Dodaj do ulubionych

A.Kwaśniewskiego ocena sytuacji politycznej.

09.12.17, 11:31
wyborcza.pl/10,82983,22758693,komunikat-pis-u-jak-z-trybuny-ludu-robia-z-nas-idiotow-i.html#BoxGWImg //
Obserwuj wątek
    • qqazz Kwachu potrafi 09.12.17, 12:16
      demotywatory.pl/4808648/Zmiana-czasu-Tej-nocy-pijemy-o-godzine-dluzej

pozdrawiam
    • m.c.hrabia Re: A.Kwaśniewskiego ocena sytuacji politycznej. 09.12.17, 12:28
      Komentując jej zapowiedź pozostania w rządzie przypomina, że w powojennej historii Polski zdarzyło się to tylko raz, kiedy Józef Cyrankiewicz ustąpił na rzecz Bolesława Bieruta i został wicepremierem w jego rządzie.
    • erka-4 komunista i pijak... 09.12.17, 12:57
      ...Polaków nie ma prawa oceniać.
      • lech1966 Re: komunista i pijak... 10.12.17, 01:43
        A ja lubię A Kwaśniewskiego choćby za jego prosty i zrozumiały dla każdego język, za łatwa wymowę. Za potok słów który wypowiadał bez jąkania tak oczywistego i irytującego każdego myślącego człowieka którym emanował nas Tusk. Jak sobie pomyślę dziś komu zaufałem parę lat temu,,,,,wolę nie mówić co myślę o Tusku..
        • erka-4 Re: komunista i pijak... 10.12.17, 05:33
          Ja także lubię,niektórych oczywiście,meneli pijących piwo POd sklepem.
          Muszę przyznać,że niektórzy z nich posiadają wielką inteligencję i znają dobrze życie.
          Myślę,że w dyskusji z nimi tak bolek jak i olek,i inny józek wyszliby na głupków.
          A pan Kwaśniewski owszem,nic mu nie brakuje,bo on jak Mojżesz dla Żydów był dla komunistów,wiódł ich przez wzburzone morze.
          Zatem jest wielu takich,którzy go lubią a nawet bardzo kochają i ja się temu nie dziwię,ale to nie uprawnia go do tego,żeby on,pijak i komunista mnie,Polaka,oceniał.
          Niech sobie to daruje.
          • erka-4 post scriptum... 10.12.17, 05:36
            ...i jeszcze do Bieruta i Cyrankiewicza mnie porównywał,pajac jeden.
            • erka-4 no właśnie... 10.12.17, 05:42
              ...nie dość,że pijak i komunista to jeszcze pajacuje.
              Jak mógł święty go do papamobile zapakować,że się nie poznał na nim,i jeszcze pomógł przejść suchą stopą przez to morze.
              Jednak papież to był Wielki Człowiek,mógł nawet oddać życie za komunistów.
    • haen2010 Ja to widzę inaczej. 10.12.17, 06:11
      Plan Kaczusia jest iście diabelski. Uważam, że jego nóżka wymaga operacji i długiej rehabilitacji. Czyli wyłączenia z bieżącego zarządu ze swojej nory. Nie mógł zostawić Beatki na fotelu bo zwyczajnie niedojda się okazała. Nie mógł też wystawić kogoś z jednej frakcji by się pozagryzali o wpływy i kasę. Stąd Morawiecki, jakby neutralny. Z jego policjantem Brudzińskim w kancelarii URM do pilnowania Mattiego by zbytnio nie wyrósł.

Uważam, że Morawiecki ma jego zgodę na wykończenie wspólnie z Dudusiem psychola Antosia. Dlatego, że jego smoleńskie fanaberie kończą się całkowitą kompromitacją. Kaczuś ufał, że coś tam wreszcie wygrzebie i srodze się zawiódł.

Potem Ziobro, bo prezes jest pamiętliwy. Nie zostawi mu tego imperium wpływu na tzw sprawiedliwość. I nigdy nie zapomni jego zdrady. To też musi załatwić Morawiecki z Dudusiem.. Nie na darmo jego papcio kompletuje swoje koło by móc ewentualnie uzupełnić ubytek po ziobrystach w sejmie.

Na koniec, po udanej rehabilitacji wróci Kaczuś Premier. Zrobi pax vobiscum i załagodzi wszystkie konflikty. Plan diabelski, ale całkiem realny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka