Dodaj do ulubionych

Hienny dziennikarskie 2004

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 20:28
Mój typ: Zalewski i Mazurek
Obserwuj wątek
    • Gość: szewa Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:23
      Bronek "Dziki Kamień" Wildstein
      • Gość: papa Smerf Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 21:59
        > Bronek "Dziki Kamień" Wildstein

Oj tak, tak!
        • sanctum.officium Re: Hienny dziennikarskie 2004 20.10.04, 22:05
          Gość portalu: papa Smerf napisał(a):

> > Bronek "Dziki Kamień" Wildstein
          >
          > Oj tak, tak!

oj tak, tak!

tak się pastwi ta hiena nad tym SLDowskim ścierwem!
          • Gość: Abul Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:43
            Bezapelacyjnie Wołek!!!!! Przebił podłością wszystkich rywali.
            • Gość: f Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.10.04, 21:46
              A Barański?
              • Gość: Abul Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:57
                Barański niczym się nie wyróżnił. Jest jaki jest, inny nie będzie. A Wołek
                pasuje jak ulał do tego wyróżnienia. Hieny żywią się padliną a spłoszone
                uciekają z piskiem. Tak jak Wołek w TVN podczas "Prześwietlenia".
                • Gość: gass Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:16
                  Też jestem za Wołkiem! To autor największego draństwa w tym sezonie.
                  • Gość: Zan Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 22:23
                    Także jestem za Wołkiem. Wyjątkowa świnia! I obślizgły hipokryta.
                • Gość: drab Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 22:44
                  rzeczywiscie, niczym sie nie wyroznil, byl hiena i jest hiena, normalka
                  • Gość: :) Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 01:14
                    Zalewski i mazurek ładnie jadą po czerwonej padlinie.
        • gini Re: A co macie do Bronka?? 30.10.04, 10:44

• gini Re: A co macie do Bronka?? 30.10.04, 10:45
            Jakies uzasadnienie poprosze.
            • Gość: papa Smerf Re: A co macie do Bronka?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.04, 11:07
              > Jakies uzasadnienie poprosze.
              Facet jest tak jednostronny jak znaczek pocztowy. Już nie tylko w ocenie
              sytuacji w kraju ale nawet w ocenach tego co się właśnie wydarzyło. Słuchałem
              jego komentarzy do obrad komisji ds. Rywina. Facet słyszał tylko to co chciał
              usłysześ a jeśli nawet nie usłyszał, to zmyslił. Chwilami miałem wrażenie, że
              oglądliśmy obrady jakichś dwóch równoległych komisji
              • gini Re: A co macie do Bronka?? 30.10.04, 12:42
                Gość portalu: papa Smerf napisał(a):

> > Jakies uzasadnienie poprosze.
                > Facet jest tak jednostronny jak znaczek pocztowy. Już nie tylko w ocenie
                > sytuacji w kraju ale nawet w ocenach tego co się właśnie wydarzyło. Słuchałem
                > jego komentarzy do obrad komisji ds. Rywina. Facet słyszał tylko to co chciał
                > usłysześ a jeśli nawet nie usłyszał, to zmyslił. Chwilami miałem wrażenie, że
                > oglądliśmy obrady jakichś dwóch równoległych komisji

Aha jednostronny, bo mowil nie to co chciales uslyszec.Ja sie nie ze wszystkim
                zgadzam z Wildsteinem, ale uwazam, z argumentuje bardzo rozsadnie w
                przeciwienstwie do Ciebie i kolegi.
      • shanti ty paskudny antysemito ! 31.10.04, 21:00
        Gość portalu: szewa napisał(a):

> Bronek "Dziki Kamień" Wildstein
    • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Hienny dziennikarskie 2004 23.10.04, 22:32
      Anna Bikont, Rafał Zakrzewski, Ernest Skalski, Mikołaj Lizut
      • Gość: Ars Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 22:53
        WOŁEK!!!!! Tylko Wołek!
        • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Hienny dziennikarskie 2004 23.10.04, 22:56
          a co on takiego powiedział czy napisał?
    • Gość: wyborcza kataryna.kataryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 22:55
      za to, że realizuje cele swojej redakcji pod pseudonimem i jeszcze temu
      zaprzecza
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja tu chodzi o dziennikarzy a nie o forumowiczów! 23.10.04, 22:57
    • Gość: VlaD Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.localdomain / *.kim.pl 23.10.04, 23:03
      "Profesor" Majda. Za skuteczność. Niby nie dziennikarz, a jednym artykułem
      przebił całoroczne dokonania wszystkich typowych padlinożerców prasowych.
      Reszta przy nim to jak żuki gnojaki przy hienie.
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Hienny dziennikarskie 2004 25.10.04, 16:28
        prof.Majda nie jest dziennikarzem..odpada
        • Gość: VlaD Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.localdomain / *.kim.pl 30.10.04, 09:52
          Zgadza się, nie jest. Ale jakaś "nagroda specjalna" to się temu padlinożercy
          należy.
    • Gość: jan. Bronek Wildstein z "Rz" IP: *.multicon.pl 25.10.04, 16:21
      Kto wpuścił złotoustego ,tendencyjnego Bronka do było nie było w miarę
      dotychczas obiektywnej gazety ?
      On "Rz" jak Wołek "Zycie" pociągnie w dół.
      No ,ale "Rzepa" sama tego chciała...
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Bronek Wildstein z "Rz" 25.10.04, 16:29
        Żydzisko z Rzepy..faktycznie jest irytujący i wkurzający
        • sanctum.officium Re: Bronek Wildstein z "Rz" 25.10.04, 17:33
          nowy.oszolom.z.radia.maryja napisał:

> Żydzisko z Rzepy..faktycznie jest irytujący i wkurzający

spadłeś ze schodów, czy co?

BW to w tej chili pierwszy młot na komuchów w tym kraju!

i chwała mu za to!
        • Gość: blijumaiin Re: Bronek Wildstein z "Rz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 01:15
          Oszołom ty cycu wsiowy.
    • venus99 Re: Hienny dziennikarskie 2004 25.10.04, 17:25
      nagroda zbiorowa - nasz dziennik.
      • Gość: BARSKA Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.lublin.mm.pl 30.10.04, 11:30
        Zbiorowa dla "Naszego Dziennika" to jasne jak slonce,ale (jak poszperam)znajde
        tam kilka nazwisk autorow tez godnych miana hieny.Czy jednak to nie bylby za
        duzy zaszczyt? A jak pominac "Glos" Macierewicza?
    • Gość: jan. Wołek prowadzi. Tuż za nim Wildstein IP: *.multicon.pl 25.10.04, 17:31
      • Gość: P-77 Re: Wołek prowadzi. Tuż za nim Wildstein IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 17:40
        RMF FM za brak obiektywizmu w stosunku do SLD.
        I mała żółta kartka dla Katarzyny Kolendy Zaleskiej za nazwanie Janusza
        Pieńkowskiego w materiale informacyjnym(!) w tvn 24 "człowiekiem Leszka
        Millera" zwłaszcza w kontekście jej wcześniejszej pracy w TVP.
        • Gość: P-77 Re: Wołek prowadzi. Tuż za nim Wildstein IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 18:28
          Wołkowi przyznałbym raczej tytuł "pierdoły dziennikarskiej" względnie stosując
          terminologię zwierzęcą "jelenia dziennikarskiego".
        • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Wołek prowadzi. Tuż za nim Wildstein 25.10.04, 18:35
          moim zdaniem hienami są wszyscy ci dziennikarze którzy bezpodstawnie oskarżyli
          ks prałata Jankowskiego o pedofilię!
          • Gość: Anty Re: Wołek prowadzi. Tuż za nim Wildstein IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 00:28
            Wołek, tylko Wołek! Nikt mu w podłości nie dorówna! Kto tak wdzięcznie jak on
            potrafi sflekować leżącego?
    • Gość: kami Paradowska Janina IP: *.crowley.pl 30.10.04, 12:50
      Wybór jest jak najbardziej subiektywny.
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Paradowska Janina 30.10.04, 15:41
        dziennikarze z TOK FM w szcególności Anna Laszuk
        • Gość: Ars WOŁEK !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 20:57
          Tylko Wołek!!!!! Tylko taka szmata jak on potrafi tak zniszczyć człowieka! Dla
          niego nie ma granicy podłości!
    • shanti LIZUT !!! 31.10.04, 21:07

• pafilek Re: LIZUT !!! 31.10.04, 21:55
        Michnik
        • Gość: włodek TEN? -to H.wszechczasów nr 2 (bo 1=urban) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:33
    • Gość: HaHa Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.proxy.aol.com 31.10.04, 22:08
      Radyjo rydzykowe i zespol (caly) redakcyji Naszego Dziennika
    • Gość: cichoo Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:19
      Dosyc regularnie czytuje wprost miedzy innymi ze wzgledu na Mazurka i
      Zalewskiego. Nie za bardzo rozumien z jakiego powodu mielby zdobyc ten tytul.
      Bardzo blyskotliwi, nie maja milosierdzia dla naszych politykow bez wzgledu na
      kolor fakt. Poza tym nie zauwazylem zadnej wiekszej wpadki.

Pozdr
      • kataryna.kataryna Re: Hienny dziennikarskie 2004 31.10.04, 22:25
        Gość portalu: cichoo napisał(a):

> Dosyc regularnie czytuje wprost miedzy innymi ze wzgledu na Mazurka i
        > Zalewskiego. Nie za bardzo rozumien z jakiego powodu mielby zdobyc ten
        tytul.
        > Bardzo blyskotliwi, nie maja milosierdzia dla naszych politykow bez wzgledu
        na
        > kolor fakt. Poza tym nie zauwazylem zadnej wiekszej wpadki.

Ja ich ubóstwiam :)
        Od nich zaczynam lekturę Wprost, bardzo lubię jak komentują w Loży Prasowej, to
        fajne chłopaki są. No i kto wie kiedy dowiedzielibyśmy się o aferze Rywina,
        gdyby nie napisali tego we wrześniu, przyspieszając pewnie decyzję Wyborczej o
        publikacji. Nie zachowali się jak Paradowska, która grzecznie wycięła swoje
        pytania z wywiadu.
        • Gość: dzebok Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 00:49
          Są niekiepscy. ja też zaczynam od nich Wprosty ! :)))
          pozdrawiam chopców
        • chilum Re: Hienny dziennikarskie 2004 01.11.04, 11:36
          > No i kto wie kiedy dowiedzielibyśmy się o aferze Rywina,
          > gdyby nie napisali tego we wrześniu, przyspieszając pewnie decyzję Wyborczej >o
          > publikacji.

Chilum kiedy przeczytał we "Wprost" to pierwszą reakcja było:"EE,niemożliwe,jaja sobie robią"(to przy tym zamieszaniu z ustawą wtedy był dla mnie abstrakcyjny żart mający podkreslić absurdalne zamieszanie i sytuację z ową ustawą).

A to była prawda,a w grudniu 23,myślałem:"Ja juz o tym słyszałem,gdzieś,co za nowość"
    • mistatwista bezapelacyjnie lizut. 31.10.04, 22:47
      mały człowieczek z jeszcze mniejszymi argumencikami. kto słucha tokfm ten wie o
      co chodzi.
    • Gość: sęk Marek Król z Wprostu IP: *.chomiczowka.net.pl 31.10.04, 23:13
      bez niego nie byloby tego Mazurka i tego drugiego, ani Wildsteina ktorego
      wychowal, ani Gabryela ani janeckiego ani calej tej swoloczy z Wprostu, ktory
      po kolei wlazi w dupe kazdemu: najpioerw Millerowi, teraz Kulczykowi
      • Gość: hrum Re: Marek Król z Wprostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 12:34
        Włazi w dupę i odpala dynamit. :))))
    • Gość: oz Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.avenel01.nj.comcast.net 01.11.04, 12:00
      lizut to oczywiście podły kłamca i manipulator. kto najlepszy? jest tylko
      jeden, ale ludzie boją się wypowiadać nawet jego nazwiska.
      • Gość: BARSKA Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.lublin.mm.pl 01.11.04, 13:22
        O kim myslisz "oz"? O Tadeuszu Rydzyku?
        • Gość: Ars Re: Hienny dziennikarskie 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 14:57
          On myślał o Wołku! Słusznie zresztą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka