axyzaaa 02.12.15, 17:19 Reszta może jej buty czyścić. Łącznie z Petru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:22 Moja posłanka, choć głosowałam na nią przypadkiem - bo nie w swoim okręgu. W dodatku nieco mnie konfundowała uczelnia, którą ukończyła. Ale oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:42 ave.duce napisała: > Moja posłanka, choć głosowałam na nią przypadkiem Miałaś nosa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa I proszę, kobiece liderki wyłoniły się same 02.12.15, 17:45 sprawdziły się w warunkach bojowych. Nie potrzebowały wypychania przez żadnych facetów do pierwszego szeregu, i naznaczania ich a to na liderkę, a to na premierkę, a to na prezydentkę, a to na liderkę zjednoczonej lewicy. Nowacka nie ma 5% charyzmy pani Kamili. Liderka na lewicy też się prędzej czy poźniej wyłoni, chociaż nie mam nic przeciwko temu, żeby akurat w tym wypadku był to facet. Bo dobry kandydat jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: I proszę, kobiece liderki wyłoniły się same 02.12.15, 17:47 Chyba nie masz na myśli Zandberga?! Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa Re: I proszę, kobiece liderki wyłoniły się same 02.12.15, 17:52 ave.duce napisała: > Chyba nie masz na myśli Zandberga?! Mam. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: I proszę, kobiece liderki wyłoniły się same 02.12.15, 18:11 axyzaaa napisał(a): > ave.duce napisała: > > > Chyba nie masz na myśli Zandberga?! > > Mam. Ups. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa Re: I proszę, kobiece liderki wyłoniły się same 02.12.15, 18:17 > > > > Mam. > > Ups. To chyba nie jest zmartwienie ani jego zwolenników ani przeciwników na dzisiaj. Ale chyba obydwie mamy nadzieję, że opozycja pozaparlamentarna wesprze w walce o demokrację parlamentarną, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkodyl Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:28 Henryka Krzywonos też ma jej czyścić buty ? Pewnie pisiorom się twój wpis spodobał. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:36 kaczkodyl napisał: > Henryka Krzywonos też ma jej czyścić buty ? Mam prośbę. Nie manipuluj tym co napisałam. Pewnie pisiorom się twój wpis spodo > bał. Dla pisiorów mam tylko jeden komunikat. Od dzisiaj w kontaktach z nimi będę posługiwała się cytatem hejtera z TT niejakiego Muszyńskiego, który do ministra Siemoniaka powiedział "spier.dalaj". Chyba wolno jeszcze w tym kraju cytować sędziego TK? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:50 Kandydata na sędziego, Axyzo, a i to nie jest pewne, jak trafnie zauważyła p. Pihowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:54 yoma napisała: > Kandydata na sędziego, Axyzo, a i to nie jest pewne, jak trafnie zauważyła p. P > ihowicz. Przepchną to. Jesteśmy w czarnej dupie, nie ma na razie dla Polski żadnego ratunku. Pokrzyczą, pokrzyczą, a PiS i tak weźmie swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:55 Przeżyliśmy trzy rozbiory... Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:59 yoma napisała: > Przeżyliśmy trzy rozbiory… To uwazaj,tam gdzie dwoch sie bija reszte znasz… W tym momencie nie nalezy pozwolic na taka sytuacje bo wszyscy bedziecie w D.u,p,i.e! Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 22:10 axyzaaa napisał(a): > yoma napisała: > > > Kandydata na sędziego, Axyzo, a i to nie jest pewne, jak trafnie zauważył > a p. P > > ihowicz. > > Przepchną to. Jesteśmy w czarnej dupie, nie ma na razie dla Polski żadnego ratu > nku. Pokrzyczą, pokrzyczą, a PiS i tak weźmie swoje. - wezmie wszystko z Trybunalem Stanu wlacznie i to ta wizja staniecia przed TS powoduje jazgot zlodziei i bandytow uwiklanych w korupcyjne uklady Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 23:09 Przecież pan prezes jest przeciwny istnieniu TS. Odpowiedz Link Zgłoś
lepkie.lapki Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:30 Fajnie, że ją doceniacie. U mnie od kilku dni kibicujemy pani Kamili całą rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:41 lepkie.lapki napisał: > Fajnie, że ją doceniacie. U mnie od kilku dni kibicujemy pani Kamili całą rodzi > ną. A czemu miałabym jej nie docenić? Ja też od kilku dni kibicuje jej całą rodziną. Dlaczego probujesz ją zawłaszczyc?:)! Odpowiedz Link Zgłoś
lepkie.lapki Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:43 Tak się rodzi solidarność. Buźka. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa Krzywonos to chyba najlepszy nabytek PO 02.12.15, 17:33 axyzaaa napisał(a): > Reszta może jej buty czyścić. Łącznie z Petru. w tej kadencji. Pani posłanka Kamila (przepraszam, już za chwilę zapamiętam to trudne nazwisko) powinna ją zaprosić do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Krzywonos to chyba najlepszy nabytek PO 02.12.15, 19:23 A ja głosowałem na panią Henrykę :) Bo akurat zagłosowałem u rodziców w Gdyni. Był to mój pierwszy głos na PO w wyborach parlamentarnych. Miałem na zlewa, ale tam nr 1 Leszek Miller. Myślę sobie: o qrva, nie. Patrzę na Razem: sorry, chłopaki, ja was nie znam. No i zerkam na stronę PO, a tam pani Krzywonos. Wyobraziłem sobie wycie pisdowatych na wieść o tym, że dostała się do Sejmu i pomyślałem sobie, że to bezcenny widok będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:42 tak,tak, kto glosniej i histeryczniej krzyczy ten lider:-D Wspolczuje jej malzonkowi i dzieciom oraz tym ktorych krzyki przekonuja :-D Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:47 a74-7 napisał: > tak,tak, kto glosniej i histeryczniej krzyczy ten lider:-D > Wspolczuje jej malzonkowi i dzieciom oraz tym ktorych krzyki przekonuja :-D "Spier.dalaj", że zacytuję twój autorytet moralny sędziego TK Muszyńskiego. Dotyczy też tego trolla, który wpisał się poniżej. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:52 axyzaaa napisał(a): > a74-7 napisał: > > > tak,tak, kto glosniej i histeryczniej krzyczy ten lider:-D > > Wspolczuje jej malzonkowi i dzieciom oraz tym ktorych krzyki przekonuja > :-D Badz grzeczny, zebym nie musiala wlozyc ci konca twojej flagi tam gdzie powinien siedziec.Trzymaj choc minimalny poziom bo innego juz z goryczy przegranca nie potrafisz. > > "Spier.dalaj", że zacytuję twój autorytet moralny sędziego TK Muszyńskiego. Dot > yczy też tego trolla, który wpisał się poniżej. Odpowiedz Link Zgłoś
0zdunka Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:43 to nie Rycho ma wyłączność na dymanie demokracji ? Gasiuk-Pihowicz ma wygląd jak kasjerka z kantoru firmy grabarskiej:))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 17:50 liderka opozycji ktorej komuna pod postacia PelO pasowala, teraz krzyczy precz z komuna ,hehe:-D Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 19:29 Ściereczko, w której rzeczywistości alternatywnej PO można nazwać komuną? Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 19:35 no co ty filozofek , z wyborcoM Krzywegoryja, sorki nosa nie bede gadala :-D Krzywonos, buahahaha:-D You just made my day:-D Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 19:44 Może skorzystasz z dawnej propozycji i posp***dalasz sobie na forum wpotylice np. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 19:49 bywam tam gdzie mam ochote w imie demokracji za ktora ty i tFoja Krzywynos walczy :-D Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 20:34 hehe,napisal chyba na zamowienie o tfojej ,filozofek , liderce :-D niezalezna.pl/73518-wyszkowski-suchozebrszczyzna-stara-choroba-cos-glupiego-i-wstydliwego-dzis-w-sejmie-mamy-tego- Odpowiedz Link Zgłoś
areyoubetter Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 18:29 Jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 19:05 Taka sama opinia byla o Hubciu Zandbergu , gdzie on ci,gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
pol_2015 Re: A co striptis zrobiła ? 02.12.15, 19:53 Było chociaż na co popatrzeć ? Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 21:15 axyzaaa napisał(a): > Reszta może jej buty czyścić. Łącznie z Petru. Absolutna racja! Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 21:52 No nie wiem, wygląda tak jakby była na dopingu, cały czas podekscytowana, a może po prostu nerwica natręctw :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mors22 Ona ma chyba permanentny period, 02.12.15, 21:46 bez przerwy jest nadmiernie pobudzona, być może wymaga konsultacji medycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 02.12.15, 22:00 axyzaaa napisał(a): > Reszta może jej buty czyścić. Łącznie z Petru. - raczysz zartowac ,chyba...liderka moze jest,ale na ktoryms bazarze w Polsce- tam ja ekonom Rysiek wypatrzyl i przyciagnal do parlamentu powierzajac role moncicielki Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 07.12.15, 22:22 Gasiuk-Pihowicz: W Sejmie można walczyć o przestrzeń do debaty, będziemy wydzierać jej każdy skrawek. Będziemy służyć prawu. "Moje poglądy są zbieżne z JPII" Bunito Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: Liderką opozycji jest Kamila Gasiuk-Pihowicz 07.12.15, 22:26 Mówisz o tym scierwie które uważa że jaruzelski szanował konstytucję? Takich ma idoli a dziś prowadza się z ludźmi z WSI i innymi komuchami. Odpowiedz Link Zgłoś