Dodaj do ulubionych

Feta czy stypa?

23.08.13, 11:50
That's the question. Wynik Tuska oznacza, że nie ma poparcia większości platformy. Parę tysięcy gowinków świadczy o głębokich podziałach. Zwłaszcza, że Tusk zarządził czystkę przedwyborczą.

Jako ex-platfus całkowicie rozumiem procesy rozkładu wewnątrz partii. Gdański bubek idzie tropem AWS i SLD. Bajer się skończył.
Obserwuj wątek
    • leon320 Re: Feta czy stypa? 23.08.13, 11:52
      cóż bajerem nawet tęPOty się nie nakarmii
    • volupte Re: Feta czy stypa? 23.08.13, 11:52
      Wystarczy poczytac posty aby zauwazyc ze najbardziej sie martwia zwolennicy innch partii. :-)
      • bozon.higgsa Re: Feta czy stypa? 23.08.13, 16:41
        volupte napisał:

> Wystarczy poczytac posty aby zauwazyc ze najbardziej sie martwia zwolennicy inn
        > ch partii. :-)

Ja myślę,że haen dokonał oceny partii, na która kiedyś głosował, a teraz jest zniesmaczony tym,co PO prezentuje.
    • lionold Re: "Feta czy stypa?" Sadząc po twoim samopoczuciu 23.08.13, 11:55
      ani feta ani stypa - po porostu znów wyszedłeś na fiuta.
      • m.c.hrabia Re: "Feta czy stypa?" Sadząc po twoim samopoczuci 23.08.13, 11:59
        długo ciebie nie widziałem ,ale stwierdzam że kuracja nie dała REZULTATÓW.

a wręcz jeszcze głupsze wątki zakładasz.
        • haen2010 Re: "Feta czy stypa?" Sadząc po twoim samopoczuci 23.08.13, 13:56
          Moje samopoczucie jest zaskoczone. Spodziewałem się jednocyfrowego wyniku i frekwencji > 70%, zwłaszcza w banalnym głosowaniu via internet. Trzy minuty zachodu, w domciu.

Wielu głosowało na Schetynę. Te nieważne głosy. Jaja są strusie. A Gowin kpi sobie z Tuska niemiłosiernie. Tak się kończy asswhole w polityce.
        • jantoni.jajcorz Re: "Feta czy stypa?" Sadząc po twoim samopoczuci 23.08.13, 14:01
          m.c.hrabia napisał:
          > ... ale stwierdzam że kuracja nie dała REZULTATÓW.
          Też tak uważam:/
        • lionold Re: "jeszcze głupsze wątki zakładasz. " 23.08.13, 15:18
          Pewnie tak ale nie każdy jest hrabią, żeby zakładał same mądre!
    • samantha.1 Re: Feta czy stypa? 23.08.13, 14:26
      A co z wywalaniem Gowina?
    • zoil44elwer Re: Feta czy stypa? 23.08.13, 15:28
      Jako ex platfus......,a przed PObyłeś w AWS czy UW(KLD)?
      • bozon.higgsa Re: Feta czy stypa? 23.08.13, 16:42
        zoil44elwer napisał:

> Jako ex platfus......,a przed PObyłeś w AWS czy UW(KLD)?

Pewnie tak...ale dlaczego go męczysz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka