Dodaj do ulubionych

Jest w Polsce praca za 7 000PLN

21.10.13, 14:45
wpolityce.pl/wydarzenia/65211-urocza-23-letnia-asystentka-bez-ukonczonych-studiow-zarabia-w-kancelarii-tuska-ponad-7-tys-zl-miesiecznie-jest-jednak-w-polsce-praca-dla-mlodych-z-po
A ja się martwiłem, że gdy moje dzieci dorosną to pracy dla nich nie będzie .
Obserwuj wątek
    • mariner4 Odrzucili Twoje CV? 21.10.13, 14:50
      Miałeś pecha.
      M.
    • wsk175 Re: Jest w Polsce praca za 7 000PLN 21.10.13, 14:51
      Daj je na razie pod opiekę księdza pedofila. Może kiedyś to zaprocentuje.
    • snajper55 Re: Jest w Polsce praca za 7 000PLN 21.10.13, 14:56
      2kecaw napisał:

> wpolityce.pl/wydarzenia/65211-urocza-23-letnia-asystentka-bez-ukonczonych-studiow-zarabia-w-kancelarii-tuska-ponad-7-tys-zl-miesiecznie-jest-jednak-w-polsce-praca-dla-mlodych-z-po
      > A ja się martwiłem, że gdy moje dzieci dorosną to pracy dla nich nie będzie .

Nie załapałeś się w kancelarii Tuska, to może załapiesz się na jakąś chałturę w Smolensk Industry? Jeśli leciałeś kiedyś samolotem, to możesz jako ekspert od katastrof lotniczych występować.

S.
      • 2kecaw Re: Jest w Polsce praca za 7 000PLN 21.10.13, 15:01
        Czy ,,profesor " Lasek badał katastrofy - tak katastrofy balonów i motolotni

pozdrawiam
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Jest w Polsce praca za 7 000PLN 21.10.13, 15:03
          Dużo dużych katastrof badał MAK więc należy MAKowi wierzyć.
    • zapijaczony_ryj Jest, przy ochronie prezesa! 21.10.13, 14:56
      Piastunka też ma niezłą pensję
    • 99venus Re: Jest w Polsce praca za 7 000PLN 21.10.13, 15:00
      to optymistyczne,że zakładasz,że Tusk tak długo będzie rządził.
      ty kecawku jesteś taki przygłup z urodzenia czy nabyłeś tę cechę w trakcie pracy nauczycielskiej.
      • 2kecaw weus99 byly komuchu z Olsztyna :-) 21.10.13, 15:12
        wenuss99 już sugerowałem Ci, że twoja urzędnicza aktywność o proweniencji członka( co by nie oznaczało słowo członek) PZPR i donosiciela z Olsztyna jest powszechnie znana. Latami w poprzednim systemie wysługiwałeś się podobnym do siebie. Teraz na stare lata usiłujesz swoje fobie przykryć tanią erudycją. Sam wiesz, ze nie jesteś w stanie skleić żadnego wątku więc jak wesz usiłujesz się przyssać. Jeśli cokolwiek do twojej mózgownicy dociera to pamiętaj- w internecie nikt nie jest anonimowy. Ty jako przykład systemowego chamstwa jesteś nie tylko znany lecz sklasyfikowany.

serdecznie pozdrawiam i wybacz , że nie będę konwersował z Tobą - wszak sam wiesz, ze twoja przeszłość .... a i powszechnie zanana teraźniejszość spowodowała, że Ci dawni i obecni znajomi w mieście Olsztyn unikają Cię

z wyrazami współczucia kecaw kaczysta z radosnym kwa kwa i z pozdrowieniami dla kolegów Twoich z SB i TW
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Jest w Polsce praca za 7 000PLN 21.10.13, 15:01
      Jarosław Kaczyński jak zostanie premierem to pozostawi ją na stanowisku bo dla niego nie jest ważne, czy jest ta osoba członkinią PO.
    • pustakoperta Jest ,ale tylko dla członków rodzin z PO 21.10.13, 16:14
      nt
    • tw_wielgus Re: Jest w Polsce praca za 7 000PLN 21.10.13, 16:26
      To chyba nie pierwszy przykład ilustrujący sposów w jaki władza korumpuje ludzi?
      Tych ludzi na świecznikach oczywiście.
    • wiosnaludzikow Re: Jest w Polsce praca za 7 000PLN 21.10.13, 16:59
      Szokująca pensja jak na urząd, nieskończone studia itp. No żyje im się lepiej tak jak deklarowali :)
      Akurat w Warszawie blisko miejsca pracy tej młodej pani pracuje zdolny syn mojego wspólnika po Oksford i SGH, 3 języki i po dwóch latach po studiach zarabia rzeczywiście około 7 ooo ale jako robiący doskonałą karierę , w międzynarodowej kancelarii audytorskiej, jako audytor funduszy inwestycyjnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka