Dodaj do ulubionych

Jest gorzej niż myślałem

14.11.15, 20:30
Prezydent Duda (to ostatni raz kiedy tak nazywam budynia) osobiście wierzy w ustalenia chochsztaplerów antkowych i daje większą wiarę w te ustalenia oszustów pseudonaukowych od parówek i puszek aluminiowych niż w doświadczonych i rzetelnych SPECJALISTÓW od katastrof lotniczych z zespołu KBWL. Trochę mi to przypomina sceny z filmu Katyń gdzie komisja nie przyjmuje na studia chłopaka bo nie wierzy w nowa władzę mówiąc eufemistycznie.

Jeśli budyń będzie za zmianami w składzie KBWL to będzie osobiście odpowiedzialny za tych co zginą w Polsce w wypadkach lotniczych lub na polskich statkach powietrznych za granicą. KBWL to nie tylko badanie ale i prewencja.

Wiele złego po budyniu się spodziewałem ale nie aż tak. Sądziłem że po wyborze przynajmniej w temacie smolenska będzie normalizowal temat. No cóż, jeśli chce się zapisać w historii jako prezydent oszołomstwa pisowskiego to jego sprawa
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Jest gorzej niż myślałem 14.11.15, 20:34
      osobiście wierzy w ustalenia chochsztaplerów antkowych

bo to jest państwowiec niezależny i niesterowny pilotem.
      ot pad*lina debilna
    • pies_na_czarnych Re: Jest gorzej niż myślałem 14.11.15, 21:08
      Kocha PrezesPana. Miłość jest ślepa.
    • adamszem Re: Jest gorzej niż myślałem 14.11.15, 21:31
      Gdybyś adam111115 miał odrobinę oleju w głowie, to nawet jako moskiewski agent (nie mam wątpliwości, że nim jesteś) byś takich bzdur nie wypisywał. Już niedługo i nawet towarzysz Adaś Szechter przyzna rację tym, którzy od początku twierdzili, że był to zamach. Co do tego nie ma żadnej wątpliwości. Pozostaje jedynie do wyjaśnienia jaką rolę (bierną czy czynną) w tym morderstwie odegrali różne Tuski, Komorowskie, Sikorscy, Klichy, Kopacze i inni.
      • szwampuch58 Re: dawno wiadomo Adas ze... 14.11.15, 21:54
        ... byl zamach na zdrowy rozsądek ludzki a sprawcy ???....jeden nie zyje,drugi wciaz na wolnosci
      • sclavus Re: Jest gorzej niż myślałem 14.11.15, 23:46
        ... to nie jest początek paranoi - to jest paranoi ciąg dalszy...
        Biednyś ty!
        z schizofrenią da się jakoś żyć, ale z paranoją i schizofrenią... - niestety nie!!
        • 3xp0 Re: Jest gorzej niż myślałem 15.11.15, 10:07
          sclavus napisał:

> z schizofrenią da się jakoś żyć, ale z paranoją i schizofrenią... - niestety ni
          > e!!
          Lekarzem nie jesteś, znasz to z własnego życia ?
      • adam111115 Re: Jest gorzej niż myślałem 15.11.15, 09:17
        adamszem napisał:

> Gdybyś adam111115 miał odrobinę oleju w głowie, to nawet jako moskiewski agent
        > (nie mam wątpliwości, że nim jesteś)

Za takie słowa w realu zęby byś zbierał
      • czekam.na.lewice Re: Jest gorzej niż myślałem 15.11.15, 09:27
        Adamszem na jakiej podstawie stawiasz tak daleko idące twierdzenia ? Gdybys jeszcze gdzieś wpisał : wydaje mi się, przypuszczam, prawdopodobnie itp
    • sclavus Re: Jest gorzej niż myślałem 14.11.15, 23:48
      Nie masz się czemu dziwić - to obiecywali i to spełniają... jedynie to!!
      ... po to jedynie, chyba wzięli tę władzę :D
    • rzewuski1 Re: Jest gorzej niż myślałem 15.11.15, 00:07
      On w to nie wierzy ale taka jest linia prezesa i tego eis będzie trzymał .
      Chodzi na msze , do spowiedzi, przyjmuje komunie i świadomie ludzi wprowadza w błąd . panie Duda popełnia pan świętokradztwo.
      • xystos Re: Jest gorzej niż myślałem 15.11.15, 09:36

Sfientokradztwo wedlug zydow talmudycznych

ZEN
        • rzewuski1 Re: Jest gorzej niż myślałem 15.11.15, 10:04
          To jest jedno z przykazań dekalogu.
          chrześcijaństwo to żydowska religia.
    • rccc Tusk z Kopacz nie zrobili nic aby przeprowadzic 15.11.15, 00:58
      rzetelne zbadanie katastrofy w Smolensku. A wrecz przeciwnie - Kopacz klamala o przekopaniu ziemi na metr.

Putin moglby wykorzystac zamieszanie po ucieczce Anodiny i zrobic rzetelne sledztwo, bo nie sadze, aby to Rosjanie zrobili zamach.
    • czekam.na.lewice Re: Jest gorzej niż myślałem 15.11.15, 06:37
      Nie pisałem Komoruski o prezydencie Komorowskim i nie będę pisał o prezydencie Dudzie ...Budyń.
      Wpisane w tym wątku POPiSowe trolle , socjopaci, prostacy, chamy, świry ......w tym Ty Adam tego nie zrozumieją.
      • adam111115 Re: Jest gorzej niż myślałem 15.11.15, 09:09
        A mógłbyś trollu CHOĆ RAZ napisać na temat? Podoba Ci się co robią? Czy to już przewyższa umiejętność twoich zwojów?
        • czekam.na.lewice Re: Jest gorzej niż myślałem 15.11.15, 09:14
          adam111115 napisał:

> A mógłbyś trollu CHOĆ RAZ napisać na temat? Podoba Ci się co robią? Czy to ju
          > ż przewyższa umiejętność twoich zwojów?
          To jest na temat. Ty masz tylko problem z rozumieniem.
          • adam111115 Re: Jest gorzej niż myślałem 15.11.15, 09:55
            ręce opadają wiosna........
            • czekam.na.lewice Re: Jest gorzej niż myślałem 15.11.15, 13:03
              adam111115 napisał:

> ręce opadają wiosna........
              POstęp. Tym razem w ramach argumentacji nie liczyłeś moich "zwojów mózgowych ". Rzeczywiście ......załamka.
              • adam111115 Re: Jest gorzej niż myślałem 15.11.15, 13:49
                Nic dziwnego że Lewica nawet nie weszła do Parlamentu jeśli ma TAKICH popapranych zwolenników, zastanawiam się co tobą motywowało wiosna żeby tego typu nick sobie założyć?, od 8 lat jedyne co umiałeś napisać to "wina Tuska", a o lewicy zero, ZERO! Tak ich wspierałeś że ich nie ma
    • xystos Re: Jest gorzej niż myślałem 15.11.15, 09:33

A w tragedie Kielecka i Jedwabne wierzysz ?
      aukowo usyalono ze w Kielcach winna byla maca,a w Jedwabne zawinila stodola.

ZEN
    • mara571 no i odezwal sie "chochsztapler" 15.11.15, 09:36
      osobiscie nie wierze w zamach 10 kwietnia 2010.
      Ale co wazniejsze: nie wierze w oficjalna wersje raportow Anodiny, Laska i Millera.

Dla ciebie byloby lepiej, zebys przestal czytac artykuly GW o konferencjach prasowych zespolu Maciarewicza, bo one nigdy nie odzwierciedlaja tego, co tam powiedziano. GW od dawna zajmuje sie wylacznie propaganda, a rzetelne artykuly na jej lamach sa rzadkoscia.
      Ostatni jaki czytalam, to byl artykul Ewy Siedleckiej o skoku PO i PSL na Trybunal Konstytucyjny.

Warto przeczytac ksiazke Jurgena Rotha Tajne akta S., chlodna analize faktow, teorii spiskowych i oficjalnych raportow. Lektura pomoglaby ci uporzadkowac wiedze na temat katastrofy smolenskiej.
    • xystos Re: Jest gorzej niż myślałem 15.11.15, 09:39

Dla ciebie i takich jak ty,jest gorzej niz najkoszmarniejszy sen jaki dotychczas sniles

ZEN
      • adam111115 Re: Jest gorzej niż myślałem 15.11.15, 09:55
        dokładnie. 70% normalnego społeczeństwa dostanie za grupkę nawiedzonych. Coś czuję że za niedługo na ulicach ta władza skończy...
    • fiu-bzdziu2010 Re: Jest gorzej niż myślałem 15.11.15, 12:21
      a czy on może inaczej gadać, niż partia nakazała????
    • wagonetka to znaczy, że byłes naiwny 15.11.15, 12:27
      bo tylko naiwni uwierzyli w zmianę PiS-u i w prezydenta doktora
    • man_sapiens Mam szansę na rządową posadę? 15.11.15, 12:40
      Ja, nie chwaląc się, już dawno udowodniłem że:
      Pancerny samolot zbudowany z puszek po RedBullu, który nigdy nie wystartował z Warszawy, w sztucznej mgle nie podchodząc do lądowania wylądowałby w Smoleńsku ale wpadł w bombę helową i został obezwładniony na wysokości 36m jako że nigdy nie zszedł poniżej 100m dzięki czemu jego skrzydło ścięło brzozę, która była już ścięta tydzień wcześniej przez Putina. Po odpaleniu bomby implozyjnej w gaśnicy znajdującej się w apteczce samolotu zaskoczeni terroryści owinęli ładunek wybuchowy wokół skrzydła i zdetonowali go telefonem co spowodowało oderwanie 1 /3 skrzydła i wtedy samolot spadł na podwozie gdyż utrata takiej części skrzydła jest łatwa do opanowania i nie mogła zakłócić spokojnego lotu a jedynie spowodowała łagodny odgłos przypominający "Jebuduuuu". Wówczas tuszczy i kopaczowi siepacze dostarczyli na miejsce wypadku kokpit który pochodził z Syberii gdzie znajdowali się pasażerowie samolotu jeszcze nie rozstrzelani przez KGB, w tym gen. Błasik który nie wyleciał nigdy z Warszawy. Co istotne, ładunek owinięty wokół skrzydła eksplodował dwa razy co łącznie z wybuchem bomby implozyjnej daje trzy wybuchy.
    • fiu-bzdziu2010 Re: Jest gorzej niż myślałem 15.11.15, 13:13
      pomijając wątek ideologiczny religii smoleńskiej, warto może się zastanowić, czy też nie chodzi o kasę, jak w każdej religii
      chyba do tej pory ideolodzy ci pracowali społecznie, może przyszedł czas zapłaty za pseudonaukowe ekspertyzy, przecież tyle się natrudzili, żeby na podstawie parówek w puszce wywodzić dowód na zamach i wybuch

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka