z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j 21.07.13, 12:21 nie , żebym się czepiał,ale wybaczcie, ze tak mnie się kojarzy kandydat PiSu z Podkarpacia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volupte Re: Zdzisław Pupa 21.07.13, 12:52 Gosć który nie potrafił sobie zmienić tak wyjściowego nazwiska , nie nadaje sie na senatora. To musi być ciapciak. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Zdzisław Pupa 21.07.13, 12:56 volupte napisał: > Gosć który nie potrafił sobie zmienić tak wyjściowego nazwiska , nie nadaje sie > na senatora. To musi być ciapciak. To właśnie chciałem pokazać zakładajac ten wątek. Jak jemu to nie przeszkadza, to choć dla swoich dzieci by to zrobił,co by się w przedszkolu i szkole z nich nie nabijali.. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Zdzisław Pupa 21.07.13, 13:06 Widocznie to jakaś życiowa dupa. Do Zbawcy pasuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Zdzisław Pupa 21.07.13, 15:42 volupte napisał: > Gosć który nie potrafił sobie zmienić tak wyjściowego nazwiska , nie nadaje sie > na senatora. To musi być ciapciak. Sawicka była operatywna w tym względzie.Za panieńskich czasów zmieniła nazwisko rodowe,potem przybrała nazwisko męża a gdy zaczęła politykować w PO zmieniła je na Sawicka.Gdyby mogła znów by je zmieniła ale może je zmienić zamążpójściem-tylko który by chciał? Była w ZChN posłanka z Podkarpackiego która z sejmowej mównicy nawijała:Ja lekarz PUPA......(salwa śmiechu na sali plenarnej) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Zdzisław Pupa 21.07.13, 15:49 zoil44elwer napisał: > volupte napisał: > > > Gosć który nie potrafił sobie zmienić tak wyjściowego nazwiska , nie nada > je sie > > na senatora. To musi być ciapciak. > Sawicka była operatywna w tym względzie.Za panieńskich czasów zmieniła nazwisko > rodowe,potem przybrała nazwisko męża a gdy zaczęła politykować w PO zmieniła j > e na Sawicka.Gdyby mogła znów by je zmieniła ale może je zmienić zamążpójściem- > tylko który by chciał? Myśłę, ze Kaczmarem dla kasy by się załapał, tylko, ze to byłaby bigamia, bo babsko choć za urodziwe nie jest to męża ma. W tym przypadku ma zastosowanie przysłowie ludowe: Każda potwora znajdzie swego amatora! > Była w ZChN posłanka z Podkarpackiego która z sejmowej mównicy nawijała:Ja leka > rz PUPA......(salwa śmiechu na sali plenarnej) Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Zdzisław Pupa 21.07.13, 13:13 Durnys zapijaczony , nazwisko zawsze mozna zmienic tylko w jakim celu ? Wystarczy ze facet przyjdzie do urzedu wyciagnie reke i powie : Nazywam sie Zdzislaw Pupa - i wszyscy go pamietaja z miejsca , swietna wizytowka . A jak odwali dobra robote to bedzie sie pozytywnie kojarzyl.Pupa to nie" doopa "czy zapijaczony ryj ktory kiepsko raczej sie kojarzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj To se zmień na Pupa, dzieci wnuki ci podziękują 21.07.13, 13:17 a74-7 napisał: > Durnys zapijaczony , nazwisko zawsze mozna zmienic tylko w jakim celu ? > Wystarczy ze facet przyjdzie do urzedu wyciagnie reke i powie : Nazywam sie Z > dzislaw Pupa - i wszyscy go pamietaja z miejsca , swietna wizytowka . > A jak odwali dobra robote to bedzie sie pozytywnie kojarzyl.Pupa to nie" doopa > "czy zapijaczony ryj ktory kiepsko raczej sie kojarzy :-) ps. Gdyby się nazywał d_upa to by go lepiej zapamietywali Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Zdzisław Pupa 21.07.13, 15:59 Mam kolegę o nazwisku CI...,nie ma zamiaru je zmieniać bo tylko gorole na pita mówią ci...,na WC kibel ,na rzyć pupa.... Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Zdzisław Pupa 21.07.13, 13:20 z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał: > nie , żebym się czepiał,.... Ejże ? Naprawdę nie ? A może pan Pupa jest dumny ze swego dziadka pana Pupy lub ojca (takoż) i nie ma zamiaru się ich wypierać ? Zmiana nazwiska to jednak jakieś wyparcie się przodków po mieczu. Ja tam podziwiam odwagę pana Pupy. PS Świnka - to jeden z najpotężniejszych magnackich rodów w Polsce. Ciekawe, dlaczego nie zmienili nazwiska.... Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Zdzisław Pupa 21.07.13, 13:25 nie ocenia sie ksiazki po okladce tylko zawartosci , trzeba byc bardzo prymitywnym zeby oceniac czleka po nazwisku i pietnowac go za to ( vide: dzieci ci podziekuja ) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Zdzisław Pupa 21.07.13, 13:32 gat45 napisała: > z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał: > > > nie , żebym się czepiał,.... > > Ejże ? Naprawdę nie ? > A może pan Pupa jest dumny ze swego dziadka pana Pupy lub ojca (takoż) i nie ma > zamiaru się ich wypierać ? Zmiana nazwiska to jednak jakieś wyparcie się przod > ków po mieczu. Ja tam podziwiam odwagę pana Pupy. > > PS Świnka - to jeden z najpotężniejszych magnackich rodów w Polsce. Ciekawe, dl > aczego nie zmienili nazwiska.... Zapytaj się o to jego dzieci. Mam kupla, który też miał brzydkie nazwisko i jak się ożenił to zmienił, zeby jego dzieci nie przezywały tych upokorzeń co on musiał doswiadczyć Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior A Tadek Pieronek,szaman wyższej półki? 21.07.13, 13:50 pl.wikipedia.org/wiki/Tadeusz_Pieronek // Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Pupa to niszowe nazwisko... 21.07.13, 14:33 w Polsce okolo 80 osob. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Pupa to niszowe nazwisko... 21.07.13, 14:38 w_v_w napisał: > w Polsce okolo 80 osob. > > Wawerka a nie 104 Pupy? www.moikrewni.pl/mapa/kompletny/pupa.html Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Pupa to niszowe nazwisko... 21.07.13, 14:46 nawet 150 Pup, to nisza i marketingowo swietne nazwisko :D Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Pupa to niszowe nazwisko... 21.07.13, 16:19 w_v_w napisał: > w Polsce okolo 80 osob. > > Wawerka Wykropkowali (Cenzor) mi w poście nazwisko znajomego z Katowic:C.I.P.A.To na Slonsku nazwisko nie kojarzone z pitom a raczej z babsztylem. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Zdzisław Pupa 21.07.13, 16:04 Był marszałkiem Sejmu niejaki Dyzma w dodatku o nazwisku GAŁAJ,z ZSL. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Zdzisław Pupa 21.07.13, 14:17 W Elblągu były taśmy Wilka ,a teraz pojawią się taśmy Pupy z Podkarpacia:-))) Ten sam sceniariusz - przyjeżdża panprezes,posłowie z Hofmanem i Błaszczakiem na czele,kolacja ,piąteczek i Hofman 'na gazie'...ciemny lud,to kupi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Re: Zdzisław Pupa 21.07.13, 15:03 Panie swinski i zapijaczony ryju jak sie czuje Pan KAWA z PSL+PO ?moze byc czarna lub z mlekiem po przegranych wyborach ? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Zdzisław Pupa 21.07.13, 15:15 zbysio45 napisał: > Panie swinski i zapijaczony ryju jak sie czuje Pan KAWA z PSL+PO ?moze byc czar > na lub z mlekiem po przegranych wyborach ? Nie gadasz do lustra, więc świński sobie odpuść. Przyrównać nazwisko Kawa do Pupy moze tlko PiS_dogłowy, albo idiota Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Zdzisław Pupa Kawa moze być czarna lub 22.07.13, 08:43 z mlekiem, ale w przeciwieństwie do Pupy nigdy się nie wypnie! Nie widzisz róznicy? Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Zdzisław Pupa 21.07.13, 15:33 Oj tam, oj tam... Przez wiele lat lektorem programów informacyjnych Programu I Polskiego Radia był Wincenty Pipka powszechnie szanowany i ceniony do tego stopnia, że w latach 2008 - 2009 był nawet dyrektorem Jedynki. Przez wiele lat szła w eter zapowiedź: Nadajemy wiadomości, czyta Wincenty Pipka i nikomu to nie przeszkadzało. Stąd wniosek, że nie nazwisko sie liczy, a człowiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Zdzisław Pupa 21.07.13, 15:38 damakier1 napisała: > Oj tam, oj tam... Przez wiele lat lektorem programów informacyjnych Programu I > Polskiego Radia był Wincen > ty Pipka powszechnie szanowany i ceniony do tego stopnia, że w latach > 2008 - 2009 był nawet dyrektorem Jedynki. Przez wiele lat szła w eter zapowied > ź: Nadajemy wiadomości, czyta Wincenty Pipka i nikomu to nie przeszkadza > ło. > Stąd wniosek, że nie nazwisko sie liczy, a człowiek:) A gdyby się nazywał Cipka ,a nie Pipka i tak dalej sobie myśłę, gdyby za partnera miał Fiutka i konferansier by zapowiedział, a tera Fiutek będzie się zabawiał z Cipką? No wiem teraz to przegiąłem, ale spotkałem się juz jak Piątek podając rękę Sobocie przedstawił się Piątek, a usłyszał miło mi Sobota... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Zdzisław Pupa 21.07.13, 16:51 CI PAsuje ksywa "zapijaczony_ryj"? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Zdzisław Pupa 21.07.13, 17:39 zoil44elwer napisał: > CI PAsuje ksywa "zapijaczony_ryj"? Na tym forum tak! Jak bym kandydował na senatora , czy posła to na pewno nie! Tu uprawiam jajczarstwo , w Sejmie i Senacie nie wypada. Poza tym to mój nick, sam go wymyśliłem i uważam, ze jest najbardziej zajebistym nickiem na tym forum! Znasz bardziej zajeFajny to napisz, moze zrobimy licytację? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Zdzisław Pupa 21.07.13, 17:51 zapijaczony_ryj napisał: > zoil44elwer napisał: > > > CI PAsuje ksywa "zapijaczony_ryj"? > > Na tym forum tak! > Jak bym kandydował na senatora , czy posła to na pewno nie! > Tu uprawiam jajczarstwo , w Sejmie i Senacie nie wypada. > Poza tym to mój nick, sam go wymyśliłem i uważam, ze jest najbardziej zajebisty > m nickiem na tym forum! > Znasz bardziej zajeFajny to napisz, moze zrobimy licytację? > Pozdrawiam A na Forum AA? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj To zalinkuj pacanie 21.07.13, 18:31 zoil44elwer napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > > zoil44elwer napisał: > > > > > CI PAsuje ksywa "zapijaczony_ryj"? > > > > Na tym forum tak! > > Jak bym kandydował na senatora , czy posła to na pewno nie! > > Tu uprawiam jajczarstwo , w Sejmie i Senacie nie wypada. > > Poza tym to mój nick, sam go wymyśliłem i uważam, ze jest najbardziej zaj > ebisty > > m nickiem na tym forum! > > Znasz bardziej zajeFajny to napisz, moze zrobimy licytację? > > Pozdrawiam > A na Forum AA? > Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: To zalinkuj pacanie 21.07.13, 18:39 Ale sie zjeżył,jak jeżozwierz w delirce! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: To zalinkuj pacanie 21.07.13, 20:00 zoil44elwer napisał: > Ale sie zjeżył,jak jeżozwierz w delirce! zalinkuj zamiast sie jeżyć Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 A toś mnie, Ryju, zaciekawił! 21.07.13, 17:06 zapijaczony_ryj napisał: > A gdyby się nazywał Cipka ,a nie Pipka No patrzajcie - stara baba jestem, a pojęcia nie miałam, że jest jakaś różnica między pipką a cipką! Wytłumacz mi, Ryju, jaka, bo nie chciałabym umrzeć w nieświadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: A toś mnie, Ryju, zaciekawił! 21.07.13, 17:23 Pipka i Cipka to kulturalne zdrobnienie,tak jak pupa zamiast doopy. Gdybym miał pieniądze kupił bym ci skrzypce,ale że ich nie mam zagraj se na pipce.Wiersz posła Stefaniuka(ZSL-psl) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: A toś mnie, Ryju, zaciekawił! 21.07.13, 17:27 pipa, to chinski instrument podobny do lutni :D Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: A toś mnie, Ryju, zaciekawił! 21.07.13, 17:30 A pipka to instrumencik? Ciekawe, co na to Ryj? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: A toś mnie, Ryju, zaciekawił! 21.07.13, 18:33 damakier1 napisała: > A pipka to instrumencik? Ciekawe, co na to Ryj? > Jestem Polakiem, z nie Chińczykiem! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: A toś mnie, Ryju, zaciekawił! 21.07.13, 17:48 w_v_w napisał: > pipa, to chinski instrument podobny do lutni :D > > Wawerka PIPa-Państwowa Inspekcja Pracy(dla bezrobotnych) PUPy-Powiatowe Urzędy Pracy(dla bezrobotnych) PIPETA-narzędzie laboratoryjne Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Wawerka , nie bierz tyle 21.07.13, 18:34 zoil44elwer napisał: > w_v_w napisał: > > > pipa, to chinski instrument podobny do lutni :D > > > > Wawerka > PIPa-Państwowa Inspekcja Pracy(dla bezrobotnych) > PUPy-Powiatowe Urzędy Pracy(dla bezrobotnych) > PIPETA-narzędzie laboratoryjne > Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerka , nie bierz tyle 21.07.13, 18:50 zap...ryju nie sadz innych podlug siebie :P Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Wawerka , nie bierz tyle 21.07.13, 20:01 w_v_w napisał: > zap...ryju nie sadz innych podlug siebie :P > > Wawerka podłóg chyba raczej wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerka , nie bierz tyle 21.07.13, 20:34 zapijaczony_ryj napisał: [...] > podłóg chyba raczej wawerka > zap...ryju proponuje mniej czasu na FK a wiecej na studiowaniu Słownika Jezyka Polskiego ;) Podług Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Re: Wawerka , nie bierz tyle 21.07.13, 20:37 Kiedy on nocami całymi nie śpi,kombinuje kogo by z rana opluć! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerka , nie bierz tyle 21.07.13, 20:41 samantha.1 napisała: > Kiedy on nocami całymi nie śpi,kombinuje kogo by z rana opluć! ...alez zap...ryj jest uroczy, pluje wirtualnie, niech pluje, jak mu to pasi. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Wawerka , nie bierz tyle 22.07.13, 07:52 samantha.1 napisała: > Kiedy on nocami całymi nie śpi,kombinuje kogo by z rana opluć! i komu by tu wzorem NI swinie podłożyć oraz kogo wydymać Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 To widać ,słychać ,i czuć! 22.07.13, 17:03 n/t. Pasujesz do tego opisu ,tylko z tym dymaniem cienko u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: A toś mnie, Ryju, zaciekawił! 21.07.13, 17:29 Toć przecież wiem! Nie pytałam o znaczenie, a o różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: A toś mnie, Ryju, zaciekawił! 21.07.13, 17:31 moj post byl do zoil44elwer Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: A toś mnie, Ryju, zaciekawił! 21.07.13, 18:00 Pipkę ma mała dziewczynka , a cipkę to dziewczynka min. 15lat , a lepiej nawet jak starsza od 20 lat:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: A toś mnie, Ryju, zaciekawił! 21.07.13, 18:06 volupte napisał: > Pipkę ma mała dziewczynka , a cipkę to dziewczynka min. 15lat , a lepiej nawet > jak starsza od 20 lat:-) Powyżej 20 ma pit_kę! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Nie znam sie na pedofilii 21.07.13, 20:02 zoil44elwer napisał: > volupte napisał: > > > Pipkę ma mała dziewczynka , a cipkę to dziewczynka min. 15lat , a lepiej > nawet > > jak starsza od 20 lat:-) > Powyżej 20 ma pit_kę! > Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Nie znam sie na pedofilii 21.07.13, 20:08 20-LETNIE Lolity,ofiary pedofilów? Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: A toś mnie, Ryju, zaciekawił! 21.07.13, 18:18 Człowiek całe życie się uczy! Na dalszą dyskusję mi moje żenskoje dostojenstvo nie pozwala. Żegnam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Nie jestem pedałem, ani pedofilem! 21.07.13, 18:37 volupte napisał: > Pipkę ma mała dziewczynka , a cipkę to dziewczynka min. 15lat , a lepiej nawet > jak starsza od 20 lat:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: A toś mnie, Ryju, zaciekawił! 21.07.13, 18:35 damakier1 napisała: > Toć przecież wiem! Nie pytałam o znaczenie, a o różnicę. To proste. Pupa, czy Dupa to jest to samo Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: A toś mnie, Ryju, zaciekawił! 21.07.13, 18:44 zapijaczony_ryj napisał: > damakier1 napisała: > > > Toć przecież wiem! Nie pytałam o znaczenie, a o różnicę. > > To proste. Pupa, czy Dupa to jest to samo PUPA w pampersach a doopa w np reformach jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Zdrobnienie to nie nazwisko! 21.07.13, 18:31 zoil44elwer napisał: > Pipka i Cipka to kulturalne zdrobnienie,tak jak pupa zamiast doopy. > Gdybym miał pieniądze kupił bym ci skrzypce,ale że ich nie mam zagraj se na pip > ce.Wiersz posła Stefaniuka(ZSL-psl) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Zdrobnienie to nie nazwisko! 21.07.13, 18:49 Minister POL. Minister POLOCZEK. Zdrobnione nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj mógłby sobie spolszczyć to nazwisko 22.07.13, 10:05 zoil44elwer napisał: > Minister POL. > Minister POLOCZEK. > Zdrobnione nazwisko dodając końcówkę ski, lski, wski, wicz lub nicz. I byłoby poważne nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: mógłby sobie spolszczyć to nazwisko 22.07.13, 11:20 TULEJA to polskie nazwisko,sędzia się go wstydził i zmienił na TULEIA! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: mógłby sobie spolszczyć to nazwisko 22.07.13, 11:33 zoil44elwer napisał: > TULEJA to polskie nazwisko,sędzia się go wstydził i zmienił na TULEIA! tuleja sie mnie raczej z tyłkiem nie kojarzy, Pupa tak Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: mógłby sobie spolszczyć to nazwisko 22.07.13, 11:41 zapijaczony_ryj napisał: > > > dodając końcówkę ski, lski, wski, wicz lub nicz. > I byłoby poważne nazwisko tjaaaa Znowu czosnkiem zalecialo :-) duzo bylo takich co sobie" spolszczali" nazwiska ,teraz nosza "bardziej polskie "nazwiska niz rodowici Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Dostaje tantiemy od reklam leków na hemoroidy? 21.07.13, 18:47 To by tłumaczyło przywiązanie do rodowego nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Dostaje tantiemy od reklam leków na hemoroidy 21.07.13, 18:51 To mąż byłej posłanki ZChN? Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Re: Zdzisław Pupa 21.07.13, 20:16 Wyśmiewanie się z czyjegoś nazwiska to dla mnie czyste skur*syństwo ,pospolite chamstwo, ale czego oczekiwać od Pokracznego zapijaczonego! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Nazwisko nadali mu po urodzeniu? 22.07.13, 15:18 Jak go dobrze obejrzeli? Kto wie? M. Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Znowu ten świnski ryj wypisuje głupstwa na Forum 22.07.13, 15:27 Radziłem szanownej osobie aby zamiast wypisywac bezsensensowne watki oraz posty natym forum zaczoł pisac bajki dla dzieci.Mozne zarobic wieksze pieniadze nie robiac z siebie głupca? Odpowiedz Link Zgłoś
porcell Re: Zdzisław Pupa 22.07.13, 16:38 Ty zapijaczony rencisto, a jak Ci sie podoba nazwisko posła PO z okręgu nowosądeckiego Mariana Cyconia? Szkoda że nie wystartuje jako przeciwnik Pupy bo wtedy po przeczytaniu artykułów a gazecie dostałbyś orgazmu dziadek. Odpowiedz Link Zgłoś