1tobi 18.06.14, 12:06 głosy że nieistotne kto nagrał mnie irytują. Jak ktoś wrzuci do sieci chwile uniesień sąsiadki mężatki z obcym facetem to nie jej zachowanie mnie oburza, nie jej postępowanie jest większym świństwem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbite_wisnie Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 12:09 A czemu niby ma cię oburzać, że sąsiadka śpi z kim chce? Masz jakąś władzę nad kobietami jako gatunkiem całym? Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 12:17 A czemu cię oburza o czym ludzie gadają w knajpie sam na sam. Odpowiedz Link Zgłoś
zbite_wisnie Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 12:24 BO : handlują swoimi kompetencjami, którymi dał ich naród w celu : utrzymania się przy władzy i wymiany ministra wedle swojego uznania nie mając do tego mandatu. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 12:28 zbite_wisnie napisał: > BO : > > handlują swoimi kompetencjami, którymi dał ich naród w celu : utrzymania się pr > zy władzy i wymiany ministra wedle swojego uznania nie mając do tego mandatu. A kto ma mandat do wymiany ministrów? Poza Prezesem, oczywiście. S. Odpowiedz Link Zgłoś
zbite_wisnie Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 12:40 Premier. Mandat mu daje prezydent. Prezydentowi naród. W kompetencjach premiera nie leży sprzedawanie swoich kompetencji, które dostał od narodu. Z panem z NBP może ustalać politykę budżetową, ale nie może kupczyć, tylko mają podejmować racjonalne decyzje dotyczące dobra wspólnego, a nie sztukować sobie długość pałki. Odpowiedz Link Zgłoś
zbite_wisnie Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 12:50 acha i jakby jeszcze było podejrzenie o inny sens pytania i konsekwentne rżnięcie głupa. szef MSW nie jest premierem, ale na pewno jest bardziej wiarygodnym jego wysłannikiem niż producent filmowy RYwin. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 13:01 zbite_wisnie napisał: > acha i jakby jeszcze było podejrzenie o inny sens pytania i konsekwentne rżnięc > ie głupa. > > szef MSW nie jest premierem, ale na pewno jest bardziej wiarygodnym jego wysłan > nikiem niż producent filmowy RYwin. Był wysłannikiem Premiera? A na jakiej podstawie to twierdzenie? Ach, już wiem, na podstawie taśm. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
zbite_wisnie Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 13:08 Nie, no oczywiście jeśli szef msw rozmawia na temat wymiany z NBP to sobie fantazjuje. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 14:07 zbite_wisnie napisał: > Nie, no oczywiście jeśli szef msw rozmawia na temat wymiany z NBP to sobie fant > azjuje. Wiesz ile razy ja rozmawiałem o wymianie różnych osób w firmach, w których pracowałem? :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
zbite_wisnie Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 14:11 a wiesz też kim jesteś? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 14:12 zbite_wisnie napisał: > a wiesz też kim jesteś? :))))))))) Dlatego nie ministrów zwalniałem. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 13:00 zbite_wisnie napisał: > Premier. Mandat mu daje prezydent. Prezydentowi naród. > > W kompetencjach premiera nie leży sprzedawanie swoich kompetencji, które dostał > od narodu. Premier coś sprzedał? Co, komu i za ile? > Z panem z NBP może ustalać politykę budżetową, ale nie może kupczyć > , tylko mają podejmować racjonalne decyzje dotyczące dobra wspólnego, a nie szt > ukować sobie długość pałki. Masz nagranie Premiera gdy czymś kupczy? Leć do Wprost. S. Odpowiedz Link Zgłoś
zbite_wisnie Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 13:11 Zabawa w pomidor? W prymitywne zaprzeczanie rzeczywistości? wymiana jest prosta i jasna : za ministra finansów łatanie dziury budżetowej w celu utrzymania się przy władzy. Bohaterowie : szef MSW i szef NBP. Rywin dwa lata. Bohaterowie : producent filmowy, dziennikarz. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 14:09 zbite_wisnie napisał: > Zabawa w pomidor? W prymitywne zaprzeczanie rzeczywistości? Nie. W odkłamywanie rzeczywistości. S. Odpowiedz Link Zgłoś
zbite_wisnie Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 14:12 tuskoland to jednak folwark zwierzęcy. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 14:33 zbite_wisnie napisał: > tuskoland to jednak folwark zwierzęcy. Nie masz powodu, aby czuć się zwierzęciem. Cokolwiek byś nie robił, to jesteś człowiekiem. Naprawdę. S. Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 12:31 to twoja ocena. a może to napite popisujące się koguty a może jeszcze co innego. sytuacja prywatna. ja chciałbym znać nagrywającego tak samo jak w przypadku Serafina czy Beger. Bo może jest tak że wszyscy i wszędzie są nagrywani , i mogą być szantażowani i to dopiero jest zagrożeniem dla państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 12:27 1tobi napisał: > A czemu cię oburza o czym ludzie gadają w knajpie sam na sam. Zależy o czym gadają, jeżeli o dupie Maryni...to niech sobie gadają. Tam zdaje się nie gadali tylko o dupie Maryni i o kupie kamieni. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 12:29 gtxl2 napisał: > 1tobi napisał: > > > A czemu cię oburza o czym ludzie gadają w knajpie sam na sam. > > > Zależy o czym gadają, jeżeli o dupie Maryni...to niech sobie gadają. > Tam zdaje się nie gadali tylko o dupie Maryni i o kupie kamieni. O pracy gadać nie wolno? Tylko o dupach, ci...ch i ch...ach? S. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 12:33 O pracy gadać nie wolno? Tylko o dupach, ci...ch i ch...ach? Zgadza się, o ch...ch też gadali. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 12:37 gtxl2 napisał: > O pracy gadać nie wolno? Tylko o dupach, ci...ch i ch...ach? > > Zgadza się, o ch...ch też gadali. To mogli, według ciebie, o pracy gadać, czy nie mogli? S. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 12:38 To mogli, według ciebie, o pracy gadać, czy nie mogli? Mogli...powiem nawet więcej...gadali. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 12:57 gtxl2 napisał: > Mogli...powiem nawet więcej...gadali. Też tak uważam. Też tak robiłem. Także po kielichu. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 13:01 snajper55 napisał: > gtxl2 napisał: > > > Mogli...powiem nawet więcej...gadali. > > Też tak uważam. Też tak robiłem. Także po kielichu. Kielich nie jest nigdy okolicznością łagodzącą.Stan nietrzeźwości nie zwalnia od odpowiedzialności...... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 14:11 gtxl2 napisał: > Kielich nie jest nigdy okolicznością łagodzącą.Stan nietrzeźwości nie zwalnia o > d odpowiedzialności...... Oczywiście. Ale oni (ani ja) nie prowadzili samochodu, tylko badali. Czego okolicznością łagodzącą miałby być alkohol? Gadania o pracy? S. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 12:36 Gdyby wypłynęły sekstaśmy Belki i Sikorskiego, spłynęłoby to po mnie ponieważ nawet nie mogłabym przyczepić się do hipokryzji albowiem nie spotkałam się z jakąś homofobiczną wypowiedzią żadnego z tych panów. W przypadku takich taśm, uznałabym, że ktoś szuka taniej sensacji. W przypadku rozmowy Belka - Sikorski jest mowa o tym, co NBP może zrobić, by pomóc PO wygrać wybory. To nie jest zwykła "kuchnia polityczna" ale jest to łamanie Konstytucji i narażanie finansów państwa dla celów partyjnych konkretnego ugrupowania. To kolejny bardzo niebezpieczny sygnał. Mną wstrząsnęło referendum w Warszawie, kiedy sprawy postawiono w taki sposób, że wszyscy "przyjaciele" mieli "pojechać na grzyby" i w konsekwencji każdy podpis potwierdzający odbiór karty do głosowania, stawał się podpisem "zdrajcy". Teraz Tusk stawia ludzi, którzy nie godzą się na łamanie Konstytucji i psucie państwa w jednym szeregu z ruskimi agentami - albo godzisz się na ku.restwo albo jesteś wrogiem państwa. Nadprezes ustawił mnie tam, gdzie stało ZOMO a Tusk w jednym szeregu z ruskimi szpionami. Milusio. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 12:44 Oczywiście nie Sikorskie a Sienkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 12:46 > Nadprezes ustawił mnie tam, gdzie stało ZOMO a Tusk w jednym szeregu z ruskimi szpionami. > Milusio. Są jeszcze żydzi i LGTB. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 12:55 remez2 napisał: > > Nadprezes ustawił mnie tam, gdzie stało ZOMO a Tusk w jednym szeregu z ru > skimi szpionami. > Milusio. > Są jeszcze żydzi i LGTB. No właśnie. Przypomniałeś mi, że wg sporej grupy społeczeństwa jestem przedstawicielką cywilizacji śmieci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zbite_wisnie Re: Taśmy gwałtu. 18.06.14, 12:47 POPIS - genetyczni patrioci. Rasa nadludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Nazywane jest to relatywizacja. 18.06.14, 12:47 To, co robia z argumentacja z wykorzystaniem relatywizacji, to takie male mistrzostwa ligowe w kopaniu sie z koniem. /Graczy przylapano w polu karnym na faulu, ktorego sedzia nie dostrzega, bo nie chce sie narazic rozjuszonym kibicom, ale nie tylko im/ Wlasnie mamy Mistrzostwa Swiata. Tam, na szczescie, kopia tylko pilke. Dajcie se siana. Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Nazywane jest to relatywizacja. 18.06.14, 12:58 nazimno napisał: > /Graczy przylapano w polu karnym na faulu, ktorego sedzia nie dostrzega, bo ni > e chce sie narazic rozjuszonym kibicom, ale nie tylko im/ > > Dajcie se siana. Graczy przyłapano w kiblu jak obgadują kumpla , afera jest dęta a ja chcę wiedzieć kto się po kiblach chowa i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Nazywane jest to relatywizacja. 18.06.14, 13:00 Takie zwierzę jak żyrafa nie istnieje i zupełnie inaczej wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Nazywane jest to relatywizacja. 18.06.14, 13:06 remez2 napisał: > Takie zwierzę jak żyrafa nie istnieje i zupełnie inaczej wygląda. Są ludzie którzy nie pozwolą nigdy sobie wmówić że białe jest białe - "łatwo mówi się , ja wiem" Odpowiedz Link Zgłoś
bkn5 Snowden 18.06.14, 14:04 opowiedz Snowdenowi erotyczną powiastkę o tej sąsiadce -- www.racjonalista.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Snowden 19.06.14, 11:31 bkn5 napisała: > opowiedz Snowdenowi erotyczną powiastkę o tej sąsiadce > > a to zbok jest czy "jakaś" patriota dla ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj A jak ktoś na_sra w wentylator? 18.06.14, 14:31 1tobi napisał: > głosy że nieistotne kto nagrał mnie irytują. Jak ktoś wrzuci do sieci chwile un > iesień sąsiadki mężatki z obcym facetem to nie jej zachowanie mnie oburza, nie > jej postępowanie jest większym świństwem. Odpowiedz Link Zgłoś