paskudzbagien 05.02.20, 12:05 Marszałek Witek obwieściła decyzję Kaczyńskiego co do wyborów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen2010 Re: 10 maja 05.02.20, 12:12 No to po Dudusiu. Trzeci maj dawał mu więcej szans. Defilady, festyny etc. I nieobecni przy urnach ale obecni na pierwszym grillu. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudzbagien Re: 10 maja 05.02.20, 12:21 haen2010 napisał: > No to po Dudusiu. Trzeci maj dawał mu więcej szans. Defilady, festyny etc. I ni > eobecni przy urnach ale obecni na pierwszym grillu. ( maja -dzień zwycięstwa, też będzie miał okazję najpierw poklęczeć, a potem się powydzierać! Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: 10 maja 05.02.20, 12:14 Bój to jest wasz ostatni - po przegranych wyborach prezydenckich platforma zatonie. Jako przeciwnik platfusów, życzę wam z całego serca żebyście te wybory przerżnęli. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudzbagien Re: 10 maja 05.02.20, 12:22 qinto napisał: > Bój to jest wasz ostatni - po przegranych wyborach prezydenckich platforma zato > nie. > Jako przeciwnik platfusów, życzę wam z całego serca żebyście te wybory przerżnę > li. > MAsz takie prawo i moderatora po swojej stronie, ale pozyjemy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: 10 maja 05.02.20, 12:26 paskudzbagien napisał: > qinto napisał: > > > Bój to jest wasz ostatni - po przegranych wyborach prezydenckich platform > a zato > > nie. > > Jako przeciwnik platfusów, życzę wam z całego serca żebyście te wybory pr > zerżnę > > li. > > > MAsz takie prawo i moderatora po swojej stronie, ale pozyjemy zobaczymy Dzięki ci, że dajesz mi prawo głoszenia moich poglądów, czego nie mogę powiedzieć o moderatorach, gdyż często wysyłają moje posty w kosmos, nawet nie ma informacji, że mój post narusza regulamin itp. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1961 Re: 10 maja 05.02.20, 17:01 paskudzbagien napisał: > > > MAsz takie prawo i moderatora po swojej stronie, ale pozyjemy zobaczymy Moderator to se może,,,,, przejechać ciężarna zakonnice na pasach PO pijanemu.😂😂😂 Bo to ten sam intelektualny chłam. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudzbagien Re: 10 maja 05.02.20, 17:52 lechutek1961 napisał: > paskudzbagien napisał: > > > > > > MAsz takie prawo i moderatora po swojej stronie, ale pozyjemy zobaczymy > > Moderator to se może,,,,, przejechać ciężarna zakonnice na pasach PO pijanemu.? > ?😂😂 > Bo to ten sam intelektualny chłam. to twoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: 10 maja 05.02.20, 17:56 paskudzbagien napisał: > lechutek1961 napisał: > > > paskudzbagien napisał: > > > > > > > > > MAsz takie prawo i moderatora po swojej stronie, ale pozyjemy zobac > zymy > > > > Moderator to se może,,,,, przejechać ciężarna zakonnice na pasach PO pija > nemu.? > > ?😂😂 > > Bo to ten sam intelektualny chłam. > to twoje zdanie Ożesz ty....kto? co drugi dzień wyje na forum i przeklina moderatora. POtem zmienia stary na nowy nick? POdejrzewam, że jesteś tak schlany, że nawet tego nie pamiętasz, jakie wątki i posty kierujesz do moderacji. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: 10 maja 05.02.20, 12:25 Kiedy II tura kartofel....zreszta obojetnie, w czerwcu Maliniak na azylu politycznym gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
paskudzbagien Re: 10 maja 05.02.20, 12:54 szwampuch58 napisał: > Kiedy II tura kartofel....zreszta obojetnie, w czerwcu Maliniak na azylu polity > cznym gdzie? > NA Żoliborzu u prezesa, albo w Trybunale Konstytucyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: 10 maja 05.02.20, 12:14 Jesteś tubą Witek, podwykonawcą TVPIS czy bezpośrednio JARa? Odpowiedz Link Zgłoś
paskudzbagien "Zarządzam"- dobre! 05.02.20, 12:34 Nawet lepsze niż "Podjąłem decyzję" panaprezydenta! www.gazeta.pl/0,0.html?mtpromo=enc02qhrmpup536udraocblescrjdksifjficroec2jembnqd4qgrjmudrqmcblkt2egxrnmt2ig2ri&utm_campaign=amtp_push&utm_medium=push&utm_source=pushpushgo Jak widać kacze marionetki myślą, ze to one decydują!!! A "decyzję' oznajmiają dopiero po telefonie z Nowogrodzkiej! Odpowiedz Link Zgłoś
j-k wiecej szacunku do kobiet, please. 05.02.20, 16:16 paskudzbagien napisał: > Marszałek Witek obwieściła decyzję Kaczyńskiego co do wyborów wiecej szacunku do kobiet, please. nie marszalek, a P A N I M A R S Z A L K I N I. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudzbagien Re: wiecej szacunku do kobiet, please. 05.02.20, 16:55 j-k napisał: > paskudzbagien napisał: > > Marszałek Witek obwieściła decyzję Kaczyńskiego co do wyborów > > > wiecej szacunku do kobiet, please. > > nie marszalek, a P A N I M A R S Z A L K I N I. Przepraszam, zapomniałem o szacunku dla PiSiorki, a w w tej ferajnie KAczyńskiego, o, przepraszam ?Pana" kaczyńskiego przerostek pan i pani są najważniejsze! Ale tylko na razie, bo po wygranej panaprezydenta trzeba będzie się do nich zwracać : Jaśnie wielmożny Pan, abo Jaśnie Wielmożna Jarosławo. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: wiecej szacunku do kobiet, please. 05.02.20, 17:38 paskudzbagien napisał: > j-k napisał: > > > paskudzbagien napisał: > > > Marszałek Witek obwieściła decyzję Kaczyńskiego co do wyborów > > > > > > wiecej szacunku do kobiet, please. > > > > nie marszalek, a P A N I M A R S Z A L K I N I. > > Przepraszam, zapomniałem o szacunku dla PiSiorki, a w w tej ferajnie KAczyńskie > go, o, przepraszam ?Pana" kaczyńskiego przerostek pan i pani są najważniejsze! > Ale tylko na razie, bo po wygranej panaprezydenta trzeba będzie się do nich zwr > acać : > Jaśnie wielmożny Pan, abo Jaśnie Wielmożna Jarosławo. Oj ty umysłowa niedojdo. To posłowie lewicy wnosili o stosowanie żeńskich końcówek. Twój przedmówca kpił, a ty o drogę pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: wiecej szacunku do kobiet, please. 05.02.20, 18:03 Co ty wymagasz od pustego dzbana.Bezradność na tym forum widać .Po10 maja dalej w jaja.Alleluja i do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1961 Re: wiecej szacunku do kobiet, please. 05.02.20, 18:05 Tylko jakoś "Pierwsza Prezeska Sądu Najwyższego" brzmi co najmniej dziwnie i jakoś śmiesznie. A na pewno nie licuje z POwagą urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś