Dodaj do ulubionych

Żałosna Gosiewska u Olejnik

22.01.14, 21:48
Chodzi o panią poseł chyba a nie o senator.Pogubiłem się już w tych Gosiewskich,ale w sumie to bez róznicy.Bredzą mniej więcej tak samo.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15321157,Gosiewska_krytykuje_polityke_Komorowskiego_wobec_Ukrainy_.html#BoxSlotII3img
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Żałosna Gosiewska u Olejnik 22.01.14, 21:53
      nastepna z "Sycowa" co by za "moje" swiat pozwiedzala chetnie ,rozdawajac bigos
    • az43 Re: Żałosna Gosiewska u Olejnik 22.01.14, 21:54
      Jestem czlowiekiem litościwym-nawet mi się przez chwilę zrobiło żal Przemka.
    • mila2712 Re: Żałosna Gosiewska u Olejnik 22.01.14, 21:58
      Posłanka.
      Z minuty na minutę było coraz ciekawiej - od bigosu na Majdanie po Jaruzelskiego jako doradcę prezydenta Komorowskiego.
      Ona chyba się zapomniała....
      • porannakawa01 Re: Żałosna Gosiewska u Olejnik 22.01.14, 22:04
        mila2712 napisała:

> Posłanka.
        > Z minuty na minutę było coraz ciekawiej - od bigosu na Majdanie po Jaruzelskie
        > go jako doradcę prezydenta Komorowskiego.
        > Ona chyba się zapomniała....

Daj spokój - one są z pisu.
        Ruja i poróbstwo!
        • alistair-p Re: Żałosna Gosiewska u Olejnik 22.01.14, 22:06
          Ruja chyba odeszła razem z Edgarem,a poróbstwo jest wyklęte.
          • x2468 Re: Żałosna Gosiewska u Olejnik 22.01.14, 22:28
            Niestety odwrotnie. Tak jak u Martusi.Poróbstwo odeszło lecz ruja pozostała i dlatego tak im wali.
            • alistair-p Re: Żałosna Gosiewska u Olejnik 22.01.14, 22:37
              Całkiem możliwe że u Martusi,a z Gosiewskimi to się nie da chyba rozwikłać.
    • douglasmclloyd Większość Polaków popiera Janukowicza 22.01.14, 22:18
      Janukowicz, wzoruje się na Jaruzelskim, a wiadomo, że ponad połowa narodu stoi za generałem i popiera jego decyzję o wprowadzeniu stanu wojennego. Ukraińcy też za 30 lat podziękują Janukowiczowi.
      • alistair-p Re: Większość Polaków popiera Janukowicza 22.01.14, 22:24
        Mój Boże!!! Inny komentarz mi nie przychodzi do głowy.
        • douglasmclloyd Re: Większość Polaków popiera Janukowicza 22.01.14, 22:46
          alistair-p napisał:

> Mój Boże!!! Inny komentarz mi nie przychodzi do głowy.

Ostatni zwój mózgowy ci się przepalił? Jak Jaruzelski wyprowadzał ZOMO na ulicę to dobrze, jak Janukowicz to źle?
          • sclavus Re: Większość Polaków popiera Janukowicza 22.01.14, 22:51
            No, cóż... - Jaruzelski robił to inaczej, i Janukowycz robi to inaczej...
            A propos - Pinochet też wyprowadzał ZOMO (chilijskie) na ulice - to dobrze, czy źle???
            • douglasmclloyd Re: Większość Polaków popiera Janukowicza 22.01.14, 23:49
              sclavus napisał:

> No, cóż... - Jaruzelski robił to inaczej, i Janukowycz robi to inaczej...

Ale efekt ten sam.

> A propos - Pinochet też wyprowadzał ZOMO (chilijskie) na ulice - to dobrze, czy
              > źle???

Tak samo.
      • sclavus Re: Większość Polaków popiera Janukowicza 22.01.14, 22:49
        O jakże się mylisz!!!
        Janukowycz bardziej przypomina bliźniaków (Kaczyńskich) tyle, że jest bardziej stanowczy a Kaczyński, który się ostał ... gada tylko (póki co?)
        ... ale z Jaruzelskiego, nie ma nic a nic!
        A Ukraińcy nie będą mieli za co mu dziękować!!!
        • douglasmclloyd Re: Większość Polaków popiera Janukowicza 22.01.14, 23:50
          sclavus napisał:

> O jakże się mylisz!!!
          > Janukowycz bardziej przypomina bliźniaków (Kaczyńskich) tyle, że jest bardziej
          > stanowczy a Kaczyński, który się ostał ... gada tylko (póki co?)

Problem w tym, że Kaczyński nie wyprowadzał ZOMO na ulicę.

> ... ale z Jaruzelskiego, nie ma nic a nic!

Jak to nic? Pięć trupów już jest.

> A Ukraińcy nie będą mieli za co mu dziękować!!!

Może stan wojenny wprowadzi?
          • katarynka705 Re: Większość Polaków popiera Janukowicza 23.01.14, 06:47
            działania CBA czy ABW za PIS przyniosły niejedną ofiarę
    • chasyd_z_czerskiej Re: Żałosny alistair 22.01.14, 22:49
      alistair-p napisał:

> Chodzi o panią poseł chyba a nie o senator.Pogubiłem się już w tych Gosiewskich

Kretyn nie umie zliczyć do 2 ?... :)

> ,ale w sumie to bez róznicy.Bredzą mniej więcej tak samo.

Udowodnij

--
      Kłamstwo Owsiaka
      " target="_blank" rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,28,149127628,149134545,Re_Blok_Owsiaka_okazal_sie_apartamentowcem.html>
      • sclavus Re: Żałosny alistair 22.01.14, 22:53
        sam-se udowodnij, Żałosny ŻydoŻerco...
      • alistair-p Też cię lubię :-)) n/t 22.01.14, 22:54

• chasyd_z_czerskiej Żałosny alistair 23.01.14, 10:33
          No widzisz, żałosny pajacu - nawet nie umiesz udowodnić swoich bredni... :

> > ,ale w sumie to bez róznicy. Bredzą mniej więcej tak samo.
          >
          > Udowodnij
          • scoutek Re: Żałosny alistair 23.01.14, 10:37
            a Małgorzata umiała?
    • cookies9 Re: Żałosna Gosiewska u Olejnik 23.01.14, 09:29
      Znane Gosiewskie są trzy:-) Mama - z własną izba pamięci po synu,Małgorzata Gosiewska,pierwsza zona Przemysława,która porzuciła go,i Beata, wdowa po Przemysławie - najbardziej operatywna,załatwiła wysokie stypendia w SKOK dla własnych dzieci...
      Małgorzata,zdaniem Gosiewskiej -matki,powinna zrzec się nazwiska i nie robić kariery politycznej w PiS. Kariera tylko dla Beaty Gosieskiej:-)

'Na pewno nie będziemy na to odpowiadać - tak Joachim Brudziński z PiS skomentował apel rodziców tragicznie zmarłego w katastrofie pod Smoleńskiej Przemysława Gosiewskiego. Rodzina poprosiła, by partia Jarosława Kaczyńskiego nie wystawiała w wyborach do Parlamentu Europejskiego pierwszej żony ich syna - Małgorzaty Gosiewskiej. "Pani Małgorzata nie ma żadnego wykształcenia, nie ma studiów i nie zna języka, więc po co pójdzie? Kompromitować Przemysława i przynosić wstyd dla PiS i Świętokrzyskiego" - apelują rodzice w portalu echodnia.eu.
      • katarynka705 Re: Żałosna Gosiewska u Olejnik 23.01.14, 09:34
        i bez komentarza
      • alistair-p Re: Żałosna Gosiewska u Olejnik 23.01.14, 09:40
        Jako katolik,Edgar miał tylko jedną żonę,ta druga z którą żył w grzechu to konkubina,a dzieci to bękarty.Tak zapewne widział to niejaki Rydzyk zwany ojcem.
        • katarynka705 Re: Żałosna Gosiewska u Olejnik 23.01.14, 10:21
          CHORZY ludzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka