Dodaj do ulubionych

Marek Lewandowski-zuch chamowaty

02.09.13, 18:56
to podobno rzecznik prasowy Solidarności,który dzisiaj "dyskutował"z jednym z senatorów na temat przywilejów nomenklatury związkowej.
takiego nagromadzenia agresji,chamstwa i złości dawno nie słyszałem.na całe szczęście dyskusja była na odległośc więc senator nie został pobity.tym razem mu sie udało.
w świetle zachowania związkowego indywiduum zastanawiam się czym się skończy wrześniowa demonstracja związkowej hołoty w Warszawie.im się wydaje,że są bezkarni i posiadają boską władzę rozwalania państwa.
tych wszystkich kacyków pogonić do roboty i polikwidować wielotysięczne wynagrodzenia,
samochody służbowe,komórki i przwilej stałego nieróbstwa.
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Marek Lewandowski-zuch chamowaty 02.09.13, 19:05
      Roboty a wlasciwie pracy boja sie jak ognia!
    • ptelma Re: Marek Lewandowski-zuch chamowaty 02.09.13, 19:14
      to może stan wojenny?
      • mariner4 Idiota! 02.09.13, 19:25
        M.
        • ptelma Re: Idiota! 02.09.13, 19:30
          Ależ nie musi się pan przedstawiać. Forum może być anonimowe.
      • lionold Re: "to może stan wojenny?". Niekoniecznie! 03.09.13, 15:00
        Wystarczy stan normalny. Finansować WSZYSTKIE sfery swojej działalności ze składek członków związku zawodowego. Zobaczycie jak szybko ciemny lud stanie się ludem oświeconym i ogromnie nielicznym. Wynocha z terenów zakładów pracy - wynajmować sobie GABINETY i całe oprzyrządowanie na mieście za swoje pieniądze.
        • ptelma Re: "to może stan wojenny?". Niekoniecznie! 03.09.13, 15:11
          Jeśli chodzi o te przywileje wierchuszki to na dwoje babka wróżyła. Jeśli jest związek w zakładzie to w interesie pracodawcy może być opłacenie szefa, żeby mieć spokój ze związkiem. A co do luda to i tak kasa się kończy zdaje się Solidarności więc długo nie pociągną. Duda się rzuca, bo niedługo sztandar wyprowadzi
          • lionold Re: "Duda się rzuca, bo niedługo sztandar wyprowa 03.09.13, 15:26
            Wolałbym, żeby sztandar został a Duda się wyprowadził. Natychmiast. Wystarczy nam do robienia w kraju gnoju jeden kurdupel ze swoją czeredą aż nadto.
    • sowietolog1 albo ślepyś, albo głupiś, albo kłamliwyś... 03.09.13, 02:00
      Oglądałem ten program; to było "Tak jest!" Morozowskiego, po 18-ej, na tvn24. Nie "jakiś senator", ale Rosati, czyli pan "jestem u stery od '89r., robię wałki i przekręty, ale za nic nie odpowiadam i nie ma żadnych poglądów". Ot, wielki lewicowiec, niczym Borowski czy Cimoszewicz, na sznurku u Tuska/na klamce u PO, byleby dostać się do Sejmu i jeszcze kadencję czy dwie zaliczyć. I agresywny i bufonowaty nie był akurat rzecznik Solidarności, ale właśnie Rosati. Rosati rżnący głupa, iż wszystko jest ok i cacy, Polska się dobrze rozwija, emerytury będą wspaniałe, Tusk jest mężem stanu, a tylko ta wraża Solidarność przeszkadza i psuje...
      • lionold Re: Odpowiedz co wiesz ale nie 03.09.13, 15:03
        DUDAJ skoro taki z ciebie sowietolub!
      • 99venus Re: albo ślepyś, albo głupiś, albo kłamliwyś... 03.09.13, 15:45
        bardzo możliwe.programu nie oglądałem tylko słuchałem.nie wiem dlaczego wydawało mi się,że była to dyskusja z Libickim.z błąd przepraszam.
        po wysłuchaniu tej rozmowy mogę uzupełnić:nie tylko zuchowaty i chamski ale w dodatku pospolity gó...arz.
    • indris Gdyby Rosati dostał po pysku... 03.09.13, 15:17
      ...to byłoby to wprawdzie przestępstwo, ale zrozumiałe.
      Ten osobnik,, po dłuższym czasie zasiadania w Radzie Polityki Pieniężnej z pensją ok. 30 000 PLN/mies wystąpił z pozwem przeciw Skarbowi Państwa, bo uważał, że należy mu się ok.
      200 000 PLN.
      • 99venus Re: Gdyby Rosati dostał po pysku... 03.09.13, 15:25
        pisuarowe postrzeganie prawa akceptowane przez menelstwo.
        • indris To nie jest kwestia prawna... 03.09.13, 15:34
          ...tylko kwestia przyzwoitości. Można być świnią i w majestacie prawa. Innym przykładem był Bogusław Cupiał, który zgodnie z prawem zamordował ożarowską FKO przy pomocy "lewicowego" premiera Leszka Millera.
          • 99venus Re: To nie jest kwestia prawna... 03.09.13, 15:43
            i kultury.własnie to zademonstrowałeś.
      • lionold Re: Gdyby Rosati dostał po pysku... 03.09.13, 15:29
        Po pysku to nieźle sobie dają aktualnie w Egipcie i Syrii. Wyp...aj do swoich będziesz tego popyskowania miał do woli
    • zapijaczony_ryj Zgoda kopa w d i do łopaty za 10 za godzinę 03.09.13, 15:38
      99venus napisał:
      > w świetle zachowania związkowego indywiduum zastanawiam się czym się skończy wr
      > ześniowa demonstracja związkowej hołoty w Warszawie.im się wydaje,że są bezkarn
      > i i posiadają boską władzę rozwalania państwa.
      > tych wszystkich kacyków pogonić do roboty i polikwidować wielotysięczne wynagro
      > dzenia,
      > samochody służbowe,komórki i przwilej stałego nieróbstwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka