Dodaj do ulubionych

Polskie sądownictwo coraz bardziej skundlone

18.10.13, 14:06
wobec władzy politycznej.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14800866.html
Mam nadzieję że Urban nie odpuści i pójdzie z tym cholerstwem do Strasburga. Bo to już nie tylko o niego chodzi ale o kraj który idzie prostą do totalitaryzmu. Dziś sądzą śmiejących się z władzy dziennikarzy, jutro zaczną ich do więzień wsadzać, pojutrze wezmą się za nas (zwykłych obywateli którzy na forach czy w towarzystwie krytykują tuskową patologię), zresztą za krytykę bandyckiej awantury irackiej już można trafić pod sąd, tak samo jak za żarty z prezydenta. W 2005 rozpoczęła się polska droga do totalitaryzmu, droga pełzającej dyktatury i wbrew propagandzie nie została ona przerwana w 2007 roku, lecz jest wciąż kontynuowana.
Obserwuj wątek
    • superspec Co robić? 18.10.13, 14:34
      Z taką władzą?
    • obraza.uczuc.religijnych Lubię Urbana 18.10.13, 14:43
      ale co tu było śmiesznego?
      • superspec A ja nie lubię 18.10.13, 14:47
        ale co tu było niezgodnego z prawem?
        • obraza.uczuc.religijnych Re: A ja nie lubię 18.10.13, 14:49
          Może kłamstwo?
          • superspec Polska w budowie jak za Stalina?;) 18.10.13, 14:55
            Kto zbudował Kanał Biełomorski? – Kawały o Stalinie.:)
          • superspec Wszystkie bajki to kłamstwo. 18.10.13, 14:57
            Jak kogoś bawi Urban to już jego sprawa. O gustach się nie dyskutuję.
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Wszystkie bajki to kłamstwo. 18.10.13, 15:00
              Tak, dużo bajek o istniejących osobach to kłamstwo.
          • l_zaraza_l Re: A ja nie lubię 18.10.13, 16:48
            obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Może kłamstwo?

Z tym kłamstwem to należałoby ostrożnie bo bardzo łatwo wykazać kłamstwa Tuska znacznie większej wagi i o większym znaczeniu dla całego społeczeństwa niż ten żart NIE.
        • 99venus Re: A ja nie lubię 18.10.13, 15:02
          chamskie bluzgi i kłamstwo.
          • m.c.hrabia Re: A ja nie lubię 18.10.13, 15:21
            pomijając ,że byli i tacy, którzy uwierzyli , byli przekonani o prawdziwości nagrań,
            a nawet tłumaczyli, że Urban zasłania się żartem aby nie musieć pokazywać tychże.
            forum.gazeta.pl/forum/w,28,143558817,143558817,Rozmowki_mezow_stanu_na_meczu.html
          • yoma Re: A ja nie lubię 18.10.13, 16:54
            Eee, to już nie wolno łgać w prima aprilis?
      • klodawa1952 Re: Lubię Urbana 18.10.13, 16:58
        Po co tgn Twój wpis ?:)
        Trzeba było dać taki tytuł : " Lubię Urbana ale bardziej lubię Tuska".
    • p0szk0d0wany Re: Polskie sądownictwo coraz bardziej skundlone 22.11.13, 12:48
      Jak najbardziej zgadzam się z kolegą!! Sąd w naszym kraju potrafi tylko sam się obrażać na obywateli. Nic więcej nie potrafi. Sędziuchy nie znają prawa, sami sobie zaprzeczają w wyrokach, łamią w sposób wyraźny i oczywisty prawo -bo ich przerasta. Czują się bezkarni, a obywateli już traktują jak durni którzy powinni im się tylko kłaniać. Widać że wogle nie czują wstydu (śmieszne słowo w takim sądzie) dlatego chciałem zapytać internautów gdzie w internecie można by opublikować taki bijący bezsensem wyrok? Przydało by się coś takiego. W końcu to nie my ich ośmieszamy/obrażamy tylko oni sami siebie. Przytoczmy te fakty, może wtedy zaczną trochę myśleć, trochę się wysilą przed walnięciem wyroku... Jakaś szansa?-chyba nie w RP... Jak więc wiecie coś o takim miejscu w interneciegdzie można opublikować jakiś wyrok to dawajcie znać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka