axyzaa 19.06.15, 12:02 Maminsynek (Staniszkis), Mummy's Boy, Soczek Malinowy - (a nie siedzę na twitterze i FB więc pewnie sporo mi umknęło). A jeszcze się kadencja nie zaczęła. Oj, będzie słodka zemsta za Komoruskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axyzaa Kunika trzeba wytłuścić:-) nt 19.06.15, 12:26 volupte napisał: > Dudi , Duduś, Kunik Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Zapomniałam o Czopku! 19.06.15, 15:50 damakier1 napisała: > No i jeszcze Czopek A powinno mi się wbić do głowy. W końcu Indyk tym czopkiem zamęczył połowę Czerskiej. Chyba ze dwadzieścia wątków założył o czopku na Forum o Moderacji. Czopek, Czopek, Czopek- już nie zapomnę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Zapomniałam o Czopku! 19.06.15, 17:21 Czopek, Czopek, Czopek - oto rzekłaś raz trzeci, a co trzykroć mówione, to święte. (jak twierdził Brząkacz w "Wyprawie na Żmirłacza") Odpowiedz Link Zgłoś
chudaduda Jeszce dupek nie zaczal, a juz sie konczy 19.06.15, 17:32 wolski kretacz i zlodziej! Nie dawac mu urzedu. Dac mu KOPA! Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Dr Doda! nt 04.08.15, 12:05 Tyle że prawdziwa Doda ma wysokie IQ... Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Dudajka, Lepkie Łapki, Maliniak, Budyń 19.06.15, 12:09 Zemsta moralna :D Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dudajka, Lepkie Łapki, Maliniak, Budyń 19.06.15, 12:15 Dupa aport! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Dudajka, Lepkie Łapki, Maliniak, Budyń 04.08.15, 14:40 Faktycznie!! ... w Mazurku Dąbrowskiego nastąpi mała zmiana: dał na Duda przykład, jak przyklękać mamy... *** ... a Urbański rzekł był, że Duda podniesie Polskę z kolan - zapomniał dodać, żeby krzyżem - przed ePiSkopatem - ją położyć! Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Dudajka, Lepkie Łapki, Maliniak, Budyń 19.06.15, 13:09 axyzaa napisala > > Oj, będzie słodka zemsta za Komoruskiego. Nooo,Komoruskiemu jeszcze mozemy przypiye..r,,dolic nielegalnym handelkiem przez fundacje" procivili" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Dudajka, Lepkie Łapki, Maliniak, Budyń 19.06.15, 13:14 Ale na to to juz twój hejt nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Dudajka, Lepkie Łapki, Maliniak, Budyń 19.06.15, 13:27 dla mnie mozecie sobie "dudac " ile chcecie, mnie to gancy gal. Wiem ze nie bede sie wstydzila za prezydenta Dude na arenie miedzynarodowej , bo to facet inteligentny, pasujacy do nowoczesnej Europy ,potrafiacy sie porozumiec rozmawiajac w kilku jezykach a nie na migi jak poprzednicy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Dudajka, Lepkie Łapki, Maliniak, Budyń 19.06.15, 13:28 I ma elegancka presentable malzonke, nie kaszalota z wymuszonym usmiechem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Dudajka, Lepkie Łapki, Maliniak, Budyń 19.06.15, 13:30 Jako kobieta wiesz to najlepiej, że jest presentable. Odpowiedz Link Zgłoś
nachlany_wolak Sepp Dreniok, bohatyrze z Monachium 19.06.15, 17:56 daj se spokój pedale z walką o Polskę Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Dudajka, Lepkie Łapki, Maliniak, Budyń 19.06.15, 13:29 Teraz zrobiłeś z siebie kobietę? Czy żona popierdzieliła ci konto? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Dudajka, Lepkie Łapki, Maliniak, Budyń 19.06.15, 13:30 A kiedy on się porozumiewał w kilku językach? Słyszałaś kiedykolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Dudajka, Lepkie Łapki, Maliniak, Budyń 19.06.15, 13:42 ,,Nie chwal dnia przed zachodem " Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Dudajka, Lepkie Łapki, Maliniak, Budyń 19.06.15, 17:04 a74-7 19.06.15, 13:27 dla mnie mozecie sobie "dudac " ile chcecie, mnie to gancy gal. Wiem ze nie bede sie wstydzila za prezydenta Dude na arenie miedzynarodowej , bo to facet inteligentny, Na arenie miedzynarodowej to już Dudę ścigają. Za takie przestępstwa grozi Dudzie do 10 lat pozbawienia wolności. Na arenie miedzynarodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Dudajka, Lepkie Łapki, Maliniak, Budyń 19.06.15, 17:17 a74-7 napisał: > Wiem ze nie bede sie wstydzila za prezydenta Dude Płeć zmieniłeś czy ty taka drag queen? S. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Dudajka, Lepkie Łapki, Maliniak, Budyń 19.06.15, 18:26 snajper55 napisał: > a74-7 napisał: > > > Wiem ze nie bede sie wstydzila za prezydenta Dude > > Płeć zmieniłeś czy ty taka drag queen? Sugerujesz ze obcielam sobie jaja? :--D Nie darling, od zawsze bylam kobieta :-) > > S. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Dudajka, Lepkie Łapki, Maliniak, Budyń 19.06.15, 19:58 i pewnie blondynką? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczydud Re: Dudajka, Lepkie Łapki, Maliniak, Budyń 19.06.15, 15:18 Podejrzewam , że Dud wymyśli teraz karę więzienia za nazywanie go Budyniem . Nagle patriotyzm się w nim obudzi i powie , że prezydenta należy szanować, owszem też tak uważam, ale nie Duda, co to przez omyłkę i skutkiem fałszerstwa wyborczego wspiął się na urząd i od razy umościł dupę w pałacyku Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Nie uznaję jego prezydentury 19.06.15, 15:53 Dokonało się za pomocą fałszerstw (wielu), manipulacji, składania pustych obietnic i niewyjaśnionych spraw na granicy prawa. Do listy pseudonimów dokładam Oszusta Wyborczego i Quasi-Prezydenta. Może mało finezyjne, ale trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Nie uznaję jego prezydentury 19.06.15, 17:18 Wot I hejterscy najemnicy :-D Coby was epidemia jonkania nie dosiegla :-D Bedziecie siem jONkajac przepraszac :_))) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Nie uznaję jego prezydentury 19.06.15, 17:39 Nikodem Duda może być? Wiem lepiej, bardziej pasuje Nikodem Kunik. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Hostiaman 19.06.15, 20:56 Przypominam, że to nie ja wymyślam. Ja tylko zbieram do sztambucha. A Budyniem nazywa go nawet prawicowa blogosfera. Indyk tu się awanturował jak dziki, że to on wymyślił Maliniaka. Maminsynka wymyśliła Staniszkis. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Hostiaman 19.06.15, 21:10 axyzaa napisała: > Przypominam, że to nie ja wymyślam. Ja tylko zbieram do sztambucha. A Budyniem > nazywa go nawet prawicowa blogosfera. Indyk tu się awanturował jak dziki, że to > on wymyślił Maliniaka. Maminsynka wymyśliła Staniszkis. > hostiaman to nawet pozytywne. Mlodszy model, ma reflex! W porownaniu do tych ciezkich doop ktore nawet nie mialy energii ruszyc ciezkich zadow z dobrobytu on impuls:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nachlany_wolak Grüß Gott Josef (Sepp) Drewniok. Polacy używają 19.06.15, 21:15 polskich znaków Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Grüß Gott Josef (Sepp) Drewniok. Polacy używa 19.06.15, 21:52 nachlany_wolak napisał: > polskich znaków Powinienes miec szacunek dla J,Drewnika, bo ty nachlany poza platnym obrzucaniem goovnem niczego nie zrobiles dla swojej Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
nachlany_wolak Re: Grüß Gott Josef (Sepp) Drewniok. Polacy używa 19.06.15, 22:01 Nie Drewnika tylko Seppa Drewnioka, bawarczyka z dziada pradziada Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Grüß Gott Josef (Sepp) Drewniok. Polacy używa 19.06.15, 22:06 tepys jak but nachlany ! a tera www.youtube.com/watch?v=jytQf30JSZ8 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Hostiaman 04.08.15, 14:56 Protestuję, Maliniaka wymyślił mój ojciec. Byłam przy tym. Odpowiedz Link Zgłoś
nachlany_wolak Sepp Drewniok, szkopie, w tobie nadzieja 19.06.15, 17:54 używaj polskich znaków diakrytycznych, patryjoto ze Slunska Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Sepp Drewniok, szkopie, w tobie nadzieja 19.06.15, 22:09 > używaj polskich znaków diakrytycznych, patryjoto ze Slunska Pochodze z Warszawy , nadaje z Londynu you idiot ! Szukaj dalej ! Nie chce mi sie( odnosnie znakow:-) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Nie uznaję jego prezydentury 19.06.15, 19:59 jeszcze ma na imię czopek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Nie uznaję jego prezydentury 19.06.15, 20:24 volupte napisał: > jeszcze ma na imię czopek :-) Uwzględniony. Dama Kier przyniosła Czopka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 a co - wypłata od doktor Ewy już wpłynęła na konto 19.06.15, 17:58 ...czy to takie społeczne hejterstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Może nie wiesz, ale nie wdaję się z trollami 19.06.15, 18:06 piotr7777 napisał: > ...czy to takie społeczne hejterstwo? w dyskusje bo nie lubię być sprowadzana do ich poziomu. Tak więc wybacz, nie robię wyjątków. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Tja, Chyba wsrod stetryczalych forumowych lemingow 19.06.15, 18:54 Dalej lemingi niczego nie kapujOM... Ludzie maja w doopie wasze brednie i nawet 1000 takich kretynkow hejterow jak autor posta niczegonie zmieni, juz Po was...;) Co najwyzej mozecie POszczekac, w swoim towarzystwie wzajemnej adoracji, bylych ubekow i ormowcow...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Co ty możesz wiedzieć o ubekach, kaczy popychlu? 19.06.15, 20:21 bard333 napisał: > Co najwyzej mozecie POszczekac, w swoim towarzystwie wzajemnej adoracji, bylych > ubekow i ormowcow...;) Takich jak twój PrezesPan te męty nie tykały. U mamusi pod pierzyną mieliby go ścigać, czy na szkoleniach dla SB, spóźniony rewolucjonisto? Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 to, że taki teMpy ubol 19.06.15, 20:39 jak ty, może chociażby mnie w doope pocałować, jeśli oczywiście dobrze umyje swój czerwony pysk... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Tja, Chyba wsrod stetryczalych forumowych lem 04.08.15, 12:07 Bardzik, przestań wreszcie grypsować... Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Wyłudzona prezydentura 19.06.15, 20:11 Wynik oszukańczej kampanii, pełnej nieprawdziwych, kłamliwych obietnic. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 buahahaha...;) 19.06.15, 20:20 mazury, zapach jeziora, jęki lemingów... ech warto było czekać...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Trzeba się bdzie rozliczać, kaczy popychlu 19.06.15, 20:31 bard333 napisał: > mazury, zapach jeziora, jęki lemingów... ech warto było czekać...;) Marzy się wam, he, he, "prawdziwie polscy demokraci", kraj bez opozycji, ale to są marzenia ściętej głowy, jakaś opozycja zawsze będzie, barany. I jeśli nawet teraz wygracie, to wkrótce trzeba się będzie tłumaczyć z pustych zapowiedzi, prawdziwej powodzi kłamstwa. Do przyciśnięcia was do muru nie jest potrzebna Platforma - każdy, kto się znajdzie w opozycji, bez trudu wytknie wam oczywiste nieprawdy i będzie potrafił z tego zrobić użytek. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Na jesieni, 19.06.15, 22:07 będzie tylko słychać wasz skowyt nic ponadto :-) Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Na jesieni, 20.06.15, 09:11 Ty kamilek też zaskowyczesz gdy premierem zostanie marna etnograf z Oświęcimia. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Wyłudzona prezydentura 19.06.15, 20:22 ukos napisał: > Wynik oszukańczej kampanii, pełnej nieprawdziwych, kłamliwych obietnic. Wyłudzać - Wycyganiać - Cyganić - Cygan Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Wyłudzona prezydentura 19.06.15, 20:45 wyludzać - Wycyganiać - Cyganić - Cygan Petru ma w korzeniach cyganof czyz nie ? Rumunskie korzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
nachlany_wolak Josef (Sepp) Drewniok przestań nawijać 19.06.15, 20:51 obsługiwaczu centralek telefonicznych Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Dudajka, Lepkie Łapki, Maliniak, Budyń 19.06.15, 21:55 Pierwszy ministrant RP. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Dudajka, Lepkie Łapki, Maliniak, Budyń 04.08.15, 12:08 łoj bedzie zemsta :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dudajka Jestem jeden, ale w wielu postaciach 04.08.15, 16:32 axyzaa napisała: > Dudajka, Lepkie Łapki, Maliniak, Budyń, Maminsynek (Staniszkis), > Mummy's Boy, Soczek Malinowy - (a nie siedzę na twitterze i FB > więc pewnie sporo mi umknęło). Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: Dudajka, Lepkie Łapki, Maliniak, Budyń 04.08.15, 16:55 axyzaa napisała: > Maminsynek (Staniszkis), Mummy's Boy, Soczek Malinowy - (a nie siedzę na twitte > rze i FB więc pewnie sporo mi umknęło). A jeszcze się kadencja nie zaczęła. > Do dudy te wszystkie okreslenia i to tylko dlatego, ze chlopaczek biega w stringach Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Jednak Dudajew 04.08.15, 20:42 Najlepiej to odda środowisko z którego wywodzi się nowy prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Dudajew 10/10 05.08.15, 12:02 ale ja się przyzwyczaiłam do swojego FabryKanta. Fabrykant Dudajew?:-) Myślę, że ile wystąpień tyle nowych ksywek. Ten facet jest jak Plastuś, nie tylko dlatego że Prezes i żona rzeźbią w nim jak w plastelinie, ale ponoć ma tyle talentów, że codziennie może być kimś innym. Odpowiedz Link Zgłoś