ponte_aronte 23.01.14, 23:33 powoli dochodzę do siebie naprawdę są posłowie, którzy przez półtorej godziny potrafią bez mrugnięcia okiem wytrzymać ten stek plugawych łgarstw... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Re: ksiądz Rura Wydechowa Oko 23.01.14, 23:36 ponte_aronte napisał: > powoli dochodzę do siebie > naprawdę są posłowie, którzy przez półtorej godziny potrafią bez mrugnięcia okiem > wytrzymać ten stek plugawych łgarstw... Dla kogo łgarstw dla tego łgarstw. Dla tych ciemniaków, którzy go zaprosili, to były prawdy objawione... Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte potem jeszcze niestety obejrzałem kawałek 23.01.14, 23:42 programu w Polsacie z posłem chyba Jaworskim, który najpoważniej w świecie przekonywał, że w Belgii jest zakaz mówienia mamo i tato, a wcześniej Rura Wydechowwa to samo twierdził o UK. Przecież to jakaś masakra! Może by się chłopcy pofatygowali za granicę i sami sprawdzili? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: potem jeszcze niestety obejrzałem kawałek 24.01.14, 09:36 ponte_aronte napisał: > programu w Polsacie z posłem chyba Jaworskim, który najpoważniej w świecie prze > konywał, że w Belgii jest zakaz mówienia mamo i tato, a wcześniej Rura Wydechow > wa to samo twierdził o UK. > Przecież to jakaś masakra! Może by się chłopcy pofatygowali za granicę i sami s > prawdzili? a rozumieją w obcych językach? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: potem jeszcze niestety obejrzałem kawałek 27.01.14, 11:26 scoutek napisała: > a rozumieją w obcych językach? Mama i tata to po polsku. Po co im obcy język? S. Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: potem jeszcze niestety obejrzałem kawałek 16.02.14, 11:41 snajper55 napisał: > > Mama i tata to po polsku. Po co im obcy język? A Fredek Mercury używał słowa "mama". I to jeszcze jak! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: potem jeszcze niestety obejrzałem kawałek 17.02.14, 15:36 magdolot napisała: > snajper55 napisał: > > > > Mama i tata to po polsku. Po co im obcy język? > > A Fredek Mercury używał słowa "mama". I to jeszcze jak! Mimo, że pedał! S. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: potem jeszcze niestety obejrzałem kawałek 17.02.14, 18:34 Mamy są dla pedałów. Prawdziwi mężczyźni szanują wyłącznie ojców. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: "a rozumieją w obcych językach?" Tak! 16.02.14, 08:20 W Vatykańskim - są bardzo ubageceni językowo! Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: potem jeszcze niestety obejrzałem kawałek 24.01.14, 13:41 > zakaz mówienia mamo i tato, Jakiś czas temu taki zakaz wprowadzono w szpitalach w Szkocji , a także w dokumentach ("rodzic 1" , "rodzic 2") ... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: potem jeszcze niestety obejrzałem kawałek 24.01.14, 13:43 po tobie chasyd widać ,że można być głupszym niż Oko , a miałem wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte no to dowód proszę 24.01.14, 14:35 pokaż mi ten ten zakaz w oficjalnych dokumentach angielskich i belgijskich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: no to dowód proszę 24.01.14, 14:39 ponte_aronte napisał: > pokaż mi ten ten zakaz w oficjalnych dokumentach angielskich i belgijskich ;) Mieszkam w Belgii i o dziwo dowiaduję się, że moje dzieci mówiąc do mnie "tata" popełniają wykroczenie/przestępstwo. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: no to dowód proszę 24.01.14, 14:39 Jest tu wielu kościelnych hejterów..co to każda i oczywistą bzdurę próbują przekuć w "objawianą prawdę" Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej ponte 24.01.14, 19:25 Ty najpierw odpwiedz : > stek plugawych łgarstw... Czyli ?... www.naszdziennik.pl/polska-kraj/66215,zatrute-zrodla-genderyzmu.html Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Ale po co wklejasz ten link, emdżik. 27.01.14, 10:48 A jeżeli powielasz kłamstwa o szkockich szpitalach i o tamtejszym rzekomym zakazie mówienia do rodziców "mamo" i "tato" i to samo kłamstwo powtarza Oko albo ten szemrany lobbysta Jaworski, to jesteście obaj kłamcami. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Ale po co wklejasz ten link, emdżik. 16.02.14, 10:21 obraza.uczuc.religijnych napisał: > A jeżeli powielasz kłamstwa o szkockich szpitalach i o tamtejszym rzekomym zaka > zie mówienia do rodziców "mamo" i "tato" Nie ośmieszaj się...- pisały o tym media. Trzeba czytać coś więcej niż GWno... Choć nawet na Forum GW była dyskusja o tym... -- www.naszdziennik.pl/polska-kraj/68275,co-naprawde-widzieli-archeolodzy.html Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Tobie emdżik wystarczy że napiszą o tym media 17.02.14, 09:52 i już łykasz wszytko jak pelikan. A nie raczysz zajrzeć do materiałów źródłowych więc nie masz możliwości dowiedzieć się jak wówczas łgały lisicka Łrzepa i Flądra. Żadnego zakazu mówienia "mamo" i "tato" nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Wiarygodność mediów... 18.02.14, 11:45 > i już łykasz wszytko jak pelikan. To nieprawda... ale ty masz ciekawą filozofię - nie wierzysz w nic co piszą media - nawet GW... :) > A nie raczysz zajrzeć do materiałów źródłowych A co jest "materiałem źródłowym" ?... Podaj go... -- www.naszdziennik.pl/polska-kraj/68559,odpady-to-nie-nasz-problem.html Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Wiarygodność mediów... 18.02.14, 11:53 Mam troszkę inną filozofię: nie wierzę w nic co pisze GaPol albo ciotki Karnowskie, nie wierzę w 95% tego co piszą w Nazi Dzienniku i w większość tego co piszą w innych mendiach. A materiałów źródłowych już chyba nie ma, próbowałem znaleźć ale się nie udało. Ale jak były dostępne w sieci to były na ich temat dyskusje na forum i na blogach możesz poszukać. Wynikało z nich jednoznacznie, że żadnego zakazu mówienia "mama" "tata" w szkockich szpitalach nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Wiarygodność mediów... 18.02.14, 11:53 chasyd_z_czerskiej napisał: > > i już łykasz wszytko jak pelikan. > > To nieprawda. udowodnij (że zacytuję ciebie) Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Wiarygodność mediów... 18.02.14, 12:06 Najpierw obraza musi udowodnić swoją tezę : " łykasz wszytko jak pelikan"... -- niezalezna.pl/41908-poslanka-po-wysmiala-program-po Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Wiarygodność mediów... 18.02.14, 12:10 chasyd_z_czerskiej napisał: > Najpierw obraza musi udowodnić swoją tezę : > " łykasz wszytko jak pelikan"... nie, to ty udowodnij, że NIE łykasz Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Wiarygodność mediów... 18.02.14, 12:13 > nie, to ty udowodnij, że NIE łykasz Udowodnij , że nie jesteś wielbłądem :) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Wiarygodność mediów... 18.02.14, 12:11 Bo napisałeś że skoro pisali o tym w mediach to musi to być prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Wiarygodność mediów... 18.02.14, 12:17 > Bo napisałeś że skoro pisali o tym w mediach to musi to być prawda. Nie , nie twierdzę , że musi - jeśli pojawi się przesłanka podważająca wiarygodność -- niezalezna.pl/41908-poslanka-po-wysmiala-program-po Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Wiarygodność mediów... 18.02.14, 12:22 Była taka przesłanka w postaci źródłowego materiału omawianego zarówno na tym forum jak i w innych miejscach w necie. Swego kłamstwa lisicka rzepa finansowana przez Ambergolda nigdy nie sprostowała. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Wiarygodność mediów... 18.02.14, 15:49 > Była taka przesłanka w postaci źródłowego materiału Ja go nie znałem Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Wiarygodność mediów... 18.02.14, 16:52 Jak polskie media typu flądra albo lisicka rzepa podawały jakieś info w ślad za portalami tzw. prolajfersów to zawsze można było być pewnym że jest tam jakieś przekłamanie. Była też np. jakaś wpadka ws. historii o geju wymuszającym coś na angielskim urzędzie stanu cywilnego, co okazało się kompletną nieprawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Tutaj był kiedyś link do zaleceń NHS: 18.02.14, 12:04 blogdebart.pl/2007/02/20/mama-i-tata-zakazani-w-szkockich-szpitalach/ Ale tego dokumentu już nie ma. pozostały dyskusje na ten temat w różnych miejscach w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Tutaj był kiedyś link do zaleceń NHS: 18.02.14, 12:12 "Faktycznie, na stronie siódmej sugeruje się używanie “partnerów” zamiast “męża” czy “żony”, a w przypadku dzieci zamiast “tata” czy “mama” proponuje się słowo “rodzic”. Czyli wszystko się zgadza! Ciaśni mieli rację! Tyle tylko, że owe sugestie, jak zresztą i cała broszura, dotyczą komunikacji z rodzicami homoseksualnymi oraz ich dziećmi." OK Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Tutaj był kiedyś link do zaleceń NHS: 18.02.14, 12:24 Tekst barta to tylko omówienie. Ale źródło nie pozostawiało wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: potem jeszcze niestety obejrzałem kawałek 24.01.14, 14:33 ponte_aronte napisał: > programu w Polsacie z posłem chyba Jaworskim, który najpoważniej w świecie prze > konywał, że w Belgii jest zakaz mówienia mamo i tato, a wcześniej Rura Wydechow > wa to samo twierdził o UK. > Przecież to jakaś masakra! Może by się chłopcy pofatygowali za granicę i sami s > prawdzili? Za Watykanu wciskają wiekszą ciemnotę niż to za komuny było. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: ksiądz Rura Wydechowa Oko 23.01.14, 23:44 Oko błyszczał jak diament na tle tego towarzystwa w niego zapatrzonego...Tragedia.. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: ksiądz Rura Wydechowa Oko 24.01.14, 09:54 Ma wieści od Paetza,Wesołowskiego,Gila i innych? Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re:"Ma wieści od Paetza,Wesołowskiego,Gila, innych 24.01.14, 10:06 z pierwszej "ręki" - pardon z pierwszej rury? Odpowiedz Link Zgłoś
der-chef Re: ksiądz Rura Wydechowa Oko 24.01.14, 10:04 On tylko przedstawił własne przeżycia. Sam dawał do przepucowania swoją rurę wydechową. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: ksiądz Rura Wydechowa Oko 24.01.14, 10:07 www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,15328549,Zakowski__Ks__Dariusz_Oko__wielki_milosnik_kobiet.html#BoxSlotII3img Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: ksiądz Rura Wydechowa Oko 24.01.14, 13:38 Żakowski gada od rzeczy (jak zwykle) i nie podaje żadnego racjonalnego argumentu... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.4 Re: ksiądz Rura Wydechowa Oko 17.02.14, 20:24 > Żakowski gada od rzeczy (jak zwykle) i nie podaje żadnego racjonalnego argum > entu.. Toż to zupełnie tak samo jak ksiądz Daj-już W-oko(-kakaowe)... Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: ksiądz ma rację 18.02.14, 11:54 > > Żakowski gada od rzeczy (jak zwykle) i nie podaje żadnego racjonalnego ar > gum > > entu.. > > Toż to zupełnie tak samo jak ksiądz Bzdurzysz. Ks. Oko podał racjonalne powody , dla których homo-seks jest noiebezpieczny i prowadzi do chorób. Dokształć się : www.webmd.com/sex/anal-sex-health-concerns Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: ksiądz ma rację 18.02.14, 12:30 To podobnie jak często sport, który również prowadzi do chorób. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: ksiądz Rura Wydechowa Oko 24.01.14, 13:41 > stek plugawych łgarstw... Czyli ?... Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: ksiądz Rura Wydechowa Oko 24.01.14, 13:50 chasyd_z_czerskiej napisał: > > stek plugawych łgarstw... > > Czyli ?... To co zwykle. atak na święty kościół katolicki,który został podobno założony przez Jezusa ( z naciskiem na podobno) i który w 2000 letniej historii swojego istnienia splamił się mordem,gwałtem i przymusowym nawracanie., choć Jezus podobno nauczał nie zabijaj. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: ksiądz Rura Wydechowa Oko 16.02.14, 10:18 gtxl napisał: > chasyd_z_czerskiej napisał: > > > > stek plugawych łgarstw... > > > > Czyli ?... > > > To co zwykle. atak na święty kościół katolicki,który został podobno założony pr > zez Jezusa ( z naciskiem na podobno) Zacytuj tę wypowiedź ks. Oko... Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.iljicz Tak się składa, że choć ks. Oko plecie 24.01.14, 14:46 dużo bzdur to w tej sprawie generalnie ma rację większą niż jego adwersarze. Bo ideologia gender nie ma nic wspólnego z realnym, społecznym równouprawnieniem kobiet i mężczyzn. Zamiast tego, w ideologii gender osiągnięcie docelowej "równości" jest planowane poprzez dokonywanie manipulacji na psychice dzieci. Komuniści utrzymują, że dla osiągnięcia całkowitej równości jest niezbędne utworzenie "społeczeństwa bezklasowego". Z kolei genderyści twierdzą, że dla osiągnięcia całkowitej równości jest niezbędne utworzenie "społeczeństwa bezpłciowego". Dlatego po pierwsze postulują "zrównanie" kobiet i mężczyzn poprzez jak najwcześniejsze wytrzebienie już u małych chłopców ich psychicznych cech męskich oraz wytrzebienie już u małych dziewczynek ich psychicznych cech kobiecych. Chłopców nakłania się do zachowywania się jak dziewczynki a dziewczynki nakłania się do zachowywania się jak chłopcy. Drugim ważnym elementem ideologi gender jest rzekoma możliwość "swobodnego wyboru płci" do czego zachęca się już dzieci. W ten sposób sztucznie wytwarza się u nich zaburzenia tożsamości płciowej. Te chore praktyki rodem z gayklubów są wprowadzane już od przedszkola. Trzecim elementem ideologii gender jest seksualizacja dzieci już od czwartego roku życia. Pobudza się je seksualnie i zachęca się je do masturbacji. Jak widać, "gender" jest przypadkowym zlepkiem żądań skrajnych feministek, transwestytów, pederastów i pedofili. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Tak się składa, że choć ks. Oko plecie 24.01.14, 14:57 Ale ty masz fantazję, ja cię! To po jakimś zielu, czy tak sam z siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.iljicz Po czym poznać przygłupa na forum? 24.01.14, 15:05 Po pierwsze zamiast merytorycznie odnieść się do treści tego na co odpowiada, to chamsko obraża autora... Odpowiedz Link Zgłoś
wi_kr Re: Tak się składa, że choć ks. Oko plecie 24.01.14, 15:15 Oj Iliczu gdybyś troszkę pomyślał to milion razy byś wolał naukę gender w szkole niż księży pedofilli jako nauczycieli religi. Dlatego kościół wybrał sobie nowego przeciwnika do walki spychając pedofilię swoich księży jak i nawet biskupów na plan dalszy Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.iljicz Nie jestem zwolennikiem religii w szkołach. 24.01.14, 15:23 To nadużycie wprowadzone w III RP. Ale pomawianie wszystkich księży o pedofilię to propagandowe chamstwo. I to nie kościół "sobie wybrał". Gender wprowadziło do przedszkoli Ministerstwo Oświaty na zlecenie z zagranicy. To chore praktyki i bardzo szkodliwe eksperymenty na dzieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
wi_kr Re: Nie jestem zwolennikiem religii w szkołach. 24.01.14, 15:31 wlodzimierz.iljicz napisał: > To nadużycie wprowadzone w III RP. > Ale pomawianie wszystkich księży o pedofilię to propagandowe chamstwo. > Byłoby chamstwem gdyby episkopat nie odsuwał księży potępiających swoich kolegów za to przestępstwo Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.iljicz Czy ty nie potrafisz trzymać się tematu? 24.01.14, 15:50 To jest wątek o gender a nie o pedofili księży. Odpowiedz Link Zgłoś
marbor1 Re: Tak się składa, że choć ks. Oko plecie 24.01.14, 16:23 Wladymirze Ilijczu, ten syfilis doszczętnie ci zjadł mózg i dlatego piszesz tu stek bzdur.. Odpowiedz Link Zgłoś
anatras3 Re: ksiądz Rura Wydechowa Oko 24.01.14, 15:49 Aby dowiedzieć się co to jest gender, należy przeczytać wywiad z panią Barbarą Limanowską - konsultantką ONZ i OBWE w dziedzinie przeciwdziałania handlowi ludźmi, praw kobiet i polityki genderowej w "Wysokich Obcasach" - załączniku do GW z 28 grudnia 2013 r. Fragmenty tego wywiadu znajdują się na stronie www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,98083,15194525,Barbara_Limanowska__Co_to_jest_gender.html. Pani Limanowska w wywiadzie omawia zakres swojej działalności, a są to sprawy mające ułatwić życie kobietom. Podaje przykłady np. zmieniono harmonogram odśnieżania miejskich dróg w Szwecji, gdy okazało się, że najwięcej wypadków spowodowanych opadami i mrozem jest wśród kobiet, które ulegają wypadkom na śliskich chodnikach. W pierwszej kolejności więc zaczęto prace odśnieżające na chodnikach. Zwróciła też uwagę na akcję "orlików" w Polsce związaną z budową boisk piłkarskich dla chłopców, która to akcja pomija sporty uprawiane przez dziewczynki np. boiska do koszykówki, siatkówki, do tenisa itp. Stwierdziła, że pewna liczba osób zajmujących się akcjami "gender", nie posiadająca odpowiednich kwalifikacji spowodowała skandaliczne przypadki "szkolenia" dzieci w przedszkolach. Nie wiem, jaki jest cel niektórych osób, czy to kościelnych, czy świeckich robiących ludziom wodę z mózgu. Być może chodzi o to, aby mówiono tylko o "genderyzmie" a nie o kompromitujących działaniach niektórych partii lub organizacji. Np. pani posłanka Beata Kempa na łamach Super Expressu z dnia 21 stycznia br. w wywiadzie pt. "Gender jak marksizm" (!!!) wiąże akcję gender z homoseksualizmem (!), mkarksizmem - leninizmem (!) i hermafrodytyzmem (!). Mówi, że nikt jej nie przekona, że nie ma racji. Ciekawe co w parlamentarnym zespole "Stop gender" robi posłanka Grodzka. Ludzie, nie dajcie się manipulować i wpuszczać w maliny ! Odpowiedz Link Zgłoś
anatras3 Re: ksiądz Rura Wydechowa Oko 24.01.14, 15:55 Wywiad z p. Limanowską nie otwiera się na podanej przeze mnie powyżej stronie. Należy spróbować otworzyć www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,98083,15194525,Barbara_Limanowska__Co_to_jest_gender.html Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.iljicz Re: ksiądz Rura Wydechowa Oko 24.01.14, 15:57 Przecież gadanie o "równym odśnieżaniu chodników i jezdni" to są jakieś maniackie bzdury feministki. To naprawdę nie ma większych problemów w zakresie ułatwiania życia kobietom? "Stwierdziła, że pewna liczba osób zajmujących się akcjami "gender", nie posiadająca dpowiednich kwalifikacji spowodowała skandaliczne przypadki "szkolenia" dzieci w przedszkolach." To teraz się wmawia opinii, że gender jest "słuszny" tylko doszło do godnych pożałowania wypaczeń? Gender TAK, wypaczenia NIE. Ta pani się kompromituje. Ma chyba ludzi za idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Rzuć butem w Oko. :) 24.01.14, 15:50 W Iraku rzucali butami w Busha, to może w Polsce czas wprowadzić zwyczaj rzucania butami w Oko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.iljicz Uważaj aby za to podżeganie Oko nie przywalił ci 24.01.14, 15:58 krucyfiksem z metalu w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Chyba tani plastik made in China. 24.01.14, 16:33 Tam się produkuje krucyfiksy masowo, a obok na drugiej taśmie jadą prezerwatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Ksiądz z westchnieniem wsponinał te rury 27.01.14, 12:00 swoich ministrantów Odpowiedz Link Zgłoś
janek.p survey says 16.02.14, 06:47 Badania wykazują, że tłok częściej w związkach homoseksualnych rusza się w ustach niż w rurze wydechowej. Ks. Oko powinien uaktualnić swoje kwieciste porównania i zbliżyć je do prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: survey says 16.02.14, 10:16 > Badania wykazują Wskaż te badania... tłok częściej w związkach homoseksualnych rusza się w usta > ch niż w rurze wydechowej. ale w rurze wydechowej też często ?... -- www.naszdziennik.pl/polska-kraj/68275,co-naprawde-widzieli-archeolodzy.html Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Ktoś mu rurę przeczyscił? 16.02.14, 10:19 przydało by się chamowi Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Ktoś mu rurę przeczyscił? 16.02.14, 11:22 zapijaczony_ryj napisał: > przydało by się chamowi Ateistyczny poziom intelektu i kultury... -- www.naszdziennik.pl/polska-kraj/68275,co-naprawde-widzieli-archeolodzy.html Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj ReKatolicki poziom intelektu i kultury dał ks.Oko 16.02.14, 12:16 chasyd_z_czerskiej napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > > przydało by się chamowi > > Ateistyczny poziom intelektu i kultury... > > > -- > www.naszdziennik.pl/polska-kraj/68275,co-naprawde-widzieli-archeolodzy.html Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: ReKatolicki poziom intelektu i kultury dał ks 16.02.14, 13:43 ks. Oko użył (trafnej) analogii "rura + tłok" w odniesieniu do stosunku analnego... -- www.naszdziennik.pl/polska-kraj/68275,co-naprawde-widzieli-archeolodzy.html Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: ReKatolicki poziom intelektu i kultury dał ks 16.02.14, 14:07 dosadność słownictwa - jak lokatorów celi cela- celibat pokrewieństwo nie tylko języtkowe Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: ReKatolicki poziom intelektu i kultury dał ks 18.02.14, 12:04 > dosadność słownictwa Widzisz, niektórzy potrzebują obrazowego wyjaśnienia , żeby zrozumieć... A jeszcze znajdą się idioci , którzy będą twierdzić , że homo-seks jest zdrowy , a pederaści nie chorują częściej niż heterycy... www.webmd.com/sex/anal-sex-health-concerns Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: ReKatolicki poziom intelektu i kultury dał ks 18.02.14, 12:09 Ale podaj emdżik jakieś dane że pederaści chorują częściej niż heretycy. A oralny seks par homoseksualnych też jest zagrożeniem dla zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej choroby 18.02.14, 12:42 Np : prawdopodobieństwo rozwoju raka odbytu u mężczyzn homo- i biseksualnych jest 17 razy większe niż u mężczyzn heteroseksualnych. Prawdopodobieństwo to wzrasta też u mężczyzn z upośledzoną odpornością, a także u nosicieli wirusa HIV. www.test-hpv.pl/dla-mezczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: choroby 18.02.14, 12:44 Ale jak wygląda to liczbowo, to znaczy ile chorób zaliczają pederaści a ile nie-pederaści? I ile kobiet heteroseksualnych ma podobne dolegliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: choroby 18.02.14, 15:52 > Ale jak wygląda to liczbowo, to znaczy ile chorób zaliczają pederaści a ile nie > -pederaści? Nie rozumiesz statystyki ? ... Na 1000 homo przypadków raka odbytu jest 17 x więcej niż na 1000 hetero Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: choroby 18.02.14, 16:54 Nie, ryzyko jest 17 razy większe,przypadków nie ma 17x więcej, przynajmniej nic takiego nie wykazałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.4 Tłoki księdza Oki 17.02.14, 11:33 Uważam, że po tym przemówieniu tego kryptohomoseksualisty, każdy spotkany przez niego heteroseksualista powinien mu lutnąć i poprawić z baśki. Dlaczego? Ponieważ, jeśli dla tego zboka seks homoseksualny to poruszanie tłokiem w rurze wydechowej, to seks heteroseksualny jest poruszaniem tłokiem w silniku. Gdyby ktoś porównał mnie do tłoka, a moja kobietę do silnika, i w taki sposób odczłowieczył i odarł z godności naszą intymność, to bym lutnął... Ale co o tym może wiedzieć nawiedzony człowieczek z rozbieganymi oczkami, oglądający po nocach pornole, aby potem epatować za dnia opowieściami o tym swoich słuchaczy... Wujek-gawędziarz z tego Oki, jak pragnę zdrowia... Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Tłoki księdza Oki 17.02.14, 18:37 Nie warto. Mendzie lutniesz, a za człowieka pójdziesz siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
zupakacza Na Dominikanie arcybiskup w rure tloczyl sie? 17.02.14, 19:08 Dokladnie opisal to, czy na oko tylko znany temat? Moze pedofil ksiadz krajowy uczy ksziedza znawce katopedofilii? Odpowiedz Link Zgłoś
bardzolysapala Re: Na Dominikanie arcybiskup w rure tloczyl sie? 17.02.14, 19:13 Lubił z rury srtzelić dziecku w Oko. Odpowiedz Link Zgłoś
zupakacza Arcybiskup w maloletnie rury tloczyl, niezardzewia 17.02.14, 19:10 -le od starosci? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus ... a jest jeszcze, odlotowy ksiądz 17.02.14, 20:38 Ucho... "panowie" zdają się walczyć o palmę pierwszeństwa... Pierwszy jest unikalną jednostką... Drugi - zbiorem nieskończonym... m.krytykapolityczna.pl/artykuly/opinie/20140131/ksiadz-ucho-znam-tajny-plan-genderystow-masturbacja-dzieci-niepoczetych Odpowiedz Link Zgłoś