Dodaj do ulubionych

Poseł Czarnek

14.06.20, 12:09
Gdybym nie widział, że Czarnek jest doktorem habilitowanym,
a tylko bym słyszał brednie które wypowiada,
to bym pomyślał, że brednie te wypowiada jakiś bezrozumny fanatyczny moher, średniowieczny nieuk.
A tak mogę jedynie napisać ,że Czarnek to cyniczny, obłudny, zakłamany manipulant i to wszystko.

Doktorze habilitowany,
wstyd i żenada!
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Poseł Czarnek 14.06.20, 12:13
      Katolicki doktor. To jest niżej niż doktor j-k.
      • weteran-czasu Re: Poseł Czarnek 14.06.20, 12:40
        To prawda, doktor z kropką j-k to wyjątkowy doktor.
    • krzy-czy Re: Poseł Czarnek 14.06.20, 12:17
      Eeeeetam. rydzyk tyż DOCTOR HC. i to kilkarotny.
    • boblebowsky A ja czekam 14.06.20, 12:17
      na oficjalne odcięcie się Dudy od Czarnka. Jeśli tego nie zrobi, będzie to wprost oznaczało oficjalne stanowisku sztabu.
      • weteran-czasu Re: A ja czekam 14.06.20, 12:41
        Duda tego nie zrobi a więcej,
        on z zachwytem jego brednie propaguje.
        • szwampuch58 Re: A ja czekam 14.06.20, 12:59
          naleza do budowniczych staro-nowego systemu,muszOm siEm popierac:
          www.youtube.com/watch?v=9s5zcXccNMY
    • meflstofeles Re: Poseł Czarnek 14.06.20, 12:56
      weteran-czasu napisał:
      > A tak mogę jedynie napisać ,że Czarnek to cyniczny, obłudny, zakłamany manipulant i to wszystko.

Oczywiście, ze to manipulacja. Plan Pisich jest prosty jak budowa cepa - akt 1: wypuszczają do mediów różnych takich Czarnków i Zalkow
      akt 2: na ulice z jednej strony wychodzą ruchy lgbt, a z drugiej strony kibole i narodowcy, lecą kamienie,
      akt 3: Dudus wjeżdża na białym koniu, krytykuje ekstremizmy, tadam, kurtyna opada.

Trzaskowski dobrze robi, ze się dystansuje, a lewica z narodowcami powinna się dogadać, żeby dojechać kaczystow. Konfederaci jakby załapali i już wyzywają pisich od komuchow. Co robi lewica ? Na razie chyba dalej plecie swoje symetrystyczne brednie, ale dajmy im chwile, może tez załapią.

• pies.na.czarnych Re: Poseł Czarnek 14.06.20, 13:22
        akt 3 Kulawy wjeżdża na białym koniu, krytykuje ekstremizmy, tadam, kurtyna opada.
        • meflstofeles Re: Poseł Czarnek 14.06.20, 14:27
          Tak, prawi i sprawiedliwi zaprowadzają ład i porządek, publika bije brawa i domaga się bisów.
      • x2468 Re: Poseł Czarnek 14.06.20, 14:45
        Według ankiety przeprowadzonej wśród kiboli, 50% z nich chce głosować na Bosaka, 20% na Trzaskowskiego i niecałe 10% na Dudę.
    • taniarada Re: Poseł Czarnek 14.06.20, 13:03
      PIERWSZE CZYTANIE
      Wj 19, 2-6
      Czytanie z Księgi Wyjścia

Po przybyciu na pustynię Synaj Izraelici rozbili obóz na pustyni. Izrael obozował tam naprzeciw góry.

Mojżesz wszedł wtedy na górę do Boga, a Pan zawołał na niego z góry i powiedział: «Tak powiesz domowi Jakuba i to oznajmisz Izraelitom: Wy widzieliście, co uczyniłem Egiptowi, jak niosłem was na skrzydłach orlich i przywiodłem was do Mnie. Teraz, jeśli pilnie słuchać będziecie głosu mego i strzec mojego przymierza, będziecie szczególną moją własnością pośród wszystkich narodów, gdyż do Mnie należy cała ziemia. Lecz wy będziecie Mi królestwem kapłanów i ludem świętym».Amen.
      • szwampuch58 Re: Poseł Czarnek 14.06.20, 13:11
        Czy z tej z Księgi Wyjścia mozna siEm dowiedziec o PiS( Przeproscie i Spierdalajcie)?????
        • pies.na.czarnych Re: Poseł Czarnek 14.06.20, 13:24
          Opowiadaj tanjuszka co siem działo po wyjściu z Sodomy. Sodomia i gomoria panie.
      • lumpior Re: Poseł Czarnek 14.06.20, 13:13
        taniarada napisał(a):

> PIERWSZE CZYTANIE
        > Wj 19, 2-6
        > Czytanie z Księgi Wyjścia
        >
        > Po przybyciu na pustynię Synaj Izraelici rozbili obóz na pustyni. Izrael obozow
        > ał tam naprzeciw góry.
        >
        > Mojżesz wszedł wtedy na górę do Boga, a Pan zawołał na niego z góry i powiedzia
        > ł: «Tak powiesz domowi Jakuba i to oznajmisz Izraelitom: Wy widzieliście, co uc
        > zyniłem Egiptowi, jak niosłem was na skrzydłach orlich i przywiodłem was do Mni
        > e. Teraz, jeśli pilnie słuchać będziecie głosu mego i strzec mojego przymierza,
        > będziecie szczególną moją własnością pośród wszystkich narodów, gdyż do Mnie n
        > ależy cała ziemia. Lecz wy będziecie Mi królestwem kapłanów i ludem świętym».Am
        > en.

taniarada:

W razie wojny, w pierwszej kolejności bedę strzelal do okolicznych bolszewików, lewactwa i szmalcowni, a później do wroga.Po to by po zwycięstwie żyć w prawdziwie wolnej Polsce. //
      • aniechto.only Re: Poseł Czarnek 14.06.20, 13:37
        SŁOWO NA NIEDZIELĘ:

"Zaprawdę powiadam wam: Wszystko, co uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych, Mnieście uczynili". Wtedy odezwie się do tych po lewej stronie: "Idźcie precz ode mnie, przeklęci, w ogień wieczny, przygotowany diabłu i jego aniołom. (Mt 25, 31 – 46)

Będziesz się smażyć w piekle tanizna, razem z hersztem i jego bandą, która sieje nienawiść wobec współobywateli. Amen.
        • pies.na.czarnych Re: Poseł Czarnek 14.06.20, 15:00
          > Wszystko, co uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych

😂
        • snajper55 Re: Poseł Czarnek 14.06.20, 16:15
          aniechto.only napisała:

> SŁOWO NA NIEDZIELĘ:
          >
          > "Zaprawdę powiadam wam: Wszystko, co uczyniliście jednemu z tych braci moich na
          > jmniejszych, Mnieście uczynili".

Brat najmniejszy? To o Prezesie. :D

S.
      • pies.na.czarnych Re: Poseł Czarnek 15.06.20, 11:49
        https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/104322369_1409383605922418_64054345047172545_o.jpg?_nc_cat=1&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=xH1P2krn0ksAX9D2KuH&_nc_ht=scontent-bru2-1.xx&oh=ec26f3af643db3ba6fd4ba481b488ecb&oe=5F0AF3E3
    • lumpior Re: Poseł Czarnek 14.06.20, 13:25
      Poseł,prawnik, doktor??? To totalny ćwok partyjny,polityczy.Wstyd przynosi szkołom,uczelniom,rodzinie.To dewiant pojęciowy,oprych polityczny. On i Żalek to ten sam pozim a wszystko przy akceptacji PrezesaPana,to "asy,tuzy"PiSlamu,kaczyzmu. Wtóruje im Duda o czym piszą już agencje światowe. Wstyd,hańba.
      • 141288bs Re: Poseł Czarnek 14.06.20, 13:56
        O co wam chodzi z ta rownoscia? - Kto was zmusza do obnoszenia sie swoja seksualnoscia, po ulicach Polskich miast? - Czy to jest normalne, przedstawianie siebie w obsceniczny sposob?
        • m.c.hrabia Re: Poseł Czarnek 14.06.20, 15:19
          fakt, nie do wytrzymania są te hordy zboczeńców latających po ulicach naszych miast z genitaliami na wierzchu, trzeba z tym skończyć , najlepiej sprawdzonymi metodami , cyklonem-b
        • taniarada Nie wiesz o co chodzi ? 14.06.20, 15:27
          141288bs napisał:

> O co wam chodzi z ta rownoscia? - Kto was zmusza do obnoszenia sie swoja seksua
          > lnoscia, po ulicach Polskich miast? - Czy to jest normalne, przedstawianie sieb
          > ie w obsceniczny sposob?
          Co tak wyją i skomlą?Bo to Pisior powiedział .O Kaczyńskim by napisali pedał nie gej. Rozumiesz to trochę ? Normalni homoseksualiści nie chcą mieć nic wspólnego z tym co określa się LGBT.
          Unikają tego dziadostwa, które robi wszyatko aby zohydzić ludziom środowisko gejów i lesbijek.
          Kto tego nie rozumie i nie rozdziela to jest z nim coś nie teges z garem.
          • m.c.hrabia Re: Nie wiesz o co chodzi ? 14.06.20, 15:42
            jak milo poczytać ,że niedorozwój rozumie środowisko LGBT jak nikt inny, wie co czego chcą homoseksualiści NORMALNI :)) i nawet wie ,że unikają dziadostwa:)
          • snajper55 Re: Nie wiesz o co chodzi ? 14.06.20, 16:08
            taniarada napisał(a):

> Normalni homoseksualiści nie chcą mieć nic wspólnego z tym co określa się LGBT.

LGBT to wszyscy nieheterycy. LGBT to wszystkie lesbijki, geje, biseksualiści i transy. Każdy homoś należy do LGBT tak jak każdy członek PiS należy do PiS.

Wiki: LGBT (z ang. Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender) – skrótowiec odnoszący się do lesbijek, gejów, osób biseksualnych i transpłciowych.

S.
          • 141288bs Re: Nie wiesz o co chodzi ? 14.06.20, 20:13
            Tania, chcesz wiedziec co miescisz w swoim garze?
            • stanpan PiSiory murem za Czarnkiem 15.06.20, 11:43
              www.tokfm.pl/Tokfm/7,117303,26032177,przemyslaw-czarnek-zostaje-w-sztabie-andrzeja-dudy-bielan.html#s=BoxOpImg5
              A w Gadzinówce zwanej dla jaj TVP INFO "Redaktor" Klarenbach stwierdził wprost i bez żenady, że pan profesor Czarnek wcale nie powiedział tego co powiedział, bo nie mówił o osobach tylko o LGBT.
              W żywe oczy kłamie i tak na chama kłamie, bo cała Polska widziała i słyszała co powiedział pan Czarnek, a wczoraj PiSior Patryk Jaki uznał tę wypowiedź za niefortunną i że on jej nie popiera.
              A tutaj w telewizji o zasięgu ogólnopolskim nie dość, że szczują na Trzaskowskiego, wczoraj poświęcili mu całe Woronicza 17, to jeszcze zaklinają rzeczywistość.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26032253,czarnek-mowil-ze-osoby-lgbt-nie-sa-rowne-ludziom-normalnym.html
            • 141288bs Re: Nie wiesz o co chodzi ? 16.06.20, 23:23
              LGBT+ jest ideologia - i prosze nie wmawiac,ze jest to ruch...,ruch ideowy, ktory ma na celu stopniowe wchodzenie do wszystkich sfer zycia.
              • snajper55 Re: Nie wiesz o co chodzi ? 17.06.20, 04:22
                141288bs napisał:

> LGBT+ jest ideologia - i prosze nie wmawiac,ze jest to ruch...,ruch ideowy, kto
                > ry ma na celu stopniowe wchodzenie do wszystkich sfer zycia.

To nie jest ani ideologia, ani ruch. To są Lesbijki, Geje, Biseksi i Transi. LGBT. To są ludzie nieheteroseksualni. To znaczy ten skrót.

S.
                • 141288bs Re: Nie wiesz o co chodzi ? 17.06.20, 08:16
                  Znaczy to, ze to nic znaczacy skrot - tak to przedstawiasz, snajper?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka