tw_wielgus 17.12.16, 21:08 Takie tam małe semantyczne nadużycie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boblebowsky Znam większe 17.12.16, 21:14 Prawo i Sprawiedliwość tw_wielgus napisał: > Takie tam małe semantyczne nadużycie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Znam większe 17.12.16, 21:19 Nie chce mi się polemizować z pogrobowcem Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Znam większe 17.12.16, 21:23 tw_wielgus napisał: > Nie chce mi się polemizować z pogrobowcem > Łacha sobie z ciebie ciągnę, a tobie się polemiki zachciewa:)) Ech, dziadek, dziadek.... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Znam większe 17.12.16, 21:32 Czytać bobas nie umiesz? Przeca napisałem ze mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Znam większe 17.12.16, 21:38 tw_wielgus napisał: > Czytać bobas nie umiesz? Przeca napisałem ze mi się nie chce. > Niech ci będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Star Wars Rogue 1 17.12.16, 21:23 quotes: "The Empire implements law and order. This battle station will help in that". Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Komitet Obrony Demokracji 17.12.16, 21:17 Wielgusie, pomodliłeś się przed wysłanie postu? Zrób to może teraz przed następnym. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Komitet Obrony Demokracji 17.12.16, 21:22 Tak oczywiście i za twoje zdrowie tez wypije bo musisz być strasznie zmarzniety Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Komitet Obrony Demokracji 17.12.16, 21:26 tw_wielgus napisał: > Tak oczywiście i za twoje zdrowie tez wypije bo musisz być strasznie zmarzniety Nie wierzę, że Ty, że Beata Sz., Jarosław K. podjęliście próbę modlitwy. To widać po Waszych reakcjach. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Komitet Obrony Demokracji 17.12.16, 21:33 W takim razie masz zwidy Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Pisze się szKODnicy 17.12.16, 21:54 Cała ta banda zjednoczona dąży do obalenia PIS.Wcale się z tym nie kryją .To była świadoma prowokacja .Czekali na to i na drugi Majdan.Ludzie z afery taśmowej ,komuszki co dzisiaj z Czarzastym wyszli na ulice ,byli esbecy za dwa tysiące nie przeżyją .Czarzasty na Twitterze i w TVN nawołuje do obalenia PIS .Hołdys pieszczoch komuny mówi przerwijcie sprzątanie i gotowanie i walcie pod sejm .Czterech z bandy Niesiołowskiego drą mordy pod sejmem.Szybko się zebrali z alimenciarzem.Czekali na telefon.Sikorski obraża jawnie Kaczyńskiego .Posłanka Nowoczesnych podtyka mu pod nos telefon .W dniu wczorajszym zamówiono około tysiąc kanapek. Ktoś przeczuwał, że dzisiaj będzie się sporo działo – powiedział Piotr Liroy-Marzec. TVN i Polsat potęgują napięcie.Sprowadzają do telewizji mądre głowy w wydaniu Środy i innych w bełkocie rewolty przeciw PIS .Teraz święta ,ale te knury nie dadzą żyć .Wszystko będzie negowane .Nie są przyzwyczajeni do oddania władzy .Dobrze że Duda z Macierewiczem wypieprzyli starą generalicję bo różnie może być .Pozdrawiam Wielgus. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Żadne nadużycie 17.12.16, 21:55 Kiedyś bronili demokracji ludowej, teraz bronią demokracji dla swoich. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś