Gość: dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 20:28 Mój typ: Zalewski i Mazurek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szewa Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:23 Bronek "Dziki Kamień" Wildstein Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Smerf Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 21:59 > Bronek "Dziki Kamień" Wildstein Oj tak, tak! Odpowiedz Link Zgłoś
sanctum.officium Re: Hienny dziennikarskie 2004 20.10.04, 22:05 Gość portalu: papa Smerf napisał(a): > > Bronek "Dziki Kamień" Wildstein > > Oj tak, tak! oj tak, tak! tak się pastwi ta hiena nad tym SLDowskim ścierwem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abul Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:43 Bezapelacyjnie Wołek!!!!! Przebił podłością wszystkich rywali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.10.04, 21:46 A Barański? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abul Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:57 Barański niczym się nie wyróżnił. Jest jaki jest, inny nie będzie. A Wołek pasuje jak ulał do tego wyróżnienia. Hieny żywią się padliną a spłoszone uciekają z piskiem. Tak jak Wołek w TVN podczas "Prześwietlenia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gass Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:16 Też jestem za Wołkiem! To autor największego draństwa w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zan Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 22:23 Także jestem za Wołkiem. Wyjątkowa świnia! I obślizgły hipokryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drab Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 22:44 rzeczywiscie, niczym sie nie wyroznil, byl hiena i jest hiena, normalka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 01:14 Zalewski i mazurek ładnie jadą po czerwonej padlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Smerf Re: A co macie do Bronka?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.04, 11:07 > Jakies uzasadnienie poprosze. Facet jest tak jednostronny jak znaczek pocztowy. Już nie tylko w ocenie sytuacji w kraju ale nawet w ocenach tego co się właśnie wydarzyło. Słuchałem jego komentarzy do obrad komisji ds. Rywina. Facet słyszał tylko to co chciał usłysześ a jeśli nawet nie usłyszał, to zmyslił. Chwilami miałem wrażenie, że oglądliśmy obrady jakichś dwóch równoległych komisji Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A co macie do Bronka?? 30.10.04, 12:42 Gość portalu: papa Smerf napisał(a): > > Jakies uzasadnienie poprosze. > Facet jest tak jednostronny jak znaczek pocztowy. Już nie tylko w ocenie > sytuacji w kraju ale nawet w ocenach tego co się właśnie wydarzyło. Słuchałem > jego komentarzy do obrad komisji ds. Rywina. Facet słyszał tylko to co chciał > usłysześ a jeśli nawet nie usłyszał, to zmyslił. Chwilami miałem wrażenie, że > oglądliśmy obrady jakichś dwóch równoległych komisji Aha jednostronny, bo mowil nie to co chciales uslyszec.Ja sie nie ze wszystkim zgadzam z Wildsteinem, ale uwazam, z argumentuje bardzo rozsadnie w przeciwienstwie do Ciebie i kolegi. Odpowiedz Link Zgłoś
shanti ty paskudny antysemito ! 31.10.04, 21:00 Gość portalu: szewa napisał(a): > Bronek "Dziki Kamień" Wildstein Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Hienny dziennikarskie 2004 23.10.04, 22:32 Anna Bikont, Rafał Zakrzewski, Ernest Skalski, Mikołaj Lizut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ars Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 22:53 WOŁEK!!!!! Tylko Wołek! Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Hienny dziennikarskie 2004 23.10.04, 22:56 a co on takiego powiedział czy napisał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborcza kataryna.kataryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 22:55 za to, że realizuje cele swojej redakcji pod pseudonimem i jeszcze temu zaprzecza Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja tu chodzi o dziennikarzy a nie o forumowiczów! 23.10.04, 22:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VlaD Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.localdomain / *.kim.pl 23.10.04, 23:03 "Profesor" Majda. Za skuteczność. Niby nie dziennikarz, a jednym artykułem przebił całoroczne dokonania wszystkich typowych padlinożerców prasowych. Reszta przy nim to jak żuki gnojaki przy hienie. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Hienny dziennikarskie 2004 25.10.04, 16:28 prof.Majda nie jest dziennikarzem..odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VlaD Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.localdomain / *.kim.pl 30.10.04, 09:52 Zgadza się, nie jest. Ale jakaś "nagroda specjalna" to się temu padlinożercy należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan. Bronek Wildstein z "Rz" IP: *.multicon.pl 25.10.04, 16:21 Kto wpuścił złotoustego ,tendencyjnego Bronka do było nie było w miarę dotychczas obiektywnej gazety ? On "Rz" jak Wołek "Zycie" pociągnie w dół. No ,ale "Rzepa" sama tego chciała... Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Bronek Wildstein z "Rz" 25.10.04, 16:29 Żydzisko z Rzepy..faktycznie jest irytujący i wkurzający Odpowiedz Link Zgłoś
sanctum.officium Re: Bronek Wildstein z "Rz" 25.10.04, 17:33 nowy.oszolom.z.radia.maryja napisał: > Żydzisko z Rzepy..faktycznie jest irytujący i wkurzający spadłeś ze schodów, czy co? BW to w tej chili pierwszy młot na komuchów w tym kraju! i chwała mu za to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blijumaiin Re: Bronek Wildstein z "Rz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 01:15 Oszołom ty cycu wsiowy. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Hienny dziennikarskie 2004 25.10.04, 17:25 nagroda zbiorowa - nasz dziennik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARSKA Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.lublin.mm.pl 30.10.04, 11:30 Zbiorowa dla "Naszego Dziennika" to jasne jak slonce,ale (jak poszperam)znajde tam kilka nazwisk autorow tez godnych miana hieny.Czy jednak to nie bylby za duzy zaszczyt? A jak pominac "Glos" Macierewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan. Wołek prowadzi. Tuż za nim Wildstein IP: *.multicon.pl 25.10.04, 17:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Wołek prowadzi. Tuż za nim Wildstein IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 17:40 RMF FM za brak obiektywizmu w stosunku do SLD. I mała żółta kartka dla Katarzyny Kolendy Zaleskiej za nazwanie Janusza Pieńkowskiego w materiale informacyjnym(!) w tvn 24 "człowiekiem Leszka Millera" zwłaszcza w kontekście jej wcześniejszej pracy w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Wołek prowadzi. Tuż za nim Wildstein IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 18:28 Wołkowi przyznałbym raczej tytuł "pierdoły dziennikarskiej" względnie stosując terminologię zwierzęcą "jelenia dziennikarskiego". Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Wołek prowadzi. Tuż za nim Wildstein 25.10.04, 18:35 moim zdaniem hienami są wszyscy ci dziennikarze którzy bezpodstawnie oskarżyli ks prałata Jankowskiego o pedofilię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Re: Wołek prowadzi. Tuż za nim Wildstein IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 00:28 Wołek, tylko Wołek! Nikt mu w podłości nie dorówna! Kto tak wdzięcznie jak on potrafi sflekować leżącego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Paradowska Janina IP: *.crowley.pl 30.10.04, 12:50 Wybór jest jak najbardziej subiektywny. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Paradowska Janina 30.10.04, 15:41 dziennikarze z TOK FM w szcególności Anna Laszuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ars WOŁEK !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 20:57 Tylko Wołek!!!!! Tylko taka szmata jak on potrafi tak zniszczyć człowieka! Dla niego nie ma granicy podłości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włodek TEN? -to H.wszechczasów nr 2 (bo 1=urban) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HaHa Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.proxy.aol.com 31.10.04, 22:08 Radyjo rydzykowe i zespol (caly) redakcyji Naszego Dziennika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichoo Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:19 Dosyc regularnie czytuje wprost miedzy innymi ze wzgledu na Mazurka i Zalewskiego. Nie za bardzo rozumien z jakiego powodu mielby zdobyc ten tytul. Bardzo blyskotliwi, nie maja milosierdzia dla naszych politykow bez wzgledu na kolor fakt. Poza tym nie zauwazylem zadnej wiekszej wpadki. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Hienny dziennikarskie 2004 31.10.04, 22:25 Gość portalu: cichoo napisał(a): > Dosyc regularnie czytuje wprost miedzy innymi ze wzgledu na Mazurka i > Zalewskiego. Nie za bardzo rozumien z jakiego powodu mielby zdobyc ten tytul. > Bardzo blyskotliwi, nie maja milosierdzia dla naszych politykow bez wzgledu na > kolor fakt. Poza tym nie zauwazylem zadnej wiekszej wpadki. Ja ich ubóstwiam :) Od nich zaczynam lekturę Wprost, bardzo lubię jak komentują w Loży Prasowej, to fajne chłopaki są. No i kto wie kiedy dowiedzielibyśmy się o aferze Rywina, gdyby nie napisali tego we wrześniu, przyspieszając pewnie decyzję Wyborczej o publikacji. Nie zachowali się jak Paradowska, która grzecznie wycięła swoje pytania z wywiadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzebok Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 00:49 Są niekiepscy. ja też zaczynam od nich Wprosty ! :))) pozdrawiam chopców Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Hienny dziennikarskie 2004 01.11.04, 11:36 > No i kto wie kiedy dowiedzielibyśmy się o aferze Rywina, > gdyby nie napisali tego we wrześniu, przyspieszając pewnie decyzję Wyborczej >o > publikacji. Chilum kiedy przeczytał we "Wprost" to pierwszą reakcja było:"EE,niemożliwe,jaja sobie robią"(to przy tym zamieszaniu z ustawą wtedy był dla mnie abstrakcyjny żart mający podkreslić absurdalne zamieszanie i sytuację z ową ustawą). A to była prawda,a w grudniu 23,myślałem:"Ja juz o tym słyszałem,gdzieś,co za nowość" Odpowiedz Link Zgłoś
mistatwista bezapelacyjnie lizut. 31.10.04, 22:47 mały człowieczek z jeszcze mniejszymi argumencikami. kto słucha tokfm ten wie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sęk Marek Król z Wprostu IP: *.chomiczowka.net.pl 31.10.04, 23:13 bez niego nie byloby tego Mazurka i tego drugiego, ani Wildsteina ktorego wychowal, ani Gabryela ani janeckiego ani calej tej swoloczy z Wprostu, ktory po kolei wlazi w dupe kazdemu: najpioerw Millerowi, teraz Kulczykowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrum Re: Marek Król z Wprostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 12:34 Włazi w dupę i odpala dynamit. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oz Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.avenel01.nj.comcast.net 01.11.04, 12:00 lizut to oczywiście podły kłamca i manipulator. kto najlepszy? jest tylko jeden, ale ludzie boją się wypowiadać nawet jego nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARSKA Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.lublin.mm.pl 01.11.04, 13:22 O kim myslisz "oz"? O Tadeuszu Rydzyku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ars Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 14:57 On myślał o Wołku! Słusznie zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś