Gość: ruski IP: *.look.ca 19.03.02, 05:06 Tak jest! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kagan Re: Chrystus byl katolikiem! IP: *.lib.monash.edu.au 19.03.02, 05:33 Gość portalu: ruski napisał(a): > Tak jest! Byl nawet, jak kazdy dobry katolik, OBRZEZANY! Obok mnie w bilblotece siedzi wlasnie taki katolik w mycce! Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruski Re: Chrystus byl katolikiem! IP: *.look.ca 19.03.02, 05:36 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Gość portalu: ruski napisał(a): > > > Tak jest! > > Byl nawet, jak kazdy dobry katolik, OBRZEZANY! > Obok mnie w bilblotece siedzi wlasnie taki katolik w mycce! > Kagan jesli obrzezany to nie katolik, a starozakonny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukuła Re: Chrystus byl katolikiem! IP: 195.117.105.* 19.03.02, 09:53 I do tego Polakiem. Lub Norwegiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druid Kopernik tez byla kobieta :-) IP: 212.244.191.* 19.03.02, 11:09 dla ciekawskich info o zwojach z Qumran :-) freemen.d2.cz/texty/zwoje.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laik Re: Chrystus byl katolikiem! IP: *.ec.bialystok.pl 19.03.02, 14:31 Chciałbym usłyszeć, co by powiedział Chrystus jakby się przeniósł w wiek wojen krzyżowych, chrystianizacji Ameryki lub kontrreformacji. Pewnie skomentował by to krótko: - Co ja, qrwa, narobiłem?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palme Re: Chrystus byl katolikiem! IP: 172.16.1.* 19.03.02, 15:12 Gość portalu: Laik napisał(a): > Chciałbym usłyszeć, co by powiedział Chrystus jakby się przeniósł w wiek wojen > krzyżowych, chrystianizacji Ameryki lub kontrreformacji. Pewnie skomentował by > to krótko: > - Co ja, qrwa, narobiłem?!! Lub spojrzal by Jezus w swoje odbicie na wodzie i powiedzial : Aborcja ,jest OK... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruski Re: Chrystus byl katolikiem! IP: *.look.ca 19.03.02, 22:03 Gość portalu: Laik napisał(a): > Chciałbym usłyszeć, co by powiedział Chrystus jakby się przeniósł w wiek wojen > krzyżowych, chrystianizacji Ameryki lub kontrreformacji. Pewnie skomentował by > to krótko: > - Co ja, qrwa, narobiłem?!! mozna tylko domniemywac, w koncu Lenin tez chcial dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komodor Re: Chrystus byl katolikiem! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:30 Ja to wiem ale mam wątpliwości czy ta wiadomość dotarła już do Rydzyka,Jankowskiego,Poetza i wielu innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m4 Re: Chrystus byl katolikiem! IP: 194.151.168.* 19.03.02, 15:43 Przeciez kazde polskie dziecko wie to takze , ze Maryja byla Polka z Czestochowy ,a Jozef stolarzem z Nazaretu.I nie byc tu przeciwnikiem mieszanych malzenstw? Kagan a co Ty robiles z tym starozakonnym o 5:33 w bibliotece? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Chrystus byl katolikiem! IP: *.ipt.aol.com 19.03.02, 15:57 Gość portalu: m4 napisał(a): > Przeciez kazde polskie dziecko wie to takze , ze Maryja byla Polka z > Czestochowy ,a Jozef stolarzem z Nazaretu.I nie byc tu przeciwnikiem mieszanych > > malzenstw? Kagan a co Ty robiles z tym starozakonnym o 5:33 w bibliotece? Pomylilo ci sie matula Jezusa byla goralka spod Nowego Targu,a tatulo(ten prawdziwy) slowackim zbojnikiem A POZA TYM UWAZAM,ZE CZAS NAJWYZSZY ZDJAC WRESZCIE TO GOWNO ZE SCIANY SEJMOWEJ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Chrystus byl katolikiem! IP: *.unl.edu 19.03.02, 22:16 Gość portalu: Kraken napisał(a): > Gość portalu: m4 napisał(a): > > > Przeciez kazde polskie dziecko wie to takze , ze Maryja byla Polka z > > Czestochowy ,a Jozef stolarzem z Nazaretu.I nie byc tu przeciwnikiem miesz > anych > > > > malzenstw? Kagan a co Ty robiles z tym starozakonnym o 5:33 w bibliotece? > > > Pomylilo ci sie matula Jezusa byla goralka spod Nowego Targu,a tatulo(ten > prawdziwy) slowackim zbojnikiem > > A POZA TYM UWAZAM,ZE CZAS NAJWYZSZY ZDJAC WRESZCIE TO GOWNO ZE SCIANY > SEJMOWEJ!!!! hej kraken, jestem z Toba a nawet przeciwko tobie. To zart oczywiscie. popieram cie w cale rozciaglosci. Powiedz mi tylko co tam wisi w sejmie, bo juz dawnom poza granicami rzplitej. pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piast Re: Chrystus byl ruskim katolikiem! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 22:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruski Re: Chrystus byl ruskim katolikiem! IP: *.look.ca 20.03.02, 21:09 Gość portalu: Piast napisał(a): a moze ruskim Palestynczykiem? Odpowiedz Link Zgłoś