adamszem 22.05.14, 21:07 "Najgorsza kampania wyborcza dobiega końca. Żałuję, że zdecydowałem się na kandydowanie" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra Re: Targowica płacze 22.05.14, 21:12 To teraz wskaż gdzie on płacze? Ty masz jakieś urojenia, jak każdy PiSior. Podobnie mówił Zybertowicz, on też jest targowicą i płakał? Odpowiedz Link Zgłoś
adamszem Re: Targowica płacze 22.05.14, 21:19 Ja tylko zacytowałem niejakiego Kutza. Kazimierza zresztą. Najwybitniejszego wśród TARGOWICY reżysera. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Targowica płacze 22.05.14, 21:20 jaiej targowicy? to jakaś miejscowość? bazar? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Targowica płacze 22.05.14, 21:23 Nawet go nie pytaj,to niepełnosprawny intelektualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
adamszem Trzymaj się towarzyszu 23.05.14, 00:47 Witam pełnosprawnego intelektualnie. Skąd wiesz, że jesteś pełnosprawny? Chociaż, wszystkim zdrajcom zawsze wydawało się, że są pełnosprawni i genialni intelektualnie. Tak trzymaj! Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Trzymaj się towarzyszu 23.05.14, 08:10 Własnie widzę :-) Tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: JK beczał, coś przegapiłem? Gdzie? 22.05.14, 21:26 Gdzie to można zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Targowica płacze 22.05.14, 21:38 adamszem napisał: > "Najgorsza kampania wyborcza dobiega końca. Żałuję, że zdecydowałem się na kand > ydowanie" "Kazimierz Kutz ostro krytykuje partie polityczne biorące udział w kampanii wyborczej do Parlamentu Europejskiego. Jego zdaniem, lekceważą społeczeństwo, co objawi się w niskiej frekwencji. Zapewnia też, że jego słowa o "najgorszej kampanii" nie dotyczyły bezpośrednio Janusza Palikota." Cały wywiad: natemat.pl/103245,kazimierz-kutz-to-moja-ostatnia-kampania-moja-kobylka-zbliza-sie-do-sciany Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: To jest ich łąbędzi śpiew :-) n/t 22.05.14, 21:56 No co ty, aż tak źle z PiSem nie będzie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: To jest ich łąbędzi śpiew :-) n/t 23.05.14, 07:59 snajper55 napisał: > No co ty, aż tak źle z PiSem nie będzie. Ale znikną bękarty po PiSie: Zi0br0, Kur...ski i inni. A z drugiej strony zatonie Gowin. Bardzo ładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: To jest ich łąbędzi śpiew :-) n/t 22.05.14, 23:02 ... wała na wałach?? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Targowica płacze 23.05.14, 08:14 adamszem napisał: > "Najgorsza kampania wyborcza dobiega końca. Żałuję, że zdecydowałem się na kand > ydowanie" Dziwne, przecież kandydaci mają wpływ na poziom kampanii. Jeśli pretensje to tylko do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś