Dodaj do ulubionych

Prezes w Zbuczynie koło Siedlec głupoty wydaduje

11.08.19, 13:41
Twierdzi, że che by Polacy niezależnie od tego gdzie mieszkają mieli jednakowe szanse awansu!
Ciekawe jak to sobie wyobraża w praktyce?
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: Prezes w Zbuczynie koło Siedlec głupoty wydad 11.08.19, 13:59
      On sobie nie wyobraża, on mówi. I prawdopodobnie mówi to, co zgromadzeni chcą usłyszeć.

A to, co mówi, nie ma najmniejszego znaczenia. Ważne jest, żeby słuchaczom się spodobało.
      • kadziteusz Re: Prezes w Zbuczynie koło Siedlec głupoty wydad 11.08.19, 14:02
        horpyna4 napisała:

> On sobie nie wyobraża, on mówi. I prawdopodobnie mówi to, co zgromadzeni chcą u
        > słyszeć.
        >
        > A to, co mówi, nie ma najmniejszego znaczenia. Ważne jest, żeby słuchaczom się
        > spodobało.
        Komuniści mówili każdemu wg potrzeb
    • yoma Re: Prezes w Zbuczynie koło Siedlec głupoty wydad 11.08.19, 14:30
      A ty go znowu promujesz?
      • kadziteusz Re: Prezes w Zbuczynie koło Siedlec głupoty wydad 11.08.19, 14:41
        yoma napisała:

> A ty go znowu promujesz?
        >
        Zaraz no-popis dopisze, to samo.
        A ty chciała byś być tak ironicznie promowana, bo ja nie.
        • snajper55 Re: Prezes w Zbuczynie koło Siedlec głupoty wydad 11.08.19, 14:44
          kadziteusz napisał:

> yoma napisała:
          >
          > > A ty go znowu promujesz?
          > >
          > Zaraz no-popis dopisze, to samo.

I będzie mieć rację.

> A ty chciała byś być tak ironicznie promowana, bo ja nie.

Nie ma śladu ironii w twoim promowaniu Kaczyńskiego. Służysz mu za tubę propagandową.

S.
          • kadziteusz Re: Prezes w Zbuczynie koło Siedlec głupoty wydad 11.08.19, 14:47
            snajper55 napisał:

> kadziteusz napisał:
            >
            > > yoma napisała:
            > >
            > > > A ty go znowu promujesz?
            > > >
            > > Zaraz no-popis dopisze, to samo.
            >
            > I będzie mieć rację.
            >
            > > A ty chciała byś być tak ironicznie promowana, bo ja nie.
            >
            > Nie ma śladu ironii w twoim promowaniu Kaczyńskiego. Służysz mu za tubę propaga
            > ndową.
            >
            > S.

Pisanie o tym, ze głupoty wygaduje jest promocja?
            Od kiedy?
            • yoma Re: Prezes w Zbuczynie koło Siedlec głupoty wydad 11.08.19, 15:21
              Ryj, kuwa, każdy twój wątek to: prezes, gadzinówka, gadzinówka, prezes, ze szczegółami i podaniem miejsca i czasu. A potem płacz wielki, że lecisz na Osła jak wszystkie pisie cyngle.

Nie umiesz się powstrzymać, to napisz se gwoździem na ścianie: Prezes dzisiaj w Zbuczynie.
              • kadziteusz Re: Prezes w Zbuczynie koło Siedlec głupoty wydad 11.08.19, 15:32
                yoma napisała:

> Ryj, kuwa, każdy twój wątek to: prezes, gadzinówka, gadzinówka, prezes, ze szcz
                > egółami i podaniem miejsca i czasu. A potem płacz wielki, że lecisz na Osła jak
                > wszystkie pisie cyngle.
                >
                > Nie umiesz się powstrzymać, to napisz se gwoździem na ścianie: Prezes dzisiaj w
                > Zbuczynie.
                >

A gdzie ten płacz wielki zobaczyłaś? Może w lustrze?
                A co do PiSich cyngli to une piszOM o winie Tuska i Polańskim Więc nie PiS_dol, obetrzyj łzy, wysmarcz się i weź się w garść, a na koniec mnie wyklikaj, bo to na pewno potrafisz!
                • yoma Re: Prezes w Zbuczynie koło Siedlec głupoty wydad 11.08.19, 15:34
                  I tak zrobię. Cyngli wyklikuję.

Klik!
                  • kadziteusz Wy zwolennicy NI i jego ferajny tylko to umiecie 11.08.19, 16:13
                    yoma napisała:

> I tak zrobię. Cyngli wyklikuję.
                    >
                    > Klik!
                    >
                    Podkablować jak treść wątku wam nie odpowiada.
                    A spróbuj PiSorko wypowiedzieć się w temacie jaki poruszyłem! Za trudne?
                    No to zapytam jak można zrównać szanse awansu mieszkańca Pcimia, czy Koziej Wólki z mieszkańcem, Krakowa, Warszawy, czy Szczecina, albo Gdańska?
                    W twój ukochany prezes właśnie taką głupotę publicznie ogłosił i ja ja na tym forumpromuję jako wypowiedź człowieka, który nie wie co mówi!!!
                    Dotarło PiSiorko?
                    • yoma Re: Wy zwolennicy NI i jego ferajny tylko to umie 11.08.19, 16:23
                      Klik klik
            • snajper55 Re: Prezes w Zbuczynie koło Siedlec głupoty wydad 11.08.19, 17:49
              kadziteusz napisał:

> Pisanie o tym, ze głupoty wygaduje jest promocja?
              > Od kiedy?

Nie napisałeś że głupoty wygaduje tylko rozpowszechniasz jego obiecanki jak każdy pisior.

S.
              • kadziteusz Ajak bym napisał pochwałę,że prezes słusznie prawi 11.08.19, 18:00
                snajper55 napisał:

> kadziteusz napisał:
                >
                > > Pisanie o tym, ze głupoty wygaduje jest promocja?
                > > Od kiedy?
                >
                > Nie napisałeś że głupoty wygaduje tylko rozpowszechniasz jego obiecanki jak każ
                > dy pisior.
                >
                > S.

To byś napisał, ze go zwalczam i ośmieszam?
                Ocenę zostawiam forumowiczom i podpowiadam.
                Wg PiSiej ferajny jak krytykuję Prezesa Spec
                jaclnej Troski to go popieram!
                Ajak bym napisał, ze to GEniusz io maż stana, to go zwalczam?
    • ceppisowski Re: Prezes w Zbuczynie koło Siedlec głupoty wydad 11.08.19, 15:31
      Mowi to do ciemnoty ktora uwaza ze jest pokrzywdzona. Nieudacznicy maja mentalnosc bolszewicka - jej sie nalezy
      ciemnota to lyka bo takie jest prawo ciemnoty wierzyc ze Jarek im da.
      No i wierzy tak jak uwierzyla np w zamach i to ze PIS sprowadzi wrak
      • zdybex Re: Prezes w Zbuczynie koło Siedlec głupoty wydad 11.08.19, 17:22
        a hełm załozył tyłem do przodu.. typowe u głupka.
        • kadziteusz Zdybex odnieś się do tego, proszę 11.08.19, 18:13
          zdybex napisała:

> a hełm załozył tyłem do przodu.. typowe u głupka.

PiSiory typu Yoma i reszra PiSiej Forumowej ferajny postrzegają mój wątek jako promocję presesa!!!
          POtrafisz to uzasadnić
          • yoma Re: Zdybex odnieś się do tego, proszę 11.08.19, 18:43
            Te Ryj jeszcze mamusię poproś na pomoc. MSPANC.
            • kadziteusz Re: Zdybex odnieś się do tego, proszę 11.08.19, 18:49
              yoma napisała:

> Te Ryj jeszcze mamusię poproś na pomoc. MSPANC.
              >

A ty się jeszcze raz popłacz, bo to ja ciebie, a nie ty mnie zaatakowałaś:
              yoma 11.08.19, 14:30
              A ty go znowu promujesz?
              Widzisz godzinę płaczaca PiS_daczko?
            • kadziteusz Re: Zdybex odnieś się do tego, proszę 11.08.19, 18:57
              yoma napisała:

> Te Ryj jeszcze mamusię poproś na pomoc. MSPANC.
              >

Nie mieszkam z mamusią od czasu jak skończyłem studia. Z mamusią do śmierci to mieszkał tylko
              KAczyński i Kononowicz:
              www.youtube.com/watch?v=Xvk-tD-3A_E
      • kadziteusz Re: Prezes w Zbuczynie koło Siedlec głupoty wydad 11.08.19, 18:59
        ceppisowski napisał(a):

> Mowi to do ciemnoty ktora uwaza ze jest pokrzywdzona. Nieudacznicy maja mentaln
        > osc bolszewicka - jej sie nalezy
        > ciemnota to lyka bo takie jest prawo ciemnoty wierzyc ze Jarek im da.
        > No i wierzy tak jak uwierzyla np w zamach i to ze PIS sprowadzi wrak

Yoma , popis, tania rada i reszta piSiej ferajny w to wierzy
    • buldog2 Coś ci powiem 11.08.19, 17:55
      Na każdy temat Yoma ma do powiedzenia 1000 albo więcej razy niż ty. I za nic nie wierzę, że kiedy o tym nie wspomina, przy swoim IQ nie widzi kompletnego braku sensu twoich wątków oraz tego, że nie ma w nich nic, prócz nieudolnej próby zwrócenia na siebie uwagi i zaistnienia. Ale jakbyś ty to napisał, to na pewno bym ci uwierzył.
      • kadziteusz Re: Coś ci powiem 11.08.19, 18:08
        buldog2 napisał:

> Na każdy temat Yoma ma do powiedzenia 1000 albo więcej razy niż ty. I za nic ni
        > e wierzę, że kiedy o tym nie wspomina, przy swoim IQ nie widzi kompletnego brak
        > u sensu twoich wątków oraz tego, że nie ma w nich nic, prócz nieudolnej próby z
        > wrócenia na siebie uwagi i zaistnienia. Ale jakbyś ty to napisał, to na pewno b
        > ym ci uwierzył.
        >
        PiS-dolisz od rzeczy. Ta twoja cała Yoma jest jak popis, i prymityw niczym tania rada i jeszcze paru PiSiorów na tym forum. Jest jak oni "intligentna inaczej" znaczy Suskopodobna, Nigdy nie ma nic do powiedzenia w temacie wątku, tylko zawsze się przypierdala do autora wątku, albo klika i kabluje na moderację, gdyż PiSiorka tylko to potrafi.
        I tyle w tm temacie,
        Miłego dnia.
        Ps, NIe broń przygłupa
      • yoma Re: Coś ci powiem 11.08.19, 18:11
        Snajper, Buldog, dzięki, chłopaki :)✋
        • kadziteusz PiSior PiSiorowi oka nie wykole 11.08.19, 18:22
          yoma napisała:

> Snajper, Buldog, dzięki, chłopaki :)✋
          >
          • yoma Re: PiSior PiSiorowi oka nie wykole 11.08.19, 18:41
            Ryju

są słowa, które normalnemu człowiekowi - do jakich mam zaszczyt się zaliczać - bez trudu przechodzą przez gardło. Np. proszę, dziękuję, przepraszam, przybij piątkę.

I nie wcinaj się między wódkę a zakąskę, bardzo proszę. Dziękuję za uwagę.
            • kadziteusz A kto kogo zaatakował pierwszy personalnie? 11.08.19, 18:45
              yoma napisała:

> Ryju
              >
              > są słowa, które normalnemu człowiekowi - do jakich mam zaszczyt się zaliczać -
              > bez trudu przechodzą przez gardło. Np. proszę, dziękuję, przepraszam, przybij p
              > iątkę.
              >
              > I nie wcinaj się między wódkę a zakąskę, bardzo proszę. Dziękuję za uwagę.
              >
              Czyli kto ma przepraszać i przybijać piątkę?
              Polecam prześledzenie watku!!!
    • kadziteusz A w gadzinówce PiS zwanej dla jaj tvp info niejaka 17.08.19, 11:43
      Mazurek o uwielbieniu i miłości do prezesa pieprzy :
      forum.gazeta.pl/forum/w,396,168555059,168555059,Okazuje_sie_ze_tzw_rodzinne_pikniki_prezesa.html
      • yoma Re: A w gadzinówce PiS zwanej dla jaj tvp info ni 17.08.19, 12:14
        KLIK
        • kadziteusz Re: A w gadzinówce PiS zwanej dla jaj tvp info ni 17.08.19, 12:51
          yoma napisała:

> KLIK
          >

A nie lepiej zamiast klik młoteczkiem tapicerskim w czółku PUK?
          • yoma Re: A w gadzinówce PiS zwanej dla jaj tvp info ni 17.08.19, 13:45
            Kuwa Ryj powiedz prowadzącym, że jesteś spalony i niech ci wymyślą jakąś inną strategię, bo ta już nie działa. Klik.
            • kadziteusz Re: A w gadzinówce PiS zwanej dla jaj tvp info ni 17.08.19, 13:52
              yoma napisała:

> Kuwa Ryj powiedz prowadzącym, że jesteś spalony i niech ci wymyślą jakąś inną s
              > trategię, bo ta już nie działa. Klik.
              >
              O czym ty bredzisz, ja jak ty SMSów z Nowogrodzkiej nie odpieram.
              Może mocniej tym młoteczkiem w czółko zalicz i wreszcie się ode mnie ODWAL!!!

Ty jesteś jak typowy PiS_dzielec, jak nie masz nic do powiedzenia, albo ci watek nie pasuje to albo się przypier...do autora albo klikasz.
              Co cię aż tak uwiera, ojciec cię molestował, czy może ksiądz, że teraz tak masz.

Jeszcze raz powtórzę, bo tępa jesteś:
              ODWAL SIĘ!
              • yoma Re: A w gadzinówce PiS zwanej dla jaj tvp info ni 17.08.19, 13:53
                Klik klik.
                • ta Re: A w gadzinówce PiS zwanej dla jaj tvp info ni 17.08.19, 15:12
                  Ale ocoho? Yoma pisia??? Co ryj wypisuje? Kogoś pogięlo i trzyma?
                  • kadziteusz Re: A w gadzinówce PiS zwanej dla jaj tvp info ni 17.08.19, 15:19
                    ta napisała:

> Ale ocoho? Yoma pisia??? Co ryj wypisuje? Kogoś pogięlo i trzyma?

Tylko przygłupy PiSie klikajOM, a to się nazywa donoszeniem do moderacji lub jak kto woli kapowaniem.
                  • yoma Re: A w gadzinówce PiS zwanej dla jaj tvp info ni 17.08.19, 15:22
                    Ta, thx serdeczne :) Ale już mu nie podbijajmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka