remez2 30.06.14, 13:52 skrót "PO"? "Pełniący obowiązki", nie zawsze dobrze. /G.Bąkowski - "Przegląd"/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marbor1 Re: A PiS? 30.06.14, 17:41 Ja nie sykiem, ale babcią jestem. Odpowiadam co znaczy PiS, Paranoja i Schizofrenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Partia Inaczej Sprawnych 02.07.14, 09:57 marbor1 napisała: > Ja nie sykiem, ale babcią jestem. Odpowiadam co znaczy PiS, Paranoja i Schizofr > enia. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: A PiS? 30.06.14, 20:16 mariner4 napisał: > To znaczy szcz..., synku Pierwszy raz widzę wykropkowane słowo na szcz. :o S. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 To nie ja. To moderator 30.06.14, 20:25 Ja napisałem tak jak to mówią politycy. Wprost M./ Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: To nie ja. To moderator 30.06.14, 20:28 Jeśli już to PiSs. A sprawdź sobie co znaczy POo :)))) I tu i tu powtarzamy ostatnią literkę. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: To nie ja. To moderator 30.06.14, 20:39 smalltownboy napisał: > Jeśli już to PiSs. > > A sprawdź sobie co znaczy POo :)))) > > I tu i tu powtarzamy ostatnią literkę. Również dobry jest - poo-bah. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Tato, co znaczy 30.06.14, 16:12 pełniący obowiązki - oznacza się: po (a nie PO, jakbyś tego chciał) ... opowiadając to "słowami", jest to niezły żarcik, ale napisanie tego tak, jak to napisałeś, to już tylko bzdura... jakbyś wziął przykład z wiosenki... :( Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Tato, co znaczy 30.06.14, 16:31 sclavus napisał: > pełniący obowiązki - oznacza się: po (a nie PO, jakbyś tego chciał) > ... opowiadając to "słowami", jest to niezły żarcik, ale napisanie tego tak, ja > k to napisałeś, to już tylko bzdura... jakbyś wziął przykład z wiosenki... :( Skoro Ty tak twierdzisz ... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Tato, co znaczy 30.06.14, 20:41 sclavus napisał: > właśnie tak twierdzę... Wprawdzie bez sensu ale trzymaj 3maj się tego. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Tato, co znaczy 02.07.14, 00:22 W takim bądź razie, jesteś PO opowiadającego kiepskie żarciki... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Tato, co znaczy 02.07.14, 00:26 sclavus napisał: > W takim bądź razie, jesteś PO opowiadającego kiepskie żarciki... Wprawdzie nie opowiedziałem tylko zacytowałem, i nie kiepski ale dobry żart, niemniej 3maj się tego. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Tato, co znaczy 30.06.14, 18:05 Tato, co znaczy "spotkamy się na sali sądowej?" - zależy kto mówi Np. szef partii do szefa innej partii - to znaczy, że podpiszą umowę spółki i złożą do KRS. Odpowiedz Link Zgłoś
dupeteczek Re: Tato, co znaczy 30.06.14, 20:20 L. Moczulski w Sejmie: PZPR to "Płatni Zdrajcy, Pachołki Rosji". Bardzo podobne poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Tato, co znaczy 30.06.14, 20:34 dupeteczek napisał: > L. Moczulski w Sejmie: > PZPR to "Płatni Zdrajcy, Pachołki Rosji". > > Bardzo podobne poczucie humoru. Oczywiście, skoro powiedział to współpracownik SB. Odpowiedz Link Zgłoś
dupeteczek Re: Tato, co znaczy 30.06.14, 20:44 Ja o podobnym humorze, a Ty szukasz więcej podobieństw jak widzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Tato, co znaczy 30.06.14, 20:49 dupeteczek napisał: > Ja o podobnym humorze, a Ty szukasz więcej podobieństw jak widzę:) Sużby, jak mawia pewien lider, były, są i będą. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Tato, co znaczy 30.06.14, 20:56 remez2 napisał: > skrót "PO"? > "Pełniący obowiązki", nie zawsze dobrze. > /G.Bąkowski - "Przegląd" No ..... taaa ....nie mokre .... bardzo, nie mokre. A może ten skrót oznaczał "Porę obiadową"? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Tato, co znaczy 01.07.14, 22:37 czan-dra napisał: > remez2 napisał: > > > skrót "PO"? > > "Pełniący obowiązki", nie zawsze dobrze. > > /G.Bąkowski - "Przegląd" > > No ..... taaa ....nie mokre .... bardzo, nie mokre. > A może ten skrót oznaczał "Porę obiadową"? Albo - ... obywatelu. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_miau Re: Tato, co znaczy 01.07.14, 23:02 Pora Obiadowa, wprawdzie na kolację czas coś przegryźć trza Odpowiedz Link Zgłoś
kot_miau Re: Tato, co znaczy 02.07.14, 01:01 Ciekawi mnie co dla dzieci będzie znaczył skrót PiS? Psychodelia i Sk--sy--stwo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 PO = Patologia Obywatelska 02.07.14, 09:26 A szefowie, to Przestępcza Organizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PO = Patologia Obywatelska 02.07.14, 10:07 Paranoja i Schizofrenia.... w apogeum możliwości!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: PO = Patologia Obywatelska 02.07.14, 10:41 > Paranoja i Schizofrenia.... w apogeum możliwości!! To choroby, które można leczyć. Przestępców trzeba karać. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrenmu Re: PO = Patologia Obywatelska 02.07.14, 10:09 Ciekawe, że jak na forum napiszę, że nie lubie Tuska albo , że Rydzyk jest fajny gość, to gazetotaliby zaczynają mnie wyzywać od Psiorów. A ja mam o PIS też negatywne w większości zdanie i obawiam się, że znów narozrabiają. Ale może wsadzą ze 100 polityków do pierdla, choć teraz w pierdlu fajnie. Siostra Bernadetta z DPSU po kilku tyg już nie chce wychodzić, bo uznała, że tam lepiej jak w zakonie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: PO = Patologia Obywatelska 02.07.14, 10:42 > gazetotaliby zaczynają mnie wyzywać od Psiorów Za to im płacą? Trochę to już monotonne, a GW ma straty przez taką zaciekłość, ale oni wciąż to samo. Widać muszą. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrenmu Re: PO = Patologia Obywatelska 02.07.14, 10:54 Ależ to oni płacą abonament za czytanie całości art GW. To zwykła sekta jak każda inna, jak KK albo Talibowie. Nie mogą się od sekty uwolnić psychicznie. Biedni ludzie, latami piszą tu o księżach-pedofilach, prześladowaniu Żydów, aborcji i złym KK. Sami zniewoleni sprytnymi sztuczkami. Murzyństwo gazetowe :) zuzkazuzka111 napisała: > > gazetotaliby zaczynają mnie wyzywać od Psiorów > > Za to im płacą? > Trochę to już monotonne, a GW ma straty przez taką zaciekłość, ale oni wciąż to > samo. > Widać muszą. Odpowiedz Link Zgłoś