damakier1 09.11.15, 21:25 tak bardzo przeszkadzała łowiecka pasja prezydenta Komorowskiego - cieszycie się z nowego ministra środowiska? A oto jego myśliwskie trofea Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 09.11.15, 21:30 brrrr,oblicze raczej z gatunku srodowiska zniszczonego Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 09.11.15, 21:35 zaklamana baba z ciebie :-) Prezydent BMK mysliwy byl oki? Japy nie darlas ,co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 09.11.15, 21:36 Protestowalas przy rytualnym uboju zwierzat ? Linka prosze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 09.11.15, 21:58 Otóż Dama protestowała, nagłaśniała, pisała. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 09.11.15, 23:02 a74-7 napisał: > Protestowalas przy rytualnym uboju zwierzat ? Linka prosze :-) Owszem, protestowałam: damakier1 11.07.13, 17:53 boblebowsky napisał: > A moim zdaniem Tusk prowadzi dość czytelną grę. Ustawa nei przejdzie. Nie wiem, może i masz rację (obyś miał!). Ale nawet jeśli to gra to jej nie popieram. Są takie sytuacje i sprawy, wobec których każdy, a osoba publiczna zwłaszcza, a premier w szczególności - powinien zająć zdecydowane i jednoznaczne stanowisko. Oczekuję od premiera, któremu zaufałam i na którego oddałam swój głos, że kiedy w moim kraju chce się legalnie dopuścić okrutne barbarzyństwo potrafi zdecydowanie powiedzieć NIE! nie patrząc na słupki sondaży i nie podlizując się jednej części elektoraki przy jednoczesnym puszczaniu oka, że "to tylko tak na niby" do drugiej. Jeśli to faktycznie taka gra, to niech premier uważa, żeby się nie zagrał na śmierć. Oraz darłam japę, na myśliwego Komorowskiego. A teraz czekam na Twą opinię o nowym ministrze środowiska. Rozedrzesz japę? Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 10.11.15, 10:03 > A teraz czekam na Twą opinię o nowym ministrze środowiska. Rozedrzesz japę? No i co, a74-7, jakoś Ci myśliwy Szyszko nie przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 10.11.15, 12:00 no widzisz ,damulko krzyczalas przeciwo ubojowi rytualnemu ,ale przeciwko przyjmowaniu tysiecy islamskich uchodzcow,ktorzy mieska z chrzescianskiego uboju nie tykajo -juz nie :-) Ja nie bede sobie wnetrznosci wypruwala, jem halal,bazant swiatecznie tez sie zdarzal.Mysliwy Szyszko pewnie prowadzi biznes jak Klopotek :-) Pewnie nie wiesz ze Anglicy jezdza do Polski na polowania , ale co sie sprzeda za pieniadze to mniej boli,co nie? Milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 10.11.15, 12:51 No a ten Szyszko, to jak? Podoba ci się? Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 10.11.15, 15:28 damakier1 napisała: > No a ten Szyszko, to jak? Podoba ci się? > z urody - srednio :-D Zart na strone, mial poslizgniecia (zdaje sie do kur bazancich strzelal poza sezonem) On w temacie siedzi juz dlugo wiec wiedze ma i doswiadczenie,odpowiedni czlowiek for the job. ale wiadomo -to Polska wiec uklady i ukladziki obowiazuja od zawsze :-) Jak bedzie nie halo - PIS samo go zdegraduje. Nie bede czytala o nim w" muzeum IVRP " bo zaraz po" mysliwym" wystepuje slynny" gajowy "wiec po co sie pastwic nad nim 2 razy :-) A co do hobby- wiadomo game( ptaszki) lubia powisiec zeby skruszec . Ciekawe kto wsadzil to zdjecie do wiki, pewnie milosnik PISu :-D Milego dnia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 09.11.15, 21:37 Nie było potrzeby , ty mordę darłeś za dziesięciu . Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 09.11.15, 21:43 really? A darl ktos morde jak Klopotek hoduje swoje wypasione gesi ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 09.11.15, 21:51 Tobie i Szyszce ewidentnie chemtrails zaszkodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 09.11.15, 21:35 Szyszko: "Tradycje łowieckie mam wyssane z mlekiem matki" Pisim nie przeszkadza. Swój chlop inteligentny i wyksztalcony: Podczas sprawowania urzędu zaprosił też do doradzania Jeffreya Smitha - Amerykanina, autora książek krytykujących GMO oraz teorii, że jeśli 7 tys. lewitujących joginów w danym mieście połączy swoje umysły, to obniży się przestępczość Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 09.11.15, 22:00 Łojezusicku, skąd ja wezmę 7 tys. lewitujących joginów? Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 09.11.15, 22:05 Ten jest normalny,a tamten,to osioł. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: tylko zielonemu lewactwu przeszkadzaja mysliw 09.11.15, 22:11 Ejże!! ... chcesz powiedzieć, że pisieta, to "zielone lewactwo"??? Brawo!! :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: tylko zielonemu lewactwu przeszkadzaja mysliw 09.11.15, 22:11 To zielone lewactwo wieszął o psy na prezydencie Komorowskim??? Nie pisdactwo??? S. Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 09.11.15, 22:49 teraz Macio,Ziober i inni będą robili polowania na ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 09.11.15, 23:00 Szyszko domagał się wycinania drzew w Puszczy Białowieskiej - bo bez tego nadleśnictwa tam nie przynoszą zysku. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 09.11.15, 23:17 Przyszły minister środowiska wielokrotnie apelował też o wycinkę drzew w Puszczy Białowieskiej oraz działał na rzecz zniesienia unijnego zakazu polowań na kosy, drozdy, kruki i słonki. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 09.11.15, 23:25 Im nic nie przeszkadza - u "swojaków". Ich myśliwi (Szyszko, mąż Szydła, tatuś Kempy) zabijają z miłości do zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 09.11.15, 23:26 damakier1 napisała: > > tak bardzo przeszkadzała łowiecka pasja prezydenta Komorowskiego - cieszycie si > ę z nowego > ministra środowiska? > > A oto jego myśliws > kie trofea Ale się Nadszyszkownik obłowił. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 10.11.15, 12:02 To Szyszko deklarował, że zerwał z łowiecką pasją? Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Hej, obrońcy zwierząt, którym 10.11.15, 15:41 dokladnie. Zaklamany gajowy BMK to inna para kaloszy :-) Natomiast zaproszenia do zabijania za dewizy - sa cacy :-) www.diana-hunting.com/poland/poland/ Odpowiedz Link Zgłoś
3xp0 Doceniam troskę 10.11.15, 12:13 i się zgadzam. Jednak jest małe ale, jeśli masz w domu psa lub kota to jesteś taka sama. Tak zwane udomowienie tych zwierzaków jest oderwaniem ich od naturalnego środowiska. A tresura to nic innego jak barbarzyństwo. Tresura zwierząt w cyrku jest złem i mało kto uważa inaczej, a pies i kot to nie zwierzęta ? Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Doceniam troskę 10.11.15, 12:17 z calym szacunkiem - moj kot mnie wytresowal w otwieraniu mu drzwi od lodowki i podawaniu co lepszych kaskow. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Doceniam troskę 10.11.15, 12:24 Trzymasz kaski w lodówce? A co kot z nimi robi? Wysikuje się do wnętrza? Odpowiedz Link Zgłoś
o2o2130 widzę na zdjęciu kury 10.11.15, 15:56 zatem strzelane pewnie w jakimś ośrodku hodowli (bo w warunkach naturalnych kury są chronione całorocznie) Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: widzę na zdjęciu kury 10.11.15, 15:59 o2o2130 napisał: > zatem strzelane pewnie w jakimś ośrodku hodowli (bo w warunkach naturalnych kur > y są chronione całorocznie) ale w czym przeszkadza dolaczenie tego zdjecia do zyciorysu ministra PISu,prawda ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Polska do wzięcia 26.11.15, 16:44 widziałem dziś mapę upraw GMO w Europie- straszne, jak niewiele jeszcze terenów pozostało wolnych od GMO. Widziałem też fragment filmu "Polska do wzięcia" (na Youtubie) gdzie występuje wasz ulubiony bohater tego wątku. Zestawcie sobie te dwa fakty a potem zacznijcie debatować na temat tego kto jest z PiSu a kto z PO i dlaczego jeden jest gorszy od drugiego- to nie ma KOMPLETNIE żadnego znaczenia ! Odpowiedz Link Zgłoś