Dodaj do ulubionych

Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą

08.08.15, 16:13
i charakterem - bardzo silna i nowoczesna.

natemat.pl/150921,agata-duda-trafila-nam-sie-pierwsza-dama-z-klasa-i-charakterem-bardzo-silna-i-nowoczesna

Czyżby autor sugerował, że ex-Pierwsza Dama była bez klasy, charakteru, słaba i zacofana?! Co za lizusy z tego portalu Lisa...
Obserwuj wątek
    • axyzaa Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 16:25
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,158298520,158298818,Ciekawe_jaka_sukienke_bedzie_miala_malzonka.html
      >
      • indeed4 Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 16:28
        Hm, jakoś nie zauważyłem, żeby autorka skupiała się na garderobie...
        • taniarada Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 16:32
          Oj Pudelek nam się trafił.Najważniejsze co nosi w sercu.I by wspierała Dudę przez tę kadencję.By spełnił obietnice.I Oczywiście Adaś Michnik ,który przyrzekł ,że nie będzie mu rzucał kłód pod nogi.
    • adam81w Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 16:29
      Pierwsza Dama jak i prezydent to klasa jest.
      • indeed4 Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 16:40
        Duda na razie to wielki znak zapytania, póki co większość Polaków mu się uważnie przygląda. Za to Pierwsza Dama już od pierwszych dni zbiera pochwały i to nawet od przeciwników PiS - tych bardziej cywilizowanych rzecz jasna, bo nawiedzonych antypisowskich hejterów przecież i tak nikt nigdy nie przekona.
    • volupte Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 16:37
      ,,Za Andrzejem stoję ja i moja córka. I tego nic nie zmieni. Prosto, konkretnie. Ale czuć, że z charakterem." Te słowa wzbudza emocje i pytania. Dlaczego moja córka , a nie nasza?
      • indeed4 Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 16:46
        Nie masz większych problemów?

"Moja córka jeździ co roku malować płoty do Norwegii. Jest studentką – powiedział prezydent Komorowski podczas spotkania z młodzieżą"

• stasi1 Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 10.08.15, 12:53
          A mówił to w obecności żony?Jeśli nie to raczej głupio brzmiało by nasza. Jeśli żona Dudy mówi o nim i o swojej córce to raczej wynikało by że jednak jego nie jest
      • volupte Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 17:03
        To on powiedziała.Twoje warczenie nie zmienia faktu , pytania były i bedą.
        • indeed4 Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 17:10
          > Twoje warczenie

Moje?! :-))) Po wygranej Dudy jestem w świetnym humorze - w przeciwieństwie do was, sfrustrowane platformerskie sierotki...

• volupte Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 17:17
            Na sama sugestie , która byc może zburzy twój idealistyczny poglad na ten zwiazek , a mówisz o radosci. Zabawne.
            • m.c.hrabia Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 17:31
              no i co z tego jak prezydent pachołek.
              • a74-7 Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 21:11
                m.c.hrabia napisał:

> no i co z tego jak prezydent pachołek.
                Sam jestes popychlo czy jak wolisz -pacholek .
                Michnika.
    • volupte Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 16:40
      ,,Trochę przypomina Hillary Clinton. Może nie skromnością, ale siłą" To też jej sie przyda jak Budyń trafi na jakąś Monikę w kancelarii.
      • man_sapiens Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 09.08.15, 15:05
        > ,,Trochę przypomina Hillary Clinton.

Żeby tak jeszcze Duda choć odrobinę dorastał do formatu Billa Clintona...
    • ukos Przyszła z klasy, ale bez klasy 08.08.15, 17:08
      Sama o sobie "jestem damą", żenujące. No ale skoro mężuś sam o sobie "ja mam tyle energii", "jestem niezłomny", to co się dziwić.
      • ukos I jeszcze to "będziemy z mężem dobrze rządzić" 08.08.15, 17:21
        ukos napisał:

> Sama o sobie "jestem damą", żenujące.

Obciach za obciachem.
        • indeed4 Miała powiedzieć "z córką"? 08.08.15, 17:31
          albo z "prezydentem Dudą"?! Widzę, że sami już nie wiecie do czego się przyczepić...

• indeed4 Prezydentem RP jest Duda 08.08.15, 17:50
            ale Dudą rządzi Dudowa - przynajmniej była szczera :-P

Zastanawiam się tylko, jak wy (!) z tego wybrniecie, wszak według GW Duda jest marionetką Prezesa...
            • x2468 Re: Prezydentem RP jest Duda 08.08.15, 21:47
              Nie prezesa lecz Biereckiego.
              • buldog2 Re: Prezydentem RP jest Duda 09.08.15, 18:22
                Nie tylko jego. Antoni papiery ułaskawieniowe ma w sejfie, a kto wie, gdzie one jeszcze są.

--
                Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - © Miętowe Loczki.
      • indeed4 Re: Przyszła z klasy, ale bez klasy 08.08.15, 17:25
        > Sama o sobie "jestem damą"

Gdzie i kiedy tak powiedziała?

• ukos "Będę dobrą pierwszą damą" 08.08.15, 17:29
          indeed4 napisał:

> Gdzie i kiedy tak powiedziała?
          >
          W czasie wieczoru wyborczego i potem kilkukrotnie powtórzyła mimo upominających podpowiedzi. Nie uczy się. A teraz "będziemy z mężem dobrze rządzić".
          • indeed4 Re: "Będę dobrą pierwszą damą" 08.08.15, 17:36
            Ale co w tym złego, że Pierwsza Dama (żona prezydenta RP) deklaruje, że będzie dobrą Pierwszą Damą - miała powiedzieć, że będzie dobrą żoną prezydenta?

pl.wikipedia.org/wiki/Pierwsza_dama_Polski
          • gat45 Re: "Będę dobrą pierwszą damą" 10.08.15, 09:15
            Powinni się byli wymienić : on o niej, że dama, a ona o nim, że niezłomny.
            Tak na mój gust przynajmniej.
            • indeed4 Re: "Będę dobrą pierwszą damą" 10.08.15, 09:21
              Masz coś przeciwko odwiecznej tradycji wzajemnego słodzenia kultywowanej przez wszystkie pary prezydenckie?
              • gat45 Re: "Będę dobrą pierwszą damą" 10.08.15, 09:25
                Właśnie wprost przeciwnie: wolę słodzenie zwrotne (krzyżowe ?) od samoobsługi w lukrowaniu.
                Zawsze czuję się zażenowana, kiedy ktoś sam sobie prawi komplementy. No ale ja staroświecka jestem i tę staroświecczyznę kultywuję, bo tak.
                • indeed4 Re: "Będę dobrą pierwszą damą" 10.08.15, 09:34
                  I po staroświecku nie czytasz innych komentarzy w wątku? Bardzo to dla pań z FzD, zagorzałych wielbicielek chadeckiej Platformy typowe...
                  • gat45 Re: "Będę dobrą pierwszą damą" 10.08.15, 09:41
                    Mylisz się. Nie jestem wielbicielką ani PO, ani chadecji. Oj, nie.
                    W każdym wątku odpowiadam na to, na co mam ochotę odpowiedzieć. Tu konkretnie chodziło o komplementowanie wsobne małżonków Dudów, pomijając świeżo objęty przez męską część tej pary urząd. Reszta nie zdołała mnie zainteresować.
                    A pani Agata Duda być może rzeczywiście będzie dobrą pierwszą damą. Życzę jej powodzenia.
                    • indeed4 "Będę starała się być dobrą pierwszą damą" 10.08.15, 10:08
                      www.gazetakrakowska.pl/artykul/3875319,agata-kornhauserduda-bede-starala-sie-byc-dobra-pierwsza-dama-wideo-zdjecia,id,t.html?cookie=1

Możesz wytłumaczyć, co jest złego w tej deklaracji, dear PO-cheerlider?

> Mylisz się. Nie jestem wielbicielką ani PO, ani chadecji. Oj, nie.

O, really?! A to niespodzianka... :-)))
                      • gat45 Re: "Będę starała się być dobrą pierwszą damą" 10.08.15, 10:19
                        indeed4 napisał:

> www.gazetakrakowska.pl/artykul/3875319,agata-kornhauserduda-bede-starala-sie-byc-dobra-pierwsza-dama-wideo-zdjecia,id,t.html?cookie=1
                        >
                        > Możesz wytłumaczyć, co jest złego w tej deklaracji,

NIC.

>>> dear PO-cheerlider?

Niemądryś, chłopczyku indeed.
                        >
                        >
                        > > Mylisz się. Nie jestem wielbicielką ani PO, ani chadecji. Oj, nie.
                        >
                        > O, really?! A to niespodzianka... :-)))

Bez komentarza.
                        I z mojej strony - żegnam.
                        • indeed4 Re: "Będę starała się być dobrą pierwszą damą" 10.08.15, 10:22

No i widzisz, jak szybko mamy to z głowy? :-))) A tyle razy radziłem, żeby najpierw myśleć, a potem pisać...
                          • scoutek Re: "Będę starała się być dobrą pierwszą damą" 10.08.15, 11:02
                            indeed4 napisał:
                            > A tyle razy radziłem, żeby najp
                            > ierw myśleć, a potem pisać...

to może zamiast radzić zacząłbyś stosować?
                • w_v_w Re: "Będę dobrą pierwszą damą" 10.08.15, 17:39
                  nie przeszkadzal ci lans Bartoszewskiego? on tez byl staroswiecki, nawet bardzo, a chwalil sie przeokropnie :D
    • romullos Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 17:10
      indeed-44 napisał:

> i charakterem - bardzo silna i nowoczesna.

Zgadzam się.

A tak na marginesie, co za ironia losu, złośliwość losu, że pierwsza dama , żona prezydenta popieranego prawicowe partie pochodzi z rodziny o żydowskich korzeniach, he,he.
    • 0zdunka Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 17:24
      kto tego nie dostrzega i nie uznaje to dalej na gowno papu woła
    • indeed4 Foto 08.08.15, 18:01

m.natemat.pl/7eb20911ab93e60f6e65ca5e8e956a1b,641,0,0,0.jpg

Nikt by nic (!) nie miał do Komorowskiej, gdyby była choć trochę bardziej sympatyczna...
      • 0zdunka Re: Foto 08.08.15, 19:08
        indeed4 napisał:

>
        > m.natemat.pl/7eb20911ab93e60f6e65ca5e8e956a1b,641,0,0,0.jpg
        >
        > Nikt by nic (!) nie miał do Komorowskiej, gdyby była choć trochę bardziej sympa
        > tyczna...
        właściwie powinienem ja zrozumieć, urodziła tyle dzieci, a z drugiej strony nie chcę bo polowania na zwierzynę to był ich sposób na życie, nażreć sie do syta za darmo a do tego czysty koszer
        • erte2 Re: Foto 08.08.15, 21:54
          0zdunka, indeed4 napisali:
          nażreć sie do syta za darmo a do tego czysty koszer
          Oj dzieci, z tym koszerem to na waszym miejscu byłbym ostrożniejszy...
          • a74-7 Re: Foto 08.08.15, 22:07
            oj dzieci, z tym koszerem to na waszym miejscu byłbym ostrożniejszy…
            A jaki problem z "ty koszernym" ercia , ze trzeba byc ostroznym?
            Tak z ciekawosci pytam .
    • porannakawa01 Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 18:19
      Maria Kaczyńska już pozostała z Rydzyka Tadeusza określeniem?
      Klasy po prostu nie miała?
      Tyś od Rydzyka i masz zlecone lekceważyć tamtą?
    • ta Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 18:42
      Pani Duda przejawia przede wszystkim wielkie ambicje. Mówienie o sobie na starcie " pierwsza dama", oraz " będziemy rządzić" dają do myślenia. Już w pierwszym dniu nowej pracy pana Dudy pani Dudowa przebywała dzielnie u jego boku. Nowy to obyczaj, by prezydent RP chodził do pracy z żoną :) .
      Może to i klasa ;), dla mnie pycha.
      • volupte Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 19:04
        Oni tego nie widzą , wolą ochać i achac z zachwytu. Sami siebie oszukują?
      • remez2 Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 19:16
        > Może to i klasa ;), dla mnie pycha.
        A kłamstwo w sowim poście jak nazwiesz?
        • remez2 Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 19:17
          oczywiście - swoim
        • ta Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 21:15
          Mówiła o sobie w kampanii wyborczej małżonka tak,jak cytowałam i słyszałam to na własne uszy:)
          Przy powoływaniu urzędników do Kancelarii Prezydenta, a więc podczas pełnienia OBOWIĄZKÓW SŁUŻBOWYCH ( pracy) pana Dudy, w pierwszym dniu urzędowania, pani Dudowa tkwiła jak świeca i była świadkiem urzędowania. Ja rozumiem, że panu prezydentu milej i raźniej w towarzystwie małżonki, ale po prawdzie, to co ona tam robiła?

Oczywiście, ze nikt pierwszej damy nie wyprosi, ale mając pretensje o bycie kobietą z klasą trzeba jednak myśleć, a jak się nie udaje, to zasięgać rad u mądrzejszych :)

Pierwszy dzień urzędowania nowego prezia i taka dość niefortunna, za to opisująca charakter pani Dudowej gafa.
          • indeed4 Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 09.08.15, 14:24

Może jednak sprawdź, jak wyglądała inauguracja prezydentury Komorowskiego i poprzednich prezydentów...
    • free-sound Szczerze? Agata Duda robi lepsze wrażenie 08.08.15, 19:25
      niż jej mąż.
      • porannakawa01 Re: Szczerze? Agata Duda robi lepsze wrażenie 08.08.15, 19:51
        free-sound 08.08.15, 19:25
        niż jej mąż.

Jakby mniej nastrzyknięta.
        Botoxem.
        • a74-7 Re: Szczerze? Agata Duda robi lepsze wrażenie 08.08.15, 21:27
          > Jakby mniej nastrzyknięta.
          > Botoxem.
          > rozumiem ze botox Kidawy czy premiery Kopacz ci nie przeszkadza ,nawet go nie dostrzegasz :-D:-D
          • a74-7 Re: Szczerze? Agata Duda robi lepsze wrażenie 08.08.15, 21:46
            "Ale co w tym złego, że Pierwsza Dama (żona prezydenta RP) deklaruje, że będzie dobrą Pierwszą Damą - miała powiedzieć, że będzie dobrą żoną prezydenta? "
            na poczatek - gdzie zes ty bywal czarny baranie ;-) milo ze wociles pod stalym nickiem ;-))
            Pierwsza dama pozartowala, Duda tez pozartowal w kilku frazach ktore rozbiera sie na czesci pierwsze :-)
            Moze czas juz przyzwyczaic sie do bardziej wysublimowanego poczucia humoru niz tego platformianego bigosowania :-))
            • x2468 Re: Szczerze? Agata Duda robi lepsze wrażenie 08.08.15, 22:05
              Przerażająco miłą rodzinka. Widać rękę Biereckego
              • m.c.hrabia Re: Szczerze? Agata Duda robi lepsze wrażenie 08.08.15, 22:11
                Widać rękę Biereckego

raczej kasę w Luksemburgu
        • free-sound Re: Szczerze? Agata Duda robi lepsze wrażenie 08.08.15, 22:12
          On robi dziwne miny, ale inni w PiSie też tak mają ( vide: Fotyga, Macierewicz, Kępa, Pawłowicz, Wróbel itd...)
          • alka7777 Re: Szczerze? Agata Duda robi lepsze wrażenie 08.08.15, 22:20
            no to cos nie tak, dlaczego głupie miny ta opcja ma???
    • terlichujski Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 08.08.15, 22:22
      Budyń przy niej to jak chłopczyk we mgle. Z tym debilnym uśmieszkiem szczególnie.
      Wygląda jakby spódnice mamuni zgubił.
      Wiadomo kto budynia kształtuje i trzyma za mordę.
      Najpierw żona, potem żona i jaro.
      Oby "pierwsza dama z klasą" się nie zagalopowała.
      • indeed4 Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 09.08.15, 13:06
        > Z tym debilnym uśmieszkiem szczególnie.

A to fakt - infantylny sztubacki uśmieszek i zachowanie (jakby gdzieś głęboko w sobie powstrzymywał wybuch śmiechu) jest idiotyczne i kompletnie nie licuje z powagą sprawowanego urzędu. Też przyglądam się temu z niesmakiem, ale biorę poprawkę na to, że Duda ma za sobą pół roku niezwykle intensywnej kampanii i potrzebuje czasu, żeby z formuły "kampania mode" przejść w normalny tryb prezydencki.

> Najpierw żona, potem żona i jaro.

O żesz... to ile on ma tych żon?!

PS. Jakiż oryginalny nick, gratulacje.

• volupte Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 09.08.15, 14:58
        Szykuje sie wojenka o władzę .....miedzy Budyniową a Zbawcą.
    • instant.crush Nie dobijaj antykaczystów 09.08.15, 13:15
      Oni i tak już ledwo znoszą to, co się dzieje w ostatnich miesiącach, co widać po ilości idiotycznych wpisów na forum:)
      • indeed4 Re: Nie dobijaj antykaczystów 09.08.15, 14:20
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,158401156,158401156,Andrzej_Duda_pali_papierochy_.html

;-)

Co jakiś czas zaglądam na FK i sprawdzam czy po tej traumie dochodzą do siebie, ale jak widać trochę to jeszcze potrwa...
    • mietowe_loczki Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 09.08.15, 14:32
      Dlaczego Szydło musiała mu podpowiedzieć, żeby pocałował swoją żonę?
      • indeed4 Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 09.08.15, 14:52

Dobra! Powiem ci - bo był daleko myślami i marzył tylko o tym, żeby zapalić...
        • mietowe_loczki Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 09.08.15, 15:13
          To żenujące, że suflerka musiała podpowiadać.
          • a74-7 Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 09.08.15, 16:14
            przytulmy pania podpowiadane przez Kacik bylo chyba bardziej zenujace :-))wpolityce.pl/polityka/244397-komorowski-jak-marionetka-suflerka-doradza-prezydentowi-wszystkie-ludzkie-odruchy-wobec-obywateli-zobacz-wideo
            • indeed4 Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 09.08.15, 16:43
              Rozkojarzenie Dudy jeszcze można wytłumaczyć nikotynowym głodem, ale Komorowski?! Skądinąd wiem że po tym jak lekarz Bronkowi zabronił palenia, ze złości zaczął palić co popadnie - na pierwszy ogień poszły meble.

www.fakt.pl/polityka/komorowski-w-pali-ognisko-na-dzialce,artykuly,485447.html
    • volupte Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 09.08.15, 16:24
      Chwalisz dzień przed zachodem słońca.
    • w_v_w Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 09.08.15, 18:44
      indeed-44 napisał:

>
      > natemat.pl/150921,agata-duda-trafila-nam-sie-pierwsza-dama-z-klasa-i-charakterem-bardzo-silna-i-nowoczesna
      >
      > Czyżby autor sugerował, że ex-Pierwsza Dama była bez klasy, charakteru, słaba i
      > zacofana?! Co za lizusy z tego portalu Lisa...
      >
      ...a miala klase? :D
      • indeed4 Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 09.08.15, 22:44
        Czytałem z nią kilka wywiadów - najgorsza i najgłupsza na pewno nie była, ale jeśli chodzi o sposób bycia to do wdzięku Marii Kaczyńskiej, czy klasy Agaty Dudy jednak jej daleko...
        • w_v_w Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 09.08.15, 22:53
          ...baba z magla, niedbająca o siebie. Masakra!
          • indeed4 Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 10.08.15, 09:08
            Polacy w większości są tolerancyjni i wyrozumiali, naprawdę to nie tusza była największym problemem Anny Komorowskiej ;-) Maria Kaczyńska też nie była oszałamiająco piękna, a jednak cieszyła się ogromną sympatią i na zawsze zapisała w naszej pamięci jako prawdziwa "Dama"...
            • w_v_w Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 10.08.15, 17:49
              nie jestem tolerancyjna w stosunku do osob, ktore nie dbaja o siebie!!!
    • kosel_maruvi Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 10.08.15, 10:12
      Od kiedy zostala dama porzucila swoja klase
      • indeed4 Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 10.08.15, 10:55
        Nie porzuciła, zamieniła jedynie na większą. PAD był przez swoich studentów bardzo lubiany, Agata Duda jako germanistka ponoć była surowa i wymagająca - jak im pójdzie wspólne "edukowanie" 35 milionów to się dopiero zobaczy.

twitter.com/hytrekprosiecka/status/532215265174753280
        • scoutek Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 10.08.15, 11:04
          indeed4 napisał:

> Nie porzuciła, zamieniła jedynie na większą.

będzie nas wszystkich uczyła niemieckiego?
          ukryta opcja niemiecka pod bokiem, co prezespan na to?
    • stelmachlukasz Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 10.08.15, 18:02
      indeed-44 napisał:

>
      > natemat.pl/150921,agata-duda-trafila-nam-sie-pierwsza-dama-z-klasa-i-charakterem-bardzo-silna-i-nowoczesna
      >
      > Czyżby autor sugerował, że ex-Pierwsza Dama była bez klasy, charakteru, słaba i
      > zacofana?! Co za lizusy z tego portalu Lisa...
      >

Owszem ex-Pierwsza Dama:
      - pochodzi z rodziny robotniczej, stąd awanse dziadka - Jana Dziadzi u gen. Świerczewskiego, SB, w PZPR
      - jest z charakterem - ukończyła kurs specjalistyczny Biura „C” Służby Bezpieczeństwa MSW
      - nie jest słaba - samodzielnie upomniała się na komendzie Milicji Obywatelskiej o zwolnienie Komorowskiego z internowania
      - nie jest zacofana. Z dokumentów wynika, że wcześniej odwiedziła Czechosłowację, NRD, ZSRR.

Piękny komunistyczny rodowód, razem z mężem doskonała para w aureoli WSI.
    • ave.duce Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 13.08.15, 18:45
      Tak.tak: to ta klasa każe jej mówić o sobie w 3. osobie -

... "Jeśli wyborcy zaufają mojemu mężowi, to także pierwsza dama dołoży wszelkich starań, by nie zawieść ich oczekiwań" ...
      • w_v_w Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 13.08.15, 19:06
        ta poprzednia nie mowila o sobie w trzeciej osobie, ona byla trzema osobami :D
        • indeed4 Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 13.08.15, 19:27
          Kiedy po wylogowaniu zobaczyłem kotłowaninę w końcówce wątku damakier1 mało nie umarłem ze śmiechu ;-) Antykaczystowscy obsesjonaci nie dość, że nie mają pojęcia, że kancelaria prezydenta, premiera etc. podlega pod normy ISO 9001, to po tylu dniach nie potrafią zrozumieć tak prostej rzeczy:

forum.gazeta.pl/forum/w,28,158425148,158426284,Re_Pech_Ten_caly_Duda_ponoc_zna_angielski_.html

Nie ma nawet co tego komentować, szkoda na nich czasu.
      • indeed4 Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 13.08.15, 19:07
        "Fakt iż społeczeństwo polskie dokonało wyboru, jednoznacznie dając sygnał, że chce kontynuacji, odważnej kontynuacji, jest czymś niesłychanie zobowiązującym dla nas wszystkich, także dla prezydenta"

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/nikt-z-nas-nie-ma-prawa-zawiesc-zaufania,190011.html

Może jednak lepiej wróć do pogaduszek ze swoim kumplem <obraza>.
        • ave.duce Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 13.08.15, 22:22
          Może jednak lepiej pisać na temat, a nie od rzeczy.
    • veglie Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 13.08.15, 19:27
      Zobaczymy.Po ostatniej damie może być tylko lepej.
    • piq w porównaniu z fatalną panią Komorowską... 13.08.15, 19:48
      ...to z pewnością. Pani Komorowska w ogóle nie była pierwszą damą, pętała się tu i tam bez sensu - a mogła była na przykład świecić przykładem i patronować czynnie choćby jakiemuś ruchowi walki z otyłością - oraz wziąć w nim udział. To byłoby i wdzięczne, i ładne, i pożyteczne. A tu 5 lat i dupa blada - zero aktywności. Jakiejkolwiek.

Pani Dudowa jest w porządku, bo coś w życiu robiła, i mam nadzieję, że coś zmieni w trybie "pierwszodamostwa" na modłę np. amerykańską (poczynając od pani Rooseveltowej, która wprowadziła aktywne pierwszodamostwo do życia publicznego).
      • w_v_w Re: w porównaniu z fatalną panią Komorowską... 14.08.15, 09:29
        po ostatniej parze prezydenckiej pozostaje niesmak, delikatnie ujmujac :(
    • pies_na_czarnych Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 07.08.18, 09:46
      :D:D:D
      • yoma Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 07.08.18, 09:55
        Z klasą biznes.
        • yoma Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 07.08.18, 10:04
          Ładny tytuł BTW.

koduj24.pl/z-niej-taka-pierwsza-dama-jak-z-niego-prezydent/
          • pies_na_czarnych Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 07.08.18, 10:27
            Fajne wpisy
            twitter.com/prezydentpl/status/1026427456738287616
    • ave.duce Trafiła nam się Pierwsza Dama z klasą 07.08.18, 13:41
      ZERO.
      • aniechto.only Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama bez klasy 07.08.18, 20:34
        Mniej niż ZERO.
    • aniechto.only Re: Trafiła nam się Pierwsza Dama bez klasy 07.08.18, 20:40
      " Z całym szacunkiem, panie prezesie, ja się pana nie boję - zwróciła się do Jarosława Kaczyńskiego Agata Kornhauser-Duda, żona Andrzeja "

Ba, nie ma powodu się bać, skoro mężuś posłusznie wykonuje wszystkie rozkazy prezesa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka