Dodaj do ulubionych

Tercet egzotyczny

07.02.20, 05:09
Tomczyński - Radzik - Nawacki...

Jeśli kogoś interesuje zagadnienie jakości kadr "dobrej zmiany" w sądownictwie, to koniecznie powinien obejrzeć najnowszy program "Czarno na Białym"... A jeśli później temu komuś przejdą przez usta słowa "dobra zmiana", to znaczy, że naprawdę jest wyjątkowo twardym zawodnikiem i powinien dołączyć do nich jako czwarty.

PS.
Nie oglądać w towarzystwie dzieci, bo postacie mocno obrzydliwe.
Obserwuj wątek
    • witek.bis Re: Tercet egzotyczny 07.02.20, 10:05
      Garsteczka sznureczków:

Radzik
      tvn24.pl/programy/przemyslaw-radzik-sedzia-dobrej-zmiany-3819476Tomczyński
      tvn24.pl/programy/adam-tomczynski-czlowiek-popierany-przez-wladze-3819269Nawacki
      tvn24.pl/polska/okolicznosci-dlaczego-sedzia-maciej-nawacki-tak-szybko-wykonuje-decyzje-w-sprawie-sedziego-pawla-juszczyszyna-3821322
      • pies.na.czarnych Re: Tercet egzotyczny 07.02.20, 10:21
        Jedynie trzeci link działa. Pierwszy i drugi: "Blad 404".
        • witek.bis Re: Tercet egzotyczny 07.02.20, 10:24
          Przez chwilę działały wszystkie, ale może sobie przypomnieli, że za darmo nie dają?
          • witek.bis Re: Tercet egzotyczny 07.02.20, 10:28
            Na dole są miniaturki i przez nie można (jeszcze) odpalić.
    • paskudzbagien Właśnie przed chwila sobie odtworzyłem 07.02.20, 10:15
      witek.bis napisał:

> Tomczyński - Radzik - Nawacki...

Zgnilizna moralna ma oceniać sędziów, a fuj!
      • witek.bis Re: Właśnie przed chwila sobie odtworzyłem 07.02.20, 10:21
        Polityczny wizjoner Kaczyński twierdzi podobno, że musi posprzątać Polskę, a do tego i brudne ściery się przydają.

A ja jestem prosty chłopak, więc od zawsze uważam, że za pomocą s..synów to tylko jakieś s...syństwo można zmajstrować.
    • eiran Re: Tercet egzotyczny 07.02.20, 10:32
      Oglądałem ten program. Zastanawiam się, czy większe wrażenie zrobił na mnie kuternoga z doświadczeniem w dyscyplinowaniu niesfornych piłkarzy i działaczy; czy raczej zmieniający okulary jak rękawiczki krośnianin odrzański, korzystający z dobrodziejstwa zatarcia kar. Przy tej parze sędzia Nawacki wydawał się przystojny, elokwentny i szarmancki, co nie zmienia jego oceny moralnej.
      • witek.bis Re: Tercet egzotyczny 07.02.20, 10:35
        Miałem dokładnie taki sam problem... Ale mnie zawsze te elity jakoś tak onieśmielają i wprowadzają w zakłopotanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka