Dodaj do ulubionych

Antoni agentem Putina ?

07.12.12, 06:47
alech.salon24.pl/470219,smolenskie-zagadki-2-macierewicz-agentem-putina
Można powiedzieć że logiczne i trzyma sie kupy. Np ten trotyl - wywołąli taka awantrurę na cały świat - przecież to na rękę Władymira Władymirowicza ?
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow wojna prostaków i chamów trwa dalej 07.12.12, 07:23
      zzarda32 napisał:
      > alech.salon24.pl/470219,smolenskie-zagadki-2-macierewicz-agentem-putina
      > Można powiedzieć że logiczne i trzyma sie kupy. Np ten trotyl - wywołąli taka a
      > wantrurę na cały świat - przecież to na rękę Władymira Władymirowicza ?
      Pisoidy , że Komoruski, że Tusk agentem Merkel czy Putina. POkemony także samo tylko odwrotnie.
      Ile Ci płacą Zzarda aby podtrzymywać smród w tym szambie ?
      • zzarda32 Re: wojna prostaków i chamów trwa dalej 07.12.12, 07:29
        Ja to piszę z potrzeby poszukiwania prawdy - ten wpis z S24 to nie jest wpis powca, palikotowca millerowca - to wpis z Waszej strony!
        Czy tak nie może być ? Teoretycznie jak najbardziej ! Jeśli ja miałbym się ustosunkować do tego, to powiedziałbym, że werbunek pod obcą flagą nie wchodzi w grę - AM jest zbyt inteligentny aby nie wiedzieć, że jego działąnia przynosza zyski WW.
        • calun_torunski AM jest zbyt inteligentny aby nie wiedzieć ???? 07.12.12, 07:58
          Macierewicz rozpoczynal swoje najwieksze awanatury w najwaznieszych dla Polski momentach - wyprowadzenie ruskich wojsk, wejscie do NATO, wejscie do UE

jego monomania i brak mozliwosci uznania jakiegololwiek kompromisu, porozumienia wyklucza mechanizmy demokratyczne - to jest czlowiek ciemnej dykatury

nawet jego slynna ucieczka w internowania zostala wysmiana w filmie Smarzowskiego "Dom zly"

Macierewicz byl ruskim agentem dawno przez oficjalnym pojawieniem sie Putina
        • wiosnaludzikow Re: wojna prostaków i chamów trwa dalej 07.12.12, 08:04
          Z jakiej "Waszej strony" ?
          Nie potrafisz sobie wyobrazić sobie kogos kto ma gdzieś gdzieś zarówno PISoidalne jak i Pokemonowe prymitywne frustracje i teorie spiskowoagenturalne ?
          • bozon.higsa Re: wojna prostaków i chamów trwa dalej 07.12.12, 08:11
            wiosnaludzikow napisał:

> Z jakiej "Waszej strony" ?
            > Nie potrafisz sobie wyobrazić sobie kogos kto ma gdzieś gdzieś zarówno PISoida
            > lne jak i Pokemonowe prymitywne frustracje i teorie spiskowoagenturalne ?

To jest prawdziwa choroba tych POkemonów.
            Nieuleczalna.
            Musisz bić tylko w PiS,wtedy jesteś Okey i "cacy"
            Kiedy bijesz w PO jesteś od razu Pisowcem.
            Innej opcji nie ma.
            POkemony, wlejcie choć odrobinę oleju do tych pustych łbów.

• wiosnaludzikow Re: wojna prostaków i chamów trwa dalej 07.12.12, 10:20
              bozon.higsa napisał(a):

> wiosnaludzikow napisał:
              >
              > > Z jakiej "Waszej strony" ?
              > > Nie potrafisz sobie wyobrazić sobie kogos kto ma gdzieś gdzieś zarówno P
              > ISoida
              > > lne jak i Pokemonowe prymitywne frustracje i teorie spiskowoagenturalne
              > ?
              >
              >
              > To jest prawdziwa choroba tych POkemonów.
              > Nieuleczalna.
              > Musisz bić tylko w PiS,wtedy jesteś Okey i "cacy"
              > Kiedy bijesz w PO jesteś od razu Pisowcem.
              > Innej opcji nie ma.
              > POkemony, wlejcie choć odrobinę oleju do tych pustych łbów.
              To nie tylko POkemony. Jak jakaś krytyka wobec Kaczorka to PISoidalne zjawiska wirtualne jak np Zbysio też mnie zaliczały do lemingów lub komunistów.
              Prymitywna wojenka idiotów !
            • wujcio44 Re: wojna prostaków i chamów trwa dalej 07.12.12, 13:30
              bozon.higsa napisał(a):

> To jest prawdziwa choroba tych POkemonów.
              > Nieuleczalna.
              > Musisz bić tylko w PiS,wtedy jesteś Okey i "cacy"
              > Kiedy bijesz w PO jesteś od razu Pisowcem.
              > Innej opcji nie ma.

Ale ty bijesz tylko w PO, buzun. W PiS nie bijesz nigdy.
              • bozon.higsa Re: wojna prostaków i chamów trwa dalej 07.12.12, 13:39
                wujcio44 napisał:

> bozon.higsa napisał(a):
                >
                > > To jest prawdziwa choroba tych POkemonów.
                > > Nieuleczalna.
                > > Musisz bić tylko w PiS,wtedy jesteś Okey i "cacy"
                > > Kiedy bijesz w PO jesteś od razu Pisowcem.
                > > Innej opcji nie ma.
                >
                > Ale ty bijesz tylko w PO, buzun. W PiS nie bijesz nigdy.

Bo mnie interesują tylko rządzący, a rządzą POkemony.
                Kilkanaście razy już pisałem,że jestem przeciwnikiem nie tylko PO ale i PiS.
                Jakbyś czytał moje posty to byś wiedział,że moje sympatie polityczne sa umiejscowione po lewej stronie.
                Ale dla was POkemony to za trudne zadanie.

• calun_torunski Pokemonowe prymitywne frustracje i teorie spiskow? 07.12.12, 08:25
            spiskowoagenturalne ...

chcialbym zobaczyc analize dzialan i zachowan Macierewicz, wedlug ktorej jest on osoba rozsadna i dzialajaca na rzecz demokracji i rozwoju spoleczenstwa obywatelskiego
            • zzarda32 Re: Rozsądny Antoni? E to chyba żart... 07.12.12, 08:32
              Aczkolwiek w Smoleńsku zachował się racjonalnie i dał dyla zdobywać władzę !
              • bozon.higsa Re: Rozsądny Antoni? E to chyba żart... 07.12.12, 08:40
                zzarda32 napisał:

> Aczkolwiek w Smoleńsku zachował się racjonalnie i dał dyla zdobywać władzę !

Powiedz, czy zdajesz sobie sprawę z tego jakim trzeba być kretynem by ciągle powtarzać takie bzdury?
                • calun_torunski Macierewicz uciekl z Katynia - to jest fakt 07.12.12, 08:44
                  dzis struga bohatera
                  • zzarda32 Re: Macierewicz uciekl z Katynia - to jest fakt 07.12.12, 09:21
                    Wczoraj padło pytanie Czy Antoni, Jarek plus amerykańscu profesory widziele na żywo brzozę ? A pytał syn jednej z ofiar . Dobre pytanie !
        • horpyna4 Re: wojna prostaków i chamów trwa dalej 07.12.12, 09:16
          Wystarczy przeanalizować fakty, zamiast podniecać się. Dla mnie nie ma wątpliwości, że AM działa w interesie Rosji, odkąd skutecznie rozwalił nasz wywiad. A nasz wywiad był całkiem skuteczny, co mogą potwierdzić Amerykanie.

Nie będę natomiast upierać się przy świadomym działaniu AM. Może jest cynicznym graczem, a może człowiekiem chorym psychicznie - to naprawdę nie ma znaczenia. Gorsze jest to, jak wielu wyborców jest zaślepionych i kupuje to, to on im wciska.

I żeby było jasne - nie jestem zwolenniczką PO i nigdy nie byłam. Ale niestety istnieje coś takiego, jak mniejsze zło. I mają rację ci, którzy twierdzą, że PO zawdzięcza PiSowi utrzymywanie się u władzy. Bo wśród głosujących na PO większość tak naprawdę głosuje przeciw Macierewiczowi, Kaczyńskiemu i całemu temu towarzystwu.
          • zzarda32 Re: wojna prostaków i chamów trwa dalej 07.12.12, 09:23
            Pytanie Dlaczego nie ma rozwiazania tego problemu?
            • horpyna4 Re: wojna prostaków i chamów trwa dalej 07.12.12, 09:37
              A cholera wi. Może rzeczywiście politykom PO zależy na tym, żeby istniała taka partia do głosowania negatywnego? Ja już jestem raczej stara i niejedno widziałam, więc nic mnie nie zdziwi.
              • calun_torunski pyatnie czemu Kaczynski stawia na Macierewicza ??? 07.12.12, 09:43
                Macierewicz nie ma szans na samodzielne zycie polityczne

to Kaczynski go utrzymuje przy wladzy

bez Kaczynskiego Macierewicz bylby tylko wedrownym manipulantem - dzis robi to za pensje poselska
                • zzarda32 Re: pyatnie czemu Kaczynski stawia na Macierewicz 07.12.12, 09:45
                  Chyba to się zmieniło - teraz po trochu AM utrzymuje JK.
                  • calun_torunski pytanie czemu Kaczynski stawia na Macierewicza 07.12.12, 09:52
                    > Chyba to się zmieniło - teraz po trochu AM utrzymuje JK.

nie - to PiS zapewnia kase i struktury partyjne, agitacja AM oddzialywuje na najbardziej skamieniala czesc elektoratu PiS - odpadki wyborcow WAK, ZCH i LPR

• zzarda32 Re: pytanie czemu Kaczynski stawia na Macierewicz 07.12.12, 09:55
                      A ile to % elektoratu?
          • calun_torunski w sprawie AM wyborcy sa niewiele winni 07.12.12, 09:36
            1. W wyborach parlamentarnych w 1991 został liczbą 25 043 głosów wybrany na posła z warszawskiej listy Wyborczej Akcji Katolickiej.

2. W wyborach parlamentarnych w 1993 bez powodzenia ubiegał się o reelekcję z listy Koalicji dla Rzeczypospolitej w województwie krakowskim (otrzymał 11 586 głosów).

3. W wyborach parlamentarnych w 1997 z listy ROP wszedł do Sejmu III kadencji, uzyskując 15 221 głosów

4. W 2001 został liczbą 24 900 głosów wybrany do Sejmu z listy Ligi Polskich Rodzin w okręgu warszawskim, której klub opuścił po kilku miesiącach na skutek konfliktu z Romanem Giertychem.

5. W wyborach samorządowych w 2002 kandydował na stanowisko Prezydenta Miasta Stołecznego Warszawy. Kampanię zakończył w pierwszej turze, z poparciem 5849 wyborców (1,09%), zajmując 8. miejsce na czternastu kandydatów

6. Wraz z Janem Olszewskim i Gabrielem Janowskim przed wyborami parlamentarnymi w 2005 stworzył federacyjną partię Ruch Patriotyczny, która w wyborach do Sejmu nie przekroczyła progu wyborczego, uzyskując 1,05% głosów

7. W wyborach do Sejmu VI kadencji uzyskał mandat, kandydując z pierwszego miejsca listy Prawa i Sprawiedliwości w okręgu piotrkowskim i otrzymując 40 055 głosów.

8. W wyborach parlamentarnych w 2011 liczbą 41 871 głosów uzyskał reelekcję

widac wyraznie, ze wyborcy za szalencem nie przepadaja i nawer mochery glosuja bardziej na partie (LPR, PIS) do ktorey w danym momencie nalezy niz na niego samego
            • zzarda32 Re: w sprawie AM wyborcy sa niewiele winni 07.12.12, 09:42
              JOW ?
              • calun_torunski w sprawie AM wyborcy sa niewiele winni 07.12.12, 09:44
                a co niby zalatwiaja JOW ???

akurat JOW to szansa dla oszolomow typy Macierewicz czy JKM na pensje poselska

w 2005 roku Kaczynski podal reke Antkowi i to Kaczynski dopowiada za jego szalenstwo
                • zzarda32 Re: w sprawie AM wyborcy sa niewiele winni 07.12.12, 10:11
                  Dlaczego - jesli na przeciw takiemu wystawisz odpowiednio wybranego kontrkandydata, to jest szansa ?
    • zapijaczony_ryj To raczej kandydat na kozetkę do ortopedy 07.12.12, 09:57
      tego od głowy
    • cookies9 Re: Antoni agentem Putina ? 07.12.12, 10:26
      Od dawna tak przypuszczamy...
      • zzarda32 Re: Antoni agentem Putina ? 07.12.12, 10:34
        Ale ?
        • zzarda32 Re: Antoni agentem Putina ? 07.12.12, 11:57
          Giertych ma rację - wersja zamachowa praktycznie uniewinnia Rosjan od tej części winy która na nich spoczywa !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka