zuzkazuzka111 09.12.12, 08:49 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5F6wv9eWuX4#! Do boju, wytężajcie swoje przeogromne "zdolności" w wielbieniu słoneczka Peru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozon.higsa Re: Forum Kraj jest jak ta piosenka... 09.12.12, 08:59 zuzkazuzka111 napisała: > www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5F6wv9eWuX4#! > Do boju, wytężajcie swoje przeogromne "zdolności" w wielbieniu słoneczka Peru. Nie wiem jak wyglądało to forum za czasów rządów Jarosława Sprawiedliwego,ale myślę,że podobnie. To proste, aktualna władza ma zawsze całe rzeszy "włazidupów" i "wazeliniarzy". Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Forum Kraj jest jak ta piosenka... 09.12.12, 09:03 Bez jaj! To forum jechało po rządzie jak po łysej kobyle. Po wyborach wsiadło na opozycję :D Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce No, niecałe, 09.12.12, 09:09 przecież nie Ty! purchawkapuknieta napisała: > Bez jaj! To forum jechało po rządzie jak po łysej kobyle. Po wyborach wsiadło n > a opozycję :D Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Forum Kraj jest jak ta piosenka... 09.12.12, 09:12 purchawkapuknieta napisała: > Bez jaj! To forum jechało po rządzie jak po łysej kobyle. Po wyborach wsiadło n > a opozycję :D :) celne. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Forum Kraj jest jak ta piosenka... 09.12.12, 09:10 > Nie wiem jak wyglądało to forum za czasów rządów Jarosława Sprawiedliwego,ale m > yślę,że podobnie. > To proste, aktualna władza ma zawsze całe rzeszy "włazidupów" i "wazeliniarzy". > Też nie wiem, ale tego tutaj już się czytac nie da. Nieustający, bezdennie głupi bełkot ciągle tych samych nicków. To ma niby czemuś służyć? Pokazać, że aż tak wielu kocha Tuska?? Aż tak głupich? I to jest właśnie Kraj? Ktoś kto tym tłumkiem debilnych internetowych bytów zarządza jest podobnym im idiotą? Przepraszam wszystkich, którzy myślą, moim uogólnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Forum Kraj jest jak ta piosenka... 09.12.12, 09:16 > Też nie wiem, ale tego tutaj już się czytac nie da. > Nieustający, bezdennie głupi bełkot ciągle tych samych nicków. > To ma niby czemuś służyć? > Pokazać, że aż tak wielu kocha Tuska?? > Aż tak głupich? > I to jest właśnie Kraj? > Ktoś kto tym tłumkiem debilnych internetowych bytów zarządza jest podobnym im i > diotą? > Przepraszam wszystkich, którzy myślą, moim uogólnieniem. Jest tu też parę nicków, z którymi warto podyskutować i można kulturalnie bez wyzwisk podyskutować. Można ich jednak policzyć na palcach..... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Forum Kraj jest jak ta piosenka... 09.12.12, 09:41 > Jest tu też parę nicków, z którymi warto podyskutować i można kulturalnie bez w > yzwisk podyskutować. > Można ich jednak policzyć na palcach..... :) jednej dłoni. Ciekawa jestem jak zarządzający określili target tego forum. Do kogo ma to trafić? Kogo przekonać, że PiS jest złe a PO dobre? Że Palikot to przyszłość, a SLD przeszłość? Albo cokolwiek innego. Gimnazjalistów? Przedstawicieli handlowych? Studentów? Kogo? Pacjentów szpitali psychiatrycznych? Więźniów? Piszą sami dla siebie? Jaki jest sens tej pisaniny :) Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Forum Kraj jest jak ta piosenka... 09.12.12, 09:44 > Jest tu też parę nicków, z którymi warto podyskutować i można kulturalnie bez w > yzwisk podyskutować. > Można ich jednak policzyć na palcach..... :) jednej dłoni. Nie zaprzeczam. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Do której grupy się zaliczysz? 09.12.12, 09:53 zuzkazuzka111 napisała: > Gimnazjalistów? Przedstawicieli handlowych? Studentów? > Kogo? > Pacjentów szpitali psychiatrycznych? Więźniów? > Piszą sami dla siebie? Nie sądź innych wg siebie. > Jaki jest sens tej pisaniny :) Czytając Twoje wątki i posty też sobie zadaję to pytanie. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Do której grupy się zaliczysz? 09.12.12, 11:32 > > Czytając Twoje wątki i posty też sobie zadaję to pytanie. > Właśnie o to chodzi, by się zastanawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Do której grupy się zaliczysz? 09.12.12, 11:37 zuzkazuzka111 napisała: > Właśnie o to chodzi, by się zastanawiać. Jeżeli ktoś twierdzi, że dwa x dwa = pięć, to też się zastanawiam, która szkoła przekazuje taką wiedzę? Natomiast nie zastanawiam się jak ją można wykorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: A odpowiedź gdzie? 09.12.12, 20:16 A tu: forum.gazeta.pl/forum/w,28,141012149,141014575,Re_Do_ktorej_grupy_sie_zaliczysz_.html (wklejam, by ci było łatwiej znaleźć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Pytanie brzmiało: do której grupy się 10.12.12, 08:58 zaliczysz? forum.gazeta.pl/forum/w,28,141012149,141012923,Do_ktorej_grupy_sie_zaliczysz_.html (wklejam, by ci było łatwiej znaleźć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Forum Kraj jest jak ta piosenka... 09.12.12, 10:25 zuzkazuzka111 Żabciu - różnica pomiędzy elektoratem PO i PiS-u jest taka że my jesteśmy po prostu normalni. Że my nie jesteśmy wyznawcami Donalda Tuska a po prostu - nie zamykając oczu na różne jego niedociągnięcia czy wpadki, ale widząc kogoś, kto po pierwsze jest również normalny, a po drugie stanowi jedyną na dziś obronę przed rządami paranoika i nieobliczalnego gnoma o zapędach dyktatorskich - po prostu na niego głosujemy. Bo wygrane wybory przez jarosława kaczyńskiego w 2005. roku były tylko drobną namiastką tego co mogłoby być dziś kiedy żądza zemsty kurdupla za nieudane życie znacznie pogłębiła się z powodu śmierci brata, przegranych kolejnych wyborów i nieodwracalnych zmian w mózgu z racji wieku. Donald Tusk to nie jest Mesjasz, to nie jest Moon, to nie jest Guru czy Wielki Wódz. Ale to jest jedyny facet który dziś widzi realnie politykę, w miarę rozsądnie kieruje państwem i chroni nas przed kataklizmem w postaci jarosława kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: Forum Kraj jest jak ta piosenka... 09.12.12, 12:52 zuzkazuzka111 napisała: >... Pokazać, że aż tak wielu kocha Tuska?? Czyż Tuska można nie kochać:) Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Forum Kraj jest jak ta piosenka... 09.12.12, 09:01 :D Aż dziw bierze, że song Gracjana nie stał sie hymnem FK. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Forum Kraj jest jak ta piosenka... 09.12.12, 09:16 > :D Aż dziw bierze, że song Gracjana nie stał sie hymnem FK. Prawda? To forum jak w piosence - jasny przekaz, naturalizm, prymitywizm w wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski nie Forum tylko jego ruska czesc ... 09.12.12, 09:26 ironia na poziomie ruskiej agentury wypisz wymaluj ruskazuzka, bozon, niegracz, golda i podobni Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Jaka IV RP taki phremier, nie trzeba głupiej piose 09.12.12, 09:47 nki, wystarczy wspomnienie: tiny.pl/htd75 Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 do założycielki wątku pytanie 09.12.12, 10:23 Czy sama siebie z czystym sumieniem możesz zakwalifikować do dyskutantów merytorycznych i uprzejmych w swoich wypowiedziach ? No, z tą uprzejmością to chyba przesadziłam. Powiedzmy : zawsze zachowujących się poprawnie wobec interlokutorów ? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: do założycielki wątku pytanie 09.12.12, 10:32 gat45 napisała: > Czy sama siebie z czystym sumieniem możesz zakwalifikować do dyskutantów meryto > rycznych i uprzejmych w swoich wypowiedziach ? > No, z tą uprzejmością to chyba przesadziłam. Powiedzmy : zawsze zachowujących > się poprawnie wobec interlokutorów ? Obawiam się, że dwa słowa: zawsze i nigdy nie mają pokrycia w rzeczywistości. PS - też jestem ciekawy odpowiedzi na Twoje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: do założycielki wątku pytanie 09.12.12, 10:39 remez2 napisał: > Obawiam się, że dwa słowa: zawsze i nigdy nie mają pokrycia w rze > czywistości. Co racja, to racja. Zmieniam : "zawsze zachowujących się poprawnie wobec interlokutorów ?" na "starających się zachowywać poprawnie wobec interlokutorów ?" > PS - też jestem ciekawy odpowiedzi na Twoje pytanie. Witaj, miło Cię widzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: do założycielki wątku pytanie 09.12.12, 10:47 > Witaj, miło Cię widzieć :) Dzięki, mnie również. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: do założycielki wątku pytanie 09.12.12, 11:35 Jestem jaka jestem :), a wątek jest o uwielbieniu słoneczka Peru. Ja go nie wielbię, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: do założycielki wątku pytanie 09.12.12, 11:38 zuzkazuzka111 napisała: > Jestem jaka jestem :), a wątek jest o uwielbieniu słoneczka Peru. Ja go nie wie > lbię, a Ty? A pytanie było takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: do założycielki wątku pytanie 09.12.12, 11:42 Właśnie. Prosty wątek. Dla wielbicieli gumy. Jak i to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: do założycielki wątku pytanie 09.12.12, 11:54 zuzkazuzka111 napisała: > Właśnie. Prosty wątek. Dla wielbicieli gumy. Jak i to forum. Skoro potwierdzasz, że było proste, to dlaczego nie odpowiedziałaś na nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: do założycielki wątku pytanie 09.12.12, 12:26 remez2 napisał: > zuzkazuzka111 napisała: > > > Właśnie. Prosty wątek. Dla wielbicieli gumy. Jak i to forum. > Skoro potwierdzasz, że było proste, to dlaczego nie odpowiedziałaś na nie? > Może pali faję i żuje gumę, czyt.: zajęta jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: do założycielki wątku pytanie 09.12.12, 12:33 Może pali faję i żuje gumę, czyt.: zajęta jest ;) Albo obmyśla kolejny, porażający temat wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: do założycielki wątku pytanie 09.12.12, 12:49 Czasem dobrze jest sobie w śnieżną niedzielę pobarambulić w mątku Zuzki :) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: do założycielki wątku pytanie 09.12.12, 13:05 ave.duce napisała: > Czasem dobrze jest sobie w śnieżną niedzielę pobarambulić w mątku Zuzki :) Do tego właśnie służą mątwy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: do założycielki wątku pytanie 09.12.12, 13:17 zuzkazuzka111 napisała: > Jestem jaka jestem :), a wątek jest o uwielbieniu słoneczka Peru. Ja go nie wie > lbię, a Ty? Nie, nie wielbię. Ale nie uśmiecha mi się rozmowa z osobami zero-jedynkowymi, dla których brak sympatii dla Kaczyńskiego musi równać się z wielbieniem jego politycznego oponenta. Takich ludzi nie cenię i nudzą mnie. Strrrrrrrrrrrrasznie mnie nudzą. A nudziarstwo to grzech według mojego dekalogu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Podchodzisz do sprawy.... 09.12.12, 10:35 nader wybiórczo!!! Rzekłbym: nader, nader... wybiórczo!!! - żeby pozostać grzecznym... Nie będę tworzył kontrlisty bo przekroczyłaby forumowe możliwości wysyłowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Podchodzisz do sprawy.... 09.12.12, 12:00 Krytykować trzeba władzę, zwłaszcza złą. A nie opozycję. Bo to od rządzących zależy nasz byt. Zacznijcie krytykować władzę z ròwną zajadłością jak Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Podchodzisz do sprawy.... 09.12.12, 12:13 zuzkazuzka111 napisała: > Krytykować trzeba władzę, zwłaszcza złą. A nie opozycję. Bo to od rządzących za > leży nasz byt. > Zacznijcie krytykować władzę z ròwną zajadłością jak Kaczyńskich. Ale Tusk nie budzi takiego wstrętu i obrzydzenia jak Kaczyński. S. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Podchodzisz do sprawy.... 09.12.12, 12:22 > > Ale Tusk nie budzi takiego wstrętu i obrzydzenia jak Kaczyński. > > S. A co to ma do sprawowania władzy? Nie interesują mnie twoje preferencje seksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
bmw1-953 Re: Podchodzisz do sprawy.... 10.12.12, 07:13 W Tobie nie budzi, w bardzo wielu ludziach budzi. snajper55 napisał: > Ale Tusk nie budzi takiego wstrętu i obrzydzenia jak Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Podchodzisz do sprawy.... 09.12.12, 13:12 zuzkazuzka111 napisała: > Krytykować trzeba władzę, zwłaszcza złą. A nie opozycję. Bo to od rządzących za > leży nasz byt. > Zacznijcie krytykować władzę z ròwną zajadłością jak Kaczyńskich. Absolutnie jesteś w błędzie: Krytykować trzeba złych, a chwalić dobrych. O ile prawdą jest, że błędy władzy są dla ogółu bardzo bolesne i trzeba je pokazywać (gdybyś chciała skorzystać z przeglądarki, bez trudu byś znalazła na przykład moje krytyczne uwagi nt. PO i Tuska), to kompletnym fałszem jest twierdzenie, że opozycja może być wyjęta spod krytyki, bo działania nieodpowiedzialnej opozycji mogą przynieść wcale niemniejsze szkody, niż błędy władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Podchodzisz do sprawy.... 09.12.12, 20:13 Absolutnie jesteś w błędzie: www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=hgb3wpiNRnk&NR=1 kłamców jak Tusk trzeba piętnować, karać i odsuwać od władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Podchodzisz do sprawy.... 09.12.12, 21:09 Jesteś pewna, że rozumiesz cokolwiek??? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Podchodzisz do sprawy.... 09.12.12, 21:07 Nie rozumiem, co znaczy trzeba krytykować władzę... Krytykować trzeba :> działania przeciw Polsce - niestety (dla ciebie!), u władzy takich działań nie zauważam natomiast u pisiej opozycji, co jakies otwarcie dzioba, to przeciw Polsce... Albo w sposób straszny, albo śmieszny Albo jeszcze i śmieszny, i straszny :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Forum Kraj jest jak ta piosenka... 09.12.12, 11:23 widzę, że forsowanie teorii o zamachu na najukochańszego prezydenta nieco Cię znużył. zabrałaś się za moralizatorstwo? to może jeszcze podpowiedz, jak pisać, aby być w zgodzie z Twoimi poglądami? robisz za cenzorkę? wybiórczo mniemam. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: zuzuzka obraża się na rzeczywistość 09.12.12, 13:07 zuzka szufladkuje Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan z rewolonizowanej wolnej wolsce zzzuuuzzzka 09.12.12, 13:47 będzie naczelnym cenzorem tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: z rewolonizowanej wolnej wolsce zzzuuuzzzka 09.12.12, 14:02 raczej redaktorem naczelnym TVPiS 24 - co już zapowiada PrezesPan Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: z rewolonizowanej wolnej wolsce zzzuuuzzzka 09.12.12, 14:13 jeszcze mały krok, a wejdzie w kompetencje. uprawnienia kapiszona. nadstawianie piersi może się okazać ekshibicjonizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Ruskazuzka odczytała smsa sprzed dwóch lat 10.12.12, 09:39 i dopiero teraz odkryła ten utwór. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Ruskazuzka odczytała smsa sprzed dwóch lat 10.12.12, 09:42 A ja znam ładniejsze: www.youtube.com/watch?v=bbV6O2VIpzg Odpowiedz Link Zgłoś