pies_na_czarnych 14.06.16, 14:30 Tak pytam bo nie wiem jak wytłumaczycie ciemnemu ludowi straty jakie poniesie Polska jeżeli Angole zdecyduja sie na wyjscie z EU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekam.na.lewice Re: PeOvieczki nadal popieracie Brexit? 14.06.16, 14:56 j-k napisał: > - a wyjdzie ? Brexit jest na rękę tym państwom, które budują neokomunę a stale konserwatywne i realne stanowisko UK zaczynało być dokuczliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: PeOvieczki nadal popieracie Brexit? 14.06.16, 15:03 Proponuję, poczytaj, co mówi odpowiadanie pytaniem na pytanie. O odpowiadającym. -- SŁOWO I DIEŁO ! GOJDA ! GOJDA ! - PiS(b). Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Nadal PeOvieczki popieracie Brexit? 14.06.16, 18:18 Nie proponuj. Pytalem PeOvieczek Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: PiSi nadal popieracie Brexit? 14.06.16, 16:26 Pisi popierają to , co myśli prezes. Pisi sami nie myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
karfioza Re: PiSi nadal popieracie Brexit? 14.06.16, 17:27 Nie przypominam sobie abyśmy kiedykolwiek popierali Brexit. Ja mam na przykład przed nim stracha, ponieważ bardzo wielkie zamieszanie z tego powodu w Europie a nie tylko w UE się zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Pewnie, że popierają! 14.06.16, 17:56 PiSdaki to kumple brexitowców, sojuszników Putina, a także poputczycy tego ostatniego. Odpowiedz Link Zgłoś
ortpol Re: PiSi nadal popieracie Brexit? 14.06.16, 18:12 Nie do wiary jak można działać tk na szkodę Polski jak PiS i nie do wiary ilu debili mieszka w naszym kraju... Sprzedali się za 500zł jak tanie dziwki. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: PiSi nadal popieracie Brexit? 14.06.16, 18:49 Pies, wygląda na to że Wielka Brytania podniesie kotwicę i odpłynie pozostawiając jorokołchoz z tłumem czarnych kaffir i bliskowschodnich zboczeńców.. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: PiSi nadal popieracie Brexit? 14.06.16, 18:59 Nie wytłumaczą. Ostatnio rozmawiałem ze zwolennikiem Trumpa. Polakiem. Zachwalał go jak to on dowali tym bogaczom. I pytam go co sądzi o tym że Trump jest przeciwko NATO i pomocy Polsce w razie napadu Rosji. I cisza. A potem argumenty w stylu: on tylko tak żartuje. Naprawdę są ludzie tak ograniczeni. Którzy są skazani na dysonans poznawczy. Odpowiedz Link Zgłoś
karfioza Bardziej interesuje mnie dymisja KO i Tuska. 16.06.16, 10:58 A dokładniej to czy po ewentualnym Brexitcie KO i i Tusk powinni podać się do dymisji? Ja uważam, że jako ludzie honoru powinni to zdecydowanie zrobić. Nie mieli by, przecież wtedy żadnego innego honorowego wyjścia z tej sytuacji. KO i Tusk bardzo głęboko w sprawie Brexitu łepetyny w piach wpakowali, ale może się okazać, że swoje łabska, gdy łby te wyciągną, zobaczą w nocnikach. Boją się jeździć do WB, ponieważ kompletnie żadnej poprawnej argumentacji dla przekonania sceptycznych w stosunku do UE Brytyjczyków nie mają. Tak ta UE się zdegenerowała. Brytyjczycy również bardzo dobrze widzą jak to UE wpie... się bezczelnie w sprawy Polski. Jak to nieobiektywna i niesprawiedliwa jest gdy Timmermans został liderem polskiej Totalnej Opozycji.Stąd zapewne taka zdecydowana ostatnio sondażowa przewaga sceptycyzmu do UE wśród Brytyjczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.ida.do.paki Re: PiSi nadal popieracie Brexit? 16.06.16, 12:05 Zastanów się nad jednym lemingu. Dlaczego Norwegowie powiedzieli NIE akcesji? Dlaczego to samo zrobili Szwajcarzy? Dlatego dokładnie tak samo postąpili Islandczycy? Czy te kraje nie handlują z Unia Europejską, czy żyje się tam wyraźnie gorzej? Wprost przeciwnie. Brexit jest decyzją obywateli Wielkiej Brytanii, zrobią tak jak będą chcieli. Gdybym był Brytyjczykiem zagłosowałbym za wyjściem. Unia Europejska z tym lewackim chłamem na szczytach władzy, z ludźmi, którzy wzorem ZSRS sami się wybierają i są nieodwoływalni, brnie ku pewnej klęsce. Odpowiedz Link Zgłoś