antiproton 19.01.16, 21:29 Piękna postawa Czecha. Czy Agora o tym już donosi? wiadomosci.onet.pl/swiat/petr-mach-i-jego-gest-podczas-debaty-w-parlamencie-europejskim/h7wfwr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ric-ard Re: Jestem Polakiem... 19.01.16, 21:34 Wielkie podziękowania dla naszych Braci z Czech! Odpowiedz Link Zgłoś
inocom W odpowiedzi Petrowi Machowi 19.01.16, 21:35 antiproton napisał: > Piękna postawa Czecha. Czy Agora o tym już donosi? > > wiadomosci.onet.pl/swiat/petr-mach-i-jego-gest-podczas-debaty-w-parlamencie-europejskim/h7wfwr Posłowie PO opuścili salę obrad. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19502328,poslowie-platformy-obywatelskiej-opuscili-debate-w-europarlamencie.html Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: Jestem Polakiem... 19.01.16, 21:37 Trzeba mu przypomnieć Zaolzie i Hradec Kralowe. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom PO po zostały jeno chorągiewki 19.01.16, 21:40 Róża Thun ✔ @rozathun Po prawej stronie sali stoją na pulpitach polskie flagi, ale ławy świecą pustkami 17:13 - 19 sty 2016 Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Jestem Polakiem... 19.01.16, 23:01 az43 napisał: > I to jest powód do chwały? A to to smutku :) www.fakt.pl/politycy/klotnia-polskich-europoslow-w-brukseli,artykuly,604988.html PO rozegrana jak dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
marta596 Re: Jestem Polakiem... 19.01.16, 21:48 Pewnie, że jest Polakiem.Jako eurosceptyk, popierający wystąpienie Republiki Czeskiej z Unii Europejskiej,miłośnik Nigela Farage'a, to chyba nie dziwota, że dzielnie wspiera PiS.:D Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Jestem Polakiem... 19.01.16, 21:51 marta596 napisała: > Pewnie, że jest Polakiem.Jako eurosceptyk, popierający wystąpienie Republiki Cz > eskiej z Unii Europejskiej,miłośnik Nigela Farage'a, to chyba nie dziwota, że d > zielnie wspiera PiS.:D Czesi już mieli panowanie ludów germańskich od 1620 do 1945. Wiedzą z czym się je Szulce. Odpowiedz Link Zgłoś
marta596 Re: Jestem Polakiem... 19.01.16, 21:53 Ktoś ich na siłę wciągnął do UE? Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 chyba zapomnialas, ze wstepowalismy do "innej" Uni 19.01.16, 22:12 zamiast Ojczyzny Ojczyzn, probuje sie zbudowac biurokratyczne monstrum czyli Stany Zjednoczone Europy. Z mizernym skutkiem: Europa miota sie od kryzysu do kryzysu, konkurencjynosc europejskiej gospodarki maleje, zwlaszcza w dziedzinie najnowszych technologii. To dotyczy rowniez Niemiec. Jesli masz ochote to zajrzyj do statystyk i latwo stwierdzisz, ze w czasach EWG wzrost PKB i dobrobytu mieszkancow skonczyl sie wraz z wprowadzeniem nowych kompetencji dla Komisji Europejskiej. Przy okazji wprowadzenia euro popelniono wszystkie mozliwe bledy. --- www.facebook.com/cotojapowiedzialem Ze starcia kapitalizmu z socjalizmem zwycięsko wyszedł feudalizm. Lech Jęczmyk Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Jestem Polakiem... 19.01.16, 23:00 marta596 napisała: > Ktoś ich na siłę wciągnął do UE? Sami weszli. Czeski export ma się dobrze. Korona też jest stabilną walutą stooq.pl/q/?s=eurczk&c=3m&t=c&a=lg&b=0 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Szkoda, że nikt mu nie poweidział o co chodzi 19.01.16, 22:21 Szkoda, że nikt temu niezorientowanemu Czechowi nie powiedział o co chodzi. Niedoinformowany Czech pytał "- Co przeszkadza tak naprawdę KE? Że partia, która nie lubi obecnego kształtu UE, wygrała wybory?" Trzeba było mu wyjaśnić, że przeszkadza to, że prezydent Polski, marionetka pewnego psychola z Mickiewicza łamie Konstytucję. Przeszkadza to, że opanowany przez partię wzmiankowanego psychola Sejm łamie prawo i uchwala ustawę ograniczającą możliwość pracy Trybunału Konstytucyjnego. Można jeszcze parę innych spraw wyliczyć, które przeszkadzają Europejczykom, także Polakom. Wtedy ten uświadomiony Czech miałby plakietkę "Jestem Polakiem gorszego sortu/Należę do KOD". S. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Prowadzisz Unię Europejską 19.01.16, 22:37 Możesz mu wyjaśnić na Forum forum.gazeta.pl/forum/f,522,Unia_Europejska.html Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Szulc wyszedł na rasistę i ksenofoba. 19.01.16, 23:11 demotywatory.pl/4607022/Zarowno-brytyjski-muzulmanin-Czech-z-plakietka-Jestem PO zaś wyszła z sali :) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Day ut ia pobrusa, a ti poziwai. 20.01.16, 22:39 Powiedział Czech Boguslav do żony. I zapisano to jako pierwszą wzmiankę o mowie polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Day ut ia pobrusa, a ti poziwai. 20.01.16, 23:21 Czesi wiedza lepiej od was pis-siurki: www.fakt.pl/polska/czesi-krytykuja-rzady-pisu-w-polsce,artykuly,605162.html Szubrawcy: bi.gazeta.pl/im/15/99/12/z19502613Q,Miesiecznica-Smolenska---styczen-2016.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Day ut ia pobrusa, a ti poziwai. 20.01.16, 23:52 x2468 napisał: > Czesi wiedza lepiej Nie na darmo Hus uczył Polaków pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Z choinki się urwał, czy tak jak Ty , hummer 20.01.16, 23:36 asymetryczny ? Popatrz, i wbij do głowy, nie tak cię Czech lubi,jak ci się wydaje. czechofil.files.wordpress.com/2014/01/1633165-polacy-czesi-i-niemcy-o-swoich.jpg?w=547 Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Hummera już nie ma. Jeswzcze raz i sprawdze jak 20.01.16, 23:57 działają moderatorzy. Nie jakiś tam wyleniały potwór, tylko w centrali. Zrozumiano? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Wiem, wiem, jest antiproton 21.01.16, 00:07 inocom, i ten trzeci, którzy sami do siebie piszą :) Psyt- hummer traktuję jako imię własne, powinnam inne ? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Zdrowo masz w czubie :) 21.01.16, 00:42 jola.iza1 napisała: > inocom, i ten trzeci, którzy sami do siebie piszą :) > > Psyt- hummer traktuję jako imię własne, powinnam inne ? Nie miej do mnie pretensji. Za posty niemerytoryczne ostrzegałem. Odpowiedz Link Zgłoś
projagi Re: Wiem, wiem, jest antiproton 21.01.16, 01:52 Jolu, jak Ty to robisz, że odpowiadasz "incomowi"? U mnie nie ma opcji "odpowiedz", dlatego podpisuję się pod Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Jola kocha wszystkich maluczkich :) 21.01.16, 09:01 projagi napisała: > Jolu, jak Ty to robisz, że odpowiadasz "incomowi"? U mnie nie ma opcji "odpowie > dz", dlatego podpisuję się pod Ciebie Ustaw inny kontrast i poszukaj na szaro "cytuj" Odpowiedz Link Zgłoś
projagi Re: Z choinki się urwał, czy tak jak Ty , hummer 21.01.16, 01:11 Czyżby "hummer" odważnie zablokował sobie odpowiadanie na posty? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: To nie tak 21.01.16, 01:21 Hummer odważnie pożegnał się z FK, jak wielu innych. A potem założył nowe konta, jak wielu innych, nic nie mówiąc otwarcie, jak wielu innych. Dlatego się nie czepiam tych, którzy dali znać:) Nie jestem rzecznikiem Putina moderacja forum o moderacji jest mało wiarygodna skroc.pl/b37f5 Odpowiedz Link Zgłoś
inocom A jednak drut :) 21.01.16, 01:25 jola.iza1 napisała: > Hummer odważnie pożegnał się z FK, jak wielu innych. A potem założył nowe kont > a, jak wielu innych, nic nie mówiąc otwarcie, jak wielu innych. Dlatego się nie > czepiam tych, którzy dali znać:) > > Nie jestem rzecznikiem Putina > moderacja forum o moderacji jest mało wiarygodna > > skroc.pl/b37f5 Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: inocom, ja jednak merytorycznie 21.01.16, 01:45 się Ciebie czepiam, serio, serio. Uważasz inaczej, zatem co Ty na to ? www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/szydlo-w-pe-o-uchodzcach-z-ukrainy-komentarz-ambasadora-deszczycy,612314.html I na to : www.gazetaprawna.pl/artykuly/918749,czeskie-slowackie-media-debata-o-polsce-w-pe.html Odpowiedz Link Zgłoś
projagi Re: To nie tak 21.01.16, 01:44 Nie czepiam się. Po prostu przy "incomie" nie ma funkcji "odpowiedz" (dlatego mój wpis znalazł się pod Tobą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
projagi Re: To nie tak 21.01.16, 02:07 Już wiem: Incom był "wyszarzony" przeze mnie, dlatego nie mogłam odpowiadać bezpośrednio. Przepraszam za kłopot i pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczezero Re: Jestem Polakiem... 20.01.16, 23:45 Jestem aroganckim, klamliwym, zebraczym Polakiem w Unii. Nie pomagam zadnym uchodzcom, biore zasilek od Unii, bluznie na demokracje i Zydow. Jestem posmiewiskiem narodow. Odpowiedz Link Zgłoś
projagi Re: Jestem Polakiem... 21.01.16, 01:41 Też jestem Polką, i nie czuję z tego powodu żadnego wzmożenia ani uniesienia. Ok., nie jestem "prawdziwą" polką :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Jestem Polakiem... 21.01.16, 02:02 antiproton napisał: www.wprost.pl/ar/529888/Beata-Szydlo-o-debacie-w-Parlamencie-Europejskim-i-roli-Donalda-Tuska/ Chyba jako matematyk potrafisz ocenić, iż granice przekroczyło troszku więcej niż 2 czy 4 Ukraińców / miesiąc. Tyle tylko, że ich pozycja różni się od Syryjczyków. Chcą pracować i pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Jestem Polakiem... 21.01.16, 09:26 wiadomosci.wp.pl/kat,1041267,title,Rzeczpospolita-Narcyzm-i-smiesznosc-Ryszarda-Petru,wid,18116212,martykul.html tak bedzie zawsze jak dlugo antypolscy Zydzi w Sejmie zasiadac beda,powinni jak mniejszosc niemiecka miec jedno miejsce. Niemieckie "Judeamt"y w polsce tez dobrze by funkcjonowaly Shalom Alehem Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Taki młody, a już proteza? 21.01.16, 09:29 xystos napisał: > wiadomosci.wp.pl/kat,1041267,title,Rzeczpospolita-Narcyzm-i-smiesznosc-Ryszarda-Petru,wid,18116212,martykul.html > > tak bedzie zawsze jak dlugo antypolscy Zydzi w Sejmie zasiadac beda,powinni jak > mniejszosc niemiecka miec jedno miejsce. > Niemieckie "Judeamt"y w polsce tez dobrze by funkcjonowaly > > Shalom Alehem > Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Taki młody, a już proteza? 21.01.16, 09:32 Niewolno mi.krytykowac.Cara ,Radinu,i Gospodina, bo ni zmiejsza deputat vodki! Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Jestem Polakiem... 21.01.16, 16:05 Czesi też piękne filmy wojenne o partyzantce kręcili Odpowiedz Link Zgłoś