pies.na.czarnych 07.06.19, 22:28 Skończyła się cierpliwość szefów portalu interia.pl do prawicowego publicysty Rafała Ziemkiewicza. Dziennikarzy został zwolniony po dzisiejszym tekście o środowisku LGBT. :D:D:D Skończyło się babci sranie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Ziemkiewicza wywalili na zbita mordę:) 07.06.19, 22:28 polityczek.pl/uncategorised/10962-ziemkiewicz-doigral-sie-portal-interia-pl-wyrzuca-go-z-pracy?fbclid=IwAR2WU-XAtAkxP-RpJm9DxRcMiiBcWLku90N74BKb1Tgi60XDP1_QdlQffNw Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ziemkiewicza wywalili na zbita mordę:) 07.06.19, 22:36 I tak powinno być. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k a co to za portal "interia.pl" bruxelska belkotko? 07.06.19, 22:34 bo jak jestem na tym foro 15 lat - to czegos takiego nie zauwazylem... Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. dzialacz "S" w 1981. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: a co to za portal "interia.pl" bruxelska belk 07.06.19, 22:42 j-k napisał: > bo jak jestem na tym foro 15 lat - to czegos takiego nie zauwazylem... Najwyraźniej masz problemy z uwagą. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k naturalnie, ze tak... 07.06.19, 22:48 dr.krisk napisał: > Najwyraźniej masz problemy z uwagą. kazdy ma. ty tez masz problemy z uwaga, ze moj rodzinny (onegdaj) Plock byl jakis czas faktyczna stolica Polski. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: naturalnie, ze tak... 07.06.19, 22:52 Wreszcie sie wydalo z jakiej stolicy pochodzisz Warszawiaku:D Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: naturalnie, ze tak... 07.06.19, 22:53 Zostaw go. Popatrzymy sobie, jak ignorowany bezsilnie macha nuszkami i tak mu dyndają 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: naturalnie, ze tak... 20.06.19, 16:48 "bezsilnie macha nuszkami i jak mu dynda : D : D : D Odpowiedz Link Zgłoś
j-k przeci to ty i yoma bezsilnie tu ujadacie na Rzad. 20.06.19, 16:52 a nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k belkocie, prowincjonalny 07.06.19, 22:58 moj dziadek, o czym juz wielokrotnie pisalem - przyjechal do Warszawy z Plocka w roku 1926 (zamach majowy Pilsudskiego) w zwiazku z tym jestem warszawiakiem dopiero w II.gim pokoleniu . Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: belkocie, prowincjonalny 07.06.19, 23:06 Taaak, wiemy. Byles tez przewodniczacym "S" w duuuuzym zakladzie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k istotnie... 07.06.19, 23:09 550 zatrudnionych - to niemaly zaklad. zwlaszcza, ze i ty zapewne zarles jego produkty. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. dzialacz "S" w 1981 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: istotnie... 07.06.19, 23:51 I te, jak to było, aha płetwy - tak strasznie wystają 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: belkocie, prowincjonalny 07.06.19, 23:15 A, emotki zapomniałam. Sierobi. 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: a co to za portal "interia.pl" bruxelska belk 07.06.19, 22:42 Przestan chlac to ci sie wzrok poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k lepiej uwazaj na panienki pracujace w Bruxelce. 07.06.19, 22:51 wiekszosc z nich to Ukrainki... a wiesz, ze z HIV-em nie ma zartow. PS. O impotencje cie przeciez nie posadzam , hloopcze. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Ziemkiewicza wywalili na zbita mordę:) 07.06.19, 22:45 Ziemkiewicz jest wyjątkowo obleśnym typem. Jak mam problemy żołądkowe, to go sobie wizualizuję, i za chwilę wszystko znów wraca do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Ziemkiewicza wywalili na zbita mordę:) 07.06.19, 22:48 dr.krisk napisał: > Ziemkiewicz jest wyjątkowo obleśnym typem. Jak mam problemy żołądkowe, to go so > bie wizualizuję, i za chwilę wszystko znów wraca do normy. A często masz sraczkę z powodu rządzenia PIS.Opisz to w szczegółach. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Ziemkiewicza wywalili na zbita mordę:) 07.06.19, 22:54 Niestety, Ziemkiewicz działa tylko wymiotnie. Szczegóły mojej perystaltyki mogę ci przesłać (opisy oraz próbki) za zaliczeniem pocztowym. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Ziemkiewicza wywalili na zbita mordę:) 20.06.19, 20:36 taniarada napisało: A często masz sraczkę z powodu rządzenia PIS.Opisz to w szczegółach. Naprawdę cię to kręci....? Ale cóż, taki się urodziłeś i nic na to nie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k kazdy ma swojego ulubienca... 07.06.19, 22:54 dr.krisk napisał: > Ziemkiewicz jest wyjątkowo obleśnym typem. kazdy ma swojego ulubienca. moim jest Grzesio S. z PO i "urody" tesz mu nie brakuje :) Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Pies drapał Internię 07.06.19, 22:52 Publicysta wyjaśnił, że powodem zakończenia z nim współpracy był jego tekst w obronie atakowanej za krytykę środowisk LGBT i homopropagandy Zofii Klepackiej. "Tęczowi faszyści wygrali potyczkę, ale nie wątpię, że wojny z normalnymi Polakami nie wygrają" – podkreślił Rafał Ziemkiewicz. Właśnie usunąłem interie z ulubionych. Zatem od dzisiaj do agorowych stron i innych onetow - dla totalnych półgłupkow i tęczowych dewiantów, na listę portali, których nie odwiedzam, trafia interia. Pies im mordy lizał. Brawa i szacunek dla pana Ziemkiewicza! Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Pies drapał Internię 07.06.19, 22:56 Czy interia o tym wie? Pewnie zapłaczą się z rozpaczy. Obawiam się że odwiedzasz raczej portale XXX oraz inne takie: jakoś kojarzysz mi się z wszeteczną świnką o spoconych łapach. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k a co to jezd interia pl ? 07.06.19, 23:00 bo jak jezdem 15 lat w necie - czegos takiego nie widzialem... Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: a co to jezd interia pl ? 07.06.19, 23:46 j-k napisał: > bo jak jezdem 15 lat w necie - czegos takiego nie widzialem... To mało widziałeś... www.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
j-k wystarczy, ze widzialem Washington i Moskwe 08.06.19, 00:18 don.kichote napisał: > To mało widziałeś... wystarczy, ze widzialem Washington i Moskwe (+ jeszcze pare pomniejszych miejsc.) i to mi wystarcza do mojego krajobrazu. widzenie slamsow w Mexico City, czy w Dehli - do niczego nie jest mi potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Pies drapał Internię 07.06.19, 22:58 Jedynie 23 osoby nie popieraja decyzji Interii :) polityczek.pl/uncategorised/10962-ziemkiewicz-doigral-sie-portal-interia-pl-wyrzuca-go-z-pracy?fbclid=IwAR2WU-XAtAkxP-RpJm9DxRcMiiBcWLku90N74BKb1Tgi60XDP1_QdlQffNw Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Pies drapał Internię 07.06.19, 23:06 No wolno im, to wolny kraj, jeszcze 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil "powód do refleksji nad stanem wolności mediów" 07.06.19, 23:17 " Ale czy nie kurczy nam się kolejny raz przestrzeń debaty publicznej?" Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: "powód do refleksji nad stanem wolności medió 07.06.19, 23:21 Rzekłabym, że bez p. Ziemkiewicza znacznie się poszerzyła. Również w dosłownym sensie. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: "powód do refleksji nad stanem wolności m 07.06.19, 23:40 yoma napisała: > Rzekłabym, że bez p. Ziemkiewicza znacznie się poszerzyła. Również w dosłownym > sensie. To teraz napisz cos dowcipnego o Mannie Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: "powód do refleksji nad stanem wolności m 07.06.19, 23:52 Sam napisz. Będzie jelenia szukał 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: "powód do refleksji nad stanem wolności m 20.06.19, 16:51 PISi nie lubią pracować, wolą czekać na Manna z nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
suender Re: Ziemkiewicza wywalili na zbita mordę:) 20.06.19, 17:10 pies.na.czarnych 07.06.19, 22:28 > Dziennikarzy został zwolniony po dzisiejszym tekście o środowisku LGBT. I całkiem słusznie, że go wyrzucili, bo pisanie o nie istniejącym środowisku LGBT jest obrazą czytelników. Nie ma prawdziwych gejów i lesbijek, tylko tacy typu pseudo, - z gatunku negatywnie mentalnie zakręconych. cbdo. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Sodomici w natarciu? 20.06.19, 17:56 Oj nie najlepiej się to dla nich pewnie skończy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: Ziemkiewicza wywalili na zbita mordę:) 20.06.19, 22:06 Nareszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ziemkiewicza wywalili na zbita mordę:) 20.06.19, 22:10 Najwyzszy Czas. Odpowiedz Link Zgłoś