pol_2015 10.12.15, 20:02 Każąc walić się w łeb.... no i cały misterny plan profesjonalnego polityka poszedł w pi.zdu :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 20:13 pol_2015 napisał(a): > Każąc walić się w łeb.... > > no i cały misterny plan profesjonalnego polityka poszedł w pi.zdu > :)) Nie kazał. Ona sama się w swój głupi łeb waliła. Z własnej woli. No, może Prezes jej kazał. S. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwa.sprawiedliwa Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 20:29 no proszę, nigdy bym nie uwierzyła, gdyby mi ktoś powiedział, że zacznę lubić panią poseł Pawłowicz, a jednak, stało się, zaczęłam babę (pieszczotliwie) lubić hehe, Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:01 Też lubię babę, taka delikatna, wyważona w swoich słowach i na dodatek seksowna - Pani jest zwykła kłamczucha i pani nie ma żadnych kompetencji. Pani jest nieuczciwa, brak pani kultury, niech pani się nigdy więcej do mnie nie zgłasza i nie pokazuje mi się na oczy - mówiła. - Pani jest idiotka - dodała. Skąd ten wybuch agresji u posłanki? Ano stąd, że Krystyna Pawłowicz źle usłyszała komentarz dziennikarki na wizji i przypisała Adamek słowa, od których ta ostatnia się odcina. Posłanka zarzuciła dziennikarce, że komentując publicystyczną aktywność Pawłowicz, Adamek miała pozwolić sobie na słowo "idiotyzm". No i faktycznie takie słowo padło, ale nie ze strony dziennikarki tylko innego polityka Sławomira Neumanna, wiceministra zdrowia z PO. To był po prostu cytat. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:16 oliwa.sprawiedliwa napisała: > no proszę, nigdy bym nie uwierzyła, gdyby mi ktoś powiedział, że zacznę lubić p > anią poseł Pawłowicz, a jednak, stało się, zaczęłam babę (pieszczotliwie) lubić > hehe, A podobno podobieństwa się odpychają... S. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwa.sprawiedliwa Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 20:30 a ten poseł Petru. Sama nie wiem, śmiać się czy płakać Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Chamka Pawłowicz straciła panowanie 10.12.15, 20:32 "Sp...rdalaj" Opis: w sali obrad plenarnych Sejmu do posła Marka Balta (SLD). Źródło: stenogram z 24 posiedzenia Sejmu RP w dniu 24 października 2012, s. 245 Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 20:33 pol_2015 10.12.15, 20:02 Każąc walić się w łeb.. Kłamiesz! Prosił aby nie waliła siebie w łeb! Coś kombinujesz? Usiłujesz zmieniać rzeczywistość? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwa.sprawiedliwa Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 20:35 powiedział (kuriozum) proszę by p.Pawłowicz nie waliła się w łeb gdy do niej mówię Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 20:38 kurpanik.blox.pl/resource/Pawlowicz_10022014_int.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
oliwa.sprawiedliwa Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 20:39 do Porannej, Gulia nie kłamie, ona złagodziła wypowiedź klauna Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 20:41 gfx.radiozet.pl/var/radiozetv3/storage/images/media/images/pawlowicz-kwejk/628751-1-pol-PL/Pawlowicz-kwejk.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:15 Rumun to intelektualna wydmuszka, to że jest pompowany przez ludzi dawnych służb nie znaczy i mainstream, nie znaczy, że zyska poklask. Pewnie zapytasz mnie dlaczego Rumun ? Spieszę leminżemu "intelektualiście" z odpowiedzią. Po pierwsze Petru to nazwisko pochodzenia rumuńskiego, po wtóre zaś to nie kto inny tylko zdaje się Jan Lityński ( UW później UD ) określił Petru jako "Rumuna Balcerowicza" - that's it :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:18 to samo odpowiedzialm ponizej-"Rumun Balcerowicza":D:D Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:23 Też pozdrawiam, oznajmiam jednocześnie, że przekazy via SMS to przede wszystkim kanał lemingów i POwskich hunwejbinów, a nie porządnych ludzi z Wawra i Bemowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:19 camille_pissarro napisał: > zdaje się Jan Lityński ( UW później UD ) określił Petru jako "Rumuna Balcerowi > cza" - that's it :-) O! Widzę, że Ty i Wawerka dostaliście ten sam przekaz dnia :D Moglibyście chociaż spróbować jakoś napisać to własnymi słowami, może by się nie wydało. No ale jak przepisujecie słowo w słowo, to potem są takie śmieszne efekty i wychodzi szydło z worka. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:21 :-) to wy lemingi musicie posługiwać SMS'ami z centrum dowodzenia : -) , w tym przypadku chodzi o lekturę tych samych treści w necie np. Twitter i to jedynie zwykła koincydencja . Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:27 nie tlumacz, to na nic, lemingi sa zafiksowane, poza tym ograniczona percepcja:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:34 camille_pissarro napisał: > :-) to wy lemingi musicie posługiwać SMS'ami z centrum dowodzenia : -) , w tym > przypadku chodzi o lekturę tych samych treści w necie np. Twitter i to jedynie > zwykła koincydencja . dobra, dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:03 oliwa.sprawiedliwa napisała: > do Porannej, Gulia nie kłamie, ona złagodziła wypowiedź klauna Jaka Gulia? Widzisz tu jakąś Gulię w wątku? Pol_2015 to Gulia, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
marta596 Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:39 Przepraszam, byłeś pierwszy, nie zauważyłam.;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta596 Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:36 Gulia to pol_2015? Hm...może i oliwa.sprawiedliwa to tyż gulia? Jeszcze niejaka ozdunka ma ten sam styl i poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 20:43 dobrze wiedziec, latwo Rumuna wyprowadzic z rownowagi, to takie nieprofesjonalne :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:11 Niejaki Litynski nazwal Petru "Rumunem Balcerowicza" co to oznacza, kombinuj sam :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:16 dlaczego Rumunem, wwvyderrrka? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:19 Kombinuj sam, to nie jest trudne:P Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:30 odpowiedz na pytanie,m babciu, przerasta cię to? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:32 no przeciez uwazasz sie za yntelygenta, powinienes wiedziec, co autor mial na mysli :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:34 dlaczego piszesz przez "y" babciu? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:40 bo taki jestes "yntelygent" :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:00 pol_2015 napisał(a): > Każąc walić się w łeb.... Dzięki wielkie za rozwiązanie zagadki. Widziałem tę Pawłowicz, jak wali się w łeb, i nie wiedziałem, dlaczego tak robi. Myślałem, że może jakaś głupia, ale po Twoim wpisie jest już wszystko jasne - waliła się w łeb, bo Petru jej kazał. Ona zawsze taka posłuszna? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:10 jureek 10.12.15, 21:00 pol_2015 napisał(a): > Każąc walić się w łeb.... Dzięki wielkie za rozwiązanie zagadki. Widziałem tę Pawłowicz, jak wali się w łeb, i nie wiedziałem, dlaczego tak robi. Myślałem, że może jakaś głupia, ale po Twoim wpisie jest już wszystko jasne - waliła się w łeb, bo Petru jej kazał. Ona zawsze taka posłuszna? Może liczyła na coś od Petru, choćby palcem? To jakiś taki syndrom u niej niedpchniecia? Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:07 I jak zawsze wyszedłeś głupku na wała.W pusty łeb waliła się maglara Pawłowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:19 pol_2015 napisał(a): > Każąc walić się w łeb.... > > no i cały misterny plan profesjonalnego polityka poszedł w pi.zdu > :)) > - Petru to nieokrzesany cham otoczony bazarowymi babsztylami...tej bandy nieda sie sluchac i ogladac... trzeba koniecznie to talatajstwo pognac z Sejmu. > > Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:21 141288bs napisał: > - Petru to nieokrzesany cham otoczony bazarowymi babsztylami.. Ja zauważyłem tylko Pawłowicz walącą się w łeb. Ale fakt, lepiej gdy się wali niż gdy japę rozwiera. S. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:51 snajper55 napisał: > 141288bs napisał: > > > - Petru to nieokrzesany cham otoczony bazarowymi babsztylami.. > > Ja zauważyłem tylko Pawłowicz walącą się w łeb. Ale fakt, lepiej gdy się wali n > iż gdy japę rozwiera. > - racz zauwazyc,ze pokazanie komus co ma na muniua waleniemjest znaczaca roznica...byc moze masz wade wzroku,to dla swego dobra pojdz do okulisty > S. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:26 I gdyby w sejmie zostało wyłącznie menelstwo pisuarowe byłoby wreszcie pieknie i demokratycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:19 Petru zbyt delikatny. Posłanka lubiąca żreć podczas posiedzeń Sejmu powinna trzepnąć się młotkiem w sagan , który ma zamiast głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ferdynand_007 Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:35 Czy ty na prawdę nie widziałeś, że to ona się waliła w łeb, a Petru po prostu ją poprosił, żeby się w łeb nie waliła jak on do niej mówi. Było to spowodowane troską Petru czy jest dobrze odbierany, bo jak ktoś może coś ogarnąć z tego co się wokół niego dzieje jak się wali w łeb. Swoją drogą dziwne to zachowanie, siedzieć w ławie poselskiej i się walić w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
fredi07 Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:57 Nie wiem nie sprawdzałem. Obstawiam w ciemno. Pawłowicz to Stara Panna? Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:46 Bynajmniej nie stracił panowania :) Odezwał się do pani poseł tak, by zrozumiała, w jej narzeczu. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:49 zareagowal, zupelnie niepotrzebnie, Pawlowicz osiagnela co chciala :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:51 co osiągnęła waląc się w łeb? strząsnęła łupież? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 21:55 przynudzasz, masz duzo czasu niczym emeryt, albo jaki rencista, albo po prostu lump, menel :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
oliwa.sprawiedliwa Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 22:05 przepraszam kolegę? pol_2015 za moje roztargnienie i przypisanie postu kolegi, koleżance gulii. Przepraszam koleżankę gulię za moją pomyłkę. Był to niechybnie wynik mego rozbawienia po obejrzeniu filmiku z przemówienia w Sejmie posła o rumuńskim nazwisku. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Cham Petru stracił panowanie 10.12.15, 22:11 Rysiek zapultal sie strasznie :D:D:D Powinien odwiedzic logopede:D Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Cham Petru stracił panowanie 11.12.15, 08:51 Na jego miejscu pozwoliłbym jej się walić. Odpowiedz Link Zgłoś