Dodaj do ulubionych

Zdecydowali się na skrobankę

12.12.19, 12:56
Zdecydowali się na skrobankę.

Prawnik Tymoteusza Szydło ucina spekulacje. "Nie został i nie planuje aktualnie zostać ojcem"
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25505828,prawnik-tymoteusza-szydlo-przecina-spekulacje-nie-zostal-i.html#s=BoxOpImg1
Gdyby urodziła byłby proces o molestowanie nieletniej.
Obserwuj wątek
    • haen2010 Re: Zdecydowali się na skrobankę 12.12.19, 13:34
      No dobra. Tyle czytam na temat Tymoteusza sukcesów w zapładnianiu nieletnich dziewic ale nie znalazłem nigdzie tego potwierdzenia. Choćby od jego parafian, nie mówiąc o panience czy jej rodzinie.

Piszesz aborcja. Bo kauzyperda straszy. Ale gdzie jest prawda i kto ją ogłosił?
      • pies.na.czarnych Re: Zdecydowali się na skrobankę 12.12.19, 13:55
        Znajdz dziewice będziesz mial potwierdzenie. Zatajanie przez Kościół niechcianych ciąży jest stare jak Świat. W zatajaniu prawdy są mistrzami, na tym polega przecież ich religia.
        • nazimno Re: Zdecydowali się na skrobankę 12.12.19, 14:09
          ...alez ty niezdrowo p....sz
      • maotsetung Prawda jest i będzie ukrywana w zakrystii 12.12.19, 14:33
        haen2010 napisał:

> No dobra. Tyle czytam na temat Tymoteusza sukcesów w zapładnianiu nieletnich dz
        > iewic ale nie znalazłem nigdzie tego potwierdzenia. Choćby od jego parafian, ni
        > e mówiąc o panience czy jej rodzinie.
        >
        > Piszesz aborcja. Bo kauzyperda straszy. Ale gdzie jest prawda i kto ją ogłosił?
    • yoma Re: Zdecydowali się na skrobankę 12.12.19, 15:06
      Brawo Tymciu. Są chętni do gratulowania?
      • pies.na.czarnych Re: Zdecydowali się na skrobankę 12.12.19, 15:09
        Za co? Ze pierwszy raz zdarzyło mu sie w wieku jezusowym :)
        • yoma Re: Zdecydowali się na skrobankę 12.12.19, 15:16
          A tego to ja już nie wiem, za co, ale co rusz pojawiają się wątki gratulacyjne dla Tymcia. Ostatni wczoraj wieczorem.
        • nazimno Re: Zdecydowali się na skrobankę 12.12.19, 15:34
          ...bo tobie juz nic sie nie zdarzy...
          (jesli w ogole kiedykolwiek cos sie zdarzylo takiemu zakompleksionemu lemingowi)
          • lech1966 Re: Zdecydowali się na skrobankę 12.12.19, 18:07
            A yomie za co dziękować? Jeśli wierzyć temu że jest kobietą to ojcostwo jej raczej nie grozi. A skoro nie grozi,,,,, to o jakich gratulacjach mówimy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka