99venus 25.06.18, 07:07 Nadęty balon pychy i samochwalstwa pękł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.a.q Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 07:21 Za co wy tak nienawidzicie Polski. Jak wam się tu nie podoba to won! Granice otwarte a przecież wasza ojczyzna jest jewropa, Toteż pakuj się do miski. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 07:27 Nikt nienawidzi Polski. Nienawidzimy suwerena. Za to że suweren to prymitywny, niewykształcony, głupi, seksistowski byczek w dresie z ambicjami rządzenia światem, który uważa że Chopin to wódka, że mu się należy, że mu zabrali. Jak wam się nie podoba to ruskie przyjmą was z otwartymi ramionami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 07:48 A ty się czujesz elita? Jak rozumiem i gardzi tymi którzy mają odmienna opinie niż red. Lis. Chodzisz po ulicach w pedalskich rurkach pijesz sojowe latte spłacać kredyt franków i wlazisz w dupe niemieckiemu prezesowi korporacji w którym pracujesz. Do tego stopnia ze nawet on czuje się zaźenplamy. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 07:51 Wyjście jest jedno - podzielić Polskę na Wiśle - na wschód rządzi PiS na zachód PO. Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 08:56 Nie, miejsce foljsdojczow jest w Niemczech. Po DDR zostało całkiem sporo szczawiu i mirabelek do zagospodarowania Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 08:56 Nie, miejsce foljsdojczow jest w Niemczech. Po DDR zostało całkiem sporo szczawiu i mirabelek do zagospodarowania Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 09:52 tanebo2.0 napisał: > Wyjście jest jedno - podzielić Polskę na Wiśle - na wschód rządzi PiS na zachód > PO. PO walczy we Wrocławiu o przetrwanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Ja też się cieszę, że sportowcem roku 25.06.18, 09:50 f.a.q napisał: > A gojek się cieszy.. gojek? został Stoch. Choć już Anka była przygotowana by klaskać Robertowi. Można przegrać. Ale dać dupy nie wypada. Jestem za tym by usunąć Orła ze strojów reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ja też się cieszę, że sportowcem roku 25.06.18, 10:23 inocom napisał: > Jestem za tym by usunąć Orła ze strojów reprezentacji. Sądzę że orzeł też jest za tym. Zresztą z innych miejsc też by spieprzył i został godłem Wenezueli lub innego Gabonu. S. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj "Jaki rząd taka drużyna"-Adam Hofman 25.06.18, 07:28 rzecznik PiS w czasie rządów PO. Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: "Jaki rząd taka drużyna"-Adam Hofman 25.06.18, 08:51 To głupio gadał o ile nie zmyslasz oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: "Jaki rząd taka drużyna"-Adam Hofman 25.06.18, 09:46 Znów insynuacje. Masz kolejnego: Duda, pis-nibyprezydent: Stan polskiego sportu, zwłaszcza gier zespołowych, jest smutnym odzwierciedleniem stanu polskiego państwa. twitter.com/andrzejduda/status/382608319577587712?lang=pl Nawiasem mówiąc, to nie jest 100% korelacja, ale coś w tym jest. Entuzjazm mieliśmy w 1974, na początku stanu wojennego - mobilizację w oporze przeciw komunie. Co innego dziś, kiedy postkomuniści z PIS opanowali nowoczesne i skuteczne technologie ogłupiania i manipulacji. Dziś to jest coś demobilizującego, rozkładającego Naród. Coś odbierającego mu działania. Wojna behawioralna PISu z Polską i Polakami trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: "Jaki rząd taka drużyna"-Adam Hofman 25.06.18, 10:29 buldog2 napisał: > Znów insynuacje. Masz kolejnego: > Duda, pis-nibyprezydent: > Stan polskiego sportu, zwłaszcza gier zespołowych, jest smutnym odzwierciedl > eniem stanu polskiego państwa. > twitter.com/andrzejduda/status/382608319577587712?lang=pl Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: "Jaki rząd taka drużyna"-Adam Hofman 25.06.18, 10:35 Zajrzyj sobie konfabulancie do słownika. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: "Jaki rząd taka drużyna"-Adam Hofman 25.06.18, 11:52 A może byś sam powiedział coś konkretnie, gdzie błąd? Kłamiesz tak jak wasz oszust premier w sprawie łamania prawa, stoczni, kolei hyperloop itp. oraz szef jego kancelarii Dworczyk, zawsze kiedy mu pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: "Jaki rząd taka drużyna"-Adam Hofman 25.06.18, 14:44 Błąd tkwi w imputowaniu osobie trzeciej zachowań które nie nie były jego intencją. Nie znałem tej wypowiedzi Hoffmana ale złożyłem również złą wole leminga o nosie tak fioletowym jak sztormowa fala na morzu północnym. > A teraz przeproś, cmoknij w rąsie i spadaj. Ps. Może być bez kwiatów. Ps.2 (premier) - a wasz jak ma na nazwisko? Dmitrij Anatoljewicz Miedwiediew? Odpowiedz Link Zgłoś
natemat22 Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 07:36 ojejku ojejku jak mi przykro , Adrianek nie będzie sieM mógł powylaszczać pees ojejku i co teraz z tymi flagami na samochodach ,lusterkach samochodowych i balkonach ? -- apostazja.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 08:30 Wg Dudy fatalny wynik polskich drużyn sportowych świadczy o takim samym stanie państwa. Powiedział to jakiś czas temu, a dziś szef kancelarii premiera M. Dworczyk udawał, że nie ma to nic do wczorajszej klęski piłkarzy i sabotażu Polski przez PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 08:37 Widocznie Duda nie zna starego powiedzenia "nie pluj do studni, bo może kiedyś sam będziesz musiał się z niej napić". Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 08:51 horpyna4 napisała: > Widocznie Duda nie zna starego powiedzenia "nie pluj do studni, bo może kiedyś > sam będziesz musiał się z niej napić". Nie zna, bo to cymbał. Odpowiedz Link Zgłoś
pisi.dziewic.z.zoliborza Moja żona, "głupia baba", jeśli chodzi o piłkę 25.06.18, 09:01 nożną, która nie wie co to jest spalony trafnie zdiagnozowała przyczynę naszych porażek. Stwierdziła, że wszystkie drużyny przyjechały na mundial by grać w piłkę na boisku, a chłopcy Nawałki przyjechali z żonami, narzeczonymi i dziewczynami na wycieczkę. Niestety to skutkowało tym, ze zamiast myśleć o piłce głowami, oni myśleli "Wackami" o nocy ze swoimi d.... Pan Kazimierz Górski wiedział o tym i dlatego jego orły miały całkowity celibat i grali jak z nut! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 09:47 Stan polskiego sportu, zwłaszcza gier zespołowych, jest smutnym odzwierciedleniem stanu polskiego państwa. :( — Andrzej Duda (@AndrzejDuda) September 24, 2013 Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Jak Norwegowie motywują sportowców 25.06.18, 09:03 99venus napisał: > Nadęty balon pychy i samochwalstwa pękł. Nawałka popełnił klasyczny (polski) błąd. Po dobrym meczu, dobrej drużyny, której przydarzyły się 2 błędy, całkowicie przemeblował drużynę, przy okazji krytykując podstawowy skład. To mi przypomina anegdotę (oparta o realia) jak Norwescy trenerzy motywują sportowców. Otóż stosują oni metodę PPP, czyli na spotkaniu z 'delikwentem' witają go miłym słowem (Pozytywna atmosfera), przechodzą do meritum ale nie mówią w czym on nawalił, lecz co mu wyszło dobrze (czyli wskazuje na Pozytywy), wszak delikwent sam wie co spieprzył, a na koniec znowu parę miłych słów, by go nastawić Pozytywnie do dalszych wysiłków - czyli PPP. Szwedzi stosują metodę PNP, czyli początek i koniec jak Norwegowie, natomiast w środku skupiają się na tym co należy poprawić, innymi słowy opieprzają delikwenta, wytykając mu słabe strony. Polacy stosują metodę NNN, czyli zaczynają od atmosfery pełnej negatywnych emocji, meritum podobnie, i na pożegnanie ostrzeżenie, czyli trzecie N. Przy takim podejściu nigdy nie zdobędziemy żadnego mistrzostwa. Lecz nie jest to wina Nawałki czy Bońka. To wina chorej mentalności Polaków... Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Piłką się mało interesuję, ale to co pokazali 25.06.18, 10:22 taziuta napisał: > 99venus napisał: > > > Nadęty balon pychy i samochwalstwa pękł. > > Nawałka popełnił klasyczny (polski) błąd. Po dobrym meczu, dobrej drużyny, któr > ej przydarzyły się 2 błędy, całkowicie przemeblował drużynę, przy okazji kryty > kując podstawowy skład. 1. Ale nie spotkałem jeszcze drużyny, która przed zawodami reklamuje alkohol, czy inne cuda :) 2. Kto rozsądny bierze na wojnę (a wojną jest rywalizacja na tym poziomie) żony i kochanki? Jakby sobie chłopcy nie pobzykali przez tydzień czy miesiąc to pewnie siemię by im z uszu wyszło? :) Zakaz seksu i post przed bitwą obowiązywał we wszystkich wielkich armiach: Wielka Orda, Rzym, Hunowie. Kto się do niego nie stosował ginął. Uzasadnienie postu masz u Hašeka. Pełne kichy w walce to pewna śmierć przy trafieniu w brzuch niekoniecznie śmiercionośną raną. Poza tym balast. Przyśpieszenie jest definiowane jako siła (w tym przypadku mięśni) / masę. Ubytek energii zawodnika też jest związany z masą. E = mv^2/2. Na cholerę mu ta 1/10 jego masy w kichach? Inną sprawą jest lęk. Nie ma że boli, czy jest ciężko. Ludzie, którzy lękają się mocniejszych wrażeń, są tchórzami, bo naga rzeczywistość ich przeraża, a tacy właśnie słabi ludzie są największymi szkodnikami kultury i charakteru. Tacy wychowaliby naród jako gromadę przeczulonych człowieczków, masturbantów fałszywej kultury w rodzaju św. Alojzego, o którym powiedziano w księdze mnicha Eustachego, że gdy św. Alojzy usłyszał, jak mąż jeden z wielkim hukiem wypuścił wiatry, rozpłakał się i w modlitwie dopiero znalazł ukojenie. Jaroslav Hašek. Na przyjemności jest czas po bitwie. Gdy mam coś do załatwienia czynię to na czczo. Sytość usypia. Gdy tworzę skromny posiłek spożywam koło godziny 21. PS Uważam za zniewagę dalsze występy "kadry" z Orzełkiem na piersi. Z Polską nie mają oni nic wspólnego. Niech się poniżają pod logiem PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Piłką się mało interesuję, ale to co pokazali 25.06.18, 10:27 inocom napisał: > 1. Ale nie spotkałem jeszcze drużyny, która przed zawodami reklamuje alkohol, c > zy inne cuda :) Przecież po meczu nikt ich do żadnej reklamy nie zaangażuje. :D S. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Bingo :) 25.06.18, 10:39 snajper55 napisał: > inocom napisał: > > > 1. Ale nie spotkałem jeszcze drużyny, która przed zawodami reklamuje alko > hol, c > > zy inne cuda :) > > Przecież po meczu nikt ich do żadnej reklamy nie zaangażuje. :D Mało co monitora nie oplułem :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 09:24 będzie co świętować , odprawiać modły ,czcić , stawiać pomniki, branie w dupę jako powód do chwały to polska specjalizacja, (P W, Smoleńsk itp) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 09:32 Duda mial racje nawołując do bojkotu ruskiego Mundialu. Gdyby go posłuchali oszczędziliby sobie i nam wstydu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Błąd to Nawałka 25.06.18, 09:35 Dupek - elegancik, mędrek, który wszystkie systemy rozpracował. Wielu to widziało już na mistrzostwach Europy, które zakończyły się mizernym, ale sukcesem. Zachowawcza gra do tyłu, strach przed każdym podaniem, najlepiej do Pazdana i ten do bramkarza. Zdaje się, widział to już Boniek, ale z Nawałką to jak grochem o ścianę. Musiał go utrzymać, bo taką decyzję podjął. Trzeba było brać Czerczesowa, kiedy ten szukał roboty. Ale w pisowskiej Polsce to byłby okropny skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Błąd to Nawałka 25.06.18, 09:41 Szukanie winnych nikomu nie pomoze. Zwlaszcza Lewandowskiemu, ktory zrujnowal swoja kariere dajac sie namowic do gry w dobrej zmianie. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Błąd to Nawałka 25.06.18, 09:49 Lewandowski bankrutem? Też chciałbym tak upaść. To profesjonalista, zostanie w Monachium i szybko odbuduje swoją renomę. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Błąd to Nawałka 25.06.18, 09:59 > Lewandowski bankrutem? Też chciałbym tak upaść. Szampon przeciwko lupierzowi to nawet PrezesPan moze reklamowac. Niemcy drwią z Lewandowskiego. "Może się cieszyć, że ma kontrakt z Bayernem" www.tvn24.pl/mundial2018/niemieckie-media-surowo-podsumowaly-mundialowy-wystep-lewandowskiego,848426.html Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Błąd to Nawałka 25.06.18, 10:24 pies_na_czarnych napisała: > > Lewandowski bankrutem? Też chciałbym tak upaść. > Szampon przeciwko lupierzowi to nawet PrezesPan moze reklamowac. > > Niemcy drwią z Lewandowskiego. "Może się cieszyć, że ma kontrakt z Bayernem" > www.tvn24.pl/mundial2018/niemieckie-media-surowo-podsumowaly-mundialowy-wystep-lewandowskiego,848426.html > I słusznie. Nie ma co udawać, że nic się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Błąd to Nawałka 25.06.18, 10:27 Z łupierzem coś nie tak. A Niemcy zwyczajnie są wqrwieni, że podobno Lewy nie chce u nich grać, pomimo luksusowego kontraktu który sam podpisał. Nie wiadomo, ile w tym prawdy, a ile świństw konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Błąd to Nawałka 25.06.18, 11:32 Z łupierzem coś nie tak? www.facebook.com/469491363175030/photos/a.549916331799199.1073741829.469491363175030/729368530520644/?type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Błąd to Nawałka 25.06.18, 11:47 pies_na_czarnych napisała: > Z łupieżem coś nie tak? Pojawiają się pytania gdzie będą grać. scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/35435016_729358620521635_7487287887206023168_n.jpg?_nc_cat=0&oh=bab91295be0a80f402e8ef140eb3e1de&oe=5BE4C10D Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Błąd to Nawałka 25.06.18, 12:35 Bardzo oględnie i delikatnie - łupież to nie łupierz. A Lewy sobie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 09:41 Kolumbia ma jeszcze potężniejszych szamanów niż Senegal ;) Za to "Polska, dawaj!" ma Matkę Boską i jej syna - Króla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 09:44 Jacy tam szamani... zwykle kartele narkotykowe z duza kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 10:36 Nie wiem. Jesli lubi jogging, to niech sobie pobiega. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 10:44 nazimno napisał: > niech sobie pobiega. Za Berlinkami. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 10:54 Moga byc "Moskwianki", duzo lepsze od "Berlinek", a nawet od Warszawianek, tak twierdza Niemcy, choc Steffen Möller wolal Warszawianki, podobno walily drzwiami oknami po kazdym programie telewizyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Berlinki to parówki :) 25.06.18, 11:08 nazimno napisał: > Moga byc "Moskwianki", duzo lepsze od "Berlinek", a nawet od Warszawianek, tak > twierdza Niemcy, > choc Steffen Möller wolal Warszawianki, podobno walily drzwiami oknami > po kazdym programie telewizyjnym. Reklamowane przez naszych kopaczy, jako dodające mocy. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Berlinki to parówki :) 25.06.18, 11:25 A skad mam to wiedziec, skoro W OGOLE nie jadam parowek, poniewaz dawno juz temu znajomy technolog przemyslu zywnosciowego opowiedzial mi w szczegolach o tym jak i z czego sie te g....e produkty wytwarza. "W tym temacie" mam od dawna spokoj. PS Tak czy inaczej Warszawianki mi sie bardziej podobaja, podobnie jak S.Möllerowi. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Berlinki to parówki :) 25.06.18, 11:29 nazimno napisał: > A skad mam to wiedziec, skoro W OGOLE nie jadam parowek, poniewaz dawno juz tem > u > znajomy technolog przemyslu zywnosciowego opowiedzial mi w szczegolach o tym > jak i z czego sie te g....e produkty wytwarza. > "W tym temacie" mam od dawna spokoj. Będą za UE jak zakaże MOM. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Berlinki to parówki :) 25.06.18, 11:38 No nie wierzę, sam nie wiedziałeś, technolog musiał ci opowiadać? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Berlinki to parówki :) 25.06.18, 11:43 yoma napisała: > No nie wierzę, sam nie wiedziałeś, technolog musiał ci opowiadać? > :D Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Berlinki to parówki :) 25.06.18, 11:45 Rozne detale byly mi znane, ale kumpel je tak dalece sprecyzowal, iz nawet TUTAJ (!) byloby to zbyt wymiotne, gdybym to powtorzyl. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Berlinki to parówki :) 25.06.18, 12:32 nazimno napisał: > Rozne detale byly mi znane, ale kumpel je tak dalece sprecyzowal, iz nawet TUTA > J (!) > byloby to zbyt wymiotne, gdybym to powtorzyl. Nie idź drogą Lewandowskiego czy innego kopacza pęcherza z Orłem na piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Berlinki to parówki :) 25.06.18, 12:34 innpoland.pl/143825,adam-nawalka-w-reklamach-czy-marketingowcy-przesadzili Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Berlinki to parówki :) 25.06.18, 12:36 Sorki, uciekło: www.youtube.com/watch?v=wKEodOblKz4 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Berlinki to parówki :) 25.06.18, 12:39 Za reklame napojow alkoholowym w normalnym kraju wywaliliby go na zbity ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 09:49 Ejtam kasa. Pilkarzyki zagraja w reklamie piwa i kasa bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 09:49 teraz wiadomo dlaczego w Bayernie Lewy blyszczy....bo "obsluguje" go James a nie Krychowiak Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 10:01 Pilka nozna jest gra zespolowa. Nawalka swoich kopaczy tego nie nauczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 10:26 pies_na_czarnych napisała: > Pilka nozna jest gra zespolowa. Nawalka swoich kopaczy tego nie nauczyl. W Polsce od przedszkola (żłobka?) stawia się na pracę indywidualną. Praca zespołowa w szkole jest surowo karana. A czym skorupka... S. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 10:35 snajper55 napisał: > pies_na_czarnych napisała: > > > Pilka nozna jest gra zespolowa. Nawalka swoich kopaczy tego nie nauczyl. > > W Polsce od przedszkola (żłobka?) stawia się na pracę indywidualną. Praca zespo > łowa w szkole jest surowo karana. A czym skorupka... Nie przesadzaj. "Pracowity jak pszczółka". Problemem jest zniszczenie spółdzielczości. Zacytuję póki mogę (do 4 lipca - potem ACTA 2.0). wolnemedia.net/wolnosciowy-agraryzm-ignacego-solarza/ Śmierć z rąk hitlerowców przerwała dzieło Solarza, a kilkadziesiąt lat komunistycznego zamordyzmu wypaczyło i skutecznie obrzydziło spółdzielczość, skompromitowało ideę Polski Ludowej. Dziś o Solarzu nie pamięta niemal nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: To był zamach... 25.06.18, 10:34 I strzały. Kazańskie NKWD dobijało rannych Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: To był zamach... 25.06.18, 11:05 Autorytety ciemnego ludu: www.wiocha.pl/1518869,Dwa-autorytety Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: To był zamach... 25.06.18, 11:08 Upiększyli ja na tym zdjęciu :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 11:43 pbs.twimg.com/media/DgfAgUUWkAAd153.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Piękne 25.06.18, 11:51 szwampuch58 napisał: > pbs.twimg.com/media/DgfAgUUWkAAd153.jpg Mi tylko brakuje przekazu z ichnich reklam na cel charytatywny. np. na Podopieczni Fundacji "Na Ratunek Dzieciom z Chorobą Nowotworową" Odpowiedz Link Zgłoś
natemat22 Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 11:52 "Jaki rząd taka piłka nożna" hej pisiurki -skąd my znamy ten cytat ? hę ? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Dowcip dnia! 25.06.18, 12:16 "Jestem dumny z postawy piłkarzy"-Adam Nawałka Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Dowcip dnia! 25.06.18, 12:28 zapijaczony-ryj napisał: > "Jestem dumny z postawy piłkarzy"-Adam Nawałka Miliony na koncie - można być domnym Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Dowcip dnia! 25.06.18, 13:02 pies_na_czarnych napisała: > Niech odda na Caritas :D Caritas to przeżre. Jest jeszcze instytucja w Polsce nieskalana. Podopieczni Fundacji "Na Ratunek Dzieciom z Chorobą Nowotworową" Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dowcip dnia! 25.06.18, 14:36 > Caritas to przeżre. Na Caritas to nawet moczu bym nie oddal. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Dowcip dnia! 25.06.18, 12:54 A ja się cieszę. Bo mam już dość wyłażącego z każdego kąta telewizora podstarzałego hipstera z piwskiem w łapie, mam dość milionera-kopacza którego głównym zajęciem jest zmienianie portek, butów, zegarków, samochodów i koloru włosów, mam dość dramatycznej opery mydlanej p.t.: "Czy bark (goleń, łękotka, kość ogonowa, prostata /niepotrzebne skreślić/) będą wyleczone do mundialu", mam dość tego pseudopatriotycznego rejwachu i bełkotu, mam dość tej ogólnonarodowej histerii i rozbudzonego nacjonalizmu ubranego w biało-czerwone barwy. Ten kubeł zimnej wody się przyda, sprowadzi nas na ziemię i być może przywróci normalne proporcje. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Dowcip dnia! 25.06.18, 13:08 erte2 napisał: > A ja się cieszę. Bo mam już dość wyłażącego z każdego kąta telewizora podstarza > łego hipstera z piwskiem w łapie, mam dość milionera-kopacza którego głównym za > jęciem jest zmienianie portek, butów, zegarków, samochodów i koloru włosów, mam > dość dramatycznej opery mydlanej p.t.: "Czy bark (goleń, łękotka, kość ogonowa > , prostata /niepotrzebne skreślić/) będą wyleczone do mundialu", mam dość tego > pseudopatriotycznego rejwachu i bełkotu, mam dość tej ogólnonarodowej histerii > i rozbudzonego nacjonalizmu ubranego w biało-czerwone barwy. > Ten kubeł zimnej wody się przyda, sprowadzi nas na ziemię i być może przywróci > normalne proporcje. Hough Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dowcip dnia! 25.06.18, 14:37 Teraz dla odmiany bedziesz mial codzienny placz i szukanie winnych. :( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 12:56 Dokładnie. Przed wyjazdem na mistrzostwa rozdęty do granic mozliwosci przez media, kibiców i polityków, teraz po porażc, która była do prewidzenia, bo taki własnie jest poziom naszej pilki, wyjscie z grupy byłoby sporym sukcesem, tak mówili normalni kibice, a ci nakręcający teraz krytykują bezrozumnie, bo ich oczekiwania były bezpodstawne, ale i tak winni sa pilkarze, trener, sztab...cóż laska pańska na pstrym koniu jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
natemat22 Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 14:34 oho ! dzisiaj mój sąsiad zdjął wreszcie flagę z balkonu , obraził się "patriota" od siedmiu boleści uf ! nareszcie przestanie ją pomiatać i beszcześcić moje barwy narodowe dla kilku spoconych kolesi biegających w krótkich gaciach za piłką szmacianą -- apostazja.info Odpowiedz Link Zgłoś
natemat22 Re: co za piękna katastrofa! 25.06.18, 21:12 kiedyś w Sejmie modlili się o deszcz i skutek wiadomy , ci modlili się i adoptowali duchowo piłkarzy z podobnym skutkiem . coś te modlitwy to jakaś lipa i popelina : cyt „Wystarczy, że klikniesz poniżej, a system losujący wyłoni piłkarza (lub trenera), któremu możesz szczególnie towarzyszyć przez cały turniej. Poniżej znajdziesz modlitwę kibica, odmawiaj ją każdego dnia…”. Modlitwa za adoptowanego zawodnika zaczyna się oczywiście od prośby do Bozi o pomoc w odniesieniu sukcesu na mistrzostwach (na wszelki wypadek jednak Deon nie konkretyzuje, czy adopcyjni rodzice mają się modlić o wyjście z grupy, czy od razu o medal) " Odpowiedz Link Zgłoś