Dodaj do ulubionych

Wipler i Mastalerek

29.03.15, 11:19
dwa tępe, przerośnięte mamuty, którym ból sprawia budowanie zdań złożonych. Przebrani w garnitury troglodyci, których naturalnym środowiskiem jest klepisko za stadionem, a narzędziami sporu maczugi albo zwykłe pięści. Spójrzcie na nich z jakim trudem wypluwają z siebie słowa, jakby mieli za chwilę zwymiotować.
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Wipler i Mastalerek 29.03.15, 11:35
      Wybitnie ohydne osobnicy,wredne i podłe. Ale wczoraj w tv pokazał się Hofman. Odchudzony,skromniejszy wymiarowo,młodszy o kilogramy.Tęsknota za PrezesemPanem totalnie wpłyneła na tą kanalie.
    • adam111115 Re: Wipler i Mastalerek 29.03.15, 11:45
      Obydwu jeszcze tylko do jesieni będziemy oglądać. Wipler będzie poza Sejmem, a Mastalerek zginie w rewolucji pisowskiej po przegranych jesiennych wyborach
      • giulia123 Re: Wipler i Mastalerek 29.03.15, 13:02
        adam111115 napisał:

> Obydwu jeszcze tylko do jesieni będziemy oglądać. Wipler będzie poza Sejmem, a
        > Mastalerek zginie w rewolucji pisowskiej po przegranych jesiennych wyborach

A co, głosy już policzone?
    • alistair-p Cham pozostanie chamem 29.03.15, 12:55
      na wieki wieków AMEN ! Tak mawiała moja babcia.Miała rację :-)
      • gtxl-3 Re: Cham pozostanie chamem 29.03.15, 13:00
        alistair-p napisał:

> na wieki wieków AMEN ! Tak mawiała moja babcia.Miała rację :-)

Masz rację, wystarczy przeczytać posty założycielki wątku, twoje i paru innych "zielonych żołnierzyków" z FK.
        Ty, erte-2 i wielu innych to dla mnie kwintesencja chamstwa.
        • alistair-p Re: Cham pozostanie chamem 29.03.15, 13:07
          No proszę,jak to chamstwo nauczyło się odszczekiwać.Pozostaniesz chamem.Masz to w genach.A mnie takie coś jak ty nie obrazi.Nawet się nie staraj.
          • gtxl-3 Re: Cham pozostanie chamem 29.03.15, 13:12
            alistair-p napisał:

> No proszę,jak to chamstwo nauczyło się odszczekiwać.Pozostaniesz chamem.Masz to
            > w genach.A mnie takie coś jak ty nie obrazi.Nawet się nie staraj.

Chama mam przekonać, że jest naprawdę chamem? Ciebie? i innych z FK?
            Ha,ha,ha ha.....
          • taniarada Re: Cham pozostanie chamem 29.03.15, 13:36
            I kłamców od których aż roi się nie tylko w tej przepastnym łżemedialnym ścieku!
            W normalnej atmosferze, w normalnym systemie premier, minister, prezydent, funkcjonariusz publiczny musiałby się liczyć z każdym słowem.
            Odpowiadać za swoje i podwładnych decyzje, za korupcję, za nieterminowe inwestycje, za nepotyzm.
            Za niedopełnienie obowiązków!
            Za zniszczenie armii, za Smoleńsk! za porty, stocznie, rybaków, rolników! i sześciolatków też!
            Brygady alistair-p ,zapijaczonych i innych od rana do wieczora nadają nie patrząc na nic.Jak to cham od chamów wyzywa i sam pochodzi.
    • zapijaczony_ryj Moczymorda i Brewik bym powiedział 29.03.15, 13:29
      axyzaa napisała:

> dwa tępe, przerośnięte mamuty, którym ból sprawia budowanie zdań złożonych. Prz
      > ebrani w garnitury troglodyci, których naturalnym środowiskiem jest klepisko za
      > stadionem, a narzędziami sporu maczugi albo zwykłe pięści. Spójrzcie na nich z
      > jakim trudem wypluwają z siebie słowa, jakby mieli za chwilę zwymiotować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka