka lat temu inny poseł, a Kuchciński mu było, stwierdził publicznie, że premier Kaczyński mógłby pobić prezydenta Putina, Platforma niczemu zapobiec nie mogła... Jednak teraz PO ma w ręku wszystkie odpowiednie służby ze służbą zdrowia na czele...
      • scoutek Re: trochę pokory!! 09.11.12, 11:51
        myślę sobie, że medycyna jeszcze nie wynalazła leku na wszystkie dolegliwości prezesapana i jego przyd... kolegów
        • purchawkapuknieta trochę pokory!! 09.11.12, 14:35
          j.w.

bo relacja ty- Kaczyński jest taka sama jak Błaszczak- Brzeziński.
          • dystans4 Re: trochę pokory!! 09.11.12, 15:33
            Relację pomiędzy Błaszczakiem, a Zbigiem Brzezińskim opisują działania na nieskończenie małych (myślę o granicach), albo niestandardowe modele liczb z nieskończenie małymi.

Relację pomiędzy Scoutek a prezesem oddaje fraza to pan-fry dutch wings:

--
            buldog.
    • dr.krisk Ubawiłem się niezwykle! 09.11.12, 11:52
      Błaszczak przypomina mi Morta z Pingwinów z Madagaskaru.
      pl.madagaskar.wikia.com/wiki/Mort
      Też przygłupi i też przydupas.
      Ale Mort jest chociaż sympatyczny...
      • scoutek Re: Ubawiłem się niezwykle! 09.11.12, 11:58
        a ja ubawiłam się jeszcze bardziej
        przejrzałam pobieżnie psychiatryk24 a tam taka perełka
        do tego nie brakuje głosów krytycznych wobec chamskich wypowiedzi nt. Brzezińskiego
        • scoutek Re: Ubawiłem się niezwykle! 09.11.12, 12:01
          oooo, takie nawet bardzo krytyczne o tym, co napisał pan Świat, znany tylko z tego, że był mężem pani Natali-Świat
          • witek.bis Re: Ubawiłem się niezwykle! 09.11.12, 12:17
            Pan Świat. choćby z racji samego nazwiska, wie o świecie bardzo, ale to bardzo dużo, jednak ośmielę się mu przypomnieć, że za kadencji Cartera wybrano Polaka na papieża i powstała Solidarność, a za Reagana mieliśmy zamach na JP II i stan wojenny... To tak gwoli przypomnienia umysłowemu trzeciemu światu... ;-)
    • adam111115 Re: trochę pokory!! 09.11.12, 11:59
      bo pis to nie partia a SEKTA i STAN UMYSŁU. Teoria o zamachu jest fundamentem i dogmatem istnienia tej partii.

Do czego to prowadzi?, daję 2 przykłady.

Gdyby dziś żył JP2, i powiedział do nich że nie było zamachu, itp, itd. - to zostałby JP2 zrównany z ziemią, nazwany przez płaszczaka i zusmana zdrajcą, kimś kto stracił autorytet, śmieciem, itp. w najlepszym, powtarzam w najlepszym wypadku powiedziano by mu żeby sobie siedział w tym Rzymie i się nie wpier... w pisie sprawy.

i przykład drugi: gdyby nagle jarozbaw powiedział publicznie że zamachu nie było, to całe otoczenie około smoleńskowe np. Solidurni 2010 i Ewa stankiewiecz a wraz z nią pisiacy stwierdziliby że prezes postradał zmysły i nie wziął pigułek.
    • jola.iza1 Re: Scoutku, Droga, po co słuchasz? 09.11.12, 13:19
      Wyobraź sobie, że ja, od dwóch tygodni używam pilota, pokrętła głosników, i takieetam:)
      Jak słyszę, widzę, że tera będzie przedstawiciel PiSuuuu- cisza.Cisza jest piękna, cały świat jest piękny:)
      • scoutek Re: Scoutku, Droga, po co słuchasz? 09.11.12, 13:24
        też już aż tak nie oglądam, ale w trakcie przeczesywania netu coś tam w oko jednak wpadnie;))
        • jola.iza1 Re: Scoutku, Droga, po co słuchasz? 09.11.12, 13:36
          scoutek napisała:
          > też już aż tak nie oglądam, ale w trakcie przeczesywania netu coś tam w
          > oko jednak wpadnie;))
          Nie Scuotku, jak dieta oczyszczająca, to ścisła. Wiem, że to trudne, bo trzeba czasami wyciszyć przedstawicieli, a to innych partii, a to rządu. Opłaca się , świat staje się piękny, a Polska niekoniecznie podzielona: )
    • ave.duce Re: trochę pokory!! 09.11.12, 14:20
      Mnie bawią. Kiedy patrzę na kaczystów&co. - słyszę "puf, puff, pufffffffff" - czekam, kiedy rozpufną się w kawały.
      • scoutek Re: trochę pokory!! 09.11.12, 14:23
        żebyś wiedziała
        nadęte to, nadymane....

dlatego zawołałam o trochę pokory
    • purchawkapuknieta Re: trochę pokory!! 09.11.12, 14:42
      O, i jest hau hau kogos, kto sobaczy zajadle i nieustannie na Jarosława Kaczyńskiego.
      • ave.duce Ależ argument. 09.11.12, 14:55
        purchawkapuknieta napisała:

> O, i jest hau hau kogos, kto sobaczy zajadle i nieustannie na Jarosława Kaczyńs
        > kiego.

Powalający ;)
        • mietowe_loczki Re: Ależ argument. 09.11.12, 14:58
          Porażający.
      • mietowe_loczki Re: trochę pokory!! 09.11.12, 14:57
        purchawkapuknieta napisała:

> O, i jest hau hau kogos, kto sobaczy zajadle i nieustannie na Jarosława Kaczyńs
        > kiego.

A co jest złego w krytykowaniu Jarosława Kaczyńskiego? Kimże on jest, że trzeba przed nim klękać? Bardzo przeciętnym politykiem, nikim więcej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka