mariner4 03.01.14, 19:09 karnowskimi dziwkami. natemat.pl/87385,tomasz-lis-pozywa-tygodnik-w-sieci-bede-sie-domagal-przeprosin-i-250-tysiecy-na-caritas Te przeprosiny w mediach mogą kosztować o wiele więcej. Zero litości dla tych świń. M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosnaludzikow Ochłoń bo spamujesz 03.01.14, 19:29 mariner4 napisał: > karnowskimi dziwkami. > natemat.pl/87385,tomasz-lis-pozywa-tygodnik-w-sieci-bede-sie-domagal-przeprosin-i-250-tysiecy-na-caritas > Te przeprosiny w mediach mogą kosztować o wiele więcej. Zero litości dla tych > świń. > M. Już hrabia im naubliżał wcześniej przy okazji tego samego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Ochłoń bo spamujesz 03.01.14, 20:57 wiosnaludzikow napisał: > mariner4 napisał: > > > karnowskimi dziwkami. > > natemat.pl/87385,tomasz-lis-pozywa-tygodnik-w-sieci-bede-sie-domagal-przeprosin-i-250-tysiecy-na-caritas > > Te przeprosiny w mediach mogą kosztować o wiele więcej. Zero litości dla > tych > > świń. > > M. > Już hrabia im naubliżał wcześniej przy okazji tego samego tematu. Są takie tematy, które trzeba wznawiać bo ludzie tak łatwo przechodzą do kolejnych. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Ochłoń bo spamujesz 03.01.14, 21:03 l_zaraza_l napisała: > Są takie tematy, które trzeba wznawiać bo ludzie tak łatwo przechodzą do kolejn > ych. Wznawiać w odstępie pół godziny :) ? jesteś szalony ?Nie, po prostu oszołom nie czyta jeden z drugim tylko pisze, pisze aby się zrealizować na forum i odreagować swój Real :) Nie prościej napisać to na szarym kartonie, uwiesić na sobie i stanąć na ulicy obok tych co wieszczą koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Ochłoń bo spamujesz 03.01.14, 21:08 łapówkara z towarzyszem pzpr napisali książkę o nieprawym pochodzeniu innych dziennikarzy. Trudno się dziwić, że przyzwoitych ludzi tak to oburza. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Ochłoń bo spamujesz 03.01.14, 21:32 Nigdy nie jest za dużo w przypadku takich hien jak Karnowscy.To swołocz. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Widzę, że rosną młode kaczory 03.01.14, 21:02 natemat.pl/84741,karnowscy-za-artykul-o-andrzeju-turskim-powinni-otrzymac-hiene-roku-tlumaczymy-dlaczego-jej-nie-dostana Też bliźniacy? Odpowiedz Link Zgłoś
dominofats Re: Mam nadzieję, że Lis wygra z tymi dwiema 03.01.14, 21:23 Lis medialny palkarz dostal za swoje. Najpierw we Wprost teraz w Lisweeku grzmocil bejsbolowymi okladkami i wreszcie rykoszetem oberwal. Zasluzenie. Skad wiec to zdziwienie. Kto pala wojuje pala obrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.ida.do.paki Został mocno zdzielony po głowie 03.01.14, 22:03 słyszę, że nakład "Resortowych ..." to już 90 tysięcy. Prawdopodobnie nie jest w stanie przetrwawić i tego wydawnicznego sukcesu, i tego co zostało tam o nim napisane. Był do tej pory pałkarzem-najemnikiem. Ale i Mike Tyson trafił kiedy Douglasa, dostał w dziób i leżał jak długi. Mam nadzieję, że Lis zostanie już wykończony do końca. Zniknie z TVP, Newsweek'a, zewsząd. Może Komsomolskaja Prawda go przygarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Mam nadzieję, że Lis wygra z tymi dwiema 03.01.14, 22:09 Nie tak ostro.... I tak oto kończy się nie przestrzeganie zasad etyki dziennikarskiej. Mam nadzieję, że Lis wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Mam nadzieję, że Lis wygra z tymi dwiema 03.01.14, 22:17 mila2712 napisała: > Nie tak ostro.... > > I tak oto kończy się nie przestrzeganie zasad etyki dziennikarskiej. > Mam nadzieję, że Lis wygra. Nie wygra. Sam używał podobnych okładek. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Mam nadzieję, że Lis wygra z tymi dwiema 03.01.14, 22:23 hummer napisał: > mila2712 napisała: > > > Nie tak ostro.... > > > > I tak oto kończy się nie przestrzeganie zasad etyki dziennikarskiej. > > Mam nadzieję, że Lis wygra. > > Nie wygra. Sam używał podobnych okładek. Wygra. I nie chodzi tylko o okładkę - strój w mundurze ale o porównanie do zbrodniarza. Co do odszkodowania - ciekawe ile zasądzą ale na boga na Caritas ? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Mam nadzieję, że Lis wygra z tymi dwiema 03.01.14, 22:28 mila2712 napisała: > hummer napisał: > > > mila2712 napisała: > > > > > Nie tak ostro.... > > > > > > I tak oto kończy się nie przestrzeganie zasad etyki dziennikarskiej > . > > > Mam nadzieję, że Lis wygra. > > > > Nie wygra. Sam używał podobnych okładek. > > Wygra. I nie chodzi tylko o okładkę - strój w mundurze ale o porównanie do zbro > dniarza. > Co do odszkodowania - ciekawe ile zasądzą ale na boga na Caritas ? citisus.salon24.pl/540475,salon-oburzony-okladka-w-sieci Styl podobny. Lis nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Mam nadzieję, że Lis wygra z tymi dwiema 03.01.14, 22:33 hummer napisał: > Styl podobny. Lis nie wygra. Tak okładki mogą niektórych bulwersować. Ale jest miejsce na swobodną interpretację. Okładka z Lisem to jasny czytelny przekaz. Wygra. Zakład ? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Mam nadzieję, że Lis wygra z tymi dwiema 03.01.14, 22:45 mila2712 napisała: > hummer napisał: > > Styl podobny. Lis nie wygra. > Tak okładki mogą niektórych bulwersować. Ale jest miejsce na swobodną interpret > ację. Okładka z Lisem to jasny czytelny przekaz. > Wygra. Zakładać się nie będę Ale moim zdaniem będzie remis. Sąd uzna , iż mieści się to w ramach wolności słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Mam nadzieję, że Lis wygra z tymi dwiema 04.01.14, 21:40 hummer napisał: > Zakładać się nie będę Obawiasz się przegranej ? > Ale moim zdaniem będzie remis. Oby nie > Sąd uzna , iż mieści się to w ramach wolności słowa. To byłobt bardzo dziwne... wolnosć słowa nie polega na porównywaniu kogoś do zbrodniarza. Są pewne granice przyzwoitośći. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Mam nadzieję, że Lis wygra z tymi dwiema 04.01.14, 21:45 mila2712 napisała: > hummer napisał: > > > Zakładać się nie będę > > Obawiasz się przegranej ? > > > Ale moim zdaniem będzie remis. > > Oby nie > > > Sąd uzna , iż mieści się to w ramach wolności słowa. > To byłobt bardzo dziwne... wolnosć słowa nie polega na porównywaniu kogoś do zb > rodniarza. Są pewne granice przyzwoitośći. Dlaczego słowa: "niczym, jak, podobny" etc mają być zakazane w j. polskim? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Mam nadzieję, że Lis wygra z tymi dwiema 04.01.14, 21:50 hummer napisał: > Dlaczego słowa: "niczym, jak, podobny" etc mają być zakazane w j. polskim? Ależ nie mają być zakazane. Chodzi o kontekst w jakim ich użyto. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Mam nadzieję, że Lis wygra z tymi dwiema 04.01.14, 21:53 mila2712 napisała: > hummer napisał: > > > Dlaczego słowa: "niczym, jak, podobny" etc mają być zakazane w j. polskim > ? > Ależ nie mają być zakazane. Chodzi o kontekst w jakim ich użyto. Lis to pampers. Podobnie jak Ci, których pozwał. Etykę dziennikarską maja gdzieś obie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Mam nadzieję, że Lis wygra z tymi dwiema 04.01.14, 21:57 hummer napisał: > mila2712 napisała: > > > hummer napisał: > > > > > Dlaczego słowa: "niczym, jak, podobny" etc mają być zakazane w j. p > olskim > > ? > > Ależ nie mają być zakazane. Chodzi o kontekst w jakim ich użyto. > > Lis to pampers. Podobnie jak Ci, których pozwał. Etykę dziennikarską maja gdzie > ś obie strony. Oj nie zgodzę się....... jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Lis jest dojrzałym mężczyzną :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Mam nadzieję, że Lis wygra z tymi dwiema 05.01.14, 00:30 mila2712 napisała: > hummer napisał: > > > mila2712 napisała: > > > > > hummer napisał: > > > > > > > Dlaczego słowa: "niczym, jak, podobny" etc mają być zakazane > w j. p > > olskim > > > ? > > > Ależ nie mają być zakazane. Chodzi o kontekst w jakim ich użyto. > > > > Lis to pampers. Podobnie jak Ci, których pozwał. Etykę dziennikarską maja > gdzie > > ś obie strony. > Oj nie zgodzę się....... jedno z drugim nie ma nic wspólnego. > Lis jest dojrzałym mężczyzną :) Fizycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Mam nadzieję, że Lis wygra z tymi dwiema 03.01.14, 22:42 Pamiętam, czytałem gdzieś reportaże cioteczek z gospodarskich wizyt prezydenta IV RP L. Kaczyńskiego. Poleciały późnym Gierkiem, widać ten styl im najbliższy. Porażającego te... cioteczki zwycięstwa Lisowi życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Mam nadzieję, że Lis wygra z tymi dwiema 03.01.14, 23:18 Na powszechną krytykę i zapowiedź procesu ze strony Telewizji Polskiej odpowiedział też Michał Karnowski, odpowiedzialny za pion redakcyjny wiceprezes spółki Fratria, która wydaje oba portale. Nie przeprosił, ale zaatakował dziennikarzy, którym nie przypadły do gustu oszczerstwa jego portali. Stwierdził, że nie będzie komentował treści artykułów do czasu, aż Andrzej Turski nie wyjdzie ze szpitala. No i Andrzej Turski nie wyszedł ze szpitala; nic więc dziwnego że siostry karnowskie - jak zapowiedziały - nie komentują. Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Karnowscy w tej sprawie zachowują się... 04.01.14, 22:05 ...jak żałośni frajerzy. Powinny być przeprosiny na portalu, wraz z przyznaniem się do błędu i to zaraz po tym, jak okazało się, co jest prawdziwą przyczyną niedyspozycji Andrzeja Turskiego. Tymczasem zachowują się jak typowy polski polityk, przyłapany "po spożyciu", który w ogóle nie wie, o co chodzi, a tak w ogóle to był trzeźwy jak szkło. Typowe - zwykłe "przepraszam" nie może przejść przez gardło. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 U katolkówi skrucha to pusty frazes 05.01.14, 09:07 Właśnie można przeczytać hasła pielgrzymujących do Częstochowy kiboli. "Śmierć komunie" to takie katolickie ewangeliczne zawołanie. No nie? A te tłuste świnie w sutannach jeszcze ich błogosławią. M. Odpowiedz Link Zgłoś
wolo Re: Mam nadzieję, że Lis wygra z tymi dwiema 04.01.14, 22:14 Tutaj słowo dziwka, czy nawet bardziej wulgarnie "qjurwa" też jest nadużyciem. Tutaj zawodzą wszelkie zoologiczne, czy zawodowe metafory. W końcu te biedne kobiety często z obrzydzeniem robią to, co robią. A tutaj jest niestety zupełnie nowy standard ludzkiego ścierwa- Karnowskie i trudno o bliski substytut. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Właśnie 05.01.14, 09:12 Przepraszam dziwki. Są przynajmniej potrzebne. Leżałem kiedyś w szpitalu. Obok leżał chłopak co źle do wody skoczył. Beznadziejny przypadek. Opiekowała się nim młoda prostytutka. Robiła to bezinteresownie. Żadna znajoma, czy rodzina. Poznała go w szpitalu, gdzie sama przebywała. Była bardziej godna szacunku od tych świętoszkowatych "Matek Polek" M. Odpowiedz Link Zgłoś