pies_na_czarnych Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 11:55 Jakie nowe? Przetłumaczył na polski i trochę zmodyfikował "Arbeit macht frei". Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 12:15 pies_na_czarnych napisała: > Jakie nowe? Przetłumaczył na polski i trochę zmodyfikował "Arbeit macht frei". > > Sorry. Źle przeczytałem tytuł. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 14:21 pies_na_czarnych napisała: > Jakie nowe? Przetłumaczył na polski i trochę zmodyfikował "Arbeit macht frei". > > Pogięło cię pies? Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 12:01 1zzarda napisał: > Wytresowany? Nie, katolik. Im wolno okazywać czułość współmałżonkom jedynie w celu prokreacji. Dlatego potrzebował dyspensy od Szydło. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 12:05 a szydło od kogo instrukcję dostała, co by popychać dudusia w stronę połowicy??? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 12:07 fiu-bzdziu2010 napisała: > a szydło od kogo instrukcję dostała, co by popychać dudusia w stronę połowicy?? > ? fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/wCGuNVqMQZ9c6Nfy8X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 12:13 JK by kazał pocałować dudusiową w rękę, a nie policzek Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 14:24 fiu-bzdziu2010 napisała: > JK by kazał pocałować dudusiową w rękę, a nie policzek Ciebie pewnie kazałby pocałować w doopę. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 14:55 gtxl.1 napisał(a): > fiu-bzdziu2010 napisała: > > > JK by kazał pocałować dudusiową w rękę, a nie policzek > > > Ciebie pewnie kazałby pocałować w doopę. > > Nie wierzę aby Jarosław chciał sprawić mu aż taką przyjemność :p Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 15:01 pies_na_czarnych napisała: > gtxl.1 napisał(a): > > > fiu-bzdziu2010 napisała: > > > > > JK by kazał pocałować dudusiową w rękę, a nie policzek > > > > > > Ciebie pewnie kazałby pocałować w doopę. > > > > > > Nie wierzę aby Jarosław chciał sprawić mu aż taką przyjemność :p No....masz rację, chodzi tylko o moją interlokutorkę....fiu i bździu. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 15:10 a interlokutorka też miałaby wątpliwą przyjemność z tego całowania Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 15:12 fiu-bzdziu2010 napisała: > a interlokutorka też miałaby wątpliwą przyjemność z tego całowania W doopę? Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 15:05 "Ciebie pewnie kazałby pocałować w doopę." toż to na sex-kampanię zakrawa, a fe Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 15:09 fiu-bzdziu2010 napisała: > "Ciebie pewnie kazałby pocałować w doopę." > > toż to na sex-kampanię zakrawa, > a fe He he he...ja pierwszy napisałem, że to ciebie kazałby pocałować w doope. Kopiujesz obce pomysły, tak jak Bronisław. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 15:12 wątpliwa przyjemność z tego całowania Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 15:14 fiu-bzdziu2010 napisała: > wątpliwa przyjemność z tego całowania Tu nie chodzi o przyjemność, chodzi o sam akt całowania w doopę. Wiesz do czego piłem?...."Pocałujta w doope wójta". Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 15:29 akt całowania ?????, co to takiego?????, czym się różni od całowania Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 15:33 fiu-bzdziu2010 napisała: > akt całowania ?????, co to takiego?????, czym się różni od całowania Przecież napisałem..... Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 16:57 napisałeś o wójcie i jego doopci, a nie o akcie całowania i czym się różni od samego całowania Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 12:14 Fatalnie to wyglądało. Cała rodzina powinna stać razem, nie trzeba byłoby podpowiadać A. Dudzie gdzie ma iść i kogo pocałować. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 14:21 Duda to gej , a małżeństwo to przykrywka? Dzieci jednak nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 14:22 fiu-bzdziu2010 napisała: > a szydło od kogo instrukcję dostała, co by popychać dudusia w stronę połowicy?? > ? Wzięła wzory od "tuska", "kopaczowej" i komorowskiego"? Zgadnij dlaczego nazwiska w cudzysłowie? Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 15:06 toż wiadomo, wszyscy przez nieporozumienie wybrani, jako rzekł kiedyś Jarosław z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 16:30 Toż jak PanPrezes mówi to czysta krystaliczna prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 12:22 Indyk założył już o tym wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Nowe hasło AD "Idź pocałuj" 14.05.15, 14:57 Na Fejsie jeszcze nic o tym nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda PBK "podpowiadajo", AD "rozkazujo"? 14.05.15, 14:18 Drobna acz subtelna różnica..... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: PBK "podpowiadajo", AD "rozkazujo"? 14.05.15, 14:20 dobre spostrzeżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: PBK "podpowiadajo", AD "rozkazujo"? 14.05.15, 14:24 1zzarda napisał: > Drobna acz subtelna różnica..... Ty....zzarda a subtelna różnica....hi hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: PBK "podpowiadajo", AD "rozkazujo"? 14.05.15, 14:40 Rozumiem, że prowokacja p-ko PBK jest ok, akceptujesz takie metody? Ps. Takie metody; pl.m.wikipedia.org/wiki/Wolność_i_Niezawisłość Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: PBK "podpowiadajo", AD "rozkazujo 14.05.15, 14:47 1zzarda napisał: > Rozumiem, że prowokacja p-ko PBK jest ok, akceptujesz takie metody? > > Ps. Takie metody; > > pl.m.wikipedia.org/wiki/Wolność_i_Niezawisłość Ja...nigdy nie stanę w obronie tego nierozgarniętego tłuka. Duda bije go co najmniej o dwa poziomy. Bronek to niezbyt lotny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: PBK "podpowiadajo", AD "rozkazujo 14.05.15, 14:54 Nigdy nie nazwałem poprzedniego premiera i prezydenta - tłukiem... Właściwie dlaczego? Nikogo tak nie nazwałem...... Może i tak myślałem, ale jednak nie obrażałem Ale wracając do meritym, nawet gdybyś miał rację, to czy akcetujesz takie prowokacje, co jest zresztą dziwne, bo AD jest /był/ lepiej odbierany? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: PBK "podpowiadajo", AD "rozkazujo 14.05.15, 15:03 1zzarda napisał: > Nigdy nie nazwałem poprzedniego premiera i prezydenta - tłukiem... > Właściwie dlaczego? > Nikogo tak nie nazwałem...... > Może i tak myślałem, ale jednak nie obrażałem > Ale wracając do meritym, nawet gdybyś miał rację, to czy akcetujesz takie prowo > kacje, co jest zresztą dziwne, bo AD jest /był/ lepiej odbierany? Co mnie obchodzi, czy ty nazwałeś kogoś tłukiem czy nie. Tajemnicą poliszynela jest to, że Bronek jest niezbyt rozgarnięty... Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: PBK "podpowiadajo", AD "rozkazujo 14.05.15, 15:12 Dlatego tak jak nierozgarnięci z SLD głosował przeciw rozwiązaniu WSI. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: PBK "podpowiadajo", AD "rozkazujo 14.05.15, 14:58 No ale razem z SLD glosował przeciw likwidacji WSI a ty jesteś za SLD. Odpowiedz Link Zgłoś