Dodaj do ulubionych

Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz

02.12.15, 17:19
Reszta może jej buty czyścić. Łącznie z Petru.
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:22
      Moja posłanka, choć głosowałam na nią przypadkiem - bo nie w swoim okręgu.
      W dodatku nieco mnie konfundowała uczelnia, którą ukończyła. Ale oby tak dalej!
      • axyzaaa Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:42
        ave.duce napisała:

> Moja posłanka, choć głosowałam na nią przypadkiem

Miałaś nosa:-)
      • axyzaaa I proszę, kobiece liderki wyłoniły się same 02.12.15, 17:45
        sprawdziły się w warunkach bojowych. Nie potrzebowały wypychania przez żadnych facetów do pierwszego szeregu, i naznaczania ich a to na liderkę, a to na premierkę, a to na prezydentkę, a to na liderkę zjednoczonej lewicy. Nowacka nie ma 5% charyzmy pani Kamili. Liderka na lewicy też się prędzej czy poźniej wyłoni, chociaż nie mam nic przeciwko temu, żeby akurat w tym wypadku był to facet. Bo dobry kandydat jest.
        • ave.duce Re: I proszę, kobiece liderki wyłoniły się same 02.12.15, 17:47
          Chyba nie masz na myśli Zandberga?!
          • axyzaaa Re: I proszę, kobiece liderki wyłoniły się same 02.12.15, 17:52
            ave.duce napisała:

> Chyba nie masz na myśli Zandberga?!

Mam.
            • ave.duce Re: I proszę, kobiece liderki wyłoniły się same 02.12.15, 18:11
              axyzaaa napisał(a):

> ave.duce napisała:
              >
              > > Chyba nie masz na myśli Zandberga?!
              >
              > Mam.

Ups.
              • axyzaaa Re: I proszę, kobiece liderki wyłoniły się same 02.12.15, 18:17

> >
                > > Mam.
                >
                > Ups.

To chyba nie jest zmartwienie ani jego zwolenników ani przeciwników na dzisiaj. Ale chyba obydwie mamy nadzieję, że opozycja pozaparlamentarna wesprze w walce o demokrację parlamentarną, tak?
    • kaczkodyl Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:28
      Henryka Krzywonos też ma jej czyścić buty ? Pewnie pisiorom się twój wpis spodobał.
      • axyzaaa Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:36
        kaczkodyl napisał:

> Henryka Krzywonos też ma jej czyścić buty ?

Mam prośbę. Nie manipuluj tym co napisałam.

Pewnie pisiorom się twój wpis spodo
        > bał.

Dla pisiorów mam tylko jeden komunikat. Od dzisiaj w kontaktach z nimi będę posługiwała się cytatem hejtera z TT niejakiego Muszyńskiego, który do ministra Siemoniaka powiedział "spier.dalaj". Chyba wolno jeszcze w tym kraju cytować sędziego TK?
        • yoma Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:50
          Kandydata na sędziego, Axyzo, a i to nie jest pewne, jak trafnie zauważyła p. Pihowicz.
          • axyzaaa Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:54
            yoma napisała:

> Kandydata na sędziego, Axyzo, a i to nie jest pewne, jak trafnie zauważyła p. P
            > ihowicz.

Przepchną to. Jesteśmy w czarnej dupie, nie ma na razie dla Polski żadnego ratunku. Pokrzyczą, pokrzyczą, a PiS i tak weźmie swoje.
            • yoma Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:55
              Przeżyliśmy trzy rozbiory...
              • a74-7 Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:59
                yoma napisała:

> Przeżyliśmy trzy rozbiory…
                To uwazaj,tam gdzie dwoch sie bija reszte znasz…
                W tym momencie nie nalezy pozwolic na taka sytuacje bo wszyscy bedziecie w D.u,p,i.e!
            • 141288bs Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 22:10
              axyzaaa napisał(a):

> yoma napisała:
              >
              > > Kandydata na sędziego, Axyzo, a i to nie jest pewne, jak trafnie zauważył
              > a p. P
              > > ihowicz.
              >
              > Przepchną to. Jesteśmy w czarnej dupie, nie ma na razie dla Polski żadnego ratu
              > nku. Pokrzyczą, pokrzyczą, a PiS i tak weźmie swoje.
              - wezmie wszystko z Trybunalem Stanu wlacznie i to ta wizja staniecia przed TS powoduje jazgot zlodziei i bandytow uwiklanych w korupcyjne uklady
              • yoma Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 23:09
                Przecież pan prezes jest przeciwny istnieniu TS.
    • lepkie.lapki Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:30
      Fajnie, że ją doceniacie. U mnie od kilku dni kibicujemy pani Kamili całą rodziną.
      • axyzaaa Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:41
        lepkie.lapki napisał:

> Fajnie, że ją doceniacie. U mnie od kilku dni kibicujemy pani Kamili całą rodzi
        > ną.

A czemu miałabym jej nie docenić? Ja też od kilku dni kibicuje jej całą rodziną. Dlaczego probujesz ją zawłaszczyc?:)!
        • lepkie.lapki Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:43
          Tak się rodzi solidarność. Buźka.
    • axyzaaa Krzywonos to chyba najlepszy nabytek PO 02.12.15, 17:33
      axyzaaa napisał(a):

> Reszta może jej buty czyścić. Łącznie z Petru.

w tej kadencji. Pani posłanka Kamila (przepraszam, już za chwilę zapamiętam to trudne nazwisko) powinna ją zaprosić do współpracy.
      • kotek.filemon Re: Krzywonos to chyba najlepszy nabytek PO 02.12.15, 19:23
        A ja głosowałem na panią Henrykę :) Bo akurat zagłosowałem u rodziców w Gdyni. Był to mój pierwszy głos na PO w wyborach parlamentarnych. Miałem na zlewa, ale tam nr 1 Leszek Miller. Myślę sobie: o qrva, nie. Patrzę na Razem: sorry, chłopaki, ja was nie znam. No i zerkam na stronę PO, a tam pani Krzywonos. Wyobraziłem sobie wycie pisdowatych na wieść o tym, że dostała się do Sejmu i pomyślałem sobie, że to bezcenny widok będzie.
    • a74-7 Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:42
      tak,tak, kto glosniej i histeryczniej krzyczy ten lider:-D
      Wspolczuje jej malzonkowi i dzieciom oraz tym ktorych krzyki przekonuja :-D
      • axyzaaa Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:47
        a74-7 napisał:

> tak,tak, kto glosniej i histeryczniej krzyczy ten lider:-D
        > Wspolczuje jej malzonkowi i dzieciom oraz tym ktorych krzyki przekonuja :-D

"Spier.dalaj", że zacytuję twój autorytet moralny sędziego TK Muszyńskiego. Dotyczy też tego trolla, który wpisał się poniżej.
        • a74-7 Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:52
          axyzaaa napisał(a):

> a74-7 napisał:
          >
          > > tak,tak, kto glosniej i histeryczniej krzyczy ten lider:-D
          > > Wspolczuje jej malzonkowi i dzieciom oraz tym ktorych krzyki przekonuja
          > :-D
          Badz grzeczny, zebym nie musiala wlozyc ci konca twojej flagi tam gdzie powinien siedziec.Trzymaj choc minimalny poziom bo innego juz z goryczy przegranca nie potrafisz.
          >
          > "Spier.dalaj", że zacytuję twój autorytet moralny sędziego TK Muszyńskiego. Dot
          > yczy też tego trolla, który wpisał się poniżej.
    • 0zdunka Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:43
      to nie Rycho ma wyłączność na dymanie demokracji ?

Gasiuk-Pihowicz ma wygląd jak kasjerka z kantoru firmy grabarskiej:)))))))))))))))))))))))))))
    • a74-7 Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:50
      liderka opozycji ktorej komuna pod postacia PelO pasowala,
      teraz krzyczy precz z komuna ,hehe:-D
      • kotek.filemon Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 19:29
        Ściereczko, w której rzeczywistości alternatywnej PO można nazwać komuną?
        • a74-7 Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 19:35
          no co ty filozofek , z wyborcoM Krzywegoryja, sorki nosa nie bede gadala :-D
          Krzywonos, buahahaha:-D
          You just made my day:-D
          • kotek.filemon Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 19:44
            Może skorzystasz z dawnej propozycji i posp***dalasz sobie na forum wpotylice np.
            • a74-7 Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 19:49
              bywam tam gdzie mam ochote w imie demokracji
              za ktora ty i tFoja Krzywynos walczy :-D
            • a74-7 Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 20:34
              hehe,napisal chyba na zamowienie o tfojej ,filozofek , liderce :-D
              niezalezna.pl/73518-wyszkowski-suchozebrszczyzna-stara-choroba-cos-glupiego-i-wstydliwego-dzis-w-sejmie-mamy-tego-
    • areyoubetter Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 18:29
      Jest świetna.
      • a74-7 Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 19:05
        Taka sama opinia byla o Hubciu Zandbergu ,
        gdzie on ci,gdzie?
    • pol_2015 Re: A co striptis zrobiła ? 02.12.15, 19:53
      Było chociaż na co popatrzeć ?
    • damakier1 Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 21:15
      axyzaaa napisał(a):

Absolutna racja!
      • camille_pissarro Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 21:52
        No nie wiem, wygląda tak jakby była na dopingu, cały czas podekscytowana, a może po prostu nerwica natręctw :-)
    • mors22 Ona ma chyba permanentny period, 02.12.15, 21:46
      bez przerwy jest nadmiernie pobudzona, być może wymaga konsultacji medycznej.
    • 141288bs Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 22:00
      axyzaaa napisał(a):

- raczysz zartowac ,chyba...liderka moze jest,ale na ktoryms bazarze w Polsce- tam ja ekonom Rysiek wypatrzyl i przyciagnal do parlamentu powierzajac role moncicielki
    • axyzaaa Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 07.12.15, 22:22
      Gasiuk-Pihowicz: W Sejmie można walczyć o przestrzeń do debaty, będziemy wydzierać jej każdy skrawek. Będziemy służyć prawu.

"Moje poglądy są zbieżne z JPII" Bunito
    • giulia123 Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 07.12.15, 22:26
      Mówisz o tym scierwie które uważa że jaruzelski szanował konstytucję?
      Takich ma idoli a dziś prowadza się z ludźmi z WSI i innymi komuchami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka