z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j 04.10.13, 07:51 Tylko co to za program: www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,14718590,Kaczynski___Na_dzis_program_PiS_jest_krotki__odwolac.html Badziewie, które można o kant d... potłuc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosnaludzikow Re: PiS nareszcie ma program! 04.10.13, 07:54 z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał: > Tylko co to za program: > www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,14718590,Kaczynski___Na_dzis_program_PiS_jest_krotki__odwolac.html > Badziewie, które można o kant d... potłuc Nie panikuj Maleszka. Spokojnie czekamy i ...zobaczymy. Nerwy na postronki. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Maleszka? Jaki Maleszka? 04.10.13, 08:03 wiosnaludzikow napisał: > Nie panikuj Maleszka. Spokojnie czekamy i ...zobaczymy. Nerwy na postronki. Odpowiedz Link Zgłoś
akcja_grzyby Re: PiS nareszcie ma program! 04.10.13, 08:11 Maleszka - jakiś złamany neurotyczny studencik z nosem w książkach, któremu szybo świat uświadomił, że jest nikim. Nawet Wałęsa coś podpisał w wieku 27 lat. Twardy przyszły przywódca, robotnik. Po wojsku w ktorym już mógł okrzepnąć po kontakcie z władzą. A tu zwykłe szczere pdopisanie deklaracji z pełnym zaufaniem do władzy co do tego jak wypełni w celu ominięcia prawa. Żaden agent, tylko członek zorganizowanej grupy przestępczej dokonującej zamachu. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Dlaczego wy z PiS_dogłowiem jesteście tacy zakłam 04.10.13, 08:25 wiosnaludzikow napisał: Dlaczego wy z PiS_dogłowiem jesteście tacy zakłamani > Nie panikuj Maleszka. Spokojnie czekamy i ...zobaczymy. Nerwy na postronki. ani, albo mało rozgarnięci? Nie widzicie różnicy między podpisaniem czystej kartki pamieru, a swiadomym podpisaniem lojalni i jawnym donosicielstwem> Przecież nawe idiota by zauważył,ze to nie jest tioż samo: Dlaczego wy z PiS_dogłowiem jesteście tacy zakłamani wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Maleszka-moje-donosy-mogly-miec-daleki-zwiazek-ze-smiercia-Pyjasa,wid,10088614,wiadomosc.html?ticaid=1116c0 Odpowiedz Link Zgłoś
akcja_grzyby Re: Dlaczego wy z PiS_dogłowiem jesteście tacy z 04.10.13, 08:28 Poszedłeś nakłaniać do przestępstwa funcjonariusza państwowego w celu uzyskania korzyści. Pułkownik widząc cię miał wybór : zamknąć przestępce, albo podczepić pod paragraf o uzyskiwaniu tajnych współpracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
akcja_grzyby Re: Dlaczego wy z PiS_dogłowiem jesteście tacy z 04.10.13, 08:34 Pułkownik miał wejść do wydziału komunikacji klepnąć sierżant po zadzie i powiedzieć dajcie mi akta tego ryja? Akta się daje na mocy paragrafów. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Żyłeś w PRLu, czy tylko o nim czytałeś? 04.10.13, 08:42 akcja_grzyby napisał: > Pułkownik miał wejść do wydziału komunikacji klepnąć sierżant po zadzie i powie > dzieć dajcie mi akta tego ryja? Akta się daje na mocy paragrafów. Myślę, ze wystarczył jego jeden telefon, zeby mu za chwile dostarczyli na biurko, kto wie czy nawet nie osobiście to zrobił szef wydziału komunikacji... Odpowiedz Link Zgłoś
akcja_grzyby Re: Żyłeś w PRLu, czy tylko o nim czytałeś? 04.10.13, 08:47 wiesz ilu jest pulkownikow w wojsku? jak psów. wiesz ilu bylo w rozinietej armi prl-u? tylui zeby zrobić z nich dyrektorow zakladow. i jeszcze starczylo. Nie ulega kwestii, że prawo ci zabrali za pijanstwo. A ty chciales ominac przepis. bYnajmniej nie przepis o cenzurze. Teraz pijanstwo to kodeks karny, a nie tylko wykroczen Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Żyłeś w PRLu, czy tylko o nim czytałeś? 04.10.13, 08:51 akcja_grzyby napisał: > wiesz ilu jest pulkownikow w wojsku? jak psów. wiesz ilu bylo w rozinietej armi > prl-u? tylui zeby zrobić z nich dyrektorow zakladow. i jeszcze starczylo. > > Nie ulega kwestii, że prawo ci zabrali za pijanstwo. A ty chciales ominac przep > is. bYnajmniej nie przepis o cenzurze. Teraz pijanstwo to kodeks karny, a nie t > ylko wykroczen > Ty naprawdę wierzysz, ze w zakładzie, który produkował między innymi elektroniką dla wojska pełnomocnikiem zrobili pułkownika WP, a nie SB? oj naiwnym naiwny naiwny Odpowiedz Link Zgłoś
akcja_grzyby Re: Żyłeś w PRLu, czy tylko o nim czytałeś? 04.10.13, 08:54 To ty nie wiedziałeś jakiemu pułkownikowi podpisujesz czystą kartkę i za co? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Ja wiem za co, za prawo jazdy-tak trudno zrozumieć 04.10.13, 09:37 akcja_grzyby napisał: > To ty nie wiedziałeś jakiemu pułkownikowi podpisujesz czystą kartkę i za co? trudno?Przecież napisałe to czarno na białym po polsku? A cała reszta mnie wisiała, a to ze pułkowik był z SP to nikt nie miał żadnej watpliwości. Rozmawiałem z dyrektorem zakładu , facet mógł załatwić wszystko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
akcja_grzyby Re: Ja wiem za co, za prawo jazdy-tak trudno zroz 04.10.13, 09:40 źle się wyraziłem..nie zbierał chyba autografów sław brygady remontowej, tylko za coś te prawo jazdy dawał. no mógł wszystko załatwić, ale nie charytatywnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
akcja_grzyby Re: Dlaczego wy z PiS_dogłowiem jesteście tacy z 04.10.13, 08:31 Złamany studencik, wmanewrowany w spawe zabitego kumpla, i szef brygady remontowej w duzym zakladzie pracy w warszawie idący z własnej woli, rzeczywiscie nie ma porównania. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Dlaczego wy z PiS_dogłowiem jesteście tacy z 04.10.13, 08:36 akcja_grzyby napisał: > Złamany studencik, wmanewrowany w spawe zabitego kumpla, i szef brygady remonto > wej w duzym zakladzie pracy w warszawie idący z własnej woli, rzeczywiscie nie > ma porównania. Skąd wziąłeś tego szefa brygady remontowej w duzym zakładzie pracy? Czy napisałem, ze byłem tam zatrudniony na etacie? I niby gdzie poszedłem z własnej woli, podpisać czysta kartkę, czy zobowiązałem się kablować jak Maleszka i kablowałem jak on? WY z PiS_dogłowiem wszystko inaczej postrzegacie Odpowiedz Link Zgłoś
akcja_grzyby Re: Dlaczego wy z PiS_dogłowiem jesteście tacy z 04.10.13, 08:43 przecież sam pisałeś. Maleszka był złamany, przyszli po niego, wmanewrowali w brudą robotę. NIezyje kumpel. Mozna doznać szyndromu sztokholmskiego. Porwany za mlodu. Ty jako pijak drogowy sam poszedles domagac sie naruszenia prawa. CO niby podpisywałeś? podanie na walonki, zeby pulkownik skorzystal? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Dlaczego wy z PiS_dogłowiem jesteście tacy z 04.10.13, 09:38 akcja_grzyby napisał: > przecież sam pisałeś. > > Maleszka był złamany, przyszli po niego, wmanewrowali w brudą robotę. NIezyje k > umpel. Mozna doznać szyndromu sztokholmskiego. Porwany za mlodu. > > Ty jako pijak drogowy sam poszedles domagac sie naruszenia prawa. CO niby podpi > sywałeś? podanie na walonki, zeby pulkownik skorzystal? Nie główkuj i tak nie zrozumiesz, czym dla mężczyzny w tamtych czasach było prawo jazdy, jeśłi posiadał samochód Odpowiedz Link Zgłoś
akcja_grzyby Re: Dlaczego wy z PiS_dogłowiem jesteście tacy z 04.10.13, 09:43 korzyścią majątkową? dobrze mieć i dlatego dobrze pójść do pułkownika i podpisać co daje. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Dlaczego wy z PiS_dogłowiem jesteście tacy z 04.10.13, 09:54 akcja_grzyby napisał: > korzyścią majątkową? dobrze mieć i dlatego dobrze pójść do pułkownika i podpisa > ć co daje. No to właśnie usiłowałem ci przekazać, DOKŁADNIE TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: PiS nareszcie ma program! 04.10.13, 09:55 Ciekawe, gdzie atakują pis tam wiosnaludzikow Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: PiS nareszcie ma program! 04.10.13, 11:12 To dlatego że jest obiektywny. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: PiS nareszcie ma program! 04.10.13, 11:54 He he, lepiej, bezstronny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: PiS nareszcie ma program! 04.10.13, 18:29 adam111115 napisał: > He he, lepiej, bezstronny :-) Stara się jak może ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: PiS nareszcie ma program! 05.10.13, 08:35 adam111115 napisał: > Ciekawe, gdzie atakują pis tam wiosnaludzikow Bo to stary PiS_ior jest. A spróbuj zaatakować Jarozbawa to zaraz Cię napadnie Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p A w Elblągu...... 04.10.13, 08:30 TKM !!! Jak to pisuary. www.elblag24.pl/fakty/85736-wilk-zatrudnia-quotswoich-quot-gdzie-tylko-sie-da-nawet-w-departamencie-ktory-zlikwiduje.html Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: A w Elblągu...... 04.10.13, 08:33 alistair-p napisał: > TKM !!! Jak to pisuary. > www.elblag24.pl/fakty/85736-wilk-zatrudnia-quotswoich-quot-gdzie-tylko-sie-da-nawet-w-departamencie-ktory-zlikwiduje.html To zupełnie jak bracia Kaczyńscy w 2005 roku w dwa tygodnie zawłaszczyli całą Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: A w Elblągu...... 04.10.13, 08:34 To na pewno nieprawda, tylko platfusy zatrudniają swoich. Wilk też zatrudnia wyłącznie platfusów bo jest obiektywny. Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 PiS nareszcie ma program a kiedy bedzie miała PO? 04.10.13, 09:51 czekam juz ponad 7 lat i jakos nie moge sie doczekac sensownego programu Platformy Obyeatelskiej.Stale tylko słysze o złym programoie PIS ktory przestał rzadzic juz 7 lat temu a jakos nie słysze o bardzo dobrym programie PO, ktora juz nieudolnie rzadzi od 7 lat.Prosze podac sukcesy parti PO po 7 latach absolutnych rzadow(całkowicie zawłasczone wszystkie organy panstwa) naszej bardzo obywatelskiej parti?Ostatnio nawet NIK utracił niealeznosc bo rzadzi tam były minister z PO Pan Kwiatkowsk,i ktory bedzie kontrolowac rzad złozony ze swoich kolesiow z PO . Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: PiS nareszcie ma program a kiedy bedzie miała 04.10.13, 09:56 zbysio45 napisał: > czekam juz ponad 7 lat i jakos nie moge sie doczekac sensownego programu Platf > ormy Obyeatelskiej.Stale tylko słysze o złym programoie PIS ktory przestał rzad > zic juz 7 lat temu a jakos nie słysze o bardzo dobrym programie PO, ktora juz n > ieudolnie rzadzi od 7 lat.Prosze podac sukcesy parti PO po 7 latach absolutnych > rzadow(całkowicie zawłasczone wszystkie organy panstwa) naszej bardzo obywatel > skiej parti?Ostatnio nawet NIK utracił niealeznosc bo rzadzi tam były minister > z PO Pan Kwiatkowsk,i ktory bedzie kontrolowac rzad złozony ze swoich kolesiow > z PO . Po pierwszej kadencji zdecydowana większość obywateli oceniła to inaczej wybierając PO na drugą kadencję. ps, za dwa lata będzie trzecia! Odpowiedz Link Zgłoś
10x10 Re: PiS nareszcie ma program a kiedy bedzie miała 04.10.13, 11:31 Platforma Obywatelska ma program, tylko nie zawsze wie - jaki. Zdalne sterowanie czasem szwankuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: PiS nareszcie ma program! 04.10.13, 10:39 Taki program to brak programu. Uczciwiej byłoby napisać rozgrywka polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś