Dodaj do ulubionych

Panie Joński, Panie Kalita i inni suflerzy fantoma

27.02.15, 06:00
odpieprzcie wy się łaskawie od innych kandydatów na urząd prezydenta. Przestańcie ich namawiać, żeby zrezygnowali ze zbierania podpisów, bo nikt kto chce głosować na Annę Grodzką, Iwonę Piątek, Janusza Palikota czy Wandę Nowicką NIE PRZERZUCI SWOJEGO GŁOSU na waszą infantylną kandydatkę. Jarubasa możecie podgryzać, ale wara od innych kobiet, które kandydują. Skupcie się raczej na tym, żeby wam się partia nie rozleciała, bo młodzieżówka wam się wykrusza, tacy wszyscy są vqrwieni tą szopką jaką odstawiacie z waszą quasi kandydatką.
Obserwuj wątek
    • 13kisiel Re: Panie Joński, Panie Kalita i inni suflerzy fa 27.02.15, 07:25
      To Krzysiek też kobieta ?
      • axyzaa Re: Panie Joński, Panie Kalita i inni suflerzy fa 27.02.15, 08:41
        Te chamskie komentarze zachowaj dla tej garstki osób na forum od których jeszcze nie dostałeś ignora.
      • 141288bs Re: Panie Joński, Panie Kalita i inni suflerzy fa 27.02.15, 18:30
        Zaczekaj...po wyborach moze okazac sie,ze jest kobieta.- Przypomnij sobie jak bylo z Bendkowskim?
    • ave.duce Re: Panie Joński, Panie Kalita i inni suflerzy fa 27.02.15, 10:15
      ... - Podkreślenie tytułu naukowego jest ważne, dlatego że urzędujący prezydent nie posiada tytułu naukowego - tłumaczy Tomasz Kalita z SLD ...

Prezydent Komorowski wielu innych rzeczy - w porównaniu z kandydatką SLD - nie posiada.
      Czekam, kiedy manipulant Kalita zacznie je podkreślać. Nie będzie sam - Joński mu pomoże.
      • ex.mila Re: Panie Joński, Panie Kalita i inni suflerzy fa 27.02.15, 10:27
        Prezydent Komorowski wielu innych rzeczy - w porównaniu z kandydatką SLD - nie
        > posiada.
        > Czekam, kiedy manipulant Kalita zacznie je podkreślać. Nie będzie sam - Joński
        > mu pomoże.

"Dr Ogórek awansowała do pierwszego szeregu europejskich lewicowych polityków" jeden przez drugiego pieprzy trzy po trzy i uśmiechają się jak niedorozwinięci. jakby brali udział w jakimś gombrowiczowskim pojedynku na miny.
        • wagonetka Re: Panie Joński, Panie Kalita i inni suflerzy fa 27.02.15, 10:34
          "Nieoficjalne mówi się, że parlamentarzyści SLD nalegają na spotkanie z kandydatką partii na prezydenta. - Na razie takiej potrzeby nie ma - ucina Aleksandrzak pytany o sprawę."

no pewnie, że nie ma, jeszcze by jakieś pytania mieli do kandydatki na kandydatkę
          • ex.mila Re: Panie Joński, Panie Kalita i inni suflerzy fa 27.02.15, 10:42
            wagonetka napisał(a):

> "Nieoficjalne mówi się, że parlamentarzyści SLD nalegają na spotkanie z kandyda
            > tką partii na prezydenta. - Na razie takiej potrzeby nie ma - ucina Aleksandrza
            > k pytany o sprawę."
            >
            > no pewnie, że nie ma, jeszcze by jakieś pytania mieli do kandydatki na kandydat
            > kę

Wygląda na to, że intensywne szkolenie z Iwińskim, Czarzastym i Millerem nie przyniosły rezultatów. Powinni skorzystać z modelu konferencji putinowskich, pytania zadają tylko wcześniej zapisani na listę, kandydatka zna pytania przed konferencją a odpowiedzi przyjmowane są entuzjastycznie i nagradzane kilkuminutowym aplauzem. W aplauzie są już przeszkoleni.
          • ex.mila Jestem-dla-was-piszcie-magdaleny-ogorek-to-sciema 27.02.15, 10:47

Kalita przekonuje, że nigdy nie było obietnicy odpowiedzi na posty internautów. – Od początku wszystko było jasne. Kandydatka zwróciła się do wyborców o opinie i propozycje, które są wykorzystywane przy pracach nad programem i wystąpieniami. Na przykład w Ożarowie Magdalena Ogórek odwoływała się do przesłanego przez czytelniczkę listu – przypomina rzecznik sztabu. Dodaje, że na spotkania przyjdzie czas "w odpowiednim momencie kampanii, która jest bardzo dokładnie zaplanowana".
            natemat.pl/134887,jestem-dla-was-piszcie-magdaleny-ogorek-to-sciema-od-tygodnia-nie-odpowiedziala-na-pytania.
    • tw_wielgus Re: Panie Joński, Panie Kalita i inni suflerzy fa 27.02.15, 10:45
      " (...) bo nikt kto chce głosować na Annę Grodzką, Iwonę Piątek, Janusza Palikota czy Wandę Nowicką NIE PRZERZUCI SWOJEGO GŁOSU na waszą infantylną kandydatkę. Jarubasa możecie podgryzać, ale wara od innych kobiet, które kandydują."

W mojej opinii przynajmniej dwie, z wymienionych przez Ciebie osób, nie spełniają warunków brzegowych umożliwiających użycie w stosunku do nich określenia kobieta.
      Ale ja jestem cham, kibol, faszysta, homofob i antysemita.
      • man_sapiens Re: Panie Joński, Panie Kalita i inni suflerzy fa 27.02.15, 11:29
        Wszyscy na FK znamy twoje problemy ze sprawami, które chociaż odlegle związane są z seksem, zwłaszcza nietypowym.
        Nie martw się, rozumiemy to i jesteśmy wyrozumiali. Może chcesz o tym porozmawiać?
        • tw_wielgus Re: Panie Joński, Panie Kalita i inni suflerzy fa 27.02.15, 11:41
          Jak mogę się domyślać Rozumiem że stanowiłeś w obronie płci "pięknej"?

Pomimo wielu okazji nie mieliśmy okazji poznać Twoich sukcesów związanych ze sprawami, które są, chociaż luźno, związane z seksem zwłaszcza tym, który określasz przymiotnikiem -nietypowy.
          Moja przewidywalność (typowość) jest na tyle nudna, że może lepiej porozmawiamy o Twoich "nietypowych" podbojach.
          • tw_wielgus Re: Panie Joński, Panie Kalita i inni suflerzy fa 27.02.15, 11:55
            Śmiało, przy okazji rzeknij, czy już się naumiałeś samodzielnie prać skarpetki.
    • tw_wielgus Zdaniem Cejrowskiego.... 27.02.15, 11:01

"Cejrowski zadaje też pytanie o to, "czy jest w interesie Putina, by w Polsce rządził ktoś taki jak pani Ogórek?". Zdaniem podróżnika, "Putinowi jest obojętne kto to będzie - ważne żeby nie rządził, tylko udawał". "Komorowski jest dobry w tej roli, Kopacz jest doskonała, Ogórek też się nadaje" - kwituje Cejrowski."
      • ave.duce Moim zdaniem 27.02.15, 12:42
        najbardziej nadaje się ktoś z Pi$u.

Jak to Rickky ma w sygnaturce? Acha, "dziękuję za uwagę".
        • tw_wielgus Re: Moim zdaniem 27.02.15, 12:51
          Duda? Duda ma adhd, w przeciwieństwie do poczciwego Bronisława Komorowskiego mogłaby mu przyjść chęć aby coś zrobić, co mogło by się władcom Kremla nie spodobać.
          Ogórek jest lepsza, bardziej przewidywalna. W zasadzie nawet bardziej niż bardziej, bo z jej zapleczem Moskwa ma dobre kontakty od lat.
          • ave.duce Re: Moim zdaniem 27.02.15, 12:56
            Znasz zaplecze Pi$?
            • tw_wielgus Re: Moim zdaniem 27.02.15, 13:21
              Nie ale mogę się domyślać iż jest to środowisko mocno osadzone na gruncie Radia Maryja. Z SLD natomiast podoba mi się tylko ogórek, buraki nie.
    • mariner4 A ja Wam mówię 27.02.15, 12:03
      że dr Ogórek jest sponsorowana przez firmę Mattel
      pl.wikipedia.org/wiki/MattelM.
      • ex.mila Re: A ja Wam mówię 27.02.15, 18:10
        mariner4 napisał:

> że dr Ogórek jest sponsorowana przez firmę Mattel
        > pl.wikipedia.org/wiki/MattelM.

Nie ma takiej firmy,,,ale gdzieś czytałam, że budżet kampanii fantoma zmalał z 3 do 1 miliona, bo towarzysze przeczuwają, ze będzie klęska, a każda złotówka wydana na tę groteskową kampanię to złotówka mniej na wybory parlamentarne.
        • wagonetka Re: A ja Wam mówię 27.02.15, 18:12
          ex.mila napisała:

> Nie ma takiej firmy

ależ jest
          www.mattel.com/
          • ex.mila Re: A ja Wam mówię 27.02.15, 18:24
            wagonetka napisał(a):

> ex.mila napisała:
            >
            > > Nie ma takiej firmy
            >
            > ależ jest
            > www.mattel.com/

Szukałam Mattel:) Dużo bardziej prawdopodobne jest (i wcale nie w kategoriach żartu), że fantom Ogórek sponsorowany jest przez La Manię

Ogórek zaprezentowała się w białej, eleganckiej sukience Verona firmy La Mania znanej projektantki Joanny Przetakiewicz (48 l.) za 2290 zł i niebotycznie wysokich lakierowanych szpilkach za ok. 500 zł.

Czytaj więcej na www.rmf24.pl/fakty/polska/news-magdalena-ogorek-w-sukience-za-2290-zl,nId,1672939#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
        • mariner4 To firma produkująca lalki Barbie 27.02.15, 19:16
          Jak w linku.
          M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka